Dodaj do ulubionych

moja Polska!

13.01.13, 16:21
pokazała dzisiaj swoją uśmiechnietą,radosną twarz.sto kilkadziesiąt tysięcy woluntariuszy krąży po kraju i zbiera pieniądze i dla dzieci i dla starszych.działa około 1 800 sztabów.
poświęcaj swój czas słusznej sprawie,zjednoczeni wielką społeczną potrzebą i szczytnym celem.
to jest ta dobra Polska,życzliwa ludziom.pozytywnie nastawiona.
i tylko od czasu do czasu wychyli się zza opłotków wykrzywiona złością,niechęcią morda zawistnika,sfrustrowanego i agresywnego.kłamcy i oszczercy,który sam niczego nie dokonał ale tym co w imię wspólnego dobra coś robią zazdrości więc usiłuje ich opluwać.
taka morda tej drugiej,gorszej Polski o takich dziwnie znajomych rysach wielu znanych(z najgorszej strony) osób.
Obserwuj wątek
    • mariner4 Te kilkadziesiąt milionów nie uzdrowi 13.01.13, 16:27
      służby zdrowia, ale pokazuje, co to jest prawdziwa solidarność, a nie ta, herszta Dudy.
      M.
      • tomek62.0 Re: Te kilkadziesiąt milionów nie uzdrowi 13.01.13, 16:50
        mariner4 napisał:

> służby zdrowia, ale pokazuje, co to jest prawdziwa solidarność, a nie ta, hersz
        > ta Dudy.
        > M.

Bzdury wypisujecie ! Prezes tylko jednym listem do Camerona zalawil kilkadziesiat miliardow i to wszystko tylko z prawdziwej milosci do Polski !

www.dailymotion.com/video/xv4gjb_prezes-zalatwiy-juz-500-mld_news
        • mariner4 Zapomniałem o tym... 13.01.13, 17:35
          M.
    • m.c.hrabia Re: moja Polska! 13.01.13, 16:35
      dokładnie !
      taka jest i żadne Hofmany, Błaszczaki czy inne mendy nie zepsują tego.
      • wanda43 Re: moja Polska! 13.01.13, 17:05
        i pomyslec, jak moglo by byc, gdyby nie bylo PiSow, zwisow i i nnych zerystow....
    • ave.duce Re: moja Polska! 13.01.13, 18:16
      I moja też. Nasza :)
      • 99venus Re: moja Polska! 13.01.13, 19:42
        pilnujmy aby żli ludzie jej nie zawłaszczyli.
    • bebe3 Re: Co takiego siedzi w tym Terlikowskim? 13.01.13, 19:48
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13193047,Terlikowski_o_Owsiaku_i_WOSP__Wielkie_zlo_przybiera.html#BoxSlotII3img
      Nie rozumiem tego faceta:(
      • 99venus Re: Co takiego siedzi w tym Terlikowskim? 13.01.13, 23:05
        parafialne prostactwo i kompletna ciemnota.im się czas zatrzymał na płaskosci ziemi.
    • etta2 Re: moja Polska! 13.01.13, 20:31
      Również MOJA!!!!!!!! I oby było nas jak najwięcej na przekór tym wykrzywionym wściekłością i nienawiścią gębom. Wbrew tym "oczadziałym pisdactwem" są ludzie normalni, reagujący z troską nad losem innych, widzących zasłabniętego na ulicy, plączące dziecko czy inne tego typu sytuacje. Nie pytających "gdzie w tej chwili jest premier i co robi...", LUDZI NORMALNYCH.
      • magdolot Re: moja Polska! 13.01.13, 20:54
        I moja. To dzień w którym wyłazi na wierzch dobro pochowane po kątach. Nasze prawdziwe święto narodowe - tak czuję, bo to jedyny dzień w roku, kiedy wzbiera we mnie duma, że urodziłam się tutaj, między tymi ludźmi. Ten dzień mi przypomina, że to jest dobry kraj.
        • zielonabudka14 Re: moja Polska! 13.01.13, 22:05
          Moja także, a także mojej rodziny, przyjaciół, znajomych. Serdeczność, życzliwość, empatia, radość, akceptacja innych i ich prawa do własnego zdania, sposobu życia. W takiej Polsce chcemy żyć.
    • humbak Re: moja Polska! 13.01.13, 22:32
      Mam nadzieję że nie przestanie być twoja jak damy dupy pod jakimś istotnym względem.
      • m.c.hrabia Re: moja Polska! 13.01.13, 22:39
        humbak napisał:

> Mam nadzieję że nie przestanie być twoja jak damy dupy pod jakimś istotnym wzgl
        > ędem.

to zależy komu i za ile :)))))
        • humbak Re: moja Polska! 13.01.13, 22:42
          Na przykład Turkmenbaszy za 2 kubiki gazu ziemnego.
          • x2468 Re: moja Polska! 13.01.13, 22:47
            Podstawimy Kaczyńskiego lub Rydzyka.Maja takie pulchne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka