Dodaj do ulubionych

Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ?

20.02.13, 14:34
Najbardziej niepokojace jest ze sztumisyrz z Londynu został wicepremierem to znaczy opresja podatkowa,fotoradary i szukanie pieniedzy w kieszeniach obywateli jest celem tych zmian
a nie gospodarka i rozwoj przedsiebiorczosci polskich firm. Nie ma innych rozwiazan jak szybka zmiana tego niekompetennego i szkodliwego dla kraju rzadu pana Tuska.Mam nadzieje ze konstruktywne wotum nieufiosci dla tego rzadu i powstanie rzadu fachowcow jak proponuje prof Glinski jest jedynie słuszne.Zobaczymy czy obecny Sejm dostrzeze zgrozenia dla Polski uyrzymujac ten nieudolny rzad Pana Tuska?
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 14:38
      Wiesz czyja matka jest nadzieja?
      • m.c.hrabia Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 15:25
        zacznij zbynek od umycia zębów
    • damakier1 Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 15:34
      Co to znaczy, że miały być?
      • m.c.hrabia Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 16:04
        damakier1 napisała:

> Co to znaczy, że miały być?
        >
        to znaczy że Zbysio ma zwidy po dynksie.
    • donpedroo3 Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 15:41
      Ano kosmetyka hehehe....
    • zgred-zisko Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 16:08
      Ja Cię rozumiem. Jakim prawem premier chce dokonywać zmian rządzie bez konsultacji z Tobą.
      To jest oburzające!
      • zbysio45 Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 16:32
        mOZE WRESZCIE napiszecie cos konkretnego -przeciez wam za to płacą?
    • alistair-p Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 16:44
      Myslałeś (przepraszam) że powoła do MSW Macierewicza a zamiast Gowina będzie Pawłowicz ?A wicepremierem bez reklamówki będzie Jarosław K ?
      • zbysio45 Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 17:05
        Myslałem ze moze ubedzie nam paru historykow oraz politolgow a tu mamy jeszcze jednego historyka na miniisterstwie MSW ?
        • m.c.hrabia Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 17:09
          a co fizyk jądrowy ci się marzy czy dendrolog?
        • alistair-p Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 17:13
          Z tym myśleniem to nie przesadzaj,dla ciebie to nie jest zdrowe.Przepisuj co ci podesla i wystarczy.
        • man_sapiens Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 17:50
          > jednego historyka na miniisterstwie MSW

Hm, "na ministerstwie", czyli na dachu ministerstwa, to tylko śnieg odgarniać można.
    • zoil44elwer Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 17:12
      Kosmetyka a la PO-woda kolońska(w aerozolu) POpsikana w pachwiny?
      • yoma Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 19:07
        Powoda to taka gruba powódka? :D
    • max2-012 votum nieufnosci do rezimu Tuska jest konieczne 20.02.13, 17:16
      Trzeba zaczac zbierac podpisy spoleczenstwa albo robic rewolucje, zanim ten rezim ostatecznie nie wybije nędzą wszystkich Polakow.
      • alistair-p Re: votum nieufnosci do rezimu Tuska jest koniecz 20.02.13, 17:19
        Słusznie prawisz !! Mobilizuj moherowe bataliony.Niech zaatakują Kancelarię Premiera używanymi pampersami. Punkt zborny pod pomnikiem Dmowskiego.
      • zoil44elwer Re: votum nieufnosci do rezimu Tuska jest koniecz 20.02.13, 17:30
        max2-012 napisał(a):

> Trzeba zaczac zbierac podpisy spoleczenstwa albo robic rewolucje, zanim ten rez
        > im ostatecznie nie wybije nędzą wszystkich Polakow.
        "Mahomet Ghandi/Najpierw cię ignorują,potem się z ciebie śmieją.Następnie z tobą walczą a na końcu zwyciężasz!
    • max2-012 trzeba iść śladem Bulgarów 20.02.13, 17:19
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,13429885,Premier_Bulgarii_podal_sie_do_dymisji__Dwa_tygodnie.html?lokale=warszawa#BoxWiadTxt
      • alistair-p Re: trzeba iść śladem Bulgarów 20.02.13, 17:37
        Jedziesz ich wspierać? Ufff może nie bedziesz miał dostepu do internetu.
        • m.c.hrabia Re: trzeba iść śladem Bulgarów 20.02.13, 17:40
          ja proponuje zbiórkę na Mickiewicza pod 49
          • alistair-p Re: trzeba iść śladem Bulgarów 20.02.13, 18:18
            mapa.targeo.pl/warszawa,mickiewicza%2049
      • zoil44elwer Re: trzeba iść śladem Bulgarów i ... 20.02.13, 18:25
        zrobić w rp3 bałkański kocioł,jak w latach 80-tych!Postulaty sierpniowe nadal aktualne!
        Np-skończyć z przywilejami władzy!
    • erte2 Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 17:39
      Zbyniu ptaszynko - a co cię to obchodzi ? Przecież podobno to nie jest TWÓJ rząd, TWÓJ premier i nawet (sądząc jak mu źle życzysz) TWÓJ kraj. Więc bądź łaskaw odpimpaj sie od od NASZEGO rządu, NASZEGO premiera i NASZEGO kraju.
      • zbysio45 Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 17:51
        Wyobraz sobie panienko etta2 ze jest to moj kraj oraz nieudolny rzad ktory szkodzi mnie i mojej rodzinie .Dlatego mam jeszcze prawo o tym pisac ale nie wiem jak bedzie dalej bo mamy podwojna demokracje?
        • godz-0800 Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 18:03
          Panie zbysiu najdroższy.
          To nie panienka etta2 przemówiła,lecz erte2
          • m.c.hrabia Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 18:09
            godz-0800 napisał:

> Panie zbysiu najdroższy.
            > To nie panienka etta2 przemówiła,lecz erte2
            zbysiek przeorientował się :-)
            • erte2 Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 21:16
              m.c.hrabia napisał:
              ...zbysiek przeorientował się :-)
              Ale ja nie !!!
        • erte2 Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 20.02.13, 21:15
          zbysio45
          zbyniu, wiem że nie umiesz pisać (dajesz na to ciagle dowody; szczególnie ortografia nie jest ci przyjazna) - ale że nawet nie umiesz czytać ? Tego nie wiedziałem.
          • zbysio45 Re: Miały byc zmiany w rzadzie a jest kosmetyka ? 23.02.13, 18:15
            Czytam bardzo uwaznie wasze wypociny na tym forum i dziwie sie ze WASI zleceniodawcy JESZCZE WAM ZA TA nieudolna propagande płacą ?
    • zapijaczony_ryj Zmiany to miałes za nierzadów NI vel PST vel "DW" 23.02.13, 18:45
      takiego wariatkowa chciałbyś:
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,142676599,142676599,Jesli_ktos_liczyl_na_wielkie_zmiany_w_rzadzie_to.html
      To se ne wtati!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka