Dodaj do ulubionych

Konferencja Piechociński-Tusk

23.04.13, 15:03
Sądzę że Piechociński wypadł profesjonalnie a Tusk po amatorsku. Z ust Piechocińskiego padały konkretne i uargumentowane rzeczy a Tusk co drugie słowo myślę , uważam wysiłek zdecydowanie, czasy trudniejsze, oczekiwania, wymagania, nie odkrywam Ameryki, kryzys, wiele lat rządzenia, zmiana ludzi, zmiana metod działania, wyeliminowanie błędów, trudniejsze warunki, życie mnie nauczyło, mam oczekiwania, oczekujcie od innych , ja mam nadzieję, ponura prawda, insynuacja, szkodnik, mam wrażenie,

ps
jak zwykle tuskowe ble ble ble z którego nic nie winika... albo niewiele
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Konferencja Piechociński-Tusk 23.04.13, 15:06
      Wacek z gumofilcami koalicja sie marzy a po 4 miesiacach afera gruntowa ,przecieki,warcholy?
      • obeznany44 Re: Konferencja Piechociński-Tusk 23.04.13, 15:09
        Przytoczcie mi choć jedno konkretne zdanie powiedziane przez niedojdę Tuska, który bez mediów by nie istniał !
        • obeznany44 Re: Konferencja Piechociński-Tusk 23.04.13, 15:10
          i nawet pal licho już to seplenienie...
    • obeznany44 Re: Konferencja wg Tuska 23.04.13, 15:12
      młe młe młe dłodzy państwo młe młe młe...

Panie premierze a co z drogami

młe młe młe dłodzy państwo

młe młe młe

itd itd....
      • obeznany44 Re: Konferencja wg Tuska 23.04.13, 15:14
        a co z zieloną wyspą.. ???

młe młe młe myśleliśmy młe młe młe

ale dajcie nam jeszcze z 5 lat młe młe młe

młe młe młe młe młe młe
        młe młe młe młe młe młe
        młe młe młe młe młe młe
        młe młe młe młe młe młe
        • obeznany44 Re: a co na to media ??? 23.04.13, 15:17
          media które mają dużo za uszami doskonale zdają sobie sprawę że taka miernota co nawet nie jest w stanie trzymać rękli nad polskimi interesami i którą zmiażdżył ś p lech K. jest im jak najbardziej na rękę.....
        • szwampuch58 Re: Konferencja wg Tuska 23.04.13, 15:17
          Wolak nie martw sie,jeszcze tylko 3 lata+ 3 kadencja
          • obeznany44 Re: Konferencja wg Tuska 23.04.13, 15:18
            młe młe młe...

nie chodzi tu o to z kim przegrał bo przegrał by z wieloma chodzi o to że media robią was w kakao, nie Tusk, bo on nie jest w stanie tego zrobić.....
            • obeznany44 Re: czy Tusk wytłumaczył wam dlaczego... 23.04.13, 15:22
              macie mniej zarabiać, pracować do 67 l , płacić za drożyznę... itd itd ???

to madia zawsze wytłumaczą wam że musicie zacisnąć pasa, ale nic nie powiedzą o reszcie rozpasanej chołoty administracji i urzędników grasujących i okradających was w waszych miastach..

media (zaprzyjaźnione0 wszystko wam wytłumaczą... wszystko oprócz tego dlaczego mamy tak beznadziejny rząd i premiera....
              • szwampuch58 Re: czy Tusk wytłumaczył wam dlaczego... 23.04.13, 15:27
                no coz Wolak,PiS...da....hehehe
    • cookies9 Re: Konferencja Piechociński-Tusk 23.04.13, 15:19
      >Sądzę że Piechociński wypadł profesjonalnie a Tusk po amatorsku

A ja sądzę wprost przeciwnie - Tusk odpowiadał spokojnie i nie bawił się podczas odpowiedzi piórem ,jak Piechociński...Piechociński jest teraz cacy,gdyz są duże oczekiwania na koalicje PiS - PSL.

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/tusk-gowin-stwierdzil-ze-gazeta-zmanipulowala-jego-slowa,320552.html
      • 2kecaw Re: Konferencja Piechociński-Tusk - obrzydliwośc 23.04.13, 15:23
        Tusk nie bawił sie - ciągle bawił się rękoma, paluszki sobie oglądał a przez moment obrzydliwość gładził się po rękach oraz manifestacyjnie pokazywał że nie ma zegarka.. Błazenada
      • obeznany44 Re: Konferencja Piechociński-Tusk 23.04.13, 15:24
        i poza tym młe młe młe jeszcze 10 lat i będzie druga irlania...

a pieniędzy nie ma bo młe młe młe poszy na urzędników którzy razem z premierem młe młe utopią ten chory kraj.....
    • obeznany44 Re: Jak tusek za pomoca mediów robi was w ciula 23.04.13, 15:28
      Nie ma pieniędzy na inwestycje

ale

I tu sprawdzie w swoim miastach....

są pieniądze na całą armię urzędników przeżerających publiczne pieniędze, są pieniądze na premie dla nich O ZGROZO W KRYZYSIE (!)

dla kolesi w spółkach skarbu państwa, w spółkach miejskich, spółeczkach duupeczkach itd itp

i tak dzień po dniu robiąwas w bambuko że aż przykro na to patrzeć....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka