lord5 21.07.12, 12:15 "które o aferach dowiadują się z mediów? Po co nam premier Tusk, który mówi, że nic nie wiedział o nieprawidłowościach?" PS Dobre, co? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calun_torunski za PiS sluzby specjalne same obsadzaly po kilka 21.07.12, 12:25 stanowisk i dzieki temu obaj blizniacy doskonale orientowali sie w wysokosci nienaleznych zarobkow vide Piotr Woyciehowski - jednoczesny prezes trzech firm i czlonek kilku rad nadzorczych Odpowiedz Link Zgłoś
lord5 Stary, ja nie o tym! 21.07.12, 12:29 Ja o tym... ze MIALO byc INACZEJ ! Kapujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski to moze w koncu do ciebie trafi, ze skoro w tym kr 21.07.12, 12:37 kraju 100% popiera filozofie Kalego nie mozna winic premiera, ze nie postawil przy kazdym policjanta, pomijajac, juz kwestie skorumpowanych/nieudolnych policjantow korupcja, nepotyzm, kombinacje sa w Polsce powszechnie akceptowane - w odniesieniu do siebie i wlasnej rodziny/znajomych, oraz zdecydowanie potepiane, jesli dotycza innych ja to sie bardziej dziwie takim Smietankom i Woyciechowskim - przeciez na koniec zostaje straszny obciach i zadna kasa takiego obciachu nie wynagrodzi - a czesto jeszcze trzeba oddawac jak ten Parys, ktory okradl robotnikow przymusowych z czasow wojny Odpowiedz Link Zgłoś
lord5 calun 21.07.12, 12:59 ...moze w koncu trafi do ciebie, ze ja NIE O TYM. Ja o tym, ZE MIALO BYC INACZEJ jak tylko tuskowe dorwa sie do wladzy. A co mamy ? Przeciez sam widziales Pitere i jej dorsza, a widzisz tez, ze pod dywanem juz brak miejsca !! Kapujesz w koncu? Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski golde ... 21.07.12, 13:33 > ...moze w koncu trafi do ciebie, ze ja NIE O TYM. Ja o tym, ZE MIALO BYC INACZE > J jak tylko tuskowe dorwa sie do wladzy. a od kiedy Smietanko jest Tuskowy ??? >A co mamy ? Przeciez sam widziales Pitere i jej dorsza, ty mowisz mi o Dorszu, a ja widze na przeciwko pomnik korupcji w "malej" IV RP - w czasie gdy Lech byl prezydentem Warszawy i deweloperzy mieli raj i z pewnoscia nie tylko ten dorsz byl schowany w kieszeni pisowcow > a widzisz tez, ze pod dywanem juz brak miejsca !! Kapujesz w koncu? jak napisalem - korupcja i kombinowanie ma w Polsce powszechna akceptacje i nie moge wymagc zeby PO bylo tu wyjatkiem, natomiast widzialem, ze PiS wykazywal sie nie tylko wyjatkowa pazernoscia ale i nieudolnoscia dla mnie roznica jest taka, za PO mamy kolesiostwo i autostrady, za PiS nieudolnosc (a dzisiejszy PiS jest jeszcze gorszy kadrowo od tego sprzed 5 lat !!!), pazernosc i dopuszczenie kombinatorow i oszustow na wielka skale jesli krytykujesz PO to pokaz kogos lepszego - a tego nie potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
lord5 widzisz stary... jest tak. 21.07.12, 13:47 Juz piaty rok rzadza tuskowe... a ty, ..."deweloperzy mieli raj i z PEWNOSCIA nie tylko ten dorsz byl schowany w kieszeni pisowcow" Znaczy, ty w swej naiwnosci myslisz, ze tuskowe nie stawalo na glowie by nie tylko dorszem za piec zlotych uderzyc w PiS ? Staaaary... nie badz dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski widzisz golde - jest tak 21.07.12, 13:56 > Juz piaty rok rzadza tuskowe... popierwsze - rzadza razem z PSL po drugie - dopiero od dwoch lat bez pisowskeigo prezydenta > a ty, ..."deweloperzy mieli raj i z PEWNOSCIA n > ie tylko ten dorsz byl schowany w kieszeni pisowcow" Znaczy, ty w swej naiwnosc > i myslisz, ze tuskowe nie stawalo na glowie by nie tylko dorszem za piec zlotyc > h uderzyc w PiS ? Staaaary... nie badz dzieckiem. ale mnie nie obchodzi to czy mieli, czy nie chcieli - widzialem/widze: 1. jak wygladaly rzady PiS w Warszawie, 2. jak wygladaly rzady PiS/SO/LPR w Polsce, 3. jakie odpady zostaly w PiS (Czarnecki, Hofman, Waszczykowski, Fotyga, Sobecka, Brudzinski, Szydlo, Blaszczak) - oni moga obsadzac szatnie i bufety w ministerstwach 4. i na jakich intelektualnych oparach sie te odpady opieraja (dwa Nowaki, Rydzyk, Zybertowicz, Krasnodebski, Zaryn, Cenckiewicz, Kawecki, Ronda, Binienda, Nowaczyk, Szuladzinski) jednym slowem - nie ma alternatywy dla PO Odpowiedz Link Zgłoś
lord5 calun 21.07.12, 14:32 i tu lezy pies pogrzebany... piszesz "mieli raj i z PEWNOSCIA..." a na uwage, ze przez piec lat tuskowe stawalo na glowie by zlapac cos wiecej niz dorsza i im sie ta sztuka NIE UDALA, odpowiadasz, ze ciebie to nie obchodzi.:) Alternatywa? PiS. A PO i PSL ? - na smietnik historii z nimi, ich wodzowie natomiast, za robienie z Polski rodzinnego folwarku - przed TS. Ot co! PS Podpisales tam gdzie prosilem ? Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski golde ... 21.07.12, 16:01 > i tu lezy pies pogrzebany... piszesz "mieli raj i z PEWNOSCIA..." a na uwage, > ze przez piec lat tuskowe stawalo na glowie by zlapac cos wiecej niz dorsza i i > m sie ta sztuka NIE UDALA, odpowiadasz, ze ciebie to nie obchodzi.:) po pierwsze - kk nie uznaje za przestepstwo zatrudnienie np. Kownackiego czy Glapinskiego na milionowych kontraktach ani wyplacanie im milionowych odpraw po drugie - sciganiem przestepstw zajmuje sie prokuratura, ktora nie byla w stanie doprowadzic do skazania Wieczerzaka ani Jamrozego - wiec jak moze soboe poradzic w sprawch takich jak uwlaszczenie PC na majatku miejskim, czy wystawianie deweloperom WZIZT za pieniadze - gdzie nikt sie do lapowek nie przyzna ??? > Alternatywa? PiS. po prostu nie umiesz czytac - pisze ci wyraznie - w kwestii uczciwosci PiS jest jeszcze gorszy niz PO, po drugie sa nieudolni i nie sa w stanie zobaczyc, czy cos jest przekretem (albo co gorsza nie chca, jesli to dotyczy koalicjanta, co budzi podejrzenia o koncesjonowane przekrety), a po trzecie - tam juz nie ma zadnych kadr i po czwarte - ci co sa sluchaja sie oczadzialych > A PO i PSL ? - na smietnik historii z nimi, ich wodzowie natomiast, za robienie > z Polski rodzinnego folwarku - przed TS. Ot co! > PS > Podpisales tam gdzie prosilem ? ?????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lord5 calun, co z toba. 21.07.12, 20:47 Pisze wyraznie bo widze, ze tobie tak trzeba... juz od pieciu lat tuskowe szukaja hakow na PiS, czasami gromko... wszem i wobec trąbiły... "MAMY" !!! A po czasie malymi literkami na ostatnich stronach... ( bo w tuskowej, tej rezymowej TV ani slowa) ..."jednak nie mamy... a to co mielismy, to przed rokiem a moze i dwoma, wyssalismy z brudnych paluchow zzazdry" na ten przyklad. Calun, ty zejdz z oblokow na ziemie, zobacz wreszcie korupcje u tuskowych... a przy okazji poogladaj sobie... tam gdzie trzeba... jak podsluchuja... kto ? Tuskowe ! Usmiejesz sie, bo na pierwszym miejscu w Europie sa, one, te tuskowe :))) w podsluchiwaniu swego narodu. hehehehe!! -- Senator Platformy Antoni Motyczka mówi: takiego rozgardiaszu i takiego draństwa, jakie jest teraz w Polsce, to jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski golde, co z toba. 22.07.12, 08:38 > Pisze wyraznie bo widze, ze tobie tak trzeba... juz od pieciu lat tuskowe szuk > aja hakow na PiS, czasami gromko... wszem i wobec trąbiły... "MAMY" !!! A po cz > asie malymi literkami na ostatnich stronach... ( bo w tuskowej, tej rezymowej T > V ani slowa) ..."jednak nie mamy... a to co mielismy, to przed rokiem a moze i > dwoma, wyssalismy z brudnych paluchow zzazdry" na ten przyklad. > Calun, ty zejdz z oblokow na ziemie, zobacz wreszcie korupcje u tuskowych... a > przy okazji poogladaj sobie... tam gdzie trzeba... jak podsluchuja... kto ? Tus > kowe ! Usmiejesz sie, bo na pierwszym miejscu w Europie sa, one, te tuskowe :)) > ) w podsluchiwaniu swego narodu. hehehehe!! moze ty raczej zejdz z pisoblokow na ziemie - bo moze z gory tego nie widac nie odniosles sie do zadnego z moich zarzutow - nie bede ich powtarzal > Senator Platformy Antoni Motyczka mówi: takiego rozgardiaszu i takiego draństwa > , jakie jest teraz w Polsce, to jeszcze nie było widac ma krotka pamiec - poza tym dla mnie rozgardiasz i dranstwo wynika z: 1. narodowych cech Polakow, 2. licznych klesk zywiolowych 3. oraz niesamowitego wysilku inwestycyjno organizacyjnego jakim bylo EURO 2012 nic z tego co glosi i czyni PiS i jego wyznawcy ani na jote nie poprawilby sytuacji PiS kadrowo moze byl alternatywa piec lat temu - obecnie po czystkach (PJN i SP) jest juz tylko wlasna karykatura z oszalalym prezesem i kompletnym wariatem Macierewiczem - oni sa w wstanie zapewnic co najwyzej spektakularny pozar w burdelu Odpowiedz Link Zgłoś