kzet69 27.09.12, 19:52 W Faktach po Faktach, jak to dobrze robi dystans do bieżącej polityki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozon.higsa Re: Mądre komentarze Olechowskiego 27.09.12, 19:57 kzet69 napisał: > W Faktach po Faktach, jak to dobrze robi dystans do bieżącej polityki... W TVN-24 jest Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Mądre komentarze Olechowskiego 27.09.12, 20:01 Bo przerwali Olechowskiemu i wrzucili Tuska... Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Mądre komentarze Olechowskiego 27.09.12, 20:03 kzet69 napisał: > Bo przerwali Olechowskiemu i wrzucili Tuska... Domyśliłem się po wysłaniu posta. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Profesor Nowacki 27.09.12, 20:17 wdowiec po Izabeli Jarudze - Nowackiej w TVN 24 Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Profesor Nowacki 27.09.12, 20:26 kzet69 napisał: > wdowiec po Izabeli Jarudze - Nowackiej w TVN 24 > Z przyjemności go słucham. Potwierdza, że oficjalnie Ruscy zakazali otwierania trumien. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Profesor Nowacki 27.09.12, 20:31 bozon.higsa napisał(a): > kzet69 napisał: > > > wdowiec po Izabeli Jarudze - Nowackiej w TVN 24 > > > > > Z przyjemności go słucham. > Potwierdza, że oficjalnie Ruscy zakazali otwierania trumien. łżesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Profesor Nowacki 27.09.12, 20:38 Może po prostu nie zrozumiał tego, co usłyszał. To u niego norma przy czytaniu, a rozumienie ze słuchu jest na ogół jeszcze trudniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Profesor Nowacki 28.09.12, 07:59 m.c.hrabia napisał: > Z przyjemności go słucham. > Potwierdza, że oficjalnie Ruscy zakazali otwierania trumien. łżesz!!! 7 min,12 sekunda rozmowy z MO. www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/nowacki-przeprosiny-lepiej-zeby-wyciagnieto-wnioski,279426.html Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Profesor Nowacki 28.09.12, 13:35 "Jak byłem w Rosji, to jeden z niższych pracowników ambasady pwoiedział mi, że otwieranie trumien jest zabronione w ogóle". Takich dokładnie słów użył p. Nowacki w rozmowie z Olejnik na początku ósmej minuty (nie będzie, że 7:12). Nasz wielonickowy łgarz i oszczerca twierdzi, że oznacza to, że tyimi słowami Nowcaki potwierdził, że "oficjalnie Ruscy zakazali otwierania trumien". Określenie "cymbał", to w takim przypadku całkowicie niezasłużony komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Do tetryka o nicku ayran 28.09.12, 15:20 Zauważyłeś chyba tetryku, że nie chcę z tobą prowadzić polemiki podobnie jak z obraza uczuć religijnych, gdyż uważam was obu za wyjątkowych bydlaków. Odpowiem ci ignorancie ayran, ostatni raz. ayran napisał: > "Jak byłem w Rosji, to jeden z niższych pracowników ambasady pwoiedział mi, że > otwieranie trumien jest zabronione w ogóle Dlatego napisałem ignorancie, że Ruscy zabronili otwierania trumien. Słowa te nie wypowiedział ani Mongoł ani Chińczyk tylko pracownik rosyjskiej ambasady. Inna sprawa,że prof. Nowacki miał w doopie te słowa, gdyż i tak zmierzał do kremacji zwłok. Jego świadomość była wyższa od pozostałych krewnych ofiar. Pozostali mogli przyjąć te słowa dosłownie. Podobnie było w Polsce. Nasz wielonickowy łgarz i oszczerca twierdzi, że oz > nacza to, że tyimi słowami Nowcaki potwierdził, że "oficjalnie Ruscy zakazali o > twierania trumien". Określenie "cymbał", to w takim przypadku całkowicie niezas > łużony komplement. Cymbał to jesteś ty ignorancie. I odpie...l się wreszcie kanalio odemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Do tetryka o nicku ayran 28.09.12, 15:45 Oj, jak ja nie lubię jak padają takie epitety: "ignorancie"... szczególnie w kontekście pisania o rosyjskiej ambasadzie w Rosji.... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Do tetryka o nicku ayran 28.09.12, 19:12 A ja myślę, że rysio-bozio tudzież wachmistrz sorokin i parę innych nicków jest głęboko przekonany, że jeśli ambasada jest w Moskwie, to znaczy że jest ona rosyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
capaz Re: Profesor Nowacki 28.09.12, 13:41 TVP 2 - Barwy Szczęścia. Jak ktoś obejrzy, to prosze o tym koniecznie napisac na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
capaz Re: Profesor Nowacki 28.09.12, 13:43 A w TVP1 "Jaka to melodia". Szał, ekstaza, nirwana... Kurna, nie mam telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
pispisia Re: Mądre komentarze Olechowskiego 28.09.12, 14:44 Olechowski i wdowiec Nowacki - wielka klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Żałosna postkomunistyczna figura 28.09.12, 15:28 Ostatnia chęć załapania się na fotel prezesa PZPN potwierdziła tylko, że mamy do czynienia z kimś kto swoje sukcesy polityczne ma za sobą. Po co go w ogóle zapraszać gdziekolwiek jak nic mądrego nie jest w stanie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Żałosna postkomunistyczna figura 28.09.12, 21:33 o kim piszesz???? Odpowiedz Link Zgłoś