superspec 13.09.12, 15:59 Nie ma takiej możliwości aby te partie były razem na szczeblu krajowym.Obie są zbyt ręcznie kierowane przez swoich, nielubiących się nawzajem, liderów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tornson Ale wspólne popieranie najbardziej szkodliwych 13.09.12, 16:00 i ciemnogrodzkich ustaw przez POPiS jest faktem. Odpowiedz Link Zgłoś
klakier75 Re: Ale wspólne popieranie najbardziej szkodliwyc 13.09.12, 16:03 nie lubiących się ha - ale kasujących równo mocherów i lemingów ha Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Budowanie IVRP na początku rządów 13.09.12, 16:16 pisowskich włącznie z dziką lustracja, obniżka podatków dla bogaczy, oceny z religii na świadectwie, dzień faszysty (oni to nazywają żołnierzy wyklętych), uwalanie dyskusji na temat in-vitro, związków partnerskich, aborcji, PiS i spora część PO głosująca za średniowieczną ustawą antyaborcyjną, wspólna obrona IPNu, POPiSowska banda skupiona wokół Marszałek Kopacz która uwala wszystkie niewygodne dla prawicy projekty ustaw. Długo możnaby wymieniać. Personalnie może i się nienawidzą nawzajem, ale ideologicznie POPiS istnieje od lat i naprawdę trzeba być zaślepionym by go nie widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaja Re: Budowanie IVRP na początku rządów 13.09.12, 16:18 tornson napisał: > pisowskich włącznie z dziką lustracja, obniżka podatków dla bogaczy, oceny z re > ligii na świadectwie, dzień faszysty (oni to nazywają żołnierzy wyklętych), uwa > lanie dyskusji na temat in-vitro, związków partnerskich, aborcji, PiS i spora c > zęść PO głosująca za średniowieczną ustawą antyaborcyjną, wspólna obrona IPNu, > POPiSowska banda skupiona wokół Marszałek Kopacz która uwala wszystkie niewygod > ne dla prawicy projekty ustaw. Długo możnaby wymieniać. > Personalnie może i się nienawidzą nawzajem, ale ideologicznie POPiS istnieje od > lat i naprawdę trzeba być zaślepionym by go nie widzieć. hhurrra jeden z nielicznych , który patrzy i ................... widzi hurrrra ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaja Re: Budowanie IVRP na początku rządów 13.09.12, 16:18 a już myślałam żem odosobniony /chory?/ przypadek :) Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Budowanie IVRP na początku rządów 13.09.12, 16:43 prawdaja napisał(a): > a już myślałam żem odosobniony /chory?/ przypadek :) Jak widać nie. :) Ja nigdy nie miałem złudzeń co do tego czym jest PO. Kiedy w październiku 2007 wszyscy się podniecali że wygrała PO, ja już wtedy miałem o gnojkach wyrobione zdanie. forum.gazeta.pl/forum/w,28,70867981,70867981,konserwatyzm_eurosceptycyzm_kato_brednie_.html Odpowiedz Link Zgłoś