13.09.12, 15:59
Nie ma takiej możliwości aby te partie były razem na szczeblu krajowym.Obie są zbyt ręcznie kierowane przez swoich, nielubiących się nawzajem, liderów.
Obserwuj wątek
    • tornson Ale wspólne popieranie najbardziej szkodliwych 13.09.12, 16:00
      i ciemnogrodzkich ustaw przez POPiS jest faktem.
      • klakier75 Re: Ale wspólne popieranie najbardziej szkodliwyc 13.09.12, 16:03
        nie lubiących się ha - ale kasujących równo mocherów i lemingów ha
      • superspec Jakich ustaw?/nt 13.09.12, 16:05

• tornson Budowanie IVRP na początku rządów 13.09.12, 16:16
          pisowskich włącznie z dziką lustracja, obniżka podatków dla bogaczy, oceny z religii na świadectwie, dzień faszysty (oni to nazywają żołnierzy wyklętych), uwalanie dyskusji na temat in-vitro, związków partnerskich, aborcji, PiS i spora część PO głosująca za średniowieczną ustawą antyaborcyjną, wspólna obrona IPNu, POPiSowska banda skupiona wokół Marszałek Kopacz która uwala wszystkie niewygodne dla prawicy projekty ustaw. Długo możnaby wymieniać.
          Personalnie może i się nienawidzą nawzajem, ale ideologicznie POPiS istnieje od lat i naprawdę trzeba być zaślepionym by go nie widzieć.
          • prawdaja Re: Budowanie IVRP na początku rządów 13.09.12, 16:18
            tornson napisał:

> pisowskich włącznie z dziką lustracja, obniżka podatków dla bogaczy, oceny z re
            > ligii na świadectwie, dzień faszysty (oni to nazywają żołnierzy wyklętych), uwa
            > lanie dyskusji na temat in-vitro, związków partnerskich, aborcji, PiS i spora c
            > zęść PO głosująca za średniowieczną ustawą antyaborcyjną, wspólna obrona IPNu,
            > POPiSowska banda skupiona wokół Marszałek Kopacz która uwala wszystkie niewygod
            > ne dla prawicy projekty ustaw. Długo możnaby wymieniać.
            > Personalnie może i się nienawidzą nawzajem, ale ideologicznie POPiS istnieje od
            > lat i naprawdę trzeba być zaślepionym by go nie widzieć.

hhurrra jeden z nielicznych , który patrzy i ................... widzi hurrrra !
            • prawdaja Re: Budowanie IVRP na początku rządów 13.09.12, 16:18
              a już myślałam żem odosobniony /chory?/ przypadek :)
              • tornson Re: Budowanie IVRP na początku rządów 13.09.12, 16:43
                prawdaja napisał(a):

> a już myślałam żem odosobniony /chory?/ przypadek :)
                Jak widać nie. :)
                Ja nigdy nie miałem złudzeń co do tego czym jest PO. Kiedy w październiku 2007 wszyscy się podniecali że wygrała PO, ja już wtedy miałem o gnojkach wyrobione zdanie.
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,70867981,70867981,konserwatyzm_eurosceptycyzm_kato_brednie_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka