Dodaj do ulubionych

Nowicka = Chytra baba z Radomia

11.02.13, 10:22
Dla przypomnienia:

Obiecało babsko zrezygnować? Obiecało. Szkoda tylko babie pensji, samochodu służbowego ze służącym i władzy. Klasyczna chytra wiejska baba, nawet tuszą pasuje, tylko chustkę na łeb i gotowe.

Jest proste rozwiązanie skoro babsku coś nie pasuje. W Polsce głosujemy na partię, nie na osoby, niech złoży mandat posła i wypierdziela na bezrobocie, za nią wejdzie kolejna osoba z listy Ruchu Palikota. Proste i uczciwe ale nie dla tej kreatury.

PS. Zawsze jak wracam do tego skansenu po dłuższej nieobecności to obiecuję sobie że zero wiadomości i TV. Niestety, moja głupia żona nie potrafi bez tego.
Masakra.
Obserwuj wątek
    • allspice Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 10:30
      Nowicka,to przykład feministki,która potrafi walczyć o swoje - zrezygnowała z listy SLD,kiedy znalazła się na niewybieralnym miejscu do Sejmu.Przeszła do Palikota,który chwaalił się nowym nabytkiem na lewo i prawo...Kiedy pojawił się problem ,postanowił pozbyć się
      Nowickiej i przegrał na całej linii. Przegrał zasłużenie i na zawsze.
      • derduch.antykatolik Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 10:50
        Uważasz więc że kłamstwo i oszustwo wobec swoich partyjnych kolegów za cnotę? Brawo! Nie dośc że feministki polskie są odrażająco brzydkie(wyglądem pasują do PiSuaru) to jeszcze jak widze zakłamane i chytre. Powiedzmy sobie jasno i stanowczo: Z tego co piszesz to Nowicka jest zwykła polityczną prostytutką, nie różni się wiele od Milera gdy kandydował od Leppera czy Kurskiego lub innego Czarneckiego. Brawo!
        • sclavus Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 10:56
          Nowicka nie jest członkinią RP - nie wstąpiła do tej partii...
          A skoro, to nikt z RP nie może być jej partyjnym kolegą :D
          • derduch.antykatolik Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 11:00
            Dobrze, nie partyjnym a klubowym, co za różnica? Kłamca pozostaje kłamcą, a zdrajca - zdrajcą.
        • wkkr Niewierzacy i lewacy z definicji 11.02.13, 11:01
          są amoralni dlatego zachowanie Nowickiej mnie nie dziwi.
          • sclavus Re: Niewierzacy i lewacy z definicji 11.02.13, 11:05
            ... ja penderolę!!!
            aleSZty masz definicje!!!
            Wierzący - z definicji - to tępe półgłówki!... - podoba ci się taka definicja????
            (moja sygnaturka usprawiedliwia to, co napisałem)
            • losiu4 Re: Niewierzacy i lewacy z definicji 11.02.13, 17:29
              sclavus napisał:

> ... ja penderolę!!!
              > aleSZty masz definicje!!!

ale on ma rację :) Lewus i postępak nie może być moralny w zwykłym tego słowa znaczeniu, bo mu się moralność zmienia wraz z etapem dziejowym. To taki Kali, tylko jeszcze gorszy pod tym względem.

Pozdrawiam

Losiu
              • sclavus Re: Niewierzacy i lewacy z definicji 12.02.13, 17:43
                Przytrzymaj dziób, tępaku...
                Ty i moralność, to sprzeczności - wykluczyły się!!!
                :D:D:D
                • losiu4 Re: Niewierzacy i lewacy z definicji 12.02.13, 19:43
                  sclavus napisał:

> Przytrzymaj dziób, tępaku...

czyj? Bo swojego nie mogę z przyczyn oczywistych: łosie nie posiadają dziobów. Ale zeby o tym wiedzieć to musiałbyś na lekcje biologii w podstawówce uczęszczać. A najwyraźniej wagarowałeś wtedy :) Tak FikuMikuSclavusiku. Teraz Ci się to odbija czkawką :)

Pozdrawiam

Losiu
              • x2468 Re: Niewierzacy i lewacy z definicji 12.02.13, 17:48
                Amoralnych lewusów nacjonalnych-socjalistow to macie w pis (Paranoicy i Swołocz).
          • derduch.antykatolik Re: Niewierzacy i lewacy z definicji 11.02.13, 11:08
            Tak, masz rację. Moralni są tylko prawicowi i wierzący. Jak Marta Kaczyńska co zdradzała jednego męża, teraz z kolejnym chłopem w grzechu zyje, jak ruchacz Dorn, jak Kurski, jak księżą pedofile.. Mam dalej wymieniać?
            • adamusb Re: Niewierzacy i lewacy z definicji 11.02.13, 11:13
              derduch.antykatolik napisał:
              Mam dalej wymieniać?

Wymieniaj, chętnie poczytam w jaki sposób tłumaczysz biłgorajskiego führera.
              • derduch.antykatolik Re: Niewierzacy i lewacy z definicji 11.02.13, 11:26
                Ja go nie tłumaczę bo tu nie ma winy. A Hitlerka to mam blisko siebie, Mickiewicza 49. Chyba że sie po smierci TW Jadwigi powiesił? :-)))
                • adamusb Re: Niewierzacy i lewacy z definicji 11.02.13, 11:52
                  wątek nie jest o panu mieszkającym na ul. Mickiewicza.

• losiu4 Re: Niewierzacy i lewacy z definicji 11.02.13, 17:27

> Tak, masz rację. Moralni są tylko prawicowi i wierzący.

zasadniczo masz racje. Wśród katoli znajdziesz chyba najwięcej uczciwych ludzi. Ze nie każdy taki jest? Cóz, smutne.
              Lewus, jako "wyznający" płynne zasady, nie może być uczciwy w zwykłym tego słowa znaczeniu, bo mu sie moralność zmienia w zależności od "etapu dziejowego" :) Znaczy inaczej: one jest moralny "po swojemu". Taki Kali :)

pozdrawiam

losiu
        • zoil44elwer Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 12.02.13, 16:13

> Uważasz więc że kłamstwo i oszustwo wobec swoich partyjnych kolegów za cnotę? B
          > rawo! Nie dośc że feministki polskie są odrażająco brzydkie(wyglądem pasują do
          > PiSuaru) to jeszcze jak widze zakłamane i chytre. Powiedzmy sobie jasno i stano
          > wczo: Z tego co piszesz to Nowicka jest zwykła polityczną prostytutką, nie różn
          > i się wiele od Milera gdy kandydował od Leppera czy Kurskiego lub innego Czarne
          > ckiego. Brawo!
          >
          Z Radomia,pewnikiem-warchołka!
    • pis_da_deby Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 11:44

> Obiecało babsko zrezygnować? Obiecało.

Moze i obiecalo ale poszlo po rozum do glowy i stwierdzilo, ze nie po temu powodow i w gierkach Palikota brac udzialu nie musi.
      • 1tobi Re: Nowicka 11.02.13, 11:56
        Miała do wyboru zachować się szlachetnie i frajersko albo brać kasę i udawać że deszcz pada. Wybrała szlachetną kasę.
        • pis_da_deby Re: Nowicka 11.02.13, 12:35
          1tobi napisał:

> Miała do wyboru zachować się szlachetnie i frajersko albo brać kasę i udawać że
          > deszcz pada. Wybrała szlachetną kasę.

Kasy o ktora niby poszlo nie wziela ato, ze nie daje sie Palikotowi traktowac jak mebel swiadczy o niej jak najlepiej.
    • 99venus Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 11:46
      Niestety, moja głupia żona nie potrafi bez tego.
      -powiedziałbym,że jest to wyjątkowo mało eleganckie.pani derduchowej przekazuję wyrazy ubolewania.może warto zastanowić się nad zmianą męża?
      • derduch.antykatolik Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 12:17
        A gdzie znajdzie takie drugie debila co da:
        - Kasy ma ilości nieograniczone i niesprawdzalne
        - Praca be
        - Kazdy dzień fitnes lub siłownia, ploty, zakupy
        - dobry samochód
        - egzotyczne wakacje nawet 4 razy w roku.
        - Na buty wydaje rocznie dobry samochód.

A ja tylko stwierdzam że jest głupia bo zamiast dalej żyć relaksująco włacza mi wiadomości.
        Potrzebne mi to jak zdrowie kaczyńskiego.
        • pis_da_deby Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 12:38

> A gdzie znajdzie takie drugie debila co da:
          > - Kasy ma ilości nieograniczone i niesprawdzalne
          > - Praca be
          > - Kazdy dzień fitnes lub siłownia, ploty, zakupy
          > - dobry samochód
          > - egzotyczne wakacje nawet 4 razy w roku.
          > - Na buty wydaje rocznie dobry samochód.
          >
          > A ja tylko stwierdzam że jest głupia bo zamiast dalej żyć relaksująco włacza mi
          > wiadomości.
          > Potrzebne mi to jak zdrowie kaczyńskiego.
          >
          Jezeli to prawda w co nie bardzo wierze to wylania sie pytanie- kto tu jest glupi
          • derduch.antykatolik Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 15:38
            Wierzyc nie musisz, wisi mi to. Miło że to co dla mnie jest zwykłe dla Ciebie aż niewiarygodne, mile łechce to moją próznośc i samozadowolenie.
            W piatek wrócilismy z Goa... Wanda potwierdzi bo fotki ogląda zawzięcie.

Kurde! Jako papież taki opalony będe fajnie w białym wyglądał! Także pedalskie gremium KK powinno mnie łyknąć jak pelikan żabę!
        • jola.iza1 Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 14:44
          :)
          Pozdrów Żonę, i Matkę :)
          A ta druga czemu słycha?
          • haen2010 Trochę prawdy o Nowickiej 11.02.13, 15:26
            Mówi jej koleżanka klubowa, krytyczna wobec słów Palikota:

Myśli pani, że po tej wypowiedzi Palikota nie ma szans na jakąkolwiek współpracę Nowickiej z waszym klubem?

Nie wiem, bo ona nigdy nie lubiła z nami współpracować. Lubiła jechać po naszych grzbietach. Przecież to ja prowadziłam ustawę o in vitro, jako lekarz, który zna się na tej tematyce. Tymczasem w mediach to ona się promowała tą ustawą. O jakiej współpracy tu mówić?

• bkn6 Re: Trochę prawdy o Nowickiej 11.02.13, 19:36
              Nowicka zachowuje się skandalicznie
              www.ruchpalikota.org.pl/aktualnosci/oswiadczenie-nieznosny-lek-establishmentu
            • zoil44elwer Re: Trochę prawdy o Nowickiej 12.02.13, 16:09
              Czy Janusz(ek) grzeszy konsekwencją? We wtorek kogut strzela do Wandy i jej bandy z grubej ruły po "środzie" ten kogut już pieje cinko.
          • derduch.antykatolik Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 15:42
            Pozdrowię, a z resztą sama zaraz przeczyta, grasuje tu gdzieś.
    • boblebowsky Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 15:31
      Trochę tak. Dziwi mnie tylko zachowanie innych partii w tej kwestii.

> Dla przypomnienia:
      >
      >
      > Obiecało babsko zrezygnować? Obiecało. Szkoda tylko babie pensji, samochodu słu
      > żbowego ze służącym i władzy. Klasyczna chytra wiejska baba, nawet tuszą pasuje
      > , tylko chustkę na łeb i gotowe.
      >
      > Jest proste rozwiązanie skoro babsku coś nie pasuje. W Polsce głosujemy na part
      > ię, nie na osoby, niech złoży mandat posła i wypierdziela na bezrobocie, za nią
      > wejdzie kolejna osoba z listy Ruchu Palikota. Proste i uczciwe ale nie dla tej
      > kreatury.
      >
      > PS. Zawsze jak wracam do tego skansenu po dłuższej nieobecności to obiecuję sob
      > ie że zero wiadomości i TV. Niestety, moja głupia żona nie potrafi bez tego.
      > Masakra.
      >
    • losiu4 Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 17:23

> Dla przypomnienia:
      >
      >
      > Obiecało babsko zrezygnować? Obiecało. Szkoda tylko babie pensji, samochodu słu
      > żbowego ze służącym i władzy. Klasyczna chytra wiejska baba, nawet tuszą pasuje
      > , tylko chustkę na łeb i gotowe.

już gdzieś pisałem: przecież to lewaczka i feminazistka. Czego innego się po kimś takim spodziewałes?

Pozdrawiam

losiu
    • bkn6 Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 11.02.13, 18:16
      przyspawała się do stołka i do służbowej limuzyny , żenua

--
      www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/ostry-kryzys-papiestwa
    • bkn6 Re: Nowicka o swoim koncie bankowym :))) 12.02.13, 15:41
      Wanda Nowicka :

"Ale premie zostały wypłacone w dwóch transzach. Naprawdę nie można było zareagować wcześniej?
      - To były stosunkowo świeże wpłaty. Dopóki wydruki z konta przychodziły pocztą, człowiek regularnie kontrolował stan swojego rachunku, ale w internecie przychodzi mi to trudniej.
      -Nie robiła pani żadnego przelewu, nie płaciła rachunków przez internet?
      - Nie spodziewałam się żadnych wpłat. Co miałam sprawdzać? "

:)))
      • life.form Re: Nowicka o swoim koncie bankowym :))) 12.02.13, 16:08

> - Nie spodziewałam się żadnych wpłat. Co miałam sprawdzać? "
        >
        > :)))

Przez parę miesięcy nie spodziewała się, że jej sejm wypłaci pensję?

:))))))
        • zoil44elwer Re: Nowicka o swoim koncie bankowym :))) 12.02.13, 16:24
          Zarzucano JEJ że dostaje dużą kasiorę od koncernów farmaceutycznych za propagowanie środków antykoncepcyjnych i poronnych.Kasa z Sejmu to niewielki % jej PITa.
          • l_zaraza_l Re: Nowicka o swoim koncie bankowym :))) 12.02.13, 17:39
            zoil44elwer napisał:

> Zarzucano JEJ że dostaje dużą kasiorę od koncernów farmaceutycznych za propagow
            > anie środków antykoncepcyjnych i poronnych.Kasa z Sejmu to niewielki % jej PITa
            > .

Nie ona ale jej fundacja. I o to akurat nie można mieć żadnych pretensji. Trudno, żeby jej fundację finansował episkopat.
            • losiu4 Re: Nowicka o swoim koncie bankowym :))) 12.02.13, 19:48
              cóż, była na liscie płac przemysłu aborcyjnego. Widocznie jej obcieli "dotacje" bo sie obcyndalała, więc leniwe, chytre babsko zaczęło dorabiać gdzie indziej

Pozdrawiam

losiu
              • l_zaraza_l Re: Nowicka o swoim koncie bankowym :))) 12.02.13, 23:41
                losiu4 napisał:

> cóż, była na liscie płac przemysłu aborcyjnego. Widocznie jej obcieli "dotacje"
                > bo sie obcyndalała, więc leniwe, chytre babsko zaczęło dorabiać gdzie indziej

Nie ona ale jej fundacja.
                Przemysł aborcyjny, grzeszni pederaści i baby z brodą... ZGROZA.

• l_zaraza_l Re: Nowicka o swoim koncie bankowym :))) 12.02.13, 23:45
                  l_zaraza_l napisała:

> Nie ona ale jej fundacja.
                  > Przemysł aborcyjny, grzeszni pederaści i baby z brodą... ZGROZA.

A najgorsze jest to, ze Ty tak się starasz o wybawienie ich od mąk piekielnych, tego przysmażania na rusztach obracanych przez rogatych diabłów, z raciczkami i ogonkami... Tak odwodzisz ich ode złego, by mogli po prawicy pana, na łąkach niebieskich... A oni nic. A oni nie wierzą ani w piekło ani w niebo. I co?
                  • losiu4 Re: Nowicka o swoim koncie bankowym :))) 13.02.13, 07:57
                    l_zaraza_l napisała:

> ak odwodzisz ich ode złego, by mogli po prawicy pana, na łąkach
                    > niebieskich... A oni nic. A oni nie wierzą ani w piekło ani w niebo. I co?

i modle się za nich, zeby oprzytomnieli. Tyle mogę dla nich zrobić :)

Pozdrawiam

Losiu
                • losiu4 Re: Nowicka o swoim koncie bankowym :))) 13.02.13, 07:54
                  l_zaraza_l napisała:

> Nie ona ale jej fundacja.

dobra dobra. To nie Krauze zarabia, ale jego firma. On tam tylko cieciuje. To samo jest z chytrą babą z sejmu zapewne :) Swoją drogą nieźle jej musieli fundusze obciąć skoro uchciwiła się na marne 40 tysiączków. No chyba ze ten typ tak ma i grabi wszystko co jej w ręce wpadnie.

Pozdrawiam

losiu
    • zoil44elwer Re: Nowicka = Chytra baba z Radomia 12.02.13, 15:57
      Z Radomia? Z Lublina! Niech januszek P do pozor,bo synek WN to dwukrotny "mistrz świata" w kick boxingu!Także ulicznym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka