Dodaj do ulubionych

Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać głos

30.10.12, 12:15
na PO. Ech, wszystkie plany wzięły w łeb. A miałam nie iść z czystym sumieniem do wyborów... Pieprzony Smoleńsk.
Obserwuj wątek
    • woda_woda :))) 30.10.12, 12:19
      Sama widzisz, jak to jest :)
      • ex.mila Re: :))) 30.10.12, 12:21
        woda_woda napisała:

> Sama widzisz, jak to jest :)

Jestem naprawdę wqrviona. A tak się zapierałam, perzyłam, biłam w piersi... Żałuję, że wybory nie są w przyszłym tygodniu Już stoję w blokach startowych, żeby lecieć do najbliższej urny.
        • woda_woda Re: :))) 30.10.12, 12:26
          Czem tak jest, że trzeba pogonić dziadostwo z własnego domu, choć bardzo sie tego poganiania nie lubi.
          • ex.mila Re: :))) 30.10.12, 12:33
            woda_woda napisała:

> Czem tak jest, że trzeba pogonić dziadostwo z własnego domu, choć bardzo sie te
            > go poganiania nie lubi.

Łatwo ich nie pogonisz, do wczoraj co czwarty Polak wierzył w zamach. Aż się boję myśleć jak ten bilans wygląda dzisiaj.

Jedyna nadzieja w tej konferencji prokuratury. Oby mieli jakieś wiarygodne wytłumaczenie...

Jeszcze jedno mnie zastanawia - czemu w Polsce słowo "racjonalista" ma znaczenie pejoratywne. Dzisiaj Rymanowski oskarżył Palikota o to, ze jest racjonalistą i dlatego nie wierzy w zamach. To kim w Polsce należy być, żeby należeć do mainstreamu? Oszołomem? Jaki jest antonim słowa racjonalista?
            • woda_woda Re: :))) 30.10.12, 15:30
              ex.mila napisała:

> Jaki jest antonim słowa racjonalista?

W najlepszym razie mistyk, w najgorszym dureń.
              • ex.mila Re: :))) 30.10.12, 15:36
                woda_woda napisała:

> ex.mila napisała:
                >
                > > Jaki jest antonim słowa racjonalista?
                >
                > W najlepszym razie mistyk, w najgorszym dureń.

Ładne...
              • ex.mila No to znowu wracam do punktu wyjścia nt 30.10.12, 21:30

• zzarda32 Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 12:20
      To kiedy wybory????
      • ex.mila Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 12:22
        zzarda32 napisał:

> To kiedy wybory????

Za trzy lata dopiero!!!:(
      • zoil44elwer Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 13:24
        zzarda32 napisał:

> To kiedy wybory????
        Jak się POLSKA obudzi z ręką w nocniku?
    • mariner4 Niestety, nie ma wyjscia 30.10.12, 12:22
      PiS chce po objęciu władzy wprowadzić rządy terroru.
      Nie ma się co łudzić. To by była powtórka stalinizmu w narodowo katolickim wydaniu.
      M.
      • ex.mila Re: Niestety, nie ma wyjscia 30.10.12, 12:25
        mariner4 napisał:

> PiS chce po objęciu władzy wprowadzić rządy terroru.
        > Nie ma się co łudzić. To by była powtórka stalinizmu w narodowo katolickim wyda
        > niu.
        > M.

Najlepsze by były przyspieszone wybory. To jedyne wyjście. Jestem pewna, że dzisiaj miliony wyborców wkurzonych na Platformę doszło do tego samego wniosku, i PO wygra w cuglach. A tak czekają nas trzy lata smoleńskiej jatki. Nie3 wiem jak ty, ale ja tego nie wytrzymam.
        .
        • rzewuski1 Re: Niestety, nie ma wyjscia 30.10.12, 12:36
          ajlepsze by były przyspieszone wybory. To jedyne wyjście. Jestem pewna, że dzisiaj miliony wyborców wkurzonych na Platformę doszło do tego samego wniosku, i PO wygra w cuglach. A tak czekają nas trzy lata smoleńskiej jatki. Nie3 wiem jak ty, ale ja tego nie wytrzymam

A po tych wyborach Smoleńsku nie będzie?
          Obojętnie kto wygra to będzie się cięgło jeszcze wiele lat, trzeba po prostu do tego przywyknąć.

• ex.mila Re: Niestety, nie ma wyjscia 30.10.12, 12:40

>
            > A po tych wyborach Smoleńsku nie będzie?
            > Obojętnie kto wygra to będzie się cięgło jeszcze wiele lat, trzeba po prostu do
            > tego przywyknąć.
            >

Smoleńsk będzie, ale skończy się cyrk z Glińskim, który według różnych źródeł oszołomił swą urodą niezdecydowane, samotne kobiety. Będzie gęba Prezesa i Krwawego Antka. Skończy się cyrk z debatami i podział między tą sektą i resztą świata stanie się wyraźniejszy.
            • rzewuski1 Re: Niestety, nie ma wyjscia 30.10.12, 12:56
              kończy się cyrk z Glińskim, który według różnych źródeł oszołomił swą urodą niezdecydowane, samotne kobiety. Będzie gęba Prezesa i Krwawego Antka. Skończy się cyrk z debatami i podział między tą sektą i resztą świata stanie się wyraźniejszy.

najwyżej na rok , i znowu się zacznie
              tak już jest w demokracji i od tego się nie ucieknie
              psy szczekają , karawana jedzie dalej

trotyl ,Gliński po paru miesiącach przeminie
              tak jak Hel czy Jakubiak

znajdzie coś nowego Semtex czy C4
              i jakaś nowa twarz

• ex.mila Re: Niestety, nie ma wyjscia 30.10.12, 13:01

> znajdzie coś nowego Semtex czy C4
                > i jakaś nowa twarz
                >
                Nie przesadzajmy. Nie wszędzie zdarza się katastrofa samolotowa w której ginie prezydent (dupowaty bo dupowaty ale jednak prezydent) i cała generalicja. W każdym innym kraju to przysłowie miałoby uzasadnienie, ale na pewno nie u nas.

Dodam, ze jeśli okaze się, że jednak to był zamach (w co nadal nie wierzę) to nie tylko zapiszę się do PO, ale jeszcze będę im ulotki rozwieszać. Oczywiście ze strachu przed wojną z Rosją, która rozpala umysły pisowców i niezaleznych prawackich blogerów.
            • ploniekocica Re: Niestety, nie ma wyjscia 30.10.12, 13:09
              ex.mila napisała:

> Smoleńsk będzie, ale skończy się cyrk z Glińskim, który według różnych źródeł o
              > szołomił swą urodą niezdecydowane, samotne kobiety. Będzie gęba Prezesa i Krwaw
              > ego Antka. Skończy się cyrk z debatami i podział między tą sektą i resztą świat
              > a stanie się wyraźniejszy.

Czy ktoś może mi wytłumaczyć, o co chodzi z tą oszałamiającą urodą i szarmem niebywałym oraz zaletami męskimi, których mu zdaniem prezesa pana Tusk zazdrości? Widział je ktoś? Któraś? Bo ja nie mam telewizora, a na zdjęciach to ich specjalnie nie widać. Ja przynajmniej nie dostrzegłam :(
              • ex.mila Re: Niestety, nie ma wyjscia 30.10.12, 13:13

>
                > Czy ktoś może mi wytłumaczyć, o co chodzi z tą oszałamiającą urodą i szarmem ni
                > ebywałym oraz zaletami męskimi, których mu zdaniem prezesa pana Tusk zazdrości
                > ? Widział je ktoś? Któraś? Bo ja nie mam telewizora, a na zdjęciach to ich spe
                > cjalnie nie widać. Ja przynajmniej nie dostrzegłam :(

Chętnie odpowiem. Ja tego nie widzę, ale nawet Magdalena Środa przyznała w Babilonie, że prezes Gliński jest przystojnym mężczyzną. Dlatego mnie to tak zaniepokoiło.
    • ex.mila Najgorsze jest to, że już przestaje mnie obchodzić 30.10.12, 13:11
      czy to był zamach. Oczywiście nigdy w zamach nie wierzyłam i nie wierzę, dlatego moja deklaracja brzmi absurdalnie, ale gdyby szala przechyliła się na korzyść zamachu to jestem za zamieceniem zamachu pod dywan. Dla dobra mojego dziecka, które dopiero wchodzi w dorosłe zycie, i nie życzę sobie, żeby wojna polsko-ruska przejęła kontrolę nad jej życiem i determinowała jej przyszłość.
      • bard333 dla dobra twojego dziecka...? 30.10.12, 13:19
        aleś ty durna kobieto jestes! Kto mówi o wojnie?

Za chwile "dla dobra twojego dziecka" 3 dni w tygodniu będziesz rąbać węgiel dla wielkiego brata, w ramach czynu społecznego, byleby tylko batiuszce sie czasem brew nie zmarszczyla...

i wy siebie nazywacie ludźmi...?
        • ex.mila nie rozumiesz po polsku? 30.10.12, 13:20
          spadaj z mojego wątku
          • bard333 Re: nie rozumiesz po polsku? 30.10.12, 13:21
            jakiego twojego? ty to jestes "yyyycostam"...?
      • gambit_smolenski Mila, wyszlas na kretynke... 30.10.12, 15:45
        ERGO: JESTES KRETYNKA, i kodeksowo - WSPOLSPRAWCZYNIA! Z mojej strony, zrywam kontakt.
        • ex.mila Zerwij kontakt z całym FK trollu 30.10.12, 15:47
          śmiecisz dzień w dzień, już nawet zaglądać się tu nie da. Wszędzie tylko gambit i jego debilne uśmieszki.
          • gambit_smolenski Re: Zerwij kontakt z całym FK trollu 30.10.12, 15:51
            I kto to pisze? Kretynka, ktorej polowa watku o trollowanie o sporcie, o gotowaniu, o wlasnych potwierdzeniach/zaprzeczeniach glosowania na PO? Osoba, ktora ma w dupie zamordowanie ponad 90 Polakow, i tuszowanie tegoz? Z kazdym kolejnym wpisem w tym watku, tylko utrrwalasz wlasne kretynstwo.
            • woda_woda Gambetto, 30.10.12, 16:04
              zgłaszam większość tego, co tu smarujesz do kosza :)
              • ex.mila Re: Gambetto, 30.10.12, 16:47
                woda_woda napisała:

> zgłaszam większość tego, co tu smarujesz do kosza :)

Ja tez I nie tylko my. To znaczy, że już nikt nad tym i panuje.
    • bard333 biegusiem, lemingi, biegusiem...;) 30.10.12, 13:15
      zbliża sie przepaść i trza sie mobilizować, wytrzeszczone strachem gały wskażą kierunek...;)

a tak swoja droga to sie spieszcie, bo jak tak dalej pójdzie, to nie będziecie mieli na kogo głosować...;)
      • ex.mila nie zanieczyszczaj mi wątku fekaliami 30.10.12, 13:18
        z góry dziękuję
        • bard333 Re: nie zanieczyszczaj mi wątku fekaliami 30.10.12, 13:19
          zrobiłas to duzo wczesniej
        • gambit_smolenski sama sie sfajdalas, bagatelizujac zamach 30.10.12, 15:48
          Sama sie kretynko sfajczylas, przyznajac, ze nawet jezeli to zamach, to masz to w dupie. Wyszlas na totalna kretynke! Nie godna czlowieczenstwa, obywatelstwa, prawa do glosu.

Jakby Ci dziecko zgwalcili, to dla swietego spokoju, tez bys tak pisala?
    • ex.mila Wdowy i córki smoleńskie ruszyły do boju 30.10.12, 13:17

Wassermanówna nie może odpędzić się od dziennikarzy.
      • bard333 Re: Wdowy i córki smoleńskie ruszyły do boju 30.10.12, 13:20
        podciągnij jeszcze kiecke i kucnij sobie na grobie Wasermanna, ulżyj sobie...
        • ex.mila Giwi, proszę o interwencję nt 30.10.12, 13:22

• bard333 Re: Giwi, proszę o interwencję nt 30.10.12, 13:23
            na milicje se zadzwoń... oczywiście wszystko "dla dobra twojego dziecka" hehehehe...;)
      • mariner4 Niech tańczy na rurze 30.10.12, 13:22
        wtedy jeszcze bardziej zainteresuje media.
        M.
        • zoil44elwer Re: Niech tańczy na rurze 30.10.12, 13:28
          Albo pisze durny blog jak Kasia Ty.
      • zoil44elwer Re: Wdowy i córki smoleńskie ruszyły do boju 30.10.12, 13:34
        ex.mila napisała:

>
        > Wassermanówna nie może odpędzić się od dziennikarzy.
        Giwi interweniuj bo internautka ex.mila czepia się wdów i dzieci ofiar katastrofy smoleńskiej.Jak rzep psiego ogona.
        • mariner4 Raczej celebrytki smoleńskie 30.10.12, 13:35
          M.
        • kotek.filemon Re: Wdowy i córki smoleńskie ruszyły do boju 30.10.12, 14:02
          zoil44elwer napisał:

> internautka ex.mila czepia się wdów i dzieci ofiar katastrofy smoleńskiej

Nieprawda. Nie każda wdowa i dziecko to PiSda, raptem 10% tego grona zostało zdradzone o świcie.
          • zoil44elwer Re: Wdowy i córki smoleńskie ruszyły do boju 30.10.12, 14:14
            kotek.filemon napisał:

> zoil44elwer napisał:
            >
            > > internautka ex.mila czepia się wdów i dzieci ofiar katastrofy smoleńskiej
            >
            > Nieprawda. Nie każda wdowa i dziecko to PiSda, raptem 10% tego grona zostało zd
            > radzone o świcie.
            >
            >W TiVi-Dreszer(wdowiec po JSzymanek/Niektórzy używają Smoleńska d swej kariery politycznej.
            M Wasserman/Pan nikomu nieznany człowiek chciał być posłem!
    • ex.mila Ok, zaczyna się konferencja.. 30.10.12, 13:36
      • bard333 a uklękłaś...? 30.10.12, 13:38

• zoil44elwer Re: a uklękłaś...? 30.10.12, 13:56
          bard333 napisał:

> ONA klęka tylko przed Donaldem a TO robi w przysiadzie.
          • bard333 o to to to to...;) 30.10.12, 13:58

• ex.mila Ogromna prośba do wszystkich 30.10.12, 13:39
      piszących w tym wątku - nie odpisujcie bardowi333.

przyszedł tu, zeby rozwalić mój wątek. Prawie mu się udało. Ja go własnie wygasiłam.

Z góry dziekuję
    • bard333 urzekła mnie twoja historia...;)) 30.10.12, 13:44
      na swoim kółku różańcowym to postaw, tfu! miałem na mysli oczywiście egzekutywe...;)
    • ex.mila Ale jednego nie rozumiem 30.10.12, 13:58
      czemu od jakiegoś czasu konferencje prasowe wyglądają tak, że mamy czas na odpowiedź na trzy pytania, bo już jesteśmy spóźnieni. Niestety duet Tusk - Graś to zapoczątkowali. Koszmarna maniera.
      • ex.mila Bardzo nerwowa ta konferencja prokuratury wojskowj 30.10.12, 14:11
        i na koniec ucieczka przed pytaniami.

Źle to wygląda.
    • kotek.filemon Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 14:08
      Jak to dobrze, że na polskiej scenie politycznej wciąż jest jakiś drobny wybór poza POPiSem.
      • ex.mila Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 14:10
        kotek.filemon napisał:

> Jak to dobrze, że na polskiej scenie politycznej wciąż jest jakiś drobny wybór
        > poza POPiSem.
        >

Jest? Jaki?
        • kotek.filemon Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 14:17
          Poproś jakiegoś bystrego kolegę to zdejmie ci ban na gugla.
          • ex.mila Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 14:20
            kotek.filemon napisał:

> Poproś jakiegoś bystrego kolegę to zdejmie ci ban na gugla.
            >
            Może barda333, twojego kolegę, o to poproszę.
            • kotek.filemon Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 14:58
              ex.mila napisała:

> kotek.filemon napisał:
              >
              > > Poproś jakiegoś bystrego kolegę to zdejmie ci ban na gugla.
              > >
              > Może barda333, twojego kolegę, o to poproszę.

Z numerowanymi przygłupami mi nie po drodze niestety...
          • axyzaa Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 14:34
            kotek.filemon napisał:

> Poproś jakiegoś bystrego kolegę to zdejmie ci ban na gugla.
            >

To do mnie?
            • kotek.filemon Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 14:59
              axyzaa napisała:

> To do mnie?

A wynika to z drzewka?
      • zoil44elwer Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 14:17
        kotek.filemon napisał:

> Jak to dobrze, że na polskiej scenie politycznej wciąż jest jakiś drobny wybór
        > poza POPiSem.
        >
        Nie dla lemingów i leminżyc.
    • kaczy_mozdzek Też dam głos na PO. Chyba, że się pojawi jakaś 30.10.12, 14:36
      inna partia. w Polsce.
      • axyzaa Re: Też dam głos na PO. Chyba, że się pojawi jaka 30.10.12, 14:38
        kaczy_mozdzek napisał:

> inna partia. w Polsce.
        >
        Czyli sam nie wiesz, czy taka inna partia si pojawi. Więc czemu mnie atakujesz?
        • axyzaa Przepraszam, z kotkiem filemonem cię pomyliłam 30.10.12, 14:39
          on uwaza że sld i palikot to realna alternatywa dla PO i PiS.
          • zoil44elwer Re: Przepraszam, z kotkiem filemonem cię pomyliła 30.10.12, 15:38
            Jedno jest pewne,SLD i Palikot to jeszcze mniejsze zło niż POPiS.Przynajmniej bis-kupy przestały by trząść eRPe3.
            • kotek.filemon Re: Przepraszam, z kotkiem filemonem cię pomyliła 30.10.12, 16:14
              Z tymi biskupami to nie jestem pewien, bo od czasu jak papa dał się Kwachowi karnąć swoim kabrio SLD przeżywa okres odchylenia watykańskiego.
          • kotek.filemon Re: Przepraszam, z kotkiem filemonem cię pomyliła 30.10.12, 16:02
            Znaczy się, to teraz zabronione jest, czy coś?
    • henryk245 Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 15:32
      .. zaczekaj z tym az bedziesz miau glos
      zaczekaj do Wigili !
    • ex.mila up 30.10.12, 17:08

• ex.mila up 30.10.12, 18:02

• l_zaraza_l Re: Trzeba się będzie znowu zmobilizować i oddać 30.10.12, 22:04
      axyzaa napisała:

> na PO. Ech, wszystkie plany wzięły w łeb. A miałam nie iść z czystym sumieniem
      > do wyborów... Pieprzony Smoleńsk.

Ataki Kaczyńskiego na Tuska są jak pocałunki, które zmieniają Tuska z żaby w księcia. Gdy Kaczyńskiego zabraknie, czar przestanie działać i bajka w jakiej wielu, dzięki tej magii żyje, się skończy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka