camille_pissarro 21.06.13, 20:41 Czesław Bielecki wygrywa przez ko z bufetową i picerem z Sopotu odpowiednio z wizją Warszawy HGW oraz z wizją państwa polskiego Tuska, ale lepszy jest także jeśli chodzi o estetykę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samantha.1 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 20:43 Przy Nim HGW to prawdziwa bufetowa! Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 20:48 Czesiek Bielecki jest konkretny do bólu, bufetowa czy picer z Sopotu przy nim to polityczne karły... Odpowiedz Link Zgłoś
platf_ormo Ale przypieprzył Piaseckiemu aż mu bańki nosem POs 22.06.13, 00:10 Ale przypieprzył Piaseckiemu aż mu bańki nosem POszły. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Ale przypieprzył Piaseckiemu aż mu bańki nose 22.06.13, 12:48 W kulturalną, stanowczą i dosadną wypowiedzią określił miejsce dziennikarzy ze stajni Tusk Vision Networks . Widać można stanowczo, jednoznacznie i kulturalnie dać odpór dziennikarzom na pasku ITI tak, ze mogą zapomnieć języka w gębie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 20:46 A tak wygląda willa arch.Czesława Bieleckiego:-) Widać,że miał wizję.... Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 20:46 cookies9 napisała: > A tak wygląda willa arch.Czesława Bieleckiego:-) Widać,że miał wizję.... www.weranda.pl/component/content/article/6872 Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro [...] 21.06.13, 20:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 21:02 camille_pissarro napisał: to jest tumanico jego prywatna rezydencja Dlatego piszę,tumanie - zakało FK o wizjach architektonicznych,Ale co ty zomowcu,donosicielu mozesz o tym wiedzieć.Jesteś głupi,jak but z lewej nogi.Od razu poznać chama,jakim jesteś. Załóż sobie prywatne forum w dodatku zamkniete i tam się popisuj:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Czesław Bufon Bielecki ma osiągnięcia, że ho, ho! 21.06.13, 21:08 2008 zaprojektowany przez niego gmach TVP otrzymał tytuł "Makabryła". Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Czesław Bufon Bielecki ma osiągnięcia, że ho 21.06.13, 21:20 nie lubicie go bo intelektualnie bździągwy do pięt mu nie dorastacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Czesław Bufon Bielecki ma osiągnięcia, że ho 21.06.13, 21:27 Czy pięty Czesława Bieleckiego to właśnie to, co wywołuje w tobie, pisiorro, takie pobudzenie, że tracisz panowanie nad sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Czesław Bufon Bielecki ma osiągnięcia, że ho 21.06.13, 21:30 ayran napisał: > Czy pięty Czesława Bieleckiego to właśnie to, co wywołuje w tobie, pisiorro, ta > kie pobudzenie, że tracisz panowanie nad sobą? lizanie doprowadza go do org .... spełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce :))) Co założy Kamilek wątek, to wtopa. 21.06.13, 21:56 ps. nauczyłeś się już odróżniać kontestację od konstatacji? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: :))) Co założy Kamilek wątek, to wtopa. 22.06.13, 14:07 Widzę , że to ty masz z tym problem . :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Sredniowieczną wizję! 22.06.13, 07:26 cookies9 napisała: > cookies9 napisała: > > > A tak wygląda willa arch.Czesława Bieleckiego:-) Widać,że miał wizję.... > > www.weranda.pl/component/content/article/6872 Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte straszna chałupa 22.06.13, 07:43 na zewnątrz i w środku poza wiele mówiącą wizją jeszcze duża forsa wyglada zza węgła Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: panie freelancer.. 21.06.13, 20:48 ...a tym razem co sie znowu waszmosci poPiSdzielilo? www.edupedia.pl/result Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: panie freelancer.. 21.06.13, 20:52 cumelek to cumelek jest niepowtarzalny, drugiego takiego idioty to nawet ze świecą nie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: pan freelancer.. 21.06.13, 20:58 ...znowu nawalony,poziom agresji tak na dwa wina szacuje,jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: pan freelancer.. 21.06.13, 21:10 Od razu wina :-) Wino nawet bułgarskie tak nie wygładza kory mózgowej,to tzw mamrot,ewentualnie mózgojeb. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: pan freelancer.. 21.06.13, 21:15 to pryta truskawkowa ,tylko że on nie Wędrowycz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 21:12 To już chyba nie pierwszy raz. Poprzedni przypadek, to był rok 2010, kiedy serdeczny druh pisiorra rozniósł HGW, zrobił z niej wiatrak itp., co - w nieomylnej jak zwykle opinii pisiorra, dało mu bezapelacyjne zwycięstwo w pierwszej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka1000500100900 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 21:40 camille_pissarro napisał: > Czesław Bielecki wygrywa przez ko z bufetową i picerem z Sopotu odpowiednio z w > izją Warszawy HGW oraz z wizją państwa polskiego Tuska, ale lepszy jest także j > eśli chodzi o estetykę :)))) widzę że twój wpis doprowadza do szału pewne plemię które nie udzielił rekomendacji temu kandydatowi niejako go na ostracyzm zsyłając Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 21:50 zayka1000500100900 napisał: > widzę że twój wpis doprowadza do szału pewne plemię które nie udzielił rekomend > acji temu kandydatowi niejako go na ostracyzm zsyłając Plemię nie udzielił rekomendacji kandydatowi? A po polsku jak by to było? I co to właściwie oznacza, że Czesław miał otrzymać rekomendację, ale jej nie otrzymał? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 22:03 :)) dostają białej gorączki . Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 22:18 oj dostałeś białej gorączki - już widzisz Czesia na fotelu w ratuszu........ niech najpierw wygra wybory Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Bufon Bielecki Czesław powiedział: 21.06.13, 22:36 ... potrzeba kogoś, kto poczuje się właścicielem tego miasta ... Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Bufon Bielecki Czesław powiedział: 21.06.13, 22:44 Oczywiście, jak najbardziej potrzebny jest dobry gospodarz, który byłby w stanie zapanować nad tym strukturalnym bałaganem, który zaserwowała nam bufetowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Bufon Bielecki Czesław powiedział: 21.06.13, 22:55 Jest pewna różnica pomiędzy określeniami: dobry gospodarz i właściciel. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Bufon Bielecki Czesław powiedział: 22.06.13, 13:41 Dla mnie przejęzyczenie Cześka nie stanowi, bardziej niepokoi zawłaszczanie stolicy przez HGW i załatwianie przez nią synekur. HGW jest już totalnie wypalona i wyalienowana. Objazd tunelu, tłumaczyła , jest dla Warszawiaków o.k. ponieważ prowadzi przez ładną okolicę , która można podziwiać zza okien samochodu :))) - pełny odlot. Myśli , ze jak uda się oddać tunel przed referendum , to uda jej się znów prześlizgnąć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Kazdy na miejscu bufetowej w stoiicy bedzie lepszy 21.06.13, 22:46 Przeciez ta aroganckw i nadmuchana waznoscią własnej osoby w postaci BALONA NIEKOMPETENCJI JUZ ZARAZ PĘKNIE.lEPIEJ NIECH SIE PRODUKUJE W PO A NIE RATUSZU. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 23:59 A ja się cieszę. Cała Polska poza Warszawą będzie kulać się ze śmiechu, gdy już Warszawiacy wybiorą sobie następcę HGW. Peany na cześć Bieleckiego zapowiadają, że ten cyrk będzie pierwszorzędny. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 22.06.13, 13:01 Zastanawiam się, czy biznesmen w białych skarpetkach i mokasynach z frędzelkami, coś zrozumiał z przesłania Czesława Bieleckiego ? :))) Wątpię ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Widać, żeś nie z Warszawy 22.06.13, 08:19 Czesiu, nic nie ujmując jego fachowości i IQ, ma parszywy charakterek. Nie znajdziesz człowieka z którym jest w stanie współpracować. Odpowiedz Link Zgłoś
felicja58 Re: Ja z Warszawy 22.06.13, 08:34 Ja z Warszawy jak to się mówi z dziada pradziada. W ostatnich wyborach, po koszmarnych rządach HGW głosowałam na Pana Czesława Bieleckiego. Nie mogłam uwierzyć że ponownie wybory wygrała HGW, do dziś nie wierzę i zadaję sobie pytanie kto warszawiakom to zrobił? O Kaziu rozpustniku nawet nie myślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Ja z Warszawy 22.06.13, 12:55 Też jestem z Warszawy i też nie wiem jak można przedkładać mierną, nierozgarniętą HGW nad kompetentnego, inteligentnego, dobrze zorganizowanego i perfekcjonistę Czesława Bieleckiego ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Widać, żeś nie z Warszawy 22.06.13, 12:52 Heniu nie wiem jak ty, ale jestem chłopak z Woli podobnie jak Krzysztoń z Masłoń. Co ma wspólnego C.Bielecki z moją proweniencją. Byłem kiedyś blisko C. Bieleckiego, ale aby działać trzeba byłoby porzucić zawód, a ten przedkładam wyżej niźli sfera polityki - kumasz. Odpowiedz Link Zgłoś