niematentego 12.09.12, 11:48 i się go doczekać nie może. Bo Tusk nie wie czy mu się to politycznie opłaci czy nie ;-) Oj Tusku, oj Tusku ... przyjdzie ci pożegnać się z salonami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj A ja czekam na opublikowanie treści ostatniej 12.09.12, 12:05 rozmowy braci, jarek pewnie na to nie czeka Odpowiedz Link Zgłoś
niematentego a czemu czekasz? 12.09.12, 13:04 ABW nie wszystko ci pokaze - patrz Amber Gold i notatka ABW dla Tuska ktora tusk chcialby i ma wladze upublicznic ale tego nie robi. kołomyja. Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_za_oko.3 A czekaj, czekaj. POwodzenia:::))))))))))))))))))) 12.09.12, 13:16 Odpowiedz Link Zgłoś
pan_ryj_zapijaczony_banow_26 Re: A czekaj, czekaj. POwodzenia:::)))))))))))))) 12.09.12, 14:00 Oliwa zawsze sprawliedliwa i na wierzch wypływa i...prędzej czy później wypłynie! Ciekawe jak na nia zareagują mohery? Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_za_oko.3 Z radością. To pewne. 12.09.12, 14:36 Każdy przecież lubi dobre wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_za_oko.3 Oj nie ma się co zastanawiać. 12.09.12, 13:37 Te wszystkie zostały zbadane zostały dokładnie zbadane przez POwską już przecież prokuraturę i wszystkie zostały POumarzane. To niech motłoch wystąpi teraz przeciw Kaczyńskiemu, Ziobrze i prokuratorze która będzie broniła swojego stanowiska. Kaczyński i Ziobro są już na TS bardzo dobrze przygotowani i rozjadą na lepkie gó... majaczenia motłochu, oczywiście podpierając się przy tym uzasadnieniami prokuratury POwskiej przecież już wtedy. Będą jaja jak berety i całkowita kompromitacja motłochu a Kalisz pobije przy tym Jasia Fasolę i Beny Hila razem wziętych. Więc widowisko szykuje nam się wyśmienite i to do tego stopnia, że filmów nie będzie trzeba oglądać. Szykuje się nam przy tym bardzo nowa świecka tradycja stawiania przed Trybunałem Stanu byłych premierów i to bardziej niż śmieszność, przeraża Tuska. Ta nowa tradycja może doprowadzić do tego, że ludzi na premiera trzeba będzie w Polsce PObierać z łapanek. Śmieszności temu procesowi może jeszcze dodać fakt, że jak na mieście gadają PIS i SP ma głosować w Sejmie za postawieniem swoich szefów przed TS. I tutaj jak widać Tusk nie ma szans aby nie postawić ww. przed TS gdy tylko taki wniosek padnie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Oj nie ma się co zastanawiać. 12.09.12, 13:55 oczy_za_oko.3 napisał: > Te wszystkie zostały zbadane zostały dokładnie zbadane przez POwską już przecie > ż prokuraturę i wszystkie zostały POumarzane. Dzięki sprawie Bamber Głąb wiemy jak działa prokuratura przecież. chyba że uważasz że w sprawie Bamber Głąb wszystko było w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_za_oko.3 No ale przecież tylko prokuratura WKPO jest be!!!! 12.09.12, 14:26 Reszta jest bardzo, bardzo cacy przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: No ale przecież tylko prokuratura WKPO jest b 12.09.12, 14:28 Czyli be jest ta co umorzyła sprawy przeciw Kaczyńskiemu czy innym Ziobrom. Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_za_oko.3 Staraj się bardziej. 12.09.12, 14:35 Bo z twojego bełkotu wynika, że albo przesłanki masz błędne albo z tych przesłanek twoje twierdzenia nie wynikają. Staraj się więcej a zapewniam cię przy tym, że myślenie nic nie boli. Więc odwagi.!!!! Jeżeli mi nie ufasz to zapytaj o to innych myślę, że też to potwierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Staraj się bardziej. 12.09.12, 14:50 Nie, to z twojego bełkotu nic nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Fakt, masz rację, będą jaja jak berety 12.09.12, 14:03 oczy_za_oko.3 napisał: > Będą jaja jak berety i całkowita kompromitacja > Śmieszności temu procesowi może jeszcze dodać Jak znów zrobi z siebie idiotę mocując się ze słuchawką: tiny.pl/htd75 Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: lemingu? 12.09.12, 14:11 niematentego napisał: > Co PiS_dogłowy? Dekiel ci się poluzował? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: lemingu? 04.10.12, 13:41 Jestem za , a nawet przeciw. Ale co się właściwie na tym forum dzieje? GW bankrutuje ? Plugawe paszcze jakby przycichły? Nie ma rozkazów czy brak funduszy? Spróbujmy , rzucę kilka haseł: - Kaczyński -już był, - O. Rydzyk, - Kościół Katolicki, -PiS. No chyba teraz piana zacznie się toczyć, chyba że inne są rozkazy, ( chyba że na mieście , inne teraz są treście). Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: lemingu? 04.10.12, 13:48 Heniu, zbłądziłeś na to forum bo na publicystyce mały ruch i nie masz gdzie wklejać swoich smsów? Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_za_oko.3 Nie widziałem aby Tusk mocował się z czymkolwiek?! 12.09.12, 14:41 A jeśli ci chodzi o Kaczora to już po kursach nakładania słuchawek bardzo różnych firm jest. On bardzo szybko się uczy w przeciwieństwie do motłochu no i złodziejem przy ty nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nie widziałem aby Tusk mocował się z czymkolw 12.09.12, 14:51 Jak to nie jest złodziejem? Wyłudził 300 zł tylko jest pod parasolem ochronnym. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Oj nie ma się co zastanawiać. 04.10.12, 13:53 oczy_za_oko.3 Oj prostaczku, jeśli nie znasz się na czymś to nie zabieraj głosu. Prokuratura badała ew. wątki kryminalne i umorzyła sprawę nie doszukawszy się śładów linni papilarnych na broni z której zastrzeliłą się Barbara Blida itd. Nie badała zgodności z Konstytucją działań piosiorów, nie sprawdzała czy jako członkowie rządu mieli prawo do podejmowania trakich działań jakie podejmowali bo to nie leży w jej kompetencjach. A od tego właśnie jest TS i tylko on może podjąć decyzję co do politycznej przyszłości gnoma i jego ówczesnego przydupasa. Odpowiedz Link Zgłoś
neoretronick Re: Jarek czeka na Trybunał 12.09.12, 16:55 niematentego napisał: > i się go doczekać nie może. ... i może go nie doczekać - choroba nie wybiera, a żniwo zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jarek czeka na Trybunał 24.09.12, 13:53 Były minister Wąsacz już 10 lat STOI przed Trybunałem Konstytucyjnym i.......! Jako jedyny z rządzących po 89!!! Odpowiedz Link Zgłoś