Dodaj do ulubionych

Jestemy gotowy do przejecia wladzy w Polsce

26.07.12, 16:57
Prezes Prawa i Sprawiedliwości oświadczył, że jego partia jest jedyną alternatywą dla rządu i zapewnił, że formacja jest przygotowana do ewentualnego przejęcia władzy i ma odpowiedni program gospodarczy i społeczny.

www.pis.org.pl/article.php?id=20645
Obserwuj wątek
    • woda_woda Brawo! 26.07.12, 16:59
      Teraz wystarczy tylko przekonać większość Polaków do was :)
      • mietek.grodecki Re: Brawo! 26.07.12, 17:01
        Juz sa przekonani. Mamy wiekszosc nawet wsrod mlodzierzy
        • woda_woda Re: Brawo! 26.07.12, 17:04
          mietek.grodecki napisał:

> Juz sa przekonani. Mamy wiekszosc nawet wsrod mlodzierzy

Super. Mam nadzieję, że również wśród jntelektóaljzduf :)
      • smutas13 Re: Brawo! 26.07.12, 22:04
        woda_woda napisała:

> Teraz wystarczy tylko przekonać większość Polaków do was :)

Nikt mnie nie przekona, że białe jest czarne, a czarne jest białe.
      • klara551 Re: Brawo! 26.07.12, 22:53
        A żeby jeszcze prezes i jego tuba forumowa Mniecio G wiedzieli co znaczy alternatywa.Nie myślę o matematyce a o rozumieniu tego słowa. Dokładnym tłumaczeniem są Wałęsowe słowa -jestem za a nawet przeciw.
    • zapijaczony_ryj To niech wygra wybory 26.07.12, 17:03
      i nie PiS_doli, bo nawet jak by wygrał to i tak nie da rade jak poprzednim razem !
    • czart_polski na jak długo? 26.07.12, 17:08
      Wytrzyma rok z władzą ten panprezes? Bo wątpię!
      Bez władzy mu łatwiej przecież
      lubi osądzać i krytykować innych ale nie lubi być osadzany
    • porannakawa01 Re: Jestemy gotowy do przejecia wladzy w Polsce 26.07.12, 17:16
      Dublujesz mój wątek dokładnie o tym samym tytule.
      Plagiat.
      Nie umiecie tam już niczego wymyśleć aby było twórczym a nie tylko powielaniem cudzego?
      Czy po prostu wtedy się zabierałeś ale masz jakąś ociężałość umysłową nie pozwalającą szybko reagować na aktualną rzeczywistość?
      Czekałeś, czekałeś az ci podesłali do opublikowania?
      • zapijaczony_ryj Dostał SMSa 26.07.12, 18:33
        porannakawa01 napisała:

> Dublujesz mój wątek dokładnie o tym samym tytule.
        > Plagiat.
        > Nie umiecie tam już niczego wymyśleć aby było twórczym a nie tylko powielaniem
        > cudzego?
        > Czy po prostu wtedy się zabierałeś ale masz jakąś ociężałość umysłową nie pozwa
        > lającą szybko reagować na aktualną rzeczywistość?
        > Czekałeś, czekałeś az ci podesłali do opublikowania?
    • humbak Re: Jestemy gotowy do przejecia wladzy w Polsce 26.07.12, 18:05
      Ja też jestem.
    • zgred-zisko Re: Jestemy gotowy do przejecia wladzy w Polsce 26.07.12, 18:28
      Kiedyś, tuż przed wyborami, pan premier Giertych oświadczył, że według badań jego partia zdobędzie bezwzględną większość i będzie rządzić samodzielnie.
      A jeszcze wcześniej pan Krzaklewski był stu procentowym kandydatem na prezydenta a pan Rokita na premiera.
      • albwu Re: Jestemy gotowy do przejecia wladzy w Polsce 26.07.12, 18:32
        Przed poprzednimi wyborami to Pan Prezes powiedział "jeżeli nie wygramy wyborów, to znaczy, ze wybory zostały sfałszowane"
    • fury11 Re: Jestemy gotowy do przejecia wladzy w Polsce 26.07.12, 19:29
      Prezes już porządził i ustąpił, bo NIE UMIAŁ. Takiemu dać igłę z nitką, to sobie górną wargę do zwieracza przyszyje. NIE NADAJE SIĘ po prostu. I tyle
    • porannakawa01 Re: Jestemy gotowy do przejecia wladzy w Polsce 26.07.12, 20:13
      Węgry: Skrajnie prawicowy europoseł ma żydowskie korzenie. Zostanie usunięty z partii?
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12198860,Wegry__Skrajnie_prawicowy_europosel_ma_zydowskie_korzenie_.html

To podobnie jak i Kaczyński?
      Też zostanie usuniety?
      Jesteście gotowi bez Kaczyńskiego?
      • mietek.grodecki Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 26.07.12, 21:17
        • porannakawa01 Re: Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 26.07.12, 21:26
          Mógłbyś to jakoś uzasadnić czy to po prostu jest nadane do rozsyłania w publikę?
          Uzasadnij to jakoś, podaj fakty bo te, które są dostępne przeczą tobie.
          Ani Aryjczyk, ani Słowianin.
          Wręcz przeciwnie.
          To jak będzie - wyrzucą go z Partii?
          • mietek.grodecki Re: Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 26.07.12, 21:31
            To ty uzasadnij ze Pan Prezes nie jest Aryjczykiem i Slowianinem
            • porannakawa01 Re: Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 26.07.12, 21:46
              mietek.grodecki napisał:

> To ty uzasadnij ze Pan Prezes nie jest Aryjczykiem i Slowianinem

Oj leniuszek, leniuszek.
              Lub nierozgarniety!
              Wystarczy na jakąkolwiek wyszukiwarkę wrzucić hasło: Pochodzenie Kaczyńskich
              host26.pl/2010/12/11/kim-sa-kaczynscy-fakty-mity/
              • mietek.grodecki Re: Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 26.07.12, 21:50
                Te bzdury sa pisane przez ruskich agentow
                • porannakawa01 Re: Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 26.07.12, 21:57
                  mietek.grodecki napisał:

> Te bzdury sa pisane przez ruskich agentow

Mógłbyś to jakoś uzasadnić czy to po prostu jest nadane do rozsyłania w publikę?
                  Uzasadnij to jakoś, podaj fakty bo te, które są dostępne przeczą tobie.

To jak będzie - wyrzucą go z Partii?
                  • mietek.grodecki Re: Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 26.07.12, 22:09
                    Gdyby sie okazalo, ze to prawda ze Pan Prezes ma zydowskie pochodzenie, to ja pierwszy wystapie z PiSu
                    • porannakawa01 Re: Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 26.07.12, 22:37
                      mietek.grodecki napisał:

> Gdyby sie okazalo, ze to prawda ze Pan Prezes ma zydowskie pochodzenie, to ja p
                      > ierwszy wystapie z PiSu

Co chcesz mu sprawdzić?
                      Znajomość słów naszego hymnu czy też bardziej intymnie?
                      • mietek.grodecki Re: Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 27.07.12, 12:28
                        Dlaczego ty tak nienawidzisz Pana Prezesa? Zabral ci esbecka emeryturke? Uwalil cie z cieplej posadki? Skontrolowal twoja firme i odkryl nieuczciwosci jakich sie dopuszczales wobec fiskusa i pracownikow? Musi byc przeciez jakis powod
                        • porannakawa01 Re: Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 27.07.12, 16:37
                          mietek.grodecki napisał:

> Dlaczego ty tak nienawidzisz Pana Prezesa? Zabral ci esbecka emeryturke? Uwalil
                          > cie z cieplej posadki? Skontrolowal twoja firme i odkryl nieuczciwosci jakich
                          > sie dopuszczales wobec fiskusa i pracownikow? Musi byc przeciez jakis powod

Dlaczego tak ślepo popierasz Prezesa?
                          Czy dlatego, że nie zabrał ci esbeckiej emerytury (Wieluń, lista esbeków, Mieczysław Grodecki)?
                          Nie uwalił ciebie z ciepłej posadki jak i esbeka Jasińskiego?
                          Nie kontrolował twojej firmy i dlatego mogłeś się dopuszczać nieuczciwości wobec fiskusa i pracowników?
                          Który z tych wyżej wymienionych powodów?
                      • porannakawa01 Re: Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 27.07.12, 16:38
                        porannakawa01 napisała:

> mietek.grodecki napisał:
                        >
                        > > Gdyby sie okazalo, ze to prawda ze Pan Prezes ma zydowskie pochodzenie, t
                        > o ja p
                        > > ierwszy wystapie z PiSu
                        >
                        > Co chcesz mu sprawdzić?
                        > Znajomość słów naszego hymnu czy też bardziej intymnie?

Miecio - a możeś ty z tych?
                        I dlatego tak ślepo go popierasz?
                        Brata w wierze?
          • cookies9 Re: Pan Prezes jest Aryjczykiem-Slowianinem 27.07.12, 13:56
            porannakawa01 napisała:

> Mógłbyś to jakoś uzasadnić czy to po prostu jest nadane do rozsyłania w publikę
            > ?
            > Uzasadnij to jakoś, podaj fakty bo te, które są dostępne przeczą tobie.
            > Ani Aryjczyk, ani Słowianin.
            > Wręcz przeciwnie.
            > To jak będzie - wyrzucą go z Partii?

Przecież sam siebie nie wyrzuci,to jego osobista,prywatna partia...
    • tornson Nie tylko prezes głosi takie brednie. 26.07.12, 21:56
      mietek.grodecki napisał:

> Prezes Prawa i Sprawiedliwości oświadczył, że jego partia jest jedyną alternaty
      > wą dla rządu i zapewnił,
      Nie tylko prezespan, ale też TVN, GW i reszta platfusich szczekaczek wciska ciemnemu ludowi brednie że jedyną alternatywą dla POyebów są PiSdy, bo tylko na tle PiSdziactwa POsrańcy mogą utrzymać się u żłobu.
    • lionold Re: Ty Mnieeeeetek nie jesteś gotowy, ty jesteś 26.07.12, 22:19
      ugotowany na breję - taka PiS_dzielska mamałyga.
    • etta2 Re: Jestemy gotowy do przejecia wladzy w Polsce 26.07.12, 22:55
      Ja też mnieciu, jestem gotowa do przejęcia waaaadzy i CO Z TEGO?????? Mam takie same szanse na waaadzę jak prezespan, więc....o czym tu gadać? Niech prezespan wygra jakies wybory, choćby na sołtysa w Koziej Wólce....będzie rządził.
    • cookies9 Re: Jestemy gotowy do przejecia wladzy w Polsce 27.07.12, 13:53
      mietek.grodecki napisał:

> Prezes Prawa i Sprawiedliwości oświadczył, że jego partia jest jedyną alternaty
      > wą dla rządu i zapewnił, że formacja jest przygotowana do ewentualnego przejęci
      > a władzy i ma odpowiedni program gospodarczy i społeczny.
      >
      > www.pis.org.pl/article.php?id=20645

A panprezes hymn RP już zna na pamięc? - żeby tylko Polski nie pomylił z Wolską:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka