Dodaj do ulubionych

Szacunek dla Tomka Lisa!

27.11.12, 14:08
Mimo iż nigdy do jego wielbicieli nie należałem to tym razem ujął mnie swoją bezkompromisową postawą wobec polityki uprawianej przez PIS. Jako jeden z nielicznych dziennikarzy nie dal się zepchnąć do narożnika poprawności politycznej i zaczął nazywać rzeczy po imieniu. W końcu znalazł się ktoś kto otwarcie mówi, że nie ma żadnej równowagi między partiami politycznymi w wykorzystywaniu języka nienawiści i że głównym motorem napędowym tego zjawiska jest PIS.
O tym, że trafił celnie niech świadczy fakt, iż członkowie tej partii zaczęli bojkotować jego program. Mam tylko nadzieję, że nie będzie ostatni i że znajdą się naśladowcy.
Obserwuj wątek
    • zzarda32 Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 14:09
      Tomek Lis ma rację !
    • dupetek Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 14:14
      Wczoraj Dera, pomimo że już nie w PiS, darł japę u Lisa za dziesięciu PiSdziaków! No i yntylygentny celebryta Be Be Be Bielecki:)
      • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 14:21
        dupetek napisał:

> Wczoraj Dera, pomimo że już nie w PiS, darł japę u Lisa za dziesięciu PiSdziakó
        > w! No i yntylygentny celebryta Be Be Be Bielecki:)

Dera za bardzo nie ma wyjścia i japę drzeć musi z prostego powodu, nie nic do powiedzenia, no oczywiście poza komunałami których się wyuczył przez te kilka lat w sejmie. Dla mnie to nielot wyjątkowy i dziwię się że ktoś go w ogóle zaprasza. Czesiek to inna historia, wiadomo. Zastanawiam się tylko po cholerę w ogóle przyszedł do studia. Chyba tylko po to żeby po raz kolejny już zadać Lisowi pytanie: "po co pan mnie tu zaprosił":)
    • w11mil Kaczmarski zadedykowałby Mu swoją 27.11.12, 14:15
      piosenkę pt Marsz Intelektualistów
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Kaczmarski zadedykowałby Mu swoją 27.11.12, 14:21
        Prędzej dedykowałby ją Jankowi Pietrzakowi.
    • wariant_b Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 14:27
      Pozostaje wyrazić nadzieję, że program na tym zyska
      i zobaczymy w nim ludzi, którzy mają coś do powiedzenia,
      a nie tylko dużo do gadania.
      • remik.bz To będzie ciekawy program 27.11.12, 15:23
        wariant_b napisał:

> Pozostaje wyrazić nadzieję, że program na tym zyska
        > i zobaczymy w nim ludzi, którzy mają coś do powiedzenia,
        > a nie tylko dużo do gadania.

Program będzie niewątpliwie bardzo ciekawy. Jak zwykle, gdy wszyscy dyskutanci maja to samo zdanie :)
        • don.kichote Masz rację! Kolejne Rydzyk_Show 27.11.12, 16:36
          remik.bz napisał:

> ... Jak zwykle, gdy wszyscy dyskutanci maja to samo zdanie :)
          • boblebowsky Re: Masz rację! Kolejne Rydzyk_Show 27.11.12, 16:53
            Sugerujesz, że programy Lisa do tej przedstawiały jedynie słuszną opcję polityczną czy dopiero będą? Czy tak w ogóle wszystkie media są dla ciebie POPISowe?:))

don.kichote napisał:

> remik.bz napisał:
            >
            > > ... Jak zwykle, gdy wszyscy dyskutanci maja to samo zdanie :)
            >
            >
            • don.kichote Re: Masz rację! Kolejne Rydzyk_Show 27.11.12, 17:25
              boblebowsky napisał:

> Sugerujesz, że programy Lisa do tej przedstawiały jedynie słuszną opcję polityc
              > zną czy dopiero będą?

Przeczytaj jeszcze raz to co napisał "remik" i moją odpowiedź!
              Jeśli i tym razem nie zrozumiesz - nie będę mógł Ci pomóc.

> Czy tak w ogóle wszystkie media są dla ciebie POPISowe?:)

Poza "Krytyką Polityczną".
              • boblebowsky Re: Masz rację! Kolejne Rydzyk_Show 27.11.12, 17:29
                don.kichote napisał:

> boblebowsky napisał:
                >
                > > Sugerujesz, że programy Lisa do tej przedstawiały jedynie słuszną opcję p
                > olityc
                > > zną czy dopiero będą?
                >
                > Przeczytaj jeszcze raz to co napisał "remik" i moją odpowiedź!
                > Jeśli i tym razem nie zrozumiesz - nie będę mógł Ci pomóc.

A może ty przeczytaj jeszcze raz to co napisaliście i moją odpowiedź. No wiesz, jak nie zrozumiesz....:))

> > Czy tak w ogóle wszystkie media są dla ciebie POPISowe?:)
                >
                > Poza "Krytyką Polityczną".

O, to w sumie mi już wystarczy:)
        • mariner4 Tak ciekawy jak wtedy, kiedy chciano 27.11.12, 17:22
          pobić chłopaka, że miał nieco inne zdanie od zdania Macierewicza?
          LiS ma rację i nie powinien zapraszać Hofmanów, Błaszczaków i innych idiotów co i tak swojego zdania nie mają, tylko szefa.
          M.
    • zayka Re: czyżby ? 27.11.12, 14:32
      może być nie przygotowany na to :)
      • boblebowsky Re: czyżby ? 27.11.12, 14:38
        zayka napisała:

> może być nie przygotowany na to :)

Sama się lepiej przygotuj.
    • cookies9 Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 14:36
      >iż członkowie tej partii zaczęli bojkotować jego program.<

I bardzo dobrze - niech bojkotują...kiedyś bojkotowali TVN i było spoko:-)
      Red.Lis robi dobrą robotę - dość oszołomstwa,języka nienawiści,kłamstw i oszczerstw...
    • arcybolesnaprawda.a Lis to lizus PO i Tuska 27.11.12, 14:38
      Jest typowym przykładem jakim NIE powinno sie być dziennikarzem

n/t
      • boblebowsky Re: Lis to lizus PO i Tuska 27.11.12, 14:44
        arcybolesnaprawda.a napisał(a):

> Jest typowym przykładem jakim NIE powinno sie być dziennikarzem

Wiadomo, jak każdy kto nie zgadza się z panem prezesem:))
        Powiedz tylko jak to możliwe że ten lizus, jak go nazywasz wielokrotnie atakował rząd? Przypomnij sobie przy okazji jak często i czy w ogóle w polemikę z panem prezesem wdawał się kwiat niezależnego dziennikarstwa w osobach: Karnowskich, Warzech, Sakiewiczów i innych niezależnych.
        • arcybolesnaprawda.a Lis to lizus PO i Tuska 27.11.12, 15:45
          nie ogladam tego "bezstronnego" dziennikarzynę :P
          • m.c.hrabia Re: Lis to lizus PO i Tuska 27.11.12, 15:47

> nie ogladam tego "bezstronnego" dziennikarzynę :P

oglądaj Pospieszalskiego.
          • boblebowsky Re: Lis to lizus PO i Tuska 27.11.12, 16:17

> nie ogladam tego "bezstronnego" dziennikarzynę :P

No to nie wiem po co w takim razie się wypowiadasz.
      • mariner4 Gołda do budy! 27.11.12, 17:23
        M.
    • zbysio45 słuszny bojkot nieobiektywnego redaktora Lisa!!! 27.11.12, 15:43
      Obserwuje kundlizm i lizusowstwo Pana redaktra Lisa i całkowicie popieram BOJKOT TEGO NIEOBIEKTYWNEGO DZIENNIKARZA.
      • m.c.hrabia Re: słuszny bojkot nieobiektywnego redaktora Lisa 27.11.12, 15:46
        zbynek a kogo to obchodzi co ty popierasz.
      • boblebowsky Re: słuszny bojkot nieobiektywnego redaktora Lisa 27.11.12, 16:19
        zbysio45 napisał:

> Obserwuje kundlizm i lizusowstwo Pana redaktra Lisa i całkowicie popieram BOJKO
        > T TEGO NIEOBIEKTYWNEGO DZIENNIKARZA.

Odniesienie się do treści wątku cię przerasta? Inaczej niż automat nie potrafisz?
    • woda_woda Nie będzie pisiąt u Lisa? 27.11.12, 16:00
      Oj, to może zacznę oglądać.
      • boblebowsky Re: Nie będzie pisiąt u Lisa? 27.11.12, 16:20
        woda_woda napisała:

> Oj, to może zacznę oglądać.

Do wyborów pewnie nie, ale tuż przed nimi stwierdzą że kara już minęła:))
        • woda_woda Re: Nie będzie pisiąt u Lisa? 27.11.12, 16:25
          boblebowsky napisał:

> Do wyborów pewnie nie, ale tuż przed nimi stwierdzą że kara już minęła:))

A wtedy Lis powinien im powiedzieć "won!"
        • ajr-on Re: Nie będzie pisiąt u Lisa? 27.11.12, 16:26
          Będą za to u Parówy sami pookrągłostołowi żydzi. Gdyby nie sponsoring PKN Orlen (wiadomo kto zarządza) inaczej by prządł ten nierzetelny dziennikarz, wróg nr 1 opozycji. Szkoda mi tylko jego dzieci.
          • woda_woda Aj-ronku, nasz ty malutki antysemito :) 27.11.12, 16:29
            ajr-on napisał:

> Będą za to u Parówy sami pookrągłostołowi żydzi.

Parówa to Semka?
            • ajr-on Re: Aj-ronku, nasz ty malutki antysemito :) 27.11.12, 16:40
              woda_woda napisała:
              Parówa to Semka?

Tak, a Ziemia jest płaska i podtrzymują ją 3 słonie.
              Nic nie mam do Żydów jako narodu, bardzo lubię niektórych z nich, są tacy, których podziwiam.
              • boblebowsky Re: Aj-ronku, nasz ty malutki antysemito :) 27.11.12, 17:24
                ajr-on napisał:

> woda_woda napisała:
                > Parówa to Semka?
                >
                > Tak, a Ziemia jest płaska i podtrzymują ją 3 słonie.
                > Nic nie mam do Żydów jako narodu, bardzo lubię niektórych z nich, są tacy, któr
                > ych podziwiam.

To bardzo charakterystyczny początek wypowiedzi dla każdego antysemity:)))
          • boblebowsky Re: Nie będzie pisiąt u Lisa? 27.11.12, 16:30
            ajr-on napisał:

> Będą za to u Parówy sami pookrągłostołowi żydzi. Gdyby nie sponsoring PKN Orlen
            > (wiadomo kto zarządza) inaczej by prządł ten nierzetelny dziennikarz, wróg nr
            > 1 opozycji. Szkoda mi tylko jego dzieci.

Nie wiem co ma Orlen wspólnego z tematem, ale mogę się jedynie domyślać, że stamtąd pochodziła flaszka którą właśnie opróżniłeś.
            • ajr-on Re: Nie będzie pisiąt u Lisa? 27.11.12, 16:37
              No to jesteś nie w temacie. PKN Orlen reklamuje w Newsweeku swoje hod-dogi ze stacji benzynowych. Był numer Newsweek gdzie obok zwykłych reklam były 3 artykuły o tematyce "parówkowej", jeden po drugim. Przekręt reklamowy niegodny takiego tytułu.
              • boblebowsky Re: Nie będzie pisiąt u Lisa? 27.11.12, 16:46
                ajr-on napisał:

> No to jesteś nie w temacie. PKN Orlen reklamuje w Newsweeku swoje hod-dogi ze s
                > tacji benzynowych. Był numer Newsweek gdzie obok zwykłych reklam były 3 artykuł
                > y o tematyce "parówkowej", jeden po drugim. Przekręt reklamowy niegodny takiego
                > tytułu.

Będę się jednak upierał przy tej flaszce.
          • kaczyjar Re: Nie będzie pisiąt u Lisa? 28.11.12, 21:46
            No nareszcie - zrozumiałeś że Żydzi wyzwolili cie z pod jżma komuny.
            >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
            Jestem stworzony na wzór i podobieństwo Boga?
            ( to czemu mi mówią żem idiota?)
      • zbysio45 Re: Nie będzie pisiąt u Lisa? 27.11.12, 16:25
        uprzejmie informuje ze zawod dziennikarza jest na swiecie uwazany jako zawod zaufania publicznego.Obywatele maja prawo a nawet moralny obowiazek BOJKOTOWAC lizusow władzy i nieobiektywnych dziennikarzy.
        • woda_woda Zbysiu, nasze ty słoneczko, 27.11.12, 16:28
          zbysio45 napisał:

obywatele mogą oglądać w telewizji to, co chcą oglądać, wiesz?

Ja na przykład nie chcę oglądać pisiąt pod żadną postacią.
    • smalltownboy Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 16:39
      Rozumiem, że w tej sytuacji, jawnego opowiedzenia się w telewizji publicznej za jedną opcją polityczną, abonament będą płacić wyłącznie sympatycy tej opcji.
      • ajr-on Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 16:42
        smalltownboy napisał:
        Rozumiem, że w tej sytuacji, jawnego opowiedzenia się w telewizji publicznej za
        > jedną opcją polityczną, abonament będą płacić wyłącznie sympatycy tej opcji.

Lemingi to debile, ale nie aż tacy żeby solidarnie bulić na tv.
      • ta Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 16:46
        smalltownboy napisał:

> Rozumiem, że w tej sytuacji, jawnego opowiedzenia się w telewizji publicznej za

Owszem, jeśli dotacje na kościół katolicki będą szły z kieszeni wyznawców.
        • ajr-on Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 16:50
          ta napisała:
          > Owszem, jeśli dotacje na kościół katolicki będą szły z kieszeni wyznawców.

A jaki widzisz problem ? PO z SLD i RP może w ciągu tygodnia zabrać kasę KK i co ? Zero ruchów, tchórze, oszuści i lenie.
      • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 16:50
        smalltownboy napisał:

> Rozumiem, że w tej sytuacji, jawnego opowiedzenia się w telewizji publicznej za

Szkoda, że niewiele zrozumiałeś z tego co napisałem i z tego co wczoraj powiedział Lis.
        Nie wiem też skąd pomysł, że w jego programie obecna będzie jedna opcja polityczna i rozciągniecie go na całą telewizję.
        • smalltownboy Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 16:52
          Nie oglądam tego programu, bo nie lubię nudów, ale telewizja publiczna ma PSI obowiązek prezentować wszystkie partie polityczne.
          • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 16:56
            smalltownboy napisał:

> Nie oglądam tego programu, bo nie lubię nudów, ale telewizja publiczna ma PSI o
            > bowiązek prezentować wszystkie partie polityczne.

O, kolejny który nie ogląda, ale chętnie się wypowie:))
            Rozumiem, że przedstawiciele PIS powinni być siłą doprowadzani do studia?
            • ajr-on Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:02
              Parówa ma 4 powtórki swojego programu . Jaki inny program publicystyczny jest tak chołubiony ? Oglądalność przeciętna jak na godzinę emisji 21.50.
            • smalltownboy Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:06
              Nie powinno być miejsca dla dziennikarza, który wypowiada się za jakąś opcją w mediach publicznych, zrażając inne opcje. Takie coś powinno od razu powodować usunięcie z pracy.
              • smalltownboy Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:08
                Czemu Gembarowski wyleciał z TVP za stronniczy wywiad z Krzaklewskim?
                • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:15
                  smalltownboy napisał:

> Czemu Gembarowski wyleciał z TVP za stronniczy wywiad z Krzaklewskim?

Nie stronniczy tylko chamski.
                  • smalltownboy Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:25
                    Nie przypominam sobie, żeby wtedy bardziej atakował rozmówcę, od obecnych ataków Lisa.
              • ajr-on Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:11
                A niech ma sobie ten program, ale taki sam czas antenowy i godzina emisji dla Pospieszalskiego. zapraszać dziennikarzy prawicowych, lewicowych i innych. Rozszerzać horyzonty telewidzom, a nie starać się kształtować umysła a la Michnik i GW. Przecież za PIS-u Lis miał też swój program, dzisiaj nie ma Ziemkiewiocza, Warzechy, Karnowskich. To dla kogo ta telewizja publiczna ?
              • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:14
                smalltownboy napisał:

> Nie powinno być miejsca dla dziennikarza, który wypowiada się za jakąś opcją w
                > mediach publicznych, zrażając inne opcje. Takie coś powinno od razu powodować u
                > sunięcie z pracy.

Jesteś pewien, że wypowiedział się za jakąś opcją polityczną?
                • smalltownboy Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:24
                  On cały czas prezentuje jeden pogląd polityczny, w tv publicznej niedopuszczalne. Chyba, że na Białorusi.
                  • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:26
                    smalltownboy napisał:

> On cały czas prezentuje jeden pogląd polityczny, w tv publicznej niedopuszczaln
                    > e. Chyba, że na Białorusi.

Dyskusja z tobą to strata czasu.
                    • smalltownboy Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:41
                      Bo mam odmienne zdanie. Wiem, że najlepiej jest dyskutować w towarzystwie wzajemnej adoracji.
                      • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:47
                        smalltownboy napisał:

> Bo mam odmienne zdanie. Wiem, że najlepiej jest dyskutować w towarzystwie wzaje
                        > mnej adoracji.

Nie, nie dlatego. Dlatego, że nie jesteś w stanie niczym poprzeć powtarzanej przez siebie tezy.
                        W dodatku wypowiadasz się na temat programu którego jak sam przyznałeś nie oglądasz.
                        To o czym tu z tobą dyskutować? Wysil się.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,140756795,140761403,Re_To_nie_jest_rola_dziennikarza.html
          • ajr-on Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:00
            smalltownboy napisał:
            Nie oglądam tego programu, bo nie lubię nudów, ale telewizja publiczna ma PSI o
            > bowiązek prezentować wszystkie partie polityczne.

Też przestałem oglądać bo właśnie nawet jeżeli zaprasza 2 na 2 (ale raczej jest 2 na 3 albo 1 na 3) to Parówa zawsz staje przeciwko PIS-owi, zero neutralności, adwokat rządzącej PO i prokurator dla PIS. W związku z tym programy stały sie dla mnie irytujące, jednostronny atak na opozycję, popieranie gejów, lesbijek i tych co dogadali się z komuchami. Może finansowo dzisiaj zyskuje, ale robi złą inwestycję na przyszłość. Przyjdzie czas , że będzie oglądał się na ulicy za plecy żeby nie zaliczyć kopa w styje.
            • m.c.hrabia Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:03
              ajr-on napisał:

> smalltownboy napisał:
              > Nie oglądam tego programu, bo nie lubię nudów, ale telewizja publiczna ma PSI
              > o
              > > bowiązek prezentować wszystkie partie polityczne.
              >
              > Też przestałem oglądać bo właśnie nawet jeżeli zaprasza 2 na 2 (ale raczej jest
              > 2 na 3 albo 1 na 3) to Parówa zawsz staje przeciwko PIS-owi, zero neutralności
              > , adwokat rządzącej PO i prokurator dla PIS. W związku z tym programy stały sie
              > dla mnie irytujące, jednostronny atak na opozycję, popieranie gejów, lesbijek
              > i tych co dogadali się z komuchami. Może finansowo dzisiaj zyskuje, ale robi zł
              > ą inwestycję na przyszłość. Przyjdzie czas , że będzie oglądał się na ulicy za
              > plecy żeby nie zaliczyć kopa w styje.

może i ty zacznij na strzelnice chadzać.
    • dystans4 Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 17:10
      Zachował się jak należy.
      --
      bul.
    • don.kichote To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 17:19
      boblebowsky napisał:

> W końcu znalazł się ktoś kto otwarcie mówi, że
      > nie ma żadnej równowagi między partiami politycznymi w wykorzystywaniu języka
      > nienawiści i że głównym motorem napędowym tego zjawiska jest PIS.

I przez to stwierdzenie, stał się stroną konfliktu a nie "niezależnym" obserwatorem, który w miarę obiektywnie, przekaże mi - przeciętnemu odbiorcy - to co zaobserwował, pozwalając mi jednocześnie, na samodzielne wyciągnięcie wniosków!
      • boblebowsky Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 17:22
        don.kichote napisał:

> boblebowsky napisał:
        >
        > > W końcu znalazł się ktoś kto otwarcie mówi, że
        > > nie ma żadnej równowagi między partiami politycznymi w wykorzystywaniu j
        > ęzyka
        > > nienawiści i że głównym motorem napędowym tego zjawiska jest PIS.
        >
        > I przez to stwierdzenie, stał się stroną konfliktu a nie "niezależnym" o
        > bserwatorem, który w miarę obiektywnie, przekaże mi - przeciętnemu odbiorcy - t
        > o co zaobserwował, pozwalając mi jednocześnie, na samodzielne wyciągnięcie wnio
        > sków!

Jakie stwierdzenie? Jesteś pewien, ze wiesz co stwierdził Lis? Przypominam ci, że jego program jest programem publicystycznym, a nie informacyjnym.
      • smalltownboy Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 17:26
        Dokładnie tak, a takie coś powinno od razu zdyskwalifikować z publicznych mediów. Taką agitkę to on sobie może w prywatnych mediach uprawiać.
        • boblebowsky Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 17:33
          smalltownboy napisał:

> Dokładnie tak, a takie coś powinno od razu zdyskwalifikować z publicznych medió
          > w. Taką agitkę to on sobie może w prywatnych mediach uprawiać.

Co za dziwna przypadłość wypowiadania się o programie którego się nie ogląda?
          Albo dajesz przykłady tej jego niby agitki za którą powinien wylecieć, albo "skorzystaj z okazji..." i nie kompromituj się.
          • smalltownboy Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 17:44
            A cóż za problem sobie tę stronniczość obejrzeć w necie na vod.pl chociażby? Każde jego wystąpienie, gdzie są dwie strony PO-PiS, on wyraźnie sympatyzuje z PO i jest tendencyjny w stosunku do PiS. Przykłady są w każdym programie.
            • boblebowsky Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 18:07
              smalltownboy napisał:

> A cóż za problem sobie tę stronniczość obejrzeć w necie na vod.pl chociażby? Ka
              > żde jego wystąpienie, gdzie są dwie strony PO-PiS, on wyraźnie sympatyzuje z PO
              > i jest tendencyjny w stosunku do PiS. Przykłady są w każdym programie.

W każdym znaczy tyle samo co w żadnym. Proszę o konkretne przykłady takich zachowań i o ostateczną decyzję, oglądasz Lisa czy nie, bo już się powoli gubię:))
              • smalltownboy Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 18:17
                Nie chce mi się przeszukiwać programów w celu ukazania tendencyjnej postawy Lisa. Jak mi zapłacisz wynagrodzenie to zrobię to :) W końcu to jest praca, a mi się za darmo nie chce.
                • boblebowsky Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 18:28
                  smalltownboy napisał:

> Nie chce mi się przeszukiwać programów w celu ukazania tendencyjnej postawy Lis
                  > a. Jak mi zapłacisz wynagrodzenie to zrobię to :) W końcu to jest praca, a mi s
                  > ię za darmo nie chce.

Ale za to bełkotać trzy po trzy w kilkunastu postach ci się chce:))) Żałosne.
                  • smalltownboy Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 18:31
                    Już mam, oglądam fragmentami wczorajszy program. Lis zachowuje się jak strona. A nie jak dziennikarz.
                    • smalltownboy Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 18:34
                      W tym programie jest 4 na 2. Nie ma prowadzącego. A w zasadzie gospodarz ciągle przerywa tym 2, ale pozostałej 3 nie przerwie. Itd. Itp. Szkoda komentować. Przecież to oczywiste jakie poglądy ma Lis. To tak jakby udowadniać, że Ziemia jest okrągła.
                    • boblebowsky Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 22:25
                      smalltownboy napisał:

> Już mam, oglądam fragmentami wczorajszy program. Lis zachowuje się jak strona.
                      > A nie jak dziennikarz.

A ja oglądam twoje krzywe nogi zwisające z kibla. I nie próbuj mi tylko wmawiać, że są proste:))
                      • smalltownboy Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 22:59
                        Oczywiście, Lis jest obiektywnymi bezstronnym dziennikarzem, tak jak Jerzy Urban w czasach PRL.
                        A udowodnij, że Urban nie był obiektywny?
                        • boblebowsky Re: To nie jest rolą dziennikarza 27.11.12, 23:08
                          smalltownboy napisał:

> Oczywiście, Lis jest obiektywnymi bezstronnym dziennikarzem, tak jak Jerzy Urba
                          > n w czasach PRL.
                          > A udowodnij, że Urban nie był obiektywny?

Nie mam zamiaru. Porównując Lisa do Urbana udowodniłeś, że nie ma sensu z tobą rozmawiać.
                          • smalltownboy Re: To nie jest rolą dziennikarza 28.11.12, 05:14
                            Udowodnij, że Urban jest gorszy od Lisa. Słucham.
                            • smalltownboy Re: To nie jest rolą dziennikarza 28.11.12, 05:22
                              Chodzi o porównanie Urbana z czasów PRL, a nie dzisiejszego, bo do dzisiejszego Urbana, jako dziennikarza Lis się nie umywa.
                              PO prostu, twój Tomcio prezentuje jedynie słuszny punkt widzenia, punkt widzenia rządu.
                              W demokratycznych krajach zwyczajem jest, że media patrzą na ręce rządowi a nie opozycji. No chyba, że mówimy np. o Białorusi.
                              • boblebowsky Re: To nie jest rolą dziennikarza 28.11.12, 10:07
                                smalltownboy napisał:

> Chodzi o porównanie Urbana z czasów PRL, a nie dzisiejszego, bo do dzisiejszego
                                > Urbana, jako dziennikarza Lis się nie umywa.

Doprawdy?? A ja myślałem, że chodzi o porównanie ich z czasów kiedy panowie uczęszczali do gimnazjum:)))

> PO prostu, twój Tomcio prezentuje jedynie słuszny punkt widzenia, punkt widzeni
                                > a rządu.

Znowu powtarzasz jak mantrę ten sam bełkot bez jakiegokolwiek potwierdzenia w faktach.

> W demokratycznych krajach zwyczajem jest, że media patrzą na ręce rządowi a nie
                                > opozycji. No chyba, że mówimy np. o Białorusi.

W demokratycznych krajach wolne media zajmują się wszystkim co dotyczy życia ich obywateli.
                                Twierdzenie że Lis nie w swoich programach nie przyglądał się partii rządzącej świadczy tylko o tym, że nie masz pojęcia o czym piszesz.
                          • wariant_b "Warto rozmawiać" - jak twierdzi Jan Pospieszalski 28.11.12, 10:48
                            boblebowsky napisał:
                            > Porównując Lisa do Urbana udowodniłeś, że nie ma sensu z tobą rozmawiać.

A dlaczego niby nie można porównywać Urbana z Lisem?

Lis miał swój wielki dzień, kiedy pozwolił popełnić prezesowi Kaczyńskiemu
                            publiczne harakiri i wyłożyć kampanię wyborczą. W dużym stopniu jest to
                            osobistą zasługą Lisa, w dużym stopniu wynikiem nieszczególnej inteligencji
                            prezesa, który w nieustawianych programach jest po prostu cieniutki.
                            Zresztą i tak winni zostali wskazani i osądzeni - był nim zgodnie z oczekiwaniami
                            naturalny beneficjent wpadki prezesa, czyli Zbysiu Ziobro i jego frakcja w PiS.

Urban miał swoje dobre czasy za średniego PRL-u i ma całkiem ładny opozycyjny
                            życiorys z jedną plamą, czyli funkcją rzecznika rządu gen. Jaruzelskiego.
                            Zapewne wynika to z dość specyficznej, cynicznej inteligencji, ale faktem jest,
                            że przewidział historię i dokonał wyborów o kilkanaście lat wcześniej niż reszta.
                            Wyboru z góry skazanego na niepowodzenie, ale widać stać go było na taki luksus.

Czy Lisa będzie kiedyś stać na podobny luksus nie mam pojęcia. Pewnie tak,
                            bo kilka razy pokazał, że potrafi mieć charakter.
                            • boblebowsky Re: "Warto rozmawiać" - jak twierdzi Jan Pospiesz 28.11.12, 11:13
                              wariant_b napisał:

> boblebowsky napisał:
                              > > Porównując Lisa do Urbana udowodniłeś, że nie ma sensu z tobą rozmawiać.
                              >
                              > A dlaczego niby nie można porównywać Urbana z Lisem?

No wiesz:)

Nie chodzi o porównanie osobowości czy potencjałów, chodzi o etykę zawodową. Urban występując jako rzecznik ówczesnego rządu przystąpił do czynnego uprawiania polityki nie rezygnując jednocześnie z pisania. Poza tym co tu porównywać, to były zupełnie inne czasy, zupełnie inna funkcja mediów oraz inna pozycja obydwóch panów w tych mediach.

> Lis miał swój wielki dzień, kiedy pozwolił popełnić prezesowi Kaczyńskiemu
                              > publiczne harakiri i wyłożyć kampanię wyborczą
                              . W dużym stopniu jest to
                              > osobistą zasługą Lisa, w dużym stopniu wynikiem nieszczególnej inteligencji
                              > prezesa, który w nieustawianych programach jest po prostu cieniutki.
                              > Zresztą i tak winni zostali wskazani i osądzeni - był nim zgodnie z oczekiwania
                              > mi
                              > naturalny beneficjent wpadki prezesa, czyli Zbysiu Ziobro i jego frakcja w PiS.

Sugerujesz coś, bo nie bardzo rozumiem? Czego ma to niby dowodzić? Czyżbyś znał intencje Lisa?
                              • wariant_b Re: "Warto rozmawiać" - jak twierdzi Jan Pospiesz 28.11.12, 14:15
                                boblebowsky napisał:
                                > Urban występując jako rzecznik ówczesnego rządu przystąpił do czynnego uprawiania
                                > polityki nie rezygnując jednocześnie z pisania. Poza tym co tu porównywać, to
                                > były zupełnie inne czasy, zupełnie inna funkcja mediów oraz inna pozycja obydwóch
                                > panów w tych mediach.

Nie widzę w tym nic dziwnego - dziennikarstwo, czyli pisanie jest jego zawodem,
                                rzecznikiem rządu był w ramach hobby, a możliwość zagrania przeciwko opinii
                                publicznej i politpoprawności pewnie tym dodatkowym luksusem.
                                Pomijając wszystko inne, Urban w 1981 wiedział, jak będzie musiała wyglądać
                                prezydentura Wałęsy czy rząd Olszewskiego. To wcale nie było trudno odgadnąć.

> Sugerujesz coś, bo nie bardzo rozumiem? Czego ma to niby dowodzić?
                                > Czyżbyś znał intencje Lisa?

Owszem. Intencją Lisa było wykazać niezależność i odporność na naciski
                                i przeprowadzić normalny wywiad z Kaczyńskim. Kaczyński sam się załatwił,
                                bo na normalny wywiad nie był przygotowany. Poza układami gość nie istnieje,
                                więc przewaga profesjonalna i intelektualna Lisa okazała się miażdżąca.
                                Zresztą podobnie wypadły przecież nieustawione debaty w poprzednich wyborach.
                                • boblebowsky Re: "Warto rozmawiać" - jak twierdzi Jan Pospiesz 28.11.12, 15:03
                                  wariant_b napisał:

> Nie widzę w tym nic dziwnego - dziennikarstwo, czyli pisanie jest jego zawodem,
                                  > rzecznikiem rządu był w ramach hobby, a możliwość zagrania przeciwko opinii
                                  > publicznej i politpoprawności pewnie tym dodatkowym luksusem.
                                  > Pomijając wszystko inne, Urban w 1981 wiedział, jak będzie musiała wyglądać
                                  > prezydentura Wałęsy czy rząd Olszewskiego. To wcale nie było trudno odgadnąć.

Droczysz się ze mną chyba. Dziennikarstwo to nie zawód jak każdy inny i poza posiadaniem warsztatu niesie ze sobą pewien rodzaj misji obarczonej odpowiedzialnością, polegającej w dużej mierze na zaufaniu. W przypadku Urbana i jego działalności w latach osiemdziesiątych nie mogło być o tym mowy, poza innymi względami o których pisałem już wcześniej. Dlatego uważam że porównywanie go z Lisem nie ma najmniejszego sensu.

> > Sugerujesz coś, bo nie bardzo rozumiem? Czego ma to niby dowodzić?
                                  > > Czyżbyś znał intencje Lisa?
                                  >
                                  > Owszem. Intencją Lisa było wykazać niezależność i odporność na naciski
                                  > i przeprowadzić normalny wywiad z Kaczyńskim. Kaczyński sam się załatwił
                                  > bo na normalny wywiad nie był przygotowany
                                  > Poza układami gość nie istnieje,
                                  > więc przewaga profesjonalna i intelektualna Lisa okazała się miażdżąca.
                                  > Zresztą podobnie wypadły przecież nieustawione debaty w poprzednich wyborach.

W czym więc problem? Że wykonuje swoją robotę? No bo chyba problemem Lisa nie powinna być miałkość intelektualna przedstawicieli jednej z partii. Moim zdaniem Lis objeżdża wszystkich w miarę równo, a jeśli już na coś się zatnie mocniej to robi to przeważnie z powodów merytorycznych, tak jak w przypadku katastrofy smoleńskiej i jej wykorzystywaniu do politycznych celów przez PIS. Takie obrzydliwe zachowania w polityce trzeba tępić i on jako dziennikarz jest od tego, żeby je wyciągac i punktować, a nie ulegać politycznej poprawności mówiąc, że PO ponosi w tej kwestii taką samą odpowiedzialność jak PIS.
                                  • wariant_b Re: "Warto rozmawiać" - jak twierdzi Jan Pospiesz 28.11.12, 17:06
                                    boblebowsky napisał:
                                    Droczysz się ze mną chyba. Dziennikarstwo to nie zawód jak każdy inny i poza posiadaniem warsztatu niesie ze sobą pewien rodzaj misji obarczonej odpowiedzialnością, polegającej
                                    w dużej mierze na zaufaniu.

Chyba droczysz się ze mną.

PRL się skończył i posiadanie warsztatu nie jest do niczego wymagane.
                                    Mamy wolność słowa i prawo do nieskrępowanych wypowiedzi. Obojętne jakich.
                                    Selekcji dokonuje rynek. Ten najbardziej masowy.

Dziennikarze produkują płatne treści, które są następnie przedmiotem
                                    sprzedaży przez poważne firmy pod ich zastrzeżonym znakiem towarowym.
                                    Produkują jak mały Chińczyk - ważne, że szybko, tanio i pasuje do formatu.
                                    Nie jestem w stanie wskazać innego zawodu, w którym upadek etyki
                                    zawodowej byłby równie wyraźny. Wyłączając polityków, oczywiście.

Fakt, że jest wśród dziennikarzy pewna liczba nawiedzonych misjonarzy, oznacza
                                    tyle, że ten target jest obiecujący czy to z racji zysków wynikających preferencji
                                    odbiorców, czy to z racji wydatków ponoszonych przez sponsorów.

Urban jest gatunkiem, który praktycznie wyginął, Lisy są zagrożone wymarciem.
                                    Zastąpią ich jakieś tanie Pampersy.
                                    • boblebowsky Re: "Warto rozmawiać" - jak twierdzi Jan Pospiesz 28.11.12, 19:32
                                      wariant_b napisał:

> PRL się skończył i posiadanie warsztatu nie jest do niczego wymagane.
                                      > Mamy wolność słowa i prawo do nieskrępowanych wypowiedzi. Obojętne jakich.
                                      > Selekcji dokonuje rynek. Ten najbardziej masowy.

> Dziennikarze produkują płatne treści, które są następnie przedmiotem
                                      > sprzedaży przez poważne firmy pod ich zastrzeżonym znakiem towarowym.
                                      > Produkują jak mały Chińczyk - ważne, że szybko, tanio i pasuje do formatu.
                                      > Nie jestem w stanie wskazać innego zawodu, w którym upadek etyki
                                      > zawodowej byłby równie wyraźny. Wyłączając polityków, oczywiście.

Ależ oczywiście że warsztat jest wymagany i to chyba ostatnie co z etosu dziennikarza w ogóle zostało. Reszta, fakt, zwłaszcza komercjalizacja zmieniła ten zawód i to bardzo, zwłaszcza w kwestiach etycznych.

> Fakt, że jest wśród dziennikarzy pewna liczba nawiedzonych misjonarzy, oznacza
                                      > tyle, że ten target jest obiecujący czy to z racji zysków wynikających preferen
                                      > cji
                                      > odbiorców, czy to z racji wydatków ponoszonych przez sponsorów.
                                      >
                                      > Urban jest gatunkiem, który praktycznie wyginął, Lisy są zagrożone wymarciem.
                                      > Zastąpią ich jakieś tanie Pampersy.

Target zwolenników spiskowych teorii i postpeerelowskich sierot jest tylko jednym z wielu i tak jak pozostałe ma wartość zmienną. Za kilka lat biologia zrobi swoje i grupy docelowe się zmienią.
                                      Byłbym jednak ostrożny w twierdzeniu, że wszystko co obserwujemy napędza chęć zysku, zawsze będą funkcjonować ludzie napędzani czymś innym. Może i jestem naiwny, ale wierzę w to że ludzie nie dadzą się do końca ogłupić.
                                      • wariant_b Re: "Warto rozmawiać" - jak twierdzi Jan Pospiesz 28.11.12, 22:14
                                        boblebowsky napisał:
                                        > Ależ oczywiście że warsztat jest wymagany i to chyba ostatnie co z etosu
                                        > dziennikarza w ogóle zostało.

Jeśli przez warsztat dziennikarza rozumiesz komputer z dostępem do Internetu
                                        to faktycznie jest on wymagany. Nikogo nie stać na przepisywanie tekstów.
                                        Kopiuje się i się wkleja.

> Reszta, fakt, zwłaszcza komercjalizacja zmieniła ten zawód i to bardzo,
                                        > zwłaszcza w kwestiach etycznych.

Etyka się dobrze sprzedaje. Zwłaszcza taka pryncypialna.
                                        Wskazujemy zło i wyjaśniamy, że zło jest bardzo złe,
                                        a my jesteśmy dobrzy, bo to my potępiamy zło.
                                        Dobrze współgra z pytaniami natury egzystencjalnej
                                        i zdjęciami w tonacji czarno-czerwonej.

> Może i jestem naiwny, ale wierzę w to że ludzie nie dadzą się do końca ogłupić.

Ludzie, którzy nie dają się do końca ogłupić nie są najlepszym targetem.
                                        Łatwiej jest adresować przekaz do już ogłupionych i utwierdzać ich
                                        w słuszności wyboru.

• srul Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 18:06
      Czym cię ujął bałwanie? Tym, ze po raz kolejny nie pozostawił żadnych złudzeń co do tego, że jest służalczym politrukiem na pasku rzącącego kartelu? Co w tym nowego?, to standard, sztampa i nuuuda. Takiego łańcuchowego, łaszacego się przymilnie do pana czworonoga zamy od lat, wiemy, ze zawsze bezbłędnie lokalizował położenie miski Pedigree. Ujął cię może tym, że niczym sie w tym względzie nie różni od innych niezależnych(od przyzwoitości) dziennikurewek-presstytutek w stylu Olejnik, Paradowskiek, Miecugowa, Wrońskiego, Żakowskiego, Pacewicza i całej sfory, bitych z jednej sztancy, dworskich lokajów(?)
      • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 18:11
        srul napisał:

> Czym cię ujął bałwanie?

Odezwij się jak uda ci się coś więcej niż tytuł wątku przeczytać. I nie srul mnie tu.
      • androles Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 20:11
        Chyba tak się wściekasz bo pisowscy goście programów Lisa są zawsze beznadziejni i nic na to nie możesz poradzić.
    • smalltownboy Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 27.11.12, 20:28
      Masz tu próbkę swojego chytruska :)

• marzeka1 Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 20:02
        Lis jest sprzedanym dziennikarzyną i sługusem władzy- ot i co; i nie, nie piszę tak, bo"kocham prezesa" , bo to i PO, i PIS mam w zadku; ale podawanie jako autorytetu dziennikarskiego tak sprzedajnego i nadstawiającego do wydymania zadek pana- jest śmieszne.
        • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 20:08
          marzeka1 napisała:

> Lis jest sprzedanym dziennikarzyną i sługusem władzy- ot i co; i nie, nie piszę
          > tak, bo"kocham prezesa" , bo to i PO, i PIS mam w zadku; ale podawanie jako au
          > torytetu dziennikarskiego tak sprzedajnego i nadstawiającego do wydymania zadek
          > pana- jest śmieszne.

Czyli za każdym razem kiedy ten sługus atakuje władze zadając jej trudne pytania i poddając krytycznej ocenie robi to tylko po to żeby się uwiarygodnić?
          • marzeka1 Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 20:10
            Tomcio Lis zadaje trudne pytania??? :D
            Tomcio Lis ma obsesję nierządzącego od 5 lat PISu; PO trzyma się kurczowo- a PO tak długo się trzyma , bo mając tak chorą opozycję jak PIS, może ją trzymać długie lata i rządzić mafijnie. To to, jaki jest PIS, sprawia, że PO nie pogoniono jeszcze.
            • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:01
              marzeka1 napisała:

> Tomcio Lis zadaje trudne pytania??? :D
              > Tomcio Lis ma obsesję nierządzącego od 5 lat PISu; PO trzyma się kurczowo- a PO
              > tak długo się trzyma , bo mając tak chorą opozycję jak PIS, może ją trzymać dł
              > ugie lata i rządzić mafijnie. To to, jaki jest PIS, sprawia, że PO nie pogonion
              > o jeszcze.

ble, ble, ble.... partyjna i do bólu przewidywalna paplanina.
              • marzeka1 Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:13
                Ptysiu, to że wyrabiasz wierszówkę na partyjnym dyżurze, nie oznacza, że masz innych mierzyć swoją miarą- nie należę do żadnej partii, w ostatnich wyborach skreśliłam wszystkich i śmieszy mnie twoje podniecanie się sprzedajnym pajacem, jakim jest Lis.
                • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:20
                  marzeka1 napisała:

> Ptysiu, to że wyrabiasz wierszówkę na partyjnym dyżurze, nie oznacza, że masz i
                  > nnych mierzyć swoją miarą- nie należę do żadnej partii, w ostatnich wyborach sk
                  > reśliłam wszystkich i śmieszy mnie twoje podniecanie się sprzedajnym pajacem, j
                  > akim jest Lis.

Nie obchodzi mnie kogo skreśliłaś i czy należysz do jakiejś partii, tylko to czy masz coś do powiedzenia czy nie. Wychodzi na to że nie masz, albo średnio u ciebie z rozumieniem tego co czytasz.
                  • marzeka1 Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:22
                    Nie rozumiesz, żyję w tym kraju i zwyczajnie pisanie o "szacunku dla Tomka Lisa", który jest uosobieniem reżimowego dziennikarzyny, jest tak śmieszne, ze szok. Widać muszą ci nieźle płacić za pisanie takich głupot.
                    • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:34
                      marzeka1 napisała:

> Nie rozumiesz, żyję w tym kraju i zwyczajnie pisanie o "szacunku dla Tomka Lisa
                      > ", który jest uosobieniem reżimowego dziennikarzyny, jest tak śmieszne, ze szok
                      > . Widać muszą ci nieźle płacić za pisanie takich głupot.

Nie zgadzam się z tezą że Lis uosabia swoją postawą reżimowe dziennikarstwo, a ty najwyraźniej nie wiesz co to pojęcie oznacza. Potrafisz to jakoś uzasadnić? Mam tylko nadzieję, że wiesz co to znaczy uzasadnić?
    • tadzap Re: Szacunek dla Tomka Lisa i bużka od babci. 28.11.12, 21:02

www.hot.jpg.pl/zdjecie/35638/pgt/100/Fuck_you.html
      • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa i bużka od babci. 28.11.12, 21:06
        No i dokładnie na tyle cię stać bidaku.

tadzap napisał:

>
        > www.hot.jpg.pl/zdjecie/35638/pgt/100/Fuck_you.html
        • tadzap Re: Szacunek dla Tomka Lisa i bużka od babci. 28.11.12, 21:13
          Babcia ze swoim wymownym gestem to hi-end w POrównaniu z Twoim "szacunkiem" dla reżimowego pałkarza i zabotoksowanej Andzi jego.
      • androles Re: Szacunek dla Tomka Lisa i bużka od babci. 28.11.12, 21:33
        To smutne, że użyłeś tego zdjęcia jako argumentu. Można powiedzieć, że wykorzystałeś biedną, niespełna rozumu babcię.
        • tadzap Re: Szacunek dla Tomka Lisa i bużka od babci. 29.11.12, 07:54
          A z czego wnioskujesz,że babcia jest niespełna rozumu?
          Ona w sposób przemyślany pokazuje to,na co Lis zasługuje.
    • fafafafafafafafa Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:19
      Dupę z uszami też szanujesz?

niepoprawni.pl/files/images/urban.jpg
      • marzeka1 Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:21
        Jak dostanie wytyczne: masz szanować, będzie szanować.
      • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:22
        fafafafafafafafa napisał:

> Dupę z uszami też szanujesz?
        >
        > niepoprawni.pl/files/images/urban.jpg

Nie wiem czy zauważyłeś, ale wątek nie dotyczy "dupy z uszami". Skup się.
        • fafafafafafafafa Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:26
          Liz i dupa z uszami świetnie się nawzajem uzupełniają.
          • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:29

> Liz i dupa z uszami świetnie się nawzajem uzupełniają.

A w czym ?
            • fafafafafafafafa Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:36
              W Liz-aniu.
              • boblebowsky Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:38

> W Liz-aniu.

Ale, że niby razem wylizują platfusom i się w tym uzupełniają?
              • don.kichote I tu się d Tobą nie zgosdzę 28.11.12, 21:42
                Uszatek musiałby się dużo uczyć, żeby biegłość Liza w tym zakresie osiągną!

> W Liz-aniu.
                • boblebowsky Re: I tu się d Tobą nie zgosdzę 28.11.12, 21:49
                  don.kichote napisał:

> Uszatek musiałby się dużo uczyć, żeby biegłość Liza w tym zakresie osiąg
                  > ną!

Lewicowa inteligencja w pełnej krasie:) Cudne, a do tego jaka prawdziwa i naturalna forumowa koalicja.

> fafafafafafafafa napisał:
                  >
                  > > W Liz-aniu.
                  • don.kichote Re: I tu się d Tobą nie zgosdzę 28.11.12, 21:57
                    boblebowsky napisał:

> Lewicowa inteligencja w pełnej krasie:) Cudne, a do tego jaka prawdziwa i natur
                    > alna forumowa koalicja.

Wyznając zasadę, kto nie z nami ten z PiS-em, jesteś bardziej żałosny od najżałośniejszego PiS-iaka.
                    • boblebowsky Re: I tu się d Tobą nie zgosdzę 28.11.12, 22:09
                      don.kichote napisał:

> boblebowsky napisał:
                      >
                      > > Lewicowa inteligencja w pełnej krasie:) Cudne, a do tego jaka prawdziwa i
                      > natur
                      > > alna forumowa koalicja.
                      >
                      > Wyznając zasadę, kto nie z nami ten z PiS-em, jesteś bardziej żałosny od najżał
                      > ośniejszego PiS-iaka.

Nic podobnego, to ty sam wyraźnie się określiłeś poprzez wygłaszane poglądy więc mi nie wmawiaj. Poza tym jest wiele czynników które stawiają cię z pisowskimi oszołomkami w jednym szeregu. Stosunek do mediów na ten przykład, dla ciebie wszystkie media są niewiarygodne, bo są POPISowe, a dla nich bo lewackie. Albo stosunek do Lisa i porównywanie go do Urbana. Za dwa zdania powiesz pewnie, że obiektywna i rzetelna była TVP za czasów Kwiatkowskiego. Była, tak samo jak za czasów Wildsteina:)) Świat się na szczęście tak po marginesach tak jak wy nie rozbija.
      • kaczyjar Re: Szacunek dla Tomka Lisa! 28.11.12, 21:49

A wyślij swoją fotkę - ocenimy - kto zacz.
        > Dupę z uszami też szanujesz?
        >
        > niepoprawni.pl/files/images/urban.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka