Dodaj do ulubionych

W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusów :)

21.06.13, 20:41
Czesław Bielecki wygrywa przez ko z bufetową i picerem z Sopotu odpowiednio z wizją Warszawy HGW oraz z wizją państwa polskiego Tuska, ale lepszy jest także jeśli chodzi o estetykę :))))
Obserwuj wątek
    • samantha.1 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 20:43
      Przy Nim HGW to prawdziwa bufetowa!
      • camille_pissarro Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 20:48
        Czesiek Bielecki jest konkretny do bólu, bufetowa czy picer z Sopotu przy nim to polityczne karły...
      • platf_ormo Ale przypieprzył Piaseckiemu aż mu bańki nosem POs 22.06.13, 00:10
        Ale przypieprzył Piaseckiemu aż mu bańki nosem POszły.
        • camille_pissarro Re: Ale przypieprzył Piaseckiemu aż mu bańki nose 22.06.13, 12:48
          W kulturalną, stanowczą i dosadną wypowiedzią określił miejsce dziennikarzy ze stajni Tusk Vision Networks . Widać można stanowczo, jednoznacznie i kulturalnie dać odpór dziennikarzom na pasku ITI tak, ze mogą zapomnieć języka w gębie :)))))
    • cookies9 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 20:46
      A tak wygląda willa arch.Czesława Bieleckiego:-) Widać,że miał wizję....
      • cookies9 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 20:46
        cookies9 napisała:

> A tak wygląda willa arch.Czesława Bieleckiego:-) Widać,że miał wizję....

www.weranda.pl/component/content/article/6872
        • camille_pissarro [...] 21.06.13, 20:55
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • cookies9 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 21:02
            camille_pissarro napisał:

to jest tumanico jego prywatna rezydencja

Dlatego piszę,tumanie - zakało FK o wizjach architektonicznych,Ale co ty zomowcu,donosicielu mozesz o tym wiedzieć.Jesteś głupi,jak but z lewej nogi.Od razu poznać chama,jakim jesteś. Załóż sobie prywatne forum w dodatku zamkniete i tam się popisuj:-)))
            • ave.duce Czesław Bufon Bielecki ma osiągnięcia, że ho, ho! 21.06.13, 21:08
              2008 zaprojektowany przez niego gmach TVP otrzymał tytuł "Makabra".
              • camille_pissarro Re: Czesław Bufon Bielecki ma osiągnięcia, że ho 21.06.13, 21:20
                nie lubicie go bo intelektualnie bździągwy do pięt mu nie dorastacie :)
                • ayran Re: Czesław Bufon Bielecki ma osiągnięcia, że ho 21.06.13, 21:27
                  Czy pięty Czesława Bieleckiego to właśnie to, co wywołuje w tobie, pisiorro, takie pobudzenie, że tracisz panowanie nad sobą?
                  • m.c.hrabia Re: Czesław Bufon Bielecki ma osiągnięcia, że ho 21.06.13, 21:30
                    ayran napisał:

> Czy pięty Czesława Bieleckiego to właśnie to, co wywołuje w tobie, pisiorro, ta
                    > kie pobudzenie, że tracisz panowanie nad sobą?

lizanie doprowadza go do org .... spełnienia.
                • ave.duce :))) Co założy Kamilek wątek, to wtopa. 21.06.13, 21:56
                  ps. nauczyłeś się już odróżniać kontestację od konstatacji?
                  • camille_pissarro Re: :))) Co założy Kamilek wątek, to wtopa. 22.06.13, 14:07
                    Widzę , że to ty masz z tym problem . :))
        • zapijaczony_ryj Sredniowieczną wizję! 22.06.13, 07:26
          cookies9 napisała:

> cookies9 napisała:
          >
          > > A tak wygląda willa arch.Czesława Bieleckiego:-) Widać,że miał wizję....
          >
          > www.weranda.pl/component/content/article/6872
        • ponte_aronte straszna chałupa 22.06.13, 07:43
          na zewnątrz i w środku
          poza wiele mówiącą wizją jeszcze duża forsa wyglada zza węgła
    • szwampuch58 Re: panie freelancer.. 21.06.13, 20:48
      ...a tym razem co sie znowu waszmosci poPiSdzielilo?
      www.edupedia.pl/result
      • m.c.hrabia Re: panie freelancer.. 21.06.13, 20:52
        cumelek to cumelek jest niepowtarzalny, drugiego takiego idioty to nawet ze świecą nie znajdzie.
        • szwampuch58 Re: pan freelancer.. 21.06.13, 20:58
          ...znowu nawalony,poziom agresji tak na dwa wina szacuje,jak na razie
          • alistair-p Re: pan freelancer.. 21.06.13, 21:10
            Od razu wina :-) Wino nawet bułgarskie tak nie wygładza kory mózgowej,to tzw mamrot,ewentualnie mózgojeb.
            • m.c.hrabia Re: pan freelancer.. 21.06.13, 21:15
              to pryta truskawkowa ,tylko że on nie Wędrowycz :))))
    • ayran Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 21:12
      To już chyba nie pierwszy raz. Poprzedni przypadek, to był rok 2010, kiedy serdeczny druh pisiorra rozniósł HGW, zrobił z niej wiatrak itp., co - w nieomylnej jak zwykle opinii pisiorra, dało mu bezapelacyjne zwycięstwo w pierwszej turze.
    • zayka1000500100900 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 21:40
      camille_pissarro napisał:

> Czesław Bielecki wygrywa przez ko z bufetową i picerem z Sopotu odpowiednio z w
      > izją Warszawy HGW oraz z wizją państwa polskiego Tuska, ale lepszy jest także j
      > eśli chodzi o estetykę :))))

widzę że twój wpis doprowadza do szału pewne plemię które nie udzielił rekomendacji temu kandydatowi niejako go na ostracyzm zsyłając
      • ayran Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 21:50
        zayka1000500100900 napisał:

> widzę że twój wpis doprowadza do szału pewne plemię które nie udzielił rekomend
        > acji temu kandydatowi niejako go na ostracyzm zsyłając

Plemię nie udzielił rekomendacji kandydatowi?
        A po polsku jak by to było?
        I co to właściwie oznacza, że Czesław miał otrzymać rekomendację, ale jej nie otrzymał?
      • camille_pissarro Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 22:03
        :)) dostają białej gorączki .
        • fiu-bzdziu2010 Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 22:18
          oj dostałeś białej gorączki - już widzisz Czesia na fotelu w ratuszu........
          niech najpierw wygra wybory
    • ave.duce Bufon Bielecki Czesław powiedział: 21.06.13, 22:36
      ... potrzeba kogoś, kto poczuje się właścicielem tego miasta ...
      • camille_pissarro Re: Bufon Bielecki Czesław powiedział: 21.06.13, 22:44
        Oczywiście, jak najbardziej potrzebny jest dobry gospodarz, który byłby w stanie zapanować nad tym strukturalnym bałaganem, który zaserwowała nam bufetowa :)
        • ave.duce Re: Bufon Bielecki Czesław powiedział: 21.06.13, 22:55
          Jest pewna różnica pomiędzy określeniami: dobry gospodarz i właściciel.
          • camille_pissarro Re: Bufon Bielecki Czesław powiedział: 22.06.13, 13:41
            Dla mnie przejęzyczenie Cześka nie stanowi, bardziej niepokoi zawłaszczanie stolicy przez HGW i załatwianie przez nią synekur. HGW jest już totalnie wypalona i wyalienowana.
            Objazd tunelu, tłumaczyła , jest dla Warszawiaków o.k. ponieważ prowadzi przez ładną okolicę , która można podziwiać zza okien samochodu :))) - pełny odlot. Myśli , ze jak uda się oddać tunel przed referendum , to uda jej się znów prześlizgnąć :-)
      • adams96 Kazdy na miejscu bufetowej w stoiicy bedzie lepszy 21.06.13, 22:46
        Przeciez ta aroganckw i nadmuchana waznoscią własnej osoby w postaci BALONA NIEKOMPETENCJI JUZ ZARAZ PĘKNIE.lEPIEJ NIECH SIE PRODUKUJE W PO A NIE RATUSZU.
        • ave.duce Co tam na Alasce słychać? 21.06.13, 22:56
    • man_sapiens Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 21.06.13, 23:59
      A ja się cieszę. Cała Polska poza Warszawą będzie kulać się ze śmiechu, gdy już Warszawiacy wybiorą sobie następcę HGW. Peany na cześć Bieleckiego zapowiadają, że ten cyrk będzie pierwszorzędny.
      • camille_pissarro Re: W "Piaskiem po oczach " dekalasacja Platfusó 22.06.13, 13:01
        Zastanawiam się, czy biznesmen w białych skarpetkach i mokasynach z frędzelkami, coś zrozumiał z przesłania Czesława Bieleckiego ? :))) Wątpię ;))
    • haen2010 Widać, żeś nie z Warszawy 22.06.13, 08:19
      Czesiu, nic nie ujmując jego fachowości i IQ, ma parszywy charakterek. Nie znajdziesz człowieka z którym jest w stanie współpracować.
      • felicja58 Re: Ja z Warszawy 22.06.13, 08:34
        Ja z Warszawy jak to się mówi z dziada pradziada. W ostatnich wyborach, po koszmarnych rządach HGW głosowałam na Pana Czesława Bieleckiego. Nie mogłam uwierzyć że ponownie
        wybory wygrała HGW, do dziś nie wierzę i zadaję sobie pytanie kto warszawiakom to zrobił?
        O Kaziu rozpustniku nawet nie myślałam.
        • camille_pissarro Re: Ja z Warszawy 22.06.13, 12:55
          Też jestem z Warszawy i też nie wiem jak można przedkładać mierną, nierozgarniętą HGW nad kompetentnego, inteligentnego, dobrze zorganizowanego i perfekcjonistę Czesława Bieleckiego ? :-)
      • camille_pissarro Re: Widać, żeś nie z Warszawy 22.06.13, 12:52
        Heniu nie wiem jak ty, ale jestem chłopak z Woli podobnie jak Krzysztoń z Masłoń. Co ma wspólnego C.Bielecki z moją proweniencją. Byłem kiedyś blisko C. Bieleckiego, ale aby działać trzeba byłoby porzucić zawód, a ten przedkładam wyżej niźli sfera polityki - kumasz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka