Dodaj do ulubionych

Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!!

13.06.13, 10:23
Zasluzony "propanstwowy"kombatant oczekuje przywilejow od panstwa w nagrode za przelana krew dla Polski.Popiera go drugi "propanstwowiec" krzyczac "Hanba dla panstwa".
Z tego wynika,ze w PRL-u Rokita zatrudnil sie na etacie dysydenta w zamian za przyszla zaplate,a obecne panstwo okazalo sie nie tylko niewdzieczne,ale i nieczule.
(Ciekawe ze Rokita,jako zasluzony i wplywowy polityk,nie bronil tysiecy zrujnowanych przez urzedy przedsiebiorcow i tysiecy zwyklych ludzi zrujnowanych przez komornikow.)
Hanba!Jak mozna tak plamic honor,biale szaty i biala czapke tak wybitnego czlowieka.
Moze panstwo powinno zapisac w konstytucji ochrone dobrego i mienia Rokity i zapewnic mu materialne zabezpieczenie i dozywotnia ochrone.
Rokita znowu zamierza zostac dysydentem.
Chce wybrac emigracje.Moze Perugia?
Tylko,czy jego stan ducha to wytrzyma?
Niebawem zacznie krzyczec:"Ratujcie,Wlosi mnie bija!!

Obserwuj wątek
    • luci-c Wspolczuje Rokicie 13.06.13, 11:07
      Stan ducha tego czlowieka nie jest najlepszy.
      Dobrze,ze nie zostal premierem.
      • douglasmclloyd Re: Wspolczuje Rokicie 13.06.13, 15:22
        luci-c napisał:

> Stan ducha tego czlowieka nie jest najlepszy.

Najwyraźniej dłuuuuuugie zagraniczne wakacje mu szkodzą.
      • tuskobus.3 Ale lepszy niż duch Tuska.::::::::::)))))))))))))) 13.06.13, 17:42

• adam111115 Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 13.06.13, 11:18
      Komentarz z Rzepy pod artykułem o JMR, nic dodać nic ująć

"Rokita sam jako minister przestępczego rządu Suchockiej, a potem poseł przestępczej AWS zrujnował miliony Polaków. To, że teraz zrujnował go system, który osobiście współtworzył jest wyrazem sprawiedliwości dziejowej."
      • mn7 Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 13.06.13, 11:26
        No nie wiem, czy nic dodać nic ująć. Żaden "system" go nie zrujnował. Konieczność wykonywania zapadłych wyroków jest w każdym systemie. Rujnuje się sam, uchylając się od przeprosin. Jego wybór, ale pisanie, że zrujnował go jakiś system jest robieniem z niego męczennika którym nie jest.
        • adam111115 Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 13.06.13, 11:33
          To miało być trochę ironiczne :) masz zupełną rację, nie wiem dlaczego robi się tyle hałasu wokół prostej sprawy: nałgał i znieważył, sprawę przegrał, nie przeprosił więc poszkodowany sam się przeprosił i wystawił rachunek. Nigdy JMR nie lubiłem, jest śliski i fałszywy, na historii z Lufą się ośmieszył a teraz już tylko równia pochyła. Żenujący gość tak samo jak i jego, tfu, żona.
          • kucyk_trojanski Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 13.06.13, 11:58
            Elokwencja Rokity maskuje jego pyche i arogancje,a wielu politykow i dziennikarzy daje sie na to nabrac.
            Ten pyszlkowaty facet tak sie nadyma,ze moze eksplkodowac.
            • simera16 Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 13.06.13, 12:14
              kucyk_trojanski napisał:

> Elokwencja Rokity maskuje jego pyche i arogancje,a wielu politykow i dziennikar
              > zy daje sie na to nabrac.
              > Ten pyszlkowaty facet tak sie nadyma,ze moze eksplkodowac.
              >
              To nie elokwencja to słowotok, którym ten bufon chce przykryć arogancję i swoje rozbuchane ego. Niech moc będzie z nami, jeżeli mamy mieć takich "propaństwowców" lekceważących wyroki sądu i lanserów, którzy przy tej okazji mają swoje 0,5 sek w przekaziorach, broniąc tego ludzika w przegranej sprawie.
              • kucyk_trojanski Wycofany Durczok 13.06.13, 12:40
                Durczok z wielkim respektem z pewna niesmialoscia zadawal wyselekcjonowane pytania Rokicie w tvn24.Najpierw powiedzieli sobie dusery per "panie Kamilu" i per "panie Janku"
                a potem nastapil slowotok rokity.
                Przypomnina mi sie przepytywanie swiadkow przez Rokite w komisji Rywina;
                Wtedy Rokita przypominal mi wybitnego sledczego...
                Durczok mogl wziac przyklad z tamtego Rokity,ale nie wzial
                • simera16 Re: Wycofany Durczok 13.06.13, 12:42
                  kucyk_trojanski napisał:

>
                  > Przypomnina mi sie przepytywanie swiadkow przez Rokite w komisji Rywina;
                  > Wtedy Rokita przypominal mi wybitnego sledczego...
                  >
                  Józef Światło?
                • zoil44elwer Re: Wycofany Durczok 17.06.13, 21:22
                  JMR-Chłop,diabeł,kobita,polityk banita....Durczok się pogubił w pytaniach?
    • ponte_aronte hehe 13.06.13, 12:59
      ASZdziennik
      "Jan Rokita od dwóch lat nie może wrócić do Polski. Jedyne połączenie obsługuje Lufthansa"
      aszdziennik.wordpress.com/2013/06/12/jan-rokita-nie-moze-wrocic-do-polski-jedyne-polaczenie-obsluguje-lufthansa/
      • kucyk_trojanski Re: hehe 13.06.13, 13:39
        Rokita jak jeszcze pokloci sie z wloskimi przewoznikami to pieszo pojdzie do Canossy
        • kucyk_trojanski Rokita to katolik? 13.06.13, 14:23
          Klamie,daje falszywe swiadectwo,jest chamski,pycha go zdominowala,slowem zabija innych,
          nie kocha blizniego,jest hipokryta et cetera
          Nie wiemczy nie cudzolozy i co z grzechem obzarstwa?
          Ma szczescie,ze piekla nie ma
          • wanda43 Re: Rokita to katolik? 13.06.13, 17:44
            wychodzi na to, że masz 100% racji ;)
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14096992,Rokita_nie_mowi_prawdy_o_dlugu___Zaden_komornik_nie.html#MT
    • douglasmclloyd OTAKE Polskę walczyłeś, panie Rokita nt 13.06.13, 14:33
      • kucyk_trojanski Re: OTAKE Polskę walczyłeś, panie Rokita nt 13.06.13, 15:22
        To kiedy Janek sie mylil,wtedy,czy teraz?
        • douglasmclloyd Re: OTAKE Polskę walczyłeś, panie Rokita nt 13.06.13, 15:55
          kucyk_trojanski napisał:

> To kiedy Janek sie mylil,wtedy,czy teraz?

Wtedy i teraz. Jak sobie przypomnę jego "Polska to państwo prawa", to mnie krew zalewa.
    • damakier1 Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 13.06.13, 15:37
      > Rokita znowu zamierza zostac dysydentem.
      > Chce wybrac emigracje.Moze Perugia?

Najwyraźniej premier z Krakowa zapragnął zostać premierem na uchodźstwie.
      • douglasmclloyd Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 13.06.13, 15:57
        damakier1 napisała:

> Najwyraźniej premier z Krakowa zapragnął zostać premierem na uchodźst
        > wie.

Uciekł z buntustanu, który sam zbudował. Państwo prawa, hahaha.
    • corastara [...] 13.06.13, 16:33
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • kucyk_trojanski Rokita klamie 13.06.13, 17:39
        On jest klamca a nie blagierem.
        Wlasnie ogloszono,ze komornik nic nie wie o dlugu rokity
        • ave.duce Re: Rokita klamie 13.06.13, 17:51
          ... Portal Gazeta.pl sprawdził informacje o długu w Krajowej Izbie Komorniczej. Choć Izba zwykle nie wypowiada się nt. postępowań i dłużników, tym razem robi wyjątek. Jak tłumaczy rzecznik KIK Robert Damski, Rokita sam upublicznił informację o swoim długu, więc Izba nie widzi przeciwwskazań, by na to zareagować. - Nie znam komornika, który wobec Jana Rokity prowadziłby postępowanie egzekucyjne - przekonuje Damski. I dodaje, że jest wręcz pewien, że "żaden komornik z Krakowa, skąd Rokita pochodzi, takiej egzekucji nie prowadzi" ...
        • zoil44elwer Re: Rokita klamie 17.06.13, 21:27
          kucyk_trojanski napisał:

> On jest klamca a nie blagierem.
          > Wlasnie ogloszono,ze komornik nic nie wie o dlugu rokity
          Widocznie komornicy nie oglądają TVN.
          • kucyk_trojanski Maczeta w herbie Krakowa? 18.06.13, 10:43
            O Krakowie ostatnio slysze tylko w kontekscie MACZETY.
            To wyjasnia dlaczego Rokita,podobnie jak kibole,kosi maczeta...
    • edico Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 13.06.13, 17:51
      Dobre i dostosowane do potrzeb Rokiry :)
      • kucyk_trojanski Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 13.06.13, 19:48
        Swinie z folwarku Orwella byly rowniejsze od innych zwierzat;Rokita jest rowniejszy od innych obywateli
    • luci-c Mieczak 14.06.13, 10:15
      Mieczak z tego Rokity.
      Oj,fu.
      Tak sie uzalac nad soba.
      To ja juz wokle baby z Samoobrony;)
    • kucyk_trojanski Recydywista 15.06.13, 17:46
      To juz trzeci wyrok na Rokicie.
      Recydywista powinien byc karany surowiej
      • ave.duce Re: Recydywista 15.06.13, 17:54
        kucyk_trojanski napisał:

> To juz trzeci wyrok na Rokicie.
        > Recydywista powinien byc karany surowiej

Recydywista-propaństwowiec...
    • life.form A kiedy się Rokita zasłużył? Protestuję.. 15.06.13, 18:02
      > Zasluzony "propanstwowy"kombatant ....

To, że Gowin, równie "zasłużony kombatant" powiada, że Rokita jest "zasłużonym kombatantem", wcale nie znaczy, że Rokita tym kombatantem jest, nie wspominając o zasługach.

Pan Rokita działał w NZS i WiP przed wprowadzeniem stanu wojennego, jak tysiące ludzi, co zresztą nie groziło wtedy żadnymi karami. W stanie wojennym internowany, ale to nie była jego zasługa, tylko Jaruzelskiego. Posiedział w internacie pół roku i wyszedł, a przez następne 10 lat wsławił się wiekopomnym czynem, tj. pobrano mu odciski palców na komendzie MO. Po upadku komuny się o te odciski palców procesował z Milicją Obywatelską aż w Sądzie Najwyższym oraz badał archiwa SB. Pan Gowin, ałtorytet od wyznaczania kto jest zasłużonym kombatantem, ma życiorys opozycyjny jeszcze krótszy. Urodził się, poszedł do szkoły, etc. W stanie wojennym po prostu nie istniał, a zaistniał po upadku komuny.

Prawdziwi ko0mbatanci i ludzie zasłużeni są członkami np. Stowarzyszenia Wolnego Słowa. Wielu z nich nie ma na życie, a teraz jeszcze się ich dodatkowo upadla, kradnąc im ich życiorysy.
      • life.form Re: A kiedy się Rokita zasłużył? Protestuję.. 15.06.13, 18:14
        PS. W notce w Wikipedii jest zdanie "Po 1980 wstąpił do Niezależnego Samorządnego Związku Zawodowego „Solidarność”" które też budzi trochę wątpilwości. Po pierwsze, "po 1980" jest wysoce nieprecyzyjne, oznacza od 1980 do dzisiaj. Po drugie, do "S" nie przyjmowano studentów. Teraz zresztą też nie. Albo pan Rokita był działaczem NZS, albo "S".
    • ludwik_7125 Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 15.06.13, 18:29
      Ogólnie mówiąc wszystko to dupa. Najważniejszy jest kapelusz i palto.
      • kucyk_trojanski Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 16.06.13, 11:04
        Ten facet ubrany na bialo w tvn24 wygladal jak lodziarz,ktory sprzedaje lody na czarno
        • bardzolysapala Niech się zatrudni na czarno 16.06.13, 15:14
          Pierwszy raz dowie się co znaczy praca w kapitalizmie. 100 kilo roboty 5 zł na godzine.
          • kucyk_trojanski A podatek? 17.06.13, 10:00
            Kaczor i wielu innych poliytykow zadeklarowalo pomoc dla Jasia R.,ciekawe,czy Jan Maria R
            odprowadzi podatek od darowizny?
            A moze znowu komornik.....;.;
    • hamuckin Re: Rokita:"Ratujcie!Polacy mnie bija!!! 18.06.13, 10:58
      Dobrze tak Rokicie. Przynajmniej teraz pokazuje się, że nie ma równych i równiejszych. Oby więcej takich akcji.

--
      www.wyjazdygrupowe.pl/
    • zoro_wieczorowo_poro kto z kim przestaje... 18.06.13, 13:31
      takim się staje
      • kucyk_trojanski Re: kto z kim przestaje... 18.06.13, 18:46
        Rokita podgryzal i eliminowal w PO Olechowskiego,a teraz wyeliminowali Rokite,nawet bez podgryzania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka