bebe3 31.01.13, 17:48 Bardziej mi się podoba posłanka Grodzka, niż Sobecka, czy Wróbel. Piszę na tym forum gdyż to po ostatnim wystąpieniu p.Pawłowicz sprawa polityczna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Uroda posłanek 31.01.13, 17:53 bebe3 napisała: > Bardziej mi się podoba posłanka Grodzka, niż Sobecka, czy Wróbel. > Piszę na tym forum gdyż to po ostatnim wystąpieniu p.Pawłowicz sprawa politycz > na:) Posłanka Arent, albo Mucha ci się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Uroda posłanek 31.01.13, 17:56 douglasmclloyd napisał: > bebe3 napisała: > > > Bardziej mi się podoba posłanka Grodzka, niż Sobecka, czy Wróbel. > > Piszę na tym forum gdyż to po ostatnim wystąpieniu p.Pawłowicz sprawa po > litycz > > na:) > > Posłanka Arent, albo Mucha ci się nie podoba? > A Tobie podoba się posłanka Kempa? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Uroda posłanek 31.01.13, 18:25 www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634005454622438212.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Uroda posłanek 31.01.13, 20:26 lumpior napisał: > rel="nofollow">www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634005454622438212.JPG Ni chłop, ni baba - tępo ciosana. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Uroda posłanek 31.01.13, 17:57 Wiadomo....Mucha:):):) Ale z tych trzech stawiam na Grodzką. Sobecka i Wróbel wyglądają gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Uroda posłanek 31.01.13, 18:01 bebe3 napisała: > Wiadomo....Mucha:):):) > Ale z tych trzech stawiam na Grodzką. Sobecka i Wróbel wyglądają gorzej Po co sobie tymi karakanami głowę zawracać? Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Uroda posłanek 31.01.13, 18:03 Nie ja zaczełam temat. Gdyby Pawłowicz zachowywała się normalnie do głowy by mi nie przyszło klikać o czyjejś urodzie Odpowiedz Link Zgłoś
life.form Dlaczego te baby są grube jak beczki? 31.01.13, 18:37 Z pytania wyłączam panią Anię - ma powód medyczny, od hormonów się tyje. Ale ta reszta babsztyli? Mają niezłe pensje, a diety odchudzające nie są takie drogie. Mam pewne wymagania wobec posłów i posłanek. Za fizjonomię twarzy nikt nie odpowiada, ludzie się tacy rodzą, a poza tym parlament to nie konkurs piękności. Ale mam wymaganie - i uważam, że jest to postulat polityczny - by nasza reprezentacja myła zęby, dbała o paznokcie, etc. Te zwały tłuszczu to jak niemyte zęby. Nawet Kalisz walczy ze swoją tuszą i jego perypetie z dietami są powszechnie znane. A te babiszony??? Co innego ma np. "jałowa" Pawłowicz do roboty? A na rowerku pojeździć nie łaska? Odpowiedz Link Zgłoś
gate.of.delirium Bo za dużo żrą i pierd.ą w poselski stołek... 31.01.13, 18:42 life.form napisał(a): > Z pytania wyłączam panią Anię - ma powód medyczny, od hormonów się tyje. Ale ta > reszta babsztyli? Mają niezłe pensje, a diety odchudzające nie są takie drogie n/t Odpowiedz Link Zgłoś
gate.of.delirium Tak szpetna, że aż piękna ??? 31.01.13, 18:10 bebe3 napisała: > Bardziej mi się podoba posłanka Grodzka, niż Sobecka, czy Wróbel. > Piszę na tym forum gdyż to po ostatnim wystąpieniu p.Pawłowicz sprawa politycz > na:) Chyba jednak dla wyjątkowych "koneserów"... Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: Tak szpetna, że aż piękna ??? 31.01.13, 18:14 Wszystkie trzy nie są najpiękniejsze, ale i wśród brzydkich są te brzydsze i ładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tak szpetna, że aż piękna ??? 31.01.13, 18:18 Kiedys sie zakladaliśmy , kto na impreze przyprowadzi najwiekszy pasztet, a jesli przy okazji glupi to dodatkowe punkty.pewnie i dziś tego typu zakldy bywają. Czlowiek sie nabiegał po miescie , a tam same,, zdrowe d...", teraz wystarczy wstapic do restauracju sejmowej i jaki wybór , Sobecka, Wróbel, Pawłowicz, Grodzka i inne.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tak szpetna, że aż piękna ??? 31.01.13, 18:30 A jakie te posłanki madre , to czasem slychac , a moze i czuć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj W PiS i posłowie wyjatkowo urodziwE sOM 31.01.13, 18:20 Z PrezeSPanem na czele Odpowiedz Link Zgłoś
gate.of.delirium To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornetą... 31.01.13, 18:25 zapijaczony_ryj napisał: > Z PrezeSPanem na czele ... wyślij walentynkę do Kaczora i przestań plumkać o PiS-ie, bo nie o tym mowa... Odpowiedz Link Zgłoś
a321123 Re: To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornet 31.01.13, 18:32 Poslanka Grodzka ma przewage nad innymi...tylko ona byla dawca spermy. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornet 31.01.13, 19:32 A jaka to przewaga ? Przydaje to urody? Odpowiedz Link Zgłoś
a321123 Re: To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornet 31.01.13, 19:42 bebe3 napisała: > A jaka to przewaga ? Pozbawia kobiecosci i definitywnie wyklucza z grona kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe3 Re: To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornet 31.01.13, 19:52 A kto o tym decyduje? Ty? Trybunał Konstytucyjny? Ja jako kobieta nie mam nic przeciw nazwaniu jej koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
a321123 Re: To walnij sobie jeszcze jedną meduzę z lornet 31.01.13, 20:13 bebe3 napisała: > A kto o tym decyduje? Ty? Trybunał Konstytucyjny? Natura. Odpowiedz Link Zgłoś
podmiot_faktu Kandydatek jest kilka ... 31.01.13, 20:12 Sobecka, Wróbel, Kępa, Pawłowicz, ..... Odpowiedz Link Zgłoś
mauritius Re: Uroda posłanek 31.01.13, 21:22 Grodzka ładniejsza od Szczypińskiej, Kępy, i Jarosławy Kaczyńskiej razem wziętych. Odpowiedz Link Zgłoś