Dodaj do ulubionych

"Uśpić" babcię lub dziadka

04.01.13, 13:19
Wypowiedź Jurka Owsiaka: "eutanazja to pomoc starszym w cierpieniach".

No nie panie Owsiak, niekoniecznie i nie zawsze.
Tylko w skrajnie wyjątkowych przypadkach.
Palnął pan jak łysy o beton.

Ludzie - nie demoralizujcie się!

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13142473,Jaworski_apeluje_do_Owsiaka___Wycofaj_slowa_o_eutanazji_.html?lokale=warszawa
Obserwuj wątek
    • niezdeprawowany6 Re: "Uśpić" babcię lub dziadka 04.01.13, 13:21
      ja bym zaczął od tuska i całej tej ferajny...
      A dlaczego nie ?!
      A w czym dziadek jest gorszy od tych zdrajców ?
      • obraza.uczuc.religijnych Re: "Uśpić" babcię lub dziadka 04.01.13, 13:23
        Tusk i ferajna to twoi dziadkowie?
      • boblebowsky Re: "Uśpić" babcię lub dziadka 04.01.13, 13:28
        niezdeprawowany6 napisał:

> ja bym zaczął od tuska i całej tej ferajny...
        > A dlaczego nie ?!
        > A w czym dziadek jest gorszy od tych zdrajców ?

Ja bym najpierw od kretynów, takich jak ty na przykład.
    • obraza.uczuc.religijnych Re: "Uśpić" babcię lub dziadka 04.01.13, 13:22
      Wymienionym w artykule politykom nie podoba się wolność słowa i domagają się dyktatury politpoprawności.
    • boblebowsky Re: "Uśpić" babcię lub dziadka 04.01.13, 13:27
      wlodzimierz.ilicz napisał:

> Wypowiedź Jurka Owsiaka: "eutanazja to pomoc starszym w cierpieniach".
      >
      > No nie panie Owsiak, niekoniecznie i nie zawsze.
      > Tylko w skrajnie wyjątkowych przypadkach.
      > Palnął pan jak łysy o beton.

Włodek tłumoku, z samych nagłówków to zbyt wiele się nie dowiesz o świecie:)) Może się jednak zapoznasz z całą wypowiedzią Owsiaka, a nie połową zdania wyrwaną z kontekstu. Bo może się okazać, że masz bardzo podobne do niego.

"Boję się zniedołężnienia. A najbardziej dysfunkcji, o których człowiek nie wie, jak demencja, alzheimer. Te choroby dotykają nie tylko seniora, ale wszystkie osoby, które żyją w jego otoczeniu, często wręcz degradują całe rodziny. W takich momentach pojawia się ostrożnie podejmowany u nas temat eutanazji. Ja bym się nie bał rozpocząć dyskusji na ten temat. Osobiście dopuszczam taki sposób pomocy, bo ja to tak rozumiem - eutanazja to dla mnie pomoc starszym w cierpieniach".
    • sclavus Re: "Uśpić" babcię lub dziadka 04.01.13, 13:35
      No, to panie ilicz, naserdeczniejsze życzenia przestraszliwych cierpień, w sytuacji, kiedy nie ma prawa do eutanazji a za ewentualną, lekarzowi grozi kara, jak za zabójstwo z premedytacją...
      W najlepszym z przypadków, życzę mamuśki-warzywka, podłączonej do aparatury u ciebie w mieszkania... i która cierpi i wie, że cierpi... przez lata całe... tak z dziesięć...
      ... a potem się pan ilicz wypowie, na temat Owsiaka i eutanazji...
      Póki co, idź seprzybićblata z Terlikowskim... Przedtem jednak, naucz się deklinacji, koniugacji i wszelkich innych odmian słowa zabijanie/zabijać/zabić - żebyś mógł - jak równy z równym - z tym Terlikowskim!!!
      • wlodzimierz.ilicz A ja ci życzę życzliwej rodziny, która w swoim 04.01.13, 13:40
        czasie przekona cię abyś grzecznie usunął im się z drogi.
        Do parku sztywnych.
        Gdy będziesz miał demencję sam się zgodzisz, że rodzina dobrze ci życzy.
        I sam poprosić o TEN zastrzyk.
        • sclavus Re: A ja ci życzę życzliwej rodziny, która w swoi 04.01.13, 15:09
          O moją rodzinę się nie martw - ja jestem za!
          Sam się usunę, kiedy moment nadejdzie, właśnie żeby nie prosić o to kogokolwiek...
          Ty pilnuj swojej - przy twoim nastawieniu (dalece niezrozumiałym zresztą), wszystko może ci się przydarzyć...
      • boblebowsky Re: "Uśpić" babcię lub dziadka 04.01.13, 13:41
        sclavus napisał:

> No, to panie ilicz, naserdeczniejsze życzenia przestraszliwych cierpi
        > eń
        , w sytuacji, kiedy nie ma prawa do eutanazji a za ewentualną, lekarzowi
        > grozi kara, jak za zabójstwo z premedytacją...
        > W najlepszym z przypadków, życzę mamuśki-warzywka, podłączonej do aparatury u c
        > iebie w mieszkania... i która cierpi i wie, że cierpi... przez lata całe
        > ... tak z dziesięć...
        > ***

Nie ma szczęścia włodek do życzeń. Ja ostatnio życzyłem mu homoseksualnych i uzależnionych od narkotyków dzieci:)
        • wlodzimierz.ilicz Bobek, ty sam jesteś homoseksualnym i 04.01.13, 13:44
          uzależnionym od narkotyków - dzieckiem...
          • boblebowsky Re: Bobek, ty sam jesteś homoseksualnym i 04.01.13, 13:46
            wlodzimierz.ilicz napisał:

> uzależnionym od narkotyków - dzieckiem...

Czytanie nagłówków dla półgłówków:)))
    • coca_col Re: "Uśpić" babcię lub dziadka 04.01.13, 13:50
      Młodzież zbałamucona reakcyjną propagandą będzie zaprzężona w ramach walki z bezrobociem w dobijanie pokolenia ZMP. Sprawa nie bez powodu pojawia się teraz, gdy już Akowskie wymarło podtrzymywane respiratorami ile wlezie.
    • 8macek Re: "Uśpić" babcię lub dziadka 04.01.13, 14:03
      włodeczku, ty pierdołowaty poeto.

Palnął pan jak łysy o beton. ???!!!

ja znam powiedzenie: "walnął jak łysy grzywą o parapet"

włodeczku! jesteś tak samo śmieszny i żałosny zarazem jak PiSdogłówek arkadiusz mularczyk (niestety poseł), który dwa przysłowia:
      1.wkładać kij w szprychy
      2.sypać piach w tryby

połączył w jedno przysłowie.

uwaga! "sypać piach w szprychy"

a upośledzona umysłowo (niestety posłanka) beata szydło - PiSdogłowa oczywiście - mówiła o "odwracaniu kota do góry ogonem" albo o "odwracaniu kota ogonem do góry nogami", a jeszcze inny PiSdogłowy "filozof", ten debil od "usług taksówkarskich" czyli krzysztof jurgiel (niestety poseł) wymyślił, że można "wbijać komuś nóż w plecy od środka"...

:-D
      • niezdeprawowany6 Re: "Uśpić" babcię lub dziadka 04.01.13, 14:43
        "pis_dogłowi" ... oczywiście...
        a wy sami to niby kto ?

--------------
        Cytat: "kecawa: coraz częściej lemingi milczą i zaczynają coś kojarzyć - ostatnio przemykają ze spuszczonymi głowy zaciskają zęby, że zrobiono z nich idiotów"

m.c.hrabia napisał: bo jako leming się gubię.
    • bogucjusz Palnąłeś jak łysy o beton z tym "uśpieniem". n/t 04.01.13, 14:44
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka