mawi24 08.06.06, 11:26 Czy zna ktoś dobrą pielęgniarkę środowiskową z okolic Dąbrowy,która mogłaby podejść do dziecka i postawić bańki.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mast1 Re: Bańki 08.06.06, 14:01 A nie lepiej kupić te bańki i samemu postawić? Ja tak robię, jest to naprawdę łatwe! Odpowiedz Link Zgłoś
melefretete Re: Bańki 08.06.06, 15:51 mój tata całe dziecinstwo stawial mi banki i wspominam to bardzo mile... o fakt ze tata był taki opiekunczy tez sie do tego przyczynia ale czy ja nie balabym sie postawic.... hmm... chyba nie.. bo jak sie przesterzega kilku zasad to wszystko musi sie udać Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: Bańki 08.06.06, 16:52 banki próźniowe polecam ,stawiać mozna samemu nawet malutkiemu dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
mawi24 Re: Bańki 08.06.06, 17:12 Dzięki za zachęcenie do stawiania baniek.Niestety w mojej aptece dostępne na dzień dzisiejszy były tylko bańki gumowe (chińskie).Czy efekt po nich jest porównywalny?Macie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: Bańki 08.06.06, 22:05 podobno też działaja ,ale maja dośc "nieużyteczne" kształty wielkośści- kiedyś próżniowe widziałam w tesco w aptece w pasażu, a i zobacz na rozewskiej w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: Bańki 09.06.06, 14:58 pewnie już bańki postawione, ale odpowiem - wg mnie lepsze są zwykłe szklane próżniowe, te chińskie mało poręczne są Warto zainwestować w bańki i kupić na przyszłość, a stawiać jak tylko zacznie się choroba, wtedy są najlepsze efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
corokia Re: Bańki 12.06.06, 10:10 mast1 napisała: ...stawiać jak tylko zacznie się choroba, wtedy są najlepsze efekty. Dokładnie! i najlepiej wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś