Dodaj do ulubionych

Mordercy z pociągu

• Gość: GMM Re: Mordercy z pociągu IP: *.ice.ae.wroc.pl 12.07.04, 14:26
      Jedynie skorumpowani matacze boja sie jej wprowadzenia - bo wiedza, ze kiedys
      ich sliskie sprawy wyjda na wierzch. Zaden uczciwy obywatel kary smierci sie
      nie boi - tak jak ten co ma bilet nie ma nic przeciwko kanarom.
      Nalezy koniecznie przywrocic kare smierci. Kazdy morderca - powinien zaplacic
      zyciem za zycie.
      brzeg.own.pl/
    • rudy102_t_34_85 Biedne bandziorki tiu,tiu... 12.07.04, 14:37
      ...bądżcie spokojni biedaczki,otrzyjcie łzy z ocząt! U nas grozi wam góra 25
      lat odsiadki z warunkowym wypuszczeniem po 15 latach.Zaraz zlecą się wszelkiej
      maści humaniści i obrońcy praw człowieka i nie pozwolą was ukrzywdzić!Wszak
      jesteście bidnymi dzieciątkami które nieopatrznie weszły na złą drogę...Tia,tia
      i ency-pency,wujek psycholog was zresocjalizuje i pogłaszcze po główce jak
      obiecacie że będziecie przeprowadzać staruszki przez jezdnię...A wcześniej
      dostaniecie przepustkę z więzienia żeby pójść sobie do kina i kupić lody.Dobry
      bandziorek,wie że żle zrobił dusząc tą panią w pociągu.Nie zrobisz tego
      więcej,prawda..? Piciu-miciu masz tu cukierka...To nie ta paskudna Ameryka,my
      tu jesteśmy humanitarni w człowieka wierzymy...
      • Gość: Patton A na innym forum czepiasz sie ludzi bedacych za... IP: *.union01.nj.comcast.net 16.07.04, 00:37
        kara smierci tani obludniku!
        • rudy102_t_34_85 PATTON KUP SE OKULARY... 16.07.04, 15:23
          ..i naucz się odróżniać nicki! Ja jestem rudy102_t_34_85 (od sławnego czołgu) a
          nie roody102(od osiedla Ruda w Wa-wie).Jak jeszcze raz nasz pomylisz to nie
          ręczę za siebie GENERALE!!! Zasadzę się w kryjówce i rozwalę wszystkie
          Twoje "Shermany" zanim podejdą bliżej niż kilometr a Tobie odstrzelę wszystkie
          gwiazdki z hełmu (razem z głową).Lepiej więc uważaj...

ps.ja nie chciałem Cię obrazić ale po raz n-ty w tym miesiącu ktoś myli nasze
          nicki.To wkurzające!A moje zdanie na temat K.S. możesz sobie wyczytać w
          dyskusjii na ONECIE...
    • Gość: leon Re: Mordercy z pociągu IP: *.proxy.aol.com 12.07.04, 15:40
      do oswiecima z nimi i puscic ich przez komin
    • Gość: KAT ROZUMIĘ, ŻE W TORUNIU NA RYNKU JEST JUZ SZUBIENICA IP: *.osd.vectranet.pl / *.osd.vectranet.pl 12.07.04, 15:46
      ZZZ
    • wichura Re: Mordercy z pociągu 12.07.04, 15:53
      Kara śmierci - to oczywiste. Ale, komentując to zdarzenie, mój znajomy podsunął
      odrobinę lepsze rozwiązanie - made in China - 1000 śmierci. Czeka taki śmieć w
      celi na wyrok. Wyprowadzają go, sadzają na krześle, gadka z księdzem itp... a
      potem mówią, że pomylili daty - zabiją go jutro. Wraca do celi. Na zajutrz to
      samo... A po dwóch tygodniach stwierdzają, że nie krzesło, tylko pluton
      egzekucyjny. Stoi śmieć pod ścianą, ale seria idzie 10 cm nad łbem. Potem go
      wieszają, ale w ostatniej chwili urywa się sznur. Metod jest wiele. A po roku -
      jedna, skuteczna, długotrwała...
      Wiem, że w obecnym stanie prawnym (jeb*** UE) jest to nie do wprowadzenia, ale
      pomarzyć wolno...
    • Gość: ewa Re: Mordercy z pociągu IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 12.07.04, 16:24
      Kara śmierci! Dlaczego obywatele mają jeszcze łozyc pieniądze na utrzymanie
      tych śmieci?!
      • Gość: zwykly Re: Mordercy z pociągu IP: *.dialup.online.no 12.07.04, 20:46
        ...Pani Ewo!, zadala Pani bardzo sluszne i wazne pytanie: "dlaczego obywatele
        maja lozyc pieniadze na utrzymanie tych smieci"?.
        - nie mozna sie niezgodzic z Pani wzburzeniem i wyrazeniem tak drastycznej
        opinii, zreszta nie jest Pani uodosobniona!.
        Chcialbym jednak zadac wam wszystkim b. mocno wstrzasnietym jedno pytanie, czy
        uwazacie, ze w Polsce nie ma smieci o wiele grozniejszych od tych
        dwoch "bezmyslnych zwierzakow", ktorzy naogladali sie filmow Pazury i jemu
        podobnych rezyserow? Czy gdy wybieraliscie przestepce kryminalnego na
        Prezydenta Polski, ktory wlasnie takie "smiecie", ulaskawia. (w czasie swej
        prezydentatury ulaskawil bodajze dwudziestu szesciu mordercow), nie mowiac o
        setkach groznych bandytow, z synem senatora SLD na czele?!
        On Aleksander Kwasniewski, ktory nawolywal do strzelania do robotnikow w 1981
        roku?! On ktory mianuje na stanowisko sedziow Sadu Najwyzszego, sedziow katow i
        oprawcow, czy Jego, odwarzy sie Pani i reszta wolajacych o szubienice i krwawa
        zemste, nazwac chociaz Smieciem Rodzaju Ludzkiego?!
        Chyba nie zaprzeczycie, ze swiadomosc czynu dwoch "zwierzaczkow" z Torunia jest
        minimalna przy naszym grajacym role nobliwego i spolki.
        Co z tamtymi?, skad takie zlo w Polsce?......jest to pytanie retoryczne,
        przynajmniej dla piszacego!
    • Gość: ja a za pedofilie chemiczna kastracja!!!!! kilka IP: *.wieniawa.sdi.tpnet.pl 12.07.04, 16:28
      zastrzyków i po poblemie.Mój kot jest kastratem, to dlaczego ci dewianci nie
      maja być? KTO ICH CHRONI????????
    • Gość: Łodzianin Zoperować ich! IP: 213.25.159.* 12.07.04, 20:02
      Młode, zdrowe, silne organizmy! A tylu porządnych ludzi czeka na przeszczep.
    • cypherll for he is a jolly good fellow........ 12.07.04, 20:56
      prezent na urodziny - wyrzucic przez okno w pociagu dziewczyne, co jechala zdac
      na studia...........
      nie mam slow, trudno jest dojsc do rownowagi po czyms takim
      jak normalny czlowiek ma zyc, i pracowac? i to jesli w dodatku pracuje z ludzmi
      i dla ludzi? jesli ma miec na co dzien dla nich serce i wiekszosc zycia spedzac
      na ratowaniu ich zdrowia i zycia?
      jak to sobie poukladac wszystko? odruchowo chce sie tym pierwotniakom zadac
      najdotkliwsze meki bez konca i bez ulgi, ale czy to cos zmieni?
      a moze ich uczulic na to co zrobili? w USA wykonano kiedys udany eksperyment
      angazujac wiezniow do opieki nad dziecmi w hospicjach onkologicznych i okazalo
      sie ze najtwardsze sztuki tego nie wytrzymwaly i nawracali sie na
      czlowieczenstwo widzac non-stop cierpienie maluszkow..........
      straszny jest ten swiat, powiedzcie ludzie gdzie jest drugi czlowiek?
    • Gość: pies smierc IP: *.cytanet.com.cy 12.07.04, 21:14
      to nie jest material na resocjalizacje.zawsze bylem i bede przeciwnikiem kary
      smierci ale musi ja zastapic cos okrutniejszego.nie mozemy zabijac w imieniu
      spoleczenstwa bo krew bedzie na naszych rekach ale kara musi byc jeszcze
      gorsza.calkowite odosobnienie bez zadnych przywilejow.bez telewizora,bez
      wspolwiezniow.sami beda popelniac samobojstwa. dajmy im wybor.madrzy ludzie
      potrafili zabic sie cykuta moze im wystarczy pasek od spodni.
    • wielki_czarownik Jeśli potrzeba kata to zgłaszam się na ochotnika. 12.07.04, 21:18
      Takie ścierwa zabić to czysta przyjemność.
    • wielki_czarownik Ale spoko - trafią do hotelu 12.07.04, 21:20
      Siłownia, TV, biblioteka... to są polskie więzienia. A powinni siedzieć w celach 1.5x1.5x1.5 metra, z wodą po kostki i bez okna. A teraz? W ciupie będzie im lepiej niż w domu. Podziękujcie za to posłom których sami wybraliście.
    • Gość: Rob Re: Mordercy z pociągu IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 12.07.04, 21:24
      dożywocie w kamieniołomach bez możliwości wcześniejszego zwolnienia.
    • Gość: gość JUZ IM KOPIE GROBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:32
      Kurde nie mam słów nigdy i nie chce tego kometować, ale mam nie długo rocznice
      ślubu wiec na prezent wykopie dla nich groby. Prosze zabijcie ich najlepiej
      ciągnąc po torach za jadącym wolno pociagniem idowieście ich do mnie groby sa
      godne tych psich żygowin bo niczym innym być nie mogą i przepraszam właścicieli
      psów bo pewnie uraziłem ich nazywając tych .......... psimi zygowinami bo te
      wynalazki nie powinny istniec. Kara smierci musi wrócić zabić ich natychamiast
    • Gość: MaciekS Czy moge osobiscie wykonac wyrok? IP: *.gs.com 12.07.04, 22:34
      "Chlopcy",

Macie szczescie ze zlapala was policja, bo gdybm ja to podpatrzyl to pojechalbym
      za wami a potem zaplanowalbym jak wam poderznac gardla i wpieprzyc do jakichs
      glinanek.

Na zderminowango nie ma sily wiec nbie liczcie ze rozmiar waszych pustych glow i
      muskulow by wam pomogl.

Prosze policji i sadu,

Pozbadzcie sie tego scierwa by spokojni ludzie mogli zyc i nie burzyla sie krew
      i chec pozbycia sie tego scierwa w prymitywny sposob. Niektorzy z nas mysla
      nawet by wrocisc do kraju... ale nie do takiego.
      • Gość: stanczyk Re: Czy moge osobiscie wykonac wyrok? IP: *.cm-upc.chello.se 12.07.04, 23:05
        Oto Polska wlasnie! I zal i bol i placz i zemsta i kara smierci i brak litosci
        i te skrzydla husarskie. Ludzie, sam zgotowaliscie sobie ten los wybierajac
        (dopuszczajac) te wladze, ktore wami rzadza i nie daja sobie rady z wzrastajaca
        przestepczoscia! Nie placzcie wiec teraz ale zakladajcie stalowe drzwi w domach
        i nie puszcajcie dzieci do szkoly bez ochrony. Albo wybierzcie tych, ktorzy
        wiedza jak z bandytami sie obchodzic, Jaek.
    • Gość: Zbigniew Jan Re: Mordercy z pociągu IP: *.dip.t-dialin.net 12.07.04, 22:56
      Tylko kara smierci przywroci porzadek i prawo, milionerzy maja obstawe, a my
      co, nasze dzieci moga byc zabijane i katowane przez oprawcow ktorzy sie niczego
      nie boja odsiedza 25 lat i wyjda zabijac bo bedzie amestia np. z okazji urodzin
      jakiegos dygnitarza politycznego Polski lub Uni Smierc mordercom, Panowie z PiS
      ZROBCIE WSZYSTKO ZEBY W KONCU BYL PORZADEK I PRAWO ODZYSKALO WARTOSC:
    • jeyer Re: Mordercy z pociągu 12.07.04, 23:33
      jesli nie kara smierci to co??jesli juz tak chcemy byc humanitarni i nie
      zabijac zrobmy cos aby tacy osobnicy nie ujzeli juz nigdy swiatla dziennego i
      nigdy nie mieli okazji spotkac sie z normalnymi ludzmi w normalnym swiecie
      propomuje jakies lagry albo getto jedno i drugie dozywotnio bez prawa do
      odwolania niech sie sami wykanczaja miedzy soba
    • Gość: N Przywrócić wreszcie karę śmierci ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 00:51
      Obydwa te chwasty powinno się najpierw porządnie stłuc batem, tak żeby prawie
      zdechli, a potem powiesić. I to publicznie. Kiedy wreszcie ten skurwiony kraik,
      czyli nasza III RP dojrzeje do humanitarnych rozwiązań ? Od lat roi się w
      mediach od jakiś kretyniałych oszołomów, gloszących że kara śmierci jest
      niehumatiarna. Proponuję pociągnąć do odpowiedzialności tych skurwysynów - po
      prostu przypisać im część odpowiedzialniości za wszystkie zabójstwa, gwałty,
      ciężkie pobicia itd Dać tym lewicowym mędrkom taki wpierdol, żeby zrozumieli, ze
      nie rzuca się słów na wiatr. Propopnuje pociągnięcie do konsekwencji na zasadzie
      współodowiedzialności. Po prostu - byli przeciwko karom cielesnym i karze
      śmierci - mają odpowiadać na zasadzie współsprawstwa. Won z czerwonymi
      skurwysynami ! Ile to ju ludzi straciło życie i zdrowie w wyniku działalności
      tych wzystkich clewicowych skurwysynów ?! Pora ich wszystkich pociągnąć do
      odpowiedzialności.

• Gość: tatuś Jestem ojcem córki IP: *.utp.pl 13.07.04, 08:17
        Jestem zwykłym, spokojnym człowiekiem, nauczycielem polskiego w małej szkole
        podstawowej. Mam 9-letnią córeczkę. Bardzo ją kocham. Gdyby mi ją ktoś zabił,
        ja zabiłbym jego. Nawet gdyby schronił się przede mną w najpilniej strzeżonym
        więzieniu. Wiem na pewno, że zamieniłbym się w okrutnego mordercę mordercy i
        nie wahałbym się ani sekundy.
        • Gość: kochajacy tata ja tez jestem ojcem córki IP: *.hospvd.ch 13.07.04, 13:54
          ja mam 3,5 letnia coreczke, i komus kto by zagrozil mojemu dziecku
          roztrzaskalbym leb wlasnorecznie o kraweznik albo np o sciane domu i mimo ze w
          moim zawodzie obowiazuje 'primum non nocere' nie mialbym zadnych watpliwosci

tym humanoidom w dresach co zamordowali ta mloda dziewczyne zycze konfrontacji
          z rodzina i przyjaciolmi ofiary, konfrontacji nie na antenie TVN24 czy innego
          badziewia, ale warunkach mitologicznej rownosci tak zeby ludzkie prawo moglo
          zadzialac i zeby ci co odbieraja zycie bez celu, sensu i jedynie dla wlasnej
          przyjemnosci skonczyli zywot tak jak na to zasluzyli
      • Gość: P-77 Re: Przywrócić wreszcie karę śmierci ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:53
        > Obydwa te chwasty powinno się najpierw porządnie stłuc batem, tak żeby prawie
        > zdechli, a potem powiesić. I to publicznie. Kiedy wreszcie ten skurwiony
        kraik,
        > czyli nasza III RP dojrzeje do humanitarnych rozwiązań ? Od lat roi się w
        > mediach od jakiś kretyniałych oszołomów, gloszących że kara śmierci jest
        > niehumatiarna. Proponuję pociągnąć do odpowiedzialności tych skurwysynów - po
        > prostu przypisać im część odpowiedzialniości za wszystkie zabójstwa, gwałty,
        > ciężkie pobicia itd Dać tym lewicowym mędrkom taki wpierdol, żeby zrozumieli,
        z
        > e
        > nie rzuca się słów na wiatr. Propopnuje pociągnięcie do konsekwencji na
        zasadzi
        > e
        > współodowiedzialności. Po prostu - byli przeciwko karom cielesnym i karze
        > śmierci - mają odpowiadać na zasadzie współsprawstwa. Won z czerwonymi
        > skurwysynami ! Ile to ju ludzi straciło życie i zdrowie w wyniku działalności
        > tych wzystkich clewicowych skurwysynów ?! Pora ich wszystkich pociągnąć do
        > odpowiedzialności.
        >
        Lecz się chłopie. Może jeszcze nie jest za późno.
    • Gość: p28 Re: Mordercy z pociągu IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 13.07.04, 12:37
      obozy pracy przymusowej!!! taki obóz powinien gnoić ich tak, zeby żałowali że
      sie urodzili. i niech pracują na emerytów, rencistów i wszystkich, którzy są
      chorzy, poszkodowani i potrzebujący. Po co kara smierci? Niech odpokutują
      skurwiele, zero praw, zero szacunku, gnojenie do konca zycia i pokuta!!!!
    • Gość: Hagen Re: Mordercy z pociągu IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 13.07.04, 12:40
      kiedy sobie pomysle ze to staje sie normalnoscia to szok szok szok
      • Gość: do posłowania Stefan4, ładnie pieprzyłeś o prawach przestępców.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 14:44
        ... i, że ordynacja zamykajaca przed nimi partyjne listy wyborcze byłaby
        łamaniem jakichś tam pierduł obywatelskich. Ja tego nawet nie umiem tak ładnie
        napisać, jak ty i inne inteligenciki co sie teraz wazelinują "Samoobronie". No,
        ciekawe - która posłanka, albo poseł z tej waszej zlodziejskiej chewry zrobi
        sobie teraz z tych kolesiów "społecznych asystentów"? Czytałem, że Hojarska już
        chroni przed pudłem jakiegoś skazanego handlarza amfy... A inni? Przecież 100
        tysiecy wyrokowców, plus ci co ich sprawy się ślimaczą, plus ci co w ich
        sprawie są śledztwa, dodać kumpli, pomnożyć przez liczbę członków rodzin - to
        niewąski kawałek elektoratu... A taka bidna maturzystka? Choćby nawet była
        sasiadką wodzusia spod Koszalina? To keine polityczny biznes... Więc - nuże
        Stefanie4, broń tych zwyrodnialców...
    • Gość: Bastian Re: Mordercy z pociągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 00:26
      Poczytałem sobie to forum...
      Jeśli znakomita większość tych, którzy tu pisali, okazuje się sadystami (lub
      przynajmniej na nich pozują), jeden się nawet przyznał, że jest lekarzem, to
      czemu się dziwić, że znalazło się dwóch sadystów-praktyków?

Jestem absolutnie przeciwko karze śmierci. Niezależnie od tego, kogo by ona
      dotyczyła. Zgadzam się z kilkoma raptem głosami rozsądku: zapobiegać, a nie
      karać po fakcie. Zaczyna się od chuligaństwa, kradzieży... Ci dwaj byli znani
      policji... I co z tego?
      Dopóki ściganie i karanie sprawców przestępstw nie ulegnie usprawnieniu, nie ma
      co w ogóle gadać o karze śmierci. A może nawet właśnie DLATEGO...

A już najbardziej dobiły mnie postulaty publicznego wykonywania kary śmierci.
      Może jeszcze transmitowanego w TV? Jak pojawił się "Big Brother", był krzyk.
      Chcecie mieć jeszcze bardziej niegrzeczną telewizję? Gdyby coś takiego się
      pojawiło, od razu pozbyłbym się telewizora. Na wszelki wypadek.

I nie trujcie o umowie społecznej. Kiedyś dopuszczała niewolnictwo. A jego
      zniesienie nie było wcale łatwe. Być może, gdyby dopuścić do głosu większość
      (prócz samych niewolników, rzecz jasna), trwałoby do tej pory.

I na koniec: NIE ŻYCZĘ SOBIE, by kogokolwiek, choćby największego potwora,
      pozbawiano życia W MOIM IMIENIU. A tym, którzy się deklarowali, że sami mogliby
      ten wyrok wykonać, przypominam: kaci byli czymś w rodzaju wyklętej kasty.
      Szanujący się obywatel ręki katu by na pewno nie podał. Nie sądzę, by teraz
      było inaczej.

Bastian
    • Gość: bre gdyby była kara śmierci to tej zbrodni by nie było IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.04, 12:31
      p
    • Gość: miro Mordercy z pociągu IP: 212.87.5.* 15.07.04, 16:52
      Po prostu uśpić... Jak psy!!!
    • Gość: jaga Re: Mordercy z pociągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 19:06
      pełne przerażenie.
    • Gość: Megi Re: Mordercy z pociągu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:16
      Mam jedno małe pytanka - KIEDY TO SIĘ SKOŃCZY??? Studjuje już 3 lata i przez te
      trzy lata za każdym razem kiedy wsiadam do pociągu boję się że coś mi sie może
      stać. Dlaczego kiedyś było inaczej wydaje mi się że o wiele spokojniej. A teraz
      jak nie słychać o 16-letniej zleceniodawczyni zabójstwa to o jakiś idiotach
      którzy chcieli się zabawić i zabili młodą dziewczynę!!! Teraz posiedzą sobie w
      więzieniu i pożyją z naszych podatków - A ANI JUŻ NIE MA!!! CZY KTOŚ KIEDYŚ
      TEMU ZARADZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka