Dodaj do ulubionych

Panie Schetyna!

24.03.13, 08:43
Bierz się Pan do roboty i wykończ tego gdańskiego bubka zanim razem z Opus Dei wykończy Polskę. Ratuj chociaż tę platformę, której nie ogarnął religijny amok.

Ja wiem, że dużo świństw jakie wyrządziłeś ludziom wynikało z tego, że w swej głupocie uwierzyłeś jego bajerom. Można ci to wybaczyć, ale wcześniej musisz wypiąć się na tych swoich moczymordów i przekrętów którzy wraz z mafią watykańska wiodą Polaków do wiecznej biedy kościelnego zadupia.

Weź sobie mój prostacki apel do serca i głowy, przemyśl sprawę i skasuj tę złajdaczoną kamarylę rządzącą Polską jak prywatnym, kościelnym folwarkiem. Póki jeszcze mamy ten margines demokracji w postaci wolnych wyborów.
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 09:05
      Schetyna nie ma szans wygrać...
    • wiosnaludzikow Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 09:11
      haen2010 napisał:

> Bierz się Pan do roboty i wykończ tego gdańskiego bubka zanim razem z Opus
      > Dei wykończy Polskę. Ratuj chociaż tę platformę, której nie ogarnął religijny a
      > mok.

>
      > Ja wiem, że dużo świństw jakie wyrządziłeś ludziom wynikało z tego, że w swej g
      > łupocie uwierzyłeś jego bajerom. Można ci to wybaczyć, ale wcześniej musisz wyp
      > iąć się na tych swoich moczymordów i przekrętów którzy wraz z mafią watykańska
      > wiodą Polaków do wiecznej biedy kościelnego zadupia.
      Naiwny?
      Platforma to dzisiaj partia etatystów, urzędników,mprzedsiębiorców korzystających z dotacji czyli ...z łaski Tuska. Odejście Tuska to kłopot ze spłatą hipotek !
      • haen2010 Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 09:29
        Ja nie wierzę, że wszystkie platfusy złajdaczyli się w religijno-złodziejskim Duchu Świętym. Dobrze wiedzą, co o nich mówią mieszkańcy gmin, powiatów, województw. Miast i wsi.

Nie wszyscy mają ze szefa proboszcza i biskupa. Wierzę, że to tuskowa kamaryla w tym duchu zawładnęła platformą. Już tego nawet nie ukrywają.
    • lionold Re: "wykończ tego gdańskiego bubka" 24.03.13, 09:16
      Wolę tego jak powiadasz gdańskiego bubka niż takiego capiego bobka jak ty. Po raz kolejny się przekonasz jaka jest rzeczywistość.
      • wiosnaludzikow Re: "wykończ tego gdańskiego bubka" 24.03.13, 09:19
        To Ty wolisz. OK. Ja wolałbym Henia. Jest może i naiwny ale autentyczny, szczery w przeciwieństwie do cynicznego bubka.
    • kzet69 Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 09:21
      Heniu... Schetyna to nie jest żadne rozwiązanie dla Polski, ja gościa poznałem osobiście ... 22 lata temu we Wrocławiu... i ciężko w normalnym codziennym życiu znaleźć takiego chama jak on...
      • godz-0800 Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 09:29
        kzet69 napisał:

> Heniu... Schetyna to nie jest żadne rozwiązanie dla Polski, ja gościa poznałem
        > osobiście ... 22 lata temu we Wrocławiu... i ciężko w normalnym codziennym życi
        > u znaleźć takiego chama jak on...

Zgadza się,że zamiana Tuska na Schetynę, to jak ucieczka z deszczu pod rynnę.
      • m.c.hrabia Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 09:34
        zapisz cos hjeniowi ale coś mocnego
      • haen2010 Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 09:44
        Wiem, że to cham, ale nie dał się poznać jako cham na usługach mafii koscielnej jak Tusk. To w końcu on ujawnił przewał tysiąclecia - Komisję Majątkową. Od tego zaczęło się mówienie o mafii kościelnej i jej łajdactwach.

Kto wie, czy własnie za to nie zapłacił swoją głową wicepremiera?

A Tuska na pewno nie wykończy facet w białych rękawiczkach, niewinny jak lelija.
      • wiosnaludzikow Re: Panie Kazet 24.03.13, 10:03
        Ty kzet dopuszczasz transformację poglądów Palikota z prawicowych na lewackie w perspektywie mniej niż 10 lat a nie dopuszczasz do zmian u Schetyny przez ponad 20 lat. Dziś w studio ( niestety!) mój ulubieniec z RP Rozenek zaprezentował podobną obłudę i schzofrenię.
    • obeznany44 Re: Wystarczy rozłam partii... 24.03.13, 09:27
      wielu w ten sposób uratuje własne skóry wchodząc do sejmu pod inną banderą zamiast pod atykietką tego rudego oszołoma.
      nie ma co starać się wygrywać z nim, skoro ma zbyt dużo przydupasów
    • remez2 Masz rację. 24.03.13, 09:58
      Dobierze do ekipy Mira, Zbycha i Rycha i będzie jazda na 102.
      • haen2010 Re: Masz rację. 24.03.13, 13:21
        remez2 napisał:

> Dobierze do ekipy Mira, Zbycha i Rycha i będzie jazda na 102.

Tego nie da rady zrobić. Ale z drugiej strony, jak Tusk weźmie na wspólnika Millera - to Polska nie pozbiera się przez całe następne pokolenie. Taki syf nam urządzą, że nie będzie ani kłosa zboża na kościelnym folwarku.
        • radeko89n Re: Masz rację. 24.03.13, 14:09
          Jeśli chodzi o Schetynę to wiadomo człowiek typowo o poglądach liberalno-lewicowych.
          Ale ja jako typowy konserwatysta bardzo go sobie cenię. Jeden z niewielu moim zdaniem który, wie co to dobry smak w polityce. Zdecydowanie był najlepszym Marszałkiem Sejmu od 2005r.
      • zoil44elwer Re: Masz rację. 24.03.13, 14:58
        remez2 napisał:

> Dobierze do ekipy Mira, Zbycha i Rycha i będzie jazda na 102.
        Jazda na T-34/102 "RUDY"(do Ruskiej Budy BMK)?
    • pakules Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 14:45
      Heniutek, tu przypomnę twoje wpisy jakie spłodziłeś kilka lat temu:

haen2010 14.02.11, 12:19 zarchiwizowany
      Jak ktoś nie widzi, że wszystkie afery platformy wypłyneły z Wrocławia i region z bastionu platfusów zamienił się ich Waterloo, to niewiele kojarzy. Schetyna potężnie skłócił również Wielkopolskę, Podlasie i Lubelszczyznę. Przypomnę, że zwiał z baronii dolnośląskiej, żeby Tusk nie musiał go usuwać za klęskę wyborczą.
      Jeżeli chodzi o Palikota, to przypomnę akcję Zalewskiego, protegowanego Schetyny, akcję ABW na studencką popijawę syna Palikota. Przypomnę sitwę z Giertychem i jego ex-małżonką. Jak im zagroził ujawnieniem swoich "argumentów", to chyba wreszcie dali mu spokój.

haen1950 04.03.10, 08:34 zarchiwizowany
      Dzisiejszy wpis na blogu Palikota mówi wszystko. Platforma
      zaklopsała się w personalnych gierkach, głównie za przyczyną
      ambicjonalnych świństw Schetyny
      . Nie wytrzymuje próby demokracji.

To Schetyna nie jest już głównym wrogiem i spiskowcem, ambicjonalną świnią? Teraz to mąż opatrznościowy Rucha Palikota? Ile razy jeszcze zmienisz zdanie?
    • pakules Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 14:49
      a tu kolejne jak to Schetyna chciał zamordować politycznie Palikota:

Haen1950 04.03.10, 09:45 zarchiwizowany
      Zdejmij no te okulary. Jeżeli koleś Schetyny uruchamia kolejne stada
      prokuratorów do wykańczania Palikota,
      wznawia dawno umorzone
      śledztwa o bzdury kompletne, to nawet okulary ci niepotrzebne.
      Żaćmę trzeba operować. Na blogu Palikota nie ma nic, co mogloby
      przynieść ujmę Sikorskiemu. Tylko fakty i obawy.
      Jeżeli za Sikorskim stoją tacy jak Nitras i Gowin, ich nawaleni
      kolesie, to tworzenie nowego konfliktu jest więcej niż pewne.
      • m.c.hrabia Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 15:11
        pakules napisał(a):

> a tu kolejne jak to Schetyna chciał zamordować politycznie Palikota:
        >
        > Haen1950 04.03.10, 09:45 zarchiwizowany
        > Zdejmij no te okulary. Jeżeli koleś Schetyny uruchamia kolejne stada
        > prokuratorów do wykańczania Palikota,
        wznawia dawno umorzone
        > śledztwa o bzdury kompletne, to nawet okulary ci niepotrzebne.
        > Żaćmę trzeba operować. Na blogu Palikota nie ma nic, co mogloby
        > przynieść ujmę Sikorskiemu. Tylko fakty i obawy.
        > Jeżeli za Sikorskim stoją tacy jak Nitras i Gowin, ich nawaleni
        > kolesie, to tworzenie nowego konfliktu jest więcej niż pewne.

zwidy ,urojenia , omany hjeniek nie od dzisiaj ma ,i te jego przewidywania :-))))

może ziprazidon pomoże.
      • haen2010 Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 15:54
        Wyraźnie napisałem, że pamiętam o świństwach, jakie ludziom organizował. Nie musisz mi przypominać. Sprawy nie działy się bez zgody jego szefa. Kto zresztą dojdzie prawdy w tych ciemnych i gęstych od łajdactw gabinetach?

Tylko po efektach można ich oceniać, jakie podłości tam uradzono.
    • pakules Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 16:03
      A teraz na czyje polecenie działa? Wtedy wykańczał Paliciote na polecenie Tuska (ha ha),teraz działa zapewne na polecenie Dzieła Bożego.
      • teen69 Re: Panie Schetyna! 24.03.13, 18:22
        Zrobił pan sobie nowe zęby ale jakoś czuję miętę przez rumianek, ze jest pan nie gojem tylko wybrancem narodu wybranego ze Lwowskiej proweniencji. Gdyby jakiś wiarygodny ktoś się pojawił i zaświadczył to czy tamto to byloby jaśniej na tym polsko-żydowskim forum.
        Już mamy wnuka hitlerowskiego żołnierza, szlachcica z nieistniejacej szlachty Kurlandzkiej może pan okaże się jakby tutejszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka