Dodaj do ulubionych

urodziny Wałęsy

30.09.12, 08:35
Boże , jak oglądam migawkę z urodzin wałęsy to nie potrafię wyjść ze zdumienia. pałac wynajęty na urodziny, zaproszone 300 osób (i to corocznie), zbytek w czasie gsy ludzie nie mają kasy. I jacy "robotnicy" przychodzą w gośc!! Folwark Zwięrzęcy w czystej postaci!! Smutne to.
Obserwuj wątek
    • mak67 Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 08:40
      dziwne, że zestresowany Donek nie zrobił sobie przerwy w graniu w piłeczkę i nie wpadł do mentora.
      • wiosnaludzikow Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 09:00
        Odpowiadasz na:
        mak67 napisał:
        > dziwne, że zestresowany Donek nie zrobił sobie przerwy w graniu w piłeczkę i ni
        > e wpadł do mentora.
        Donald jest teraz nie fotogeniczny. Nawet graficy Gazety na najnowszym fotoshopie nie podciągną tej twarzy w chwili obecnej.
        • miss10 Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 09:20
          A czy on był kiedykolwiek fotogeniczny?? Wilcze oczy i na dodatek z wadą wymowy.
          • zapijaczony_ryj Nie każdy moze 30.09.12, 09:24
            miss10 napisała:

> A czy on był kiedykolwiek fotogeniczny?? Wilcze oczy i na dodatek z wadą wymowy
            > .
            byś aż tak fotogeniczny:
            img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Eksperci_SLD_wychwalaja_2284295.jpg
          • simera16 Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 18:43
            miss10 napisała:

> A czy on był kiedykolwiek fotogeniczny?? Wilcze oczy i na dodatek z wadą wymowy
            > .
            Tobie nie popierdzieliły się fora? Fk, to ni Pudelek. Wracaj na swoje śmieci.
    • zapijaczony_ryj Bardziej smutny jest spęd z całej Polski dziesiate 30.09.12, 08:52
      miss10 napisała:

> Boże , jak oglądam migawkę z urodzin wałęsy to nie potrafię wyjść ze zdumienia.
      > pałac wynajęty na urodziny, zaproszone 300 osób (i to corocznie), zbytek w cza
      > sie gsy ludzie nie mają kasy. I jacy "robotnicy" przychodzą w gośc!! Folwark Zw
      > ięrzęcy w czystej postaci!! Smutne to.

k tysięcy ludzi za nasze, zeby zrobić dobrze jednemu psychopacie!

A Panu Wałęsie Sto Lat!
      • bozon.higsa Re: Bardziej smutny jest spęd z całej Polski dzie 30.09.12, 08:59
        Dlaczego spęd?
        W demokracji jest to prawo tych, którzy są przeciw polityce rządu.

Chciałbyś odebrać to prawo w przyszłości platformie i Tuskowi?

• woda_woda Co za skandal. 30.09.12, 09:25
      Ludzie urządzają sobie huczne urodziny, a tu miss nie ma kasy.
      Po prostu podłość.
    • volupte Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 09:30
      Za twoje?
      • miss10 Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 09:35
        volupte napisał:

> Za twoje?

Chodzi o przyzwoitość. Po prostu pewnym osobom publicznym pewnych rzeczy nie wypada. Ale , no tak, juz ktoś kiedyś powiedział, że "Wałęsie wypada więcej". Ale niby dlaczego on ma stać ponad nami? Przeciez w demokracji wszyscy są równi.
        • woda_woda Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 09:40
          miss10 napisała:

> Ale
          > niby dlaczego on ma stać ponad nami? Przeciez w demokracji wszyscy są równi.

Kto ci broni zorganizować imprezę na 300 osób?
          • douglasmclloyd Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 15:43
            woda_woda napisała:

> Kto ci broni zorganizować imprezę na 300 osób?

Wolnych terminów nie ma. Wszystkie domy weselne zamówione na 2 lata do przodu, taka bieda w Polsce jest.
        • volupte Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 09:43
          Dlaczego nie wypada? Stać go to organizuje i bardzo dobrze, prace daje.
          • miss10 Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 09:49

Organizuje, ok. Ale kłóci ci się to z poczuciem przyzwoitości. Wiesz, kryzys, bezrobocie, afery, a tu taki zbytek. Ale to chyba kwestia wrazliwości. Mi np bardzo głupio zawsze było jak byłam dzieckiem jeść, gdy inne dziecko które tego nie miało - patrzyło się na mnie. Nie zawsze możesz to co masz podzielic - to juz powiem bardzo łopatologicznie, bo pewnie zaraz byście odpowiedzieli, że mogłam urwać , odgryść kawałek czego i dać. Bogacze nie powinni epatować swoim bogactwem w otoczeniu biedoty. Ja uważam to za chamskie i prostackie. Szczególnie że ten człowiek wyrósł z biedy i przypomnij sobie z czego ma te miliony - przeciez nie z własnej pracy.
            volupte napisał:

> Dlaczego nie wypada? Stać go to organizuje i bardzo dobrze, prace daje.
            • damakier1 Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 10:14
              miss10 napisała:

Ale to chyba kwestia wrazliwości. Mi np bar
              > dzo głupio zawsze było jak byłam dzieckiem jeść, gdy inne dziecko które tego ni
              > e miało - patrzyło się na mnie.

To w czasie, gdy byłaś dzieckiem były dzieci, które nie miały co jeść? Popatrz, a ja myślałam, że to dopiero rządy Tuska sprowadziły na nasz kraj tę straszną biedę i głodujące dzieci.
            • volupte Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 10:34
              Manipulujesz. Wlasnie z własnej pracy. Emeryturę ma taka sobie , dotacji od rzadu chyba żadnych. To za rożne wykłady i spotkania , więc własna praca.
    • donaldklamliwy Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 10:00
      Ja to widzę tak : Żydzi odwiedzili Żyda.
    • kecawa Re: urodziny Bolka 30.09.12, 10:03
      wstydu nie ma
      • simera16 Re: urodziny Bolka 30.09.12, 18:46
        kecawa napisał:

> wstydu nie ma
        >
        ano nie ma... Do niego przyszli, a Kaczyński tylko z kotem...
        • kecawa Re: urodziny Bolka 30.09.12, 22:06
          Polska tonie w długach a ten się bawi-
          • simera16 Re: urodziny Bolka 01.10.12, 05:54
            kecawa napisał:

> Polska tonie w długach a ten się bawi-
            >
            Spłaca te długi tak samo jak ty... Żal ci d.upę ściska, że sam nie potrafisz się bawić? Za to dostarczasz wspaniałej zabawy tutaj na forum!
    • a74-7 Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 10:42
      Wszystkiego najlepszego :-)
      vod.gazetapolska.pl/2264-najwazniejsza-scena-polskiego-dokumentu
    • cookies9 Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 10:47
      Wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin - dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności...
    • adalberto3 "Zlota Kure" dostal ostatnio w Berlinie. 30.09.12, 11:53
      Zlote jajka zapewnil sobie znacznie wczesniej. W tym przypadku przynajmniej wiadomo, co bylo pierwsze.
      • baabeczka Re: "Zlota Kure" dostal ostatnio w Berlinie. 30.09.12, 12:27
        Fakt! Rydzyk robi liczniejszy sped na swoje swieto,takie czy inne, a czy za swoje,nie wiem, ale watpie,raczej od tych biednych sciaga ile sie da hahaha. Duzo zdrowia Panie Prezydencie z okazji urodzin.
    • zdybex Re: "Zlota Kure" dostal ostatnio w Berlinie..... 30.09.12, 14:03
      Elektryk nie zrozumiał niczego. Ludzie przychodza aby se łyknąc gratis i pogadać z innymi. A Solenizant? Spadaj. To plesniejacy dziadek
      • douglasmclloyd Re: "Zlota Kure" dostal ostatnio w Berlinie..... 30.09.12, 18:23
        zdybex napisała:

> Elektryk nie zrozumiał niczego. Ludzie przychodza aby se łyknąc gratis i pogad
        > ać z innymi.

Właśnie dlatego przyjęcie organizuje, żeby się ludzie poznawali i kontakty nawiązywali.
    • remez2 Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 14:06
      Folwark Zwierzęcy w czystej postaci!!
      Trafne.
      Smutne to.
      Masz rację, to jest po prostu smutne.
      • baabeczka Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 15:15
        Ale sobie spijacie z usteczek, pobozne zyczenia, chciwlibyscie byc na takim smietniku historii, bracia sie starali,rydzyki pomagali a smietnika jak nie ma tak nie bedzie.hahaha
    • douglasmclloyd Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 15:42
      miss10 napisała:

> Boże , jak oglądam migawkę z urodzin wałęsy to nie potrafię wyjść ze zdumienia.
      > pałac wynajęty na urodziny, zaproszone 300 osób (i to corocznie), zbytek w cza
      > sie gsy ludzie nie mają kasy.

Wszystko wydali na wypasione fury i mieszkania po 10 tys. za metr?
      • m.c.hrabia Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 15:50
        a ludzie głodni....

4.bp.blogspot.com/--3bdR6ReM8w/UFYo_MwKuNI/AAAAAAAAByo/_j5BAt_26AE/s1600/z8526127Q%252CBiskup-Antoni-Dydycz.jpg
        • jan.urbaniak1 Czy Bolek zaprosił swojego mentora ? 30.09.12, 17:00
          Gdyby nie JarKacz i LechKacz to Boluś (tylko 13.200,00 zł ?) byłby nikim.
          • baabeczka Re: Czy Bolek zaprosił swojego mentora ? 30.09.12, 17:10
            Przykro mi,ale gdyby nie Walesa nikt by o twoich ulubiencach nie slyszal. I w tym kontekscie mam za zle Walesie,ze wyciagnal takie cos na swiatlo dzienne.
          • wawasawa [...] 30.09.12, 17:15
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • douglasmclloyd Re: Czy Bolek zaprosił swojego mentora ? 30.09.12, 18:16
            jan.urbaniak1 napisał:

> Gdyby nie JarKacz i LechKacz to Boluś (tylko 13.200,00 zł ?) byłby niki
            > m.

Pogięło cię zupełnie, to Kaczyńscy po plecach Wałęsy weszli do wielkiej polityki.
          • simera16 Re: Czy Bolek zaprosił swojego mentora ? 30.09.12, 18:50
            jan.urbaniak1 napisał:

> Gdyby nie JarKacz i LechKacz to Boluś (tylko 13.200,00 zł ?) byłby niki
            > m.
            > Raczej odwrotnie... Jak ich w kancelarii trzymał, to mu do d.upy bez mydła wchodzili.
    • kretabis Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 18:31
      Ten człowiek ,na stare lata chyba zgłupiał, nic nie kuma i wygaduje głupoty.
    • pakules Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 20:47
      Piękne zdjęcie Pana Prezydenta z prezentem imieninowym
      www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634821808431244037.jpg
    • pakules Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 20:49
      Czy może urodzinowym bo nie wiem.
      img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201209/1346669226_uuwuqt_600.jpg
      • baabeczka Re: urodziny Wałęsy 30.09.12, 22:02
        Przynajmniej ma ochronr na glupie komentarze zawistnikow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka