Dodaj do ulubionych

Uroda posłanek

31.01.13, 17:48
Bardziej mi się podoba posłanka Grodzka, niż Sobecka, czy Wróbel.
Piszę na tym forum gdyż to po ostatnim wystąpieniu p.Pawłowicz sprawa polityczna:)
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Re: Uroda posłanek 31.01.13, 17:53
      bebe3 napisała:

> Bardziej mi się podoba posłanka Grodzka, niż Sobecka, czy Wróbel.
      > Piszę na tym forum gdyż to po ostatnim wystąpieniu p.Pawłowicz sprawa politycz
      > na:)

Posłanka Arent, albo Mucha ci się nie podoba?
      • ave.duce Re: Uroda posłanek 31.01.13, 17:56
        douglasmclloyd napisał:

> bebe3 napisała:
        >
        > > Bardziej mi się podoba posłanka Grodzka, niż Sobecka, czy Wróbel.
        > > Piszę na tym forum gdyż to po ostatnim wystąpieniu p.Pawłowicz sprawa po
        > litycz
        > > na:)
        >
        > Posłanka Arent, albo Mucha ci się nie podoba?
        >

A Tobie podoba się posłanka Kempa?
        • lumpior Re: Uroda posłanek 31.01.13, 18:25
          www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634005454622438212.JPG
          • porannakawa01 Re: Uroda posłanek 31.01.13, 20:26
            lumpior napisał:

> rel="nofollow">www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634005454622438212.JPG
            Ni chłop, ni baba - tępo ciosana.
      • bebe3 Re: Uroda posłanek 31.01.13, 17:57
        Wiadomo....Mucha:):):)
        Ale z tych trzech stawiam na Grodzką. Sobecka i Wróbel wyglądają gorzej
        • douglasmclloyd Re: Uroda posłanek 31.01.13, 18:01
          bebe3 napisała:

> Wiadomo....Mucha:):):)
          > Ale z tych trzech stawiam na Grodzką. Sobecka i Wróbel wyglądają gorzej

Po co sobie tymi karakanami głowę zawracać?
          • bebe3 Re: Uroda posłanek 31.01.13, 18:03
            Nie ja zaczełam temat. Gdyby Pawłowicz zachowywała się normalnie do głowy by mi nie przyszło
            klikać o czyjejś urodzie
          • life.form Dlaczego te baby są grube jak beczki? 31.01.13, 18:37
            Z pytania wyłączam panią Anię - ma powód medyczny, od hormonów się tyje. Ale ta reszta babsztyli? Mają niezłe pensje, a diety odchudzające nie są takie drogie. Mam pewne wymagania wobec posłów i posłanek. Za fizjonomię twarzy nikt nie odpowiada, ludzie się tacy rodzą, a poza tym parlament to nie konkurs piękności. Ale mam wymaganie - i uważam, że jest to postulat polityczny - by nasza reprezentacja myła zęby, dbała o paznokcie, etc. Te zwały tłuszczu to jak niemyte zęby. Nawet Kalisz walczy ze swoją tuszą i jego perypetie z dietami są powszechnie znane. A te babiszony??? Co innego ma np. "jałowa" Pawłowicz do roboty? A na rowerku pojeździć nie łaska?
            • gate.of.delirium Bo za dużo żrą i pierd.ą w poselski stołek... 31.01.13, 18:42
              life.form napisał(a):

> Z pytania wyłączam panią Anię - ma powód medyczny, od hormonów się tyje. Ale ta
              > reszta babsztyli? Mają niezłe pensje, a diety odchudzające nie są takie drogie
              n/t
    • gate.of.delirium Tak szpetna, że aż piękna ??? 31.01.13, 18:10
      bebe3 napisała:

> Bardziej mi się podoba posłanka Grodzka, niż Sobecka, czy Wróbel.
      > Piszę na tym forum gdyż to po ostatnim wystąpieniu p.Pawłowicz sprawa politycz
      > na:)

Chyba jednak dla wyjątkowych "koneserów"...
      • bebe3 Re: Tak szpetna, że aż piękna ??? 31.01.13, 18:14
        Wszystkie trzy nie są najpiękniejsze, ale i wśród brzydkich są te brzydsze i ładniejsze
      • volupte Re: Tak szpetna, że aż piękna ??? 31.01.13, 18:18
        Kiedys sie zakladaliśmy , kto na impreze przyprowadzi najwiekszy pasztet, a jesli przy okazji glupi to dodatkowe punkty.pewnie i dziś tego typu zakldy bywają. Czlowiek sie nabiegał po miescie , a tam same,, zdrowe d...", teraz wystarczy wstapic do restauracju sejmowej i jaki wybór , Sobecka, Wróbel, Pawłowicz, Grodzka i inne.:-)
        • bebe3 Re: Tak szpetna, że aż piękna ??? 31.01.13, 18:21
          Może choć mądre?
          • volupte Re: Tak szpetna, że aż piękna ??? 31.01.13, 18:30
            A jakie te posłanki madre , to czasem slychac , a moze i czuć ;-)
    • zapijaczony_ryj W PiS i posłowie wyjatkowo urodziwE sOM 31.01.13, 18:20
      Z PrezeSPanem na czele
      • gate.of.delirium To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornetą... 31.01.13, 18:25
        zapijaczony_ryj napisał:

> Z PrezeSPanem na czele
        ... wyślij walentynkę do Kaczora i przestań plumkać o PiS-ie, bo nie o tym mowa...
        • a321123 Re: To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornet 31.01.13, 18:32
          Poslanka Grodzka ma przewage nad innymi...tylko ona byla dawca spermy.
          • bebe3 Re: To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornet 31.01.13, 19:32
            A jaka to przewaga ? Przydaje to urody?
            • a321123 Re: To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornet 31.01.13, 19:42
              bebe3 napisała:

> A jaka to przewaga ?

Pozbawia kobiecosci i definitywnie wyklucza z grona kobiet.
              • bebe3 Re: To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornet 31.01.13, 19:52
                A kto o tym decyduje? Ty? Trybunał Konstytucyjny? Ja jako kobieta nie mam nic przeciw nazwaniu jej koleżanką.
                • a321123 Re: To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornet 31.01.13, 20:13
                  bebe3 napisała:

> A kto o tym decyduje? Ty? Trybunał Konstytucyjny?

Natura.
    • podmiot_faktu Kandydatek jest kilka ... 31.01.13, 20:12
      Sobecka,
      Wróbel,
      Kępa,
      Pawłowicz,
      .....
    • mauritius Re: Uroda posłanek 31.01.13, 21:22
      Grodzka ładniejsza od Szczypińskiej, Kępy, i Jarosławy Kaczyńskiej razem wziętych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka