Dodaj do ulubionych

Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w którym

02.08.13, 11:23
największymi problemami jakimi się pasjonują Polacy jest zegarek Nowaka,garnitur Tuska, czy kiecka premierowej.
No, ale od wczoraj Polacy mają nowy temat, czy buczące na cmentarzach bydło to prawdziwe bydło, czy tylko motłoch?
Ja osobiście uważam, ze do zbydlęciały motłoch!
Poza tymi pierdołami, to Polska i Polacy mają się dobrze i nic, albo niewiele im do szczęścia brakuje.
No moze niektórzy by chcieli zamienić swoje 40 calowe telewizory na większe, ale niestety te są w tak doskonałym stanie, ze wyrzucić szkoda, a kupić używanego juz nikt nie kupi, bo raczej woli wziąć na raty bez odsetek i z gwarancją. I jeszcze na dodatek te telewizory tanieją z dna na dzień , a polskie śmietniki na wzór niemieckich sprzed kilku lat są pełne tego kineskopowego badziewia.
Niedługo bańkowe telewizory będą mieli tylko mohery ojca Rydzyka, który im wciśnie za kilkakrotnie wyzszą cenę niż rynkowa dekodery cyfrowe.
Samochody też się raczej nie psują i chciałoby się nowy, ale tego tez wyrzucić szkoda.
a uzywane są czasem tańsze od rowerów, choć jeszcze w pełni sprawne i na pewno w lepszym stanie niż czteroletni Fiat 125 (miałem trzy to wiem jak szybko leciały progi, podszybie , czy panewki).
Pozostaje tylko z rozpaczy iść do sklepu kupić flaszkę , jakąś wykwintną zakąskę ( z tym tez będzie problem, bo wybór taki, a ponieważ w dopie się z dobrobytu przewraca, to wybór moze być trudny) i się uchlać!
A potem popłakać w jakim to dziadowskim kraju żyjemy!
Obserwuj wątek
    • leon320 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 11:27
      chyba jest jednak kryzys bo już po 11.00 a ty jeszcze nienawalony skoro taką długą "twórczość" płodzisz, znaczy się kaski na aklo nie styka....
      • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 11:32
        leon320 napisał:

> chyba jest jednak kryzys bo już po 11.00 a ty jeszcze nienawalony skoro taką dł
        > ugą "twórczość" płodzisz, znaczy się kaski na aklo nie styka....

Jak byś czytał to forum to byś wiedział, ze mam pewne zasady, a jedna z nich jest ta, ze o kikudziesięciu lat nie piję przed 18 tą. Nawet piwa.
        Teraz np siedzę sobie przed kompem w szklance mam lekka Colę z odówki i zagryzam cieniutkim kabanoskiem Kani z Biedronki- pyszota.
        A poza tym picie do mojego nicka jest zwyczajnym chamstwem i porządnym ludziom nie przystoi.
        • leon320 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 11:34
          zapijaczony ryj z zasadami... może jeszcze o krasnoludkach będzie oppowiadał.... będą równie wiarygodne
          • zapijaczony_ryj A co ma nick do zasad? 02.08.13, 11:38
            leon320 napisał:

> zapijaczony ryj z zasadami... może jeszcze o krasnoludkach będzie oppowiadał...
            > . będą równie wiarygodne

NI też ma zasady, tyle, ze bez żadnych zasad:
            Pan Premier Jarosław Kaczyński "Zasady zobowiązują"!

1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem
            2. Nie będzie koalicji z Samoobrona
            3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną.
            4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w
            Polsce uczestniczyć nie będziemy
            5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy
            sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS
            6. V-ce minister sprawiedliwości pan Kryże nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu
            działaczy opozycji w latach 70 i 80.
            7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.
            8. Wprowadzimy szybko niższe podatki
            9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.
            10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.
            11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.
            12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje
            13. Pomożemy Stoczni Gdańskiej
            14. Zredukujemy administrację państwową
            15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR

Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)
    • zuzkazuzka111 do d__py z POtłuczonymi 02.08.13, 11:35
      >, czy buczące na cmentarzach bydło to prawdziwe bydło, czy tylko motłoch?

Motłoch to jest to bydło, które dorwało się do władzy, a obywateli, którzy je utrzymują obraża.
      • zapijaczony_ryj Re: do d__py z POtłuczonymi 02.08.13, 11:40
        zuzkazuzka111 napisała:

> >, czy buczące na cmentarzach bydło to prawdziwe bydło, czy tylko motłoch?
        >
        > Motłoch to jest to bydło, które dorwało się do władzy, a obywateli, którzy je u
        > trzymują obraża.

Mylisz się motłoch to bydło, które jak miało wadzę, to w połowie kadencji zrezygnowało, bo
        Nie dało rade, a teraz jak jej nie ma i przegrywa wybory za wyborami, to chce powrócić do wadzy za pomocą zadym ulicznych!
        Tylko po co chce, teraz da rade?
        • zuzkazuzka111 Re: do d__py z POtłuczonymi 05.08.13, 08:47
          > Mylisz się motłoch to bydło, które jak miało wadzę,

Motłoch jest u władzy. Złodzieje i złodziejaszki którzy mają głęboko w d.. naród który na nich pracuje.
          Także ciebie.
          To, żeś ślepi kiep, to już tylko geny.
          • zapijaczony_ryj Re: do d__py z POtłuczonymi 05.08.13, 08:54
            zuzkazuzka111 napisała:

> > Mylisz się motłoch to bydło, które jak miało wadzę,
            >
            > Motłoch jest u władzy. Złodzieje i złodziejaszki którzy mają głęboko w d.. naró
            > d który na nich pracuje.
            > Także ciebie.
            > To, żeś ślepi kiep, to już tylko geny.

Zajmij się lepiej rozporkiem NI
            • zuzkazuzka111 Re: do d__py z POtłuczonymi 05.08.13, 08:59
              > Zajmij się lepiej rozporkiem NI

? nie dość że kiep, to jeszcze cham?
              Typowy przedstawiciel Porażki Obywatelskiej.
              • zapijaczony_ryj Re: do d__py z POtłuczonymi 05.08.13, 09:39
                zuzkazuzka111 napisała:

> > Zajmij się lepiej rozporkiem NI
                >
                > ? nie dość że kiep, to jeszcze cham?
                > Typowy przedstawiciel Porażki Obywatelskiej.

To ja chodzę z rozpiętym rozporkiem, czy NI?
                • zuzkazuzka111 Re: do d__py z POtłuczonymi 05.08.13, 09:44
                  > To ja chodzę z rozpiętym rozporkiem, czy NI?

A dlaczego mnie lub kogokolwiek miałby obchodzić twój czy czyjkolwiek rozporek.
                  Szukasz miłości homoseksualnej?
                  Nie jestem zainteresowana.
                  • zapijaczony_ryj Re: do d__py z POtłuczonymi 05.08.13, 09:51
                    zuzkazuzka111 napisała:

> > To ja chodzę z rozpiętym rozporkiem, czy NI?
                    >
                    > A dlaczego mnie lub kogokolwiek miałby obchodzić twój czy czyjkolwiek rozporek.
                    > Szukasz miłości homoseksualnej?
                    > Nie jestem zainteresowana.

JA jestem facet, ty kobieta, to gdzie tu widzisz homoseksualizm?
                    • zuzkazuzka111 Re: do d__py z POtłuczonymi 05.08.13, 10:21
                      > JA jestem facet, ty kobieta, to gdzie tu widzisz homoseksualizm?

A kto to jest NI, że się tamtym rozporkiem interesujesz.
                      Jak to damski rozporek, to sorki, twoje zainteresowania są być może heteroseksualne.
                      • zapijaczony_ryj Re: do d__py z POtłuczonymi 05.08.13, 17:26
                        zuzkazuzka111 napisała:

> > JA jestem facet, ty kobieta, to gdzie tu widzisz homoseksualizm?
                        >
                        > A kto to jest NI, że się tamtym rozporkiem interesujesz.
                        > Jak to damski rozporek, to sorki, twoje zainteresowania są być może heteroseksu
                        > alne.

NI to jest to samo co PST, co "dupa Wołowa "w cudzysłowie czyli kretyn z Żoliborza
      • obraza.uczuc.religijnych Re: do d__py z POtłuczonymi 02.08.13, 11:44
        Czyli zupełnie jak w 2005 roku.
    • wiosnaludzikow Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 11:35
      z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:

> największymi problemami jakimi się pasjonują Polacy jest zegarek Nowaka,garnitu
      > r Tuska, czy kiecka premierowej.
      > No, ale od wczoraj Polacy mają nowy
      > A potem popłakać w jakim to dziadowskim kraju żyjemy!
      Nie wiem czy wiesz ale Polacy wyrażają swoje poglądy poza tym forum, na innych forach itd
      Zamknąłeś się już zupełnie w tym świecie pt forum kraj ?
      • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 11:43
        wiosnaludzikow napisał:

> z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:
        >
        > > największymi problemami jakimi się pasjonują Polacy jest zegarek Nowaka,g
        > arnitu
        > > r Tuska, czy kiecka premierowej.
        > > No, ale od wczoraj Polacy mają nowy
        > > A potem popłakać w jakim to dziadowskim kraju żyjemy!
        > Nie wiem czy wiesz ale Polacy wyrażają swoje poglądy poza tym forum, na innych
        > forach itd
        > Zamknąłeś się już zupełnie w tym świecie pt forum kraj ?

zaglądam na różne fora, ale pisuję tylko na kraju, bo to momo wysiłków moderacji żeby je zepsuć jest nadal najlepszym forum spraw krajowych
        • wiosnaludzikow Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 11:50
          zapijaczony_ryj napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
          >
          > > z.a.p.i.j.a.c.z.o.n.y-r.y.j napisał:
          > >
          > > > największymi problemami jakimi się pasjonują Polacy jest zegarek No
          > waka,g
          > > arnitu
          > > > r Tuska, czy kiecka premierowej.
          > > > No, ale od wczoraj Polacy mają nowy
          > > > A potem popłakać w jakim to dziadowskim kraju żyjemy!
          > > Nie wiem czy wiesz ale Polacy wyrażają swoje poglądy poza tym forum, na i
          > nnych
          > > forach itd
          > > Zamknąłeś się już zupełnie w tym świecie pt forum kraj ?
          >
          > zaglądam na różne fora, ale pisuję tylko na kraju, bo to momo wysiłków moderacj
          > i żeby je zepsuć jest nadal najlepszym forum spraw krajowych
          Nie o pisaniu na forach do ciorta mówiłem ale o tym, że to co piszesz w tej kwestii jest oderwane od rzeczywistości.
          • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 12:09
            wiosnaludzikow napisał:
            > > > Zamknąłeś się już zupełnie w tym świecie pt forum kraj ?
            > >
            > > zaglądam na różne fora, ale pisuję tylko na kraju, bo to momo wysiłków mo
            > deracj
            > > i żeby je zepsuć jest nadal najlepszym forum spraw krajowych
            > Nie o pisaniu na forach do ciorta mówiłem ale o tym, że to co piszesz w tej kwe
            > stii jest oderwane od rzeczywistości.

Wiem, 24% Polaków jest innego zdania:
            Wynik badań (nie wishful thinking):
            20 lat temu trzy czwarte Polaków deklarowało, że ich stałe dochody nie pozwalają na zaspokojenie bieżących potrzeb. Dziś mówi tak jedna czwarta. I wciąż ich ubywa. W 2007 r. mówiło tak 32 proc., dwa lata temu – 26 proc. Teraz 24 proc.
            Aha, jeszcze CBOS
            Jeśli popatrzeć na nastroje Węgrów, Słowaków i Czechów, okaże się, że Polska jest wręcz oazą optymizmu. Z kwietniowych badań CBOS wynika, że mniej niż połowa (41 proc.) Polaków określa sytuację gospodarczą jako złą, 17 proc. mówi, że jest dobra. Dla porównania: źle sytuację gospodarczą swojego kraju ocenia 73 proc. Słowaków, dobrze jedynie 4 proc. Tak samo jest na Węgrzech, które w przeciwieństwie do Słowacji nie należą do strefy euro, mają natomiast premiera Viktora Orbána. Coraz mniej jednak są z tego powodu szczęśliwi, bo mimo ogromu władzy, jaką obdarzyli Viktatora, ten cudami się nie odwdzięczył. W rezultacie, licząc w PKB na głowę mieszkańca, w tym roku Polacy staną się zamożniejsi od swoich południowych bratanków.
            Po prostu żyje nam się coraz lepiej (wyjąwszy nieudaczników, nierobów i tych, których spotkało jakieś nieszczęście).

Nigdy jeszcze się taki nie urodził co by innym dogodził, a tym 24% moze dogodzić tylko NI na czele rzadu
            • wiosnaludzikow Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 12:15
              zapijaczony_ryj napisał:
              Czysta Tuskologia. Jak "41 procent uważa sytuację gospodarczą w państwie za złą" to znaczy, że jest dobrze :)
            • pis_da_deby Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 12:19
              zapijaczony_ryj napisał:

> Wiem, 24% Polaków jest innego zdania:

"Aż 38 proc. z nas uważa swoją sytuację materialną za "dobrą", a łącznie 76 proc. badanych uznało, że ich warunki materialne są "co najmniej przeciętne".

natemat.pl/63621,polacy-przestancie-narzekac-nie-jestesmy-tacy-biedni-jak-nam-sie-wydaje
    • obeznany44 Re: ryjo dostał zlecenie od ryżego.... 02.08.13, 11:57
      to i rychło wytrzeźwiał....
      • zapijaczony_ryj Re: ryjo dostał zlecenie od ryżego.... 02.08.13, 12:12
        obeznany44 napisał:

> to i rychło wytrzeźwiał....
        >
        >
        >
        A na podstawie czego sadzisz, ze byłem pijany, bo tak wnioskuję z twojego wpisu, jestes aż tak obeznany?
        Zlecenia to moze ty z Izraela dostajesz ja jestem wolnym strzelcem?
        A skoro juz czepiasz się nicka, to i ja się czepię.
        Ktp ci kazał zmienić obrzezany na obeznany?
    • j-230 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 12:00
      A DŁUGACH TO TEMAT TABU -ciekawe jak OBUDZIMY RĘKOM W NOCNIKU zresztą to juz nie pierwszy RAZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • wiosnaludzikow Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 12:07
        j-230 napisał:

> A DŁUGACH TO TEMAT TABU -ciekawe jak OBUDZIMY RĘKOM W NOCNIKU zresztą to juz ni
        > e pierwszy RAZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        No to masz problem. Twoje frustracje są ekstremalnie wielkie.
      • zapijaczony_ryj MOzesz się nie wydzierać? 02.08.13, 12:15
        j-230 napisał:

> A DŁUGACH TO TEMAT TABU -ciekawe jak OBUDZIMY RĘKOM W NOCNIKU zresztą to juz ni
        > e pierwszy RAZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Za gierka mielismy dużo większy dług niz teraz i przezyliśmy. Oczywiscie licząc na jednego mieszkańca wedle jego dochodów, wtedy 20 dolców miesięcznie, a teraz kilkaset dolarów.
        I jakie tabu , wszędzie mozesz o tym zadłuzeniu przeczytać i usłyszeć i nikt tego nie cenzuruje!!!
          • zapijaczony_ryj Re: ryjo ucz sie propagandy.... 02.08.13, 12:29
            obeznany44 napisał:

> od najlepszych... :)))
            Widać mamy inne wzorce i wartości, . Dla mnie wzorcem są niezależne media, dla ciebie PRL
            ale to juz twój problem
      • pis_da_deby Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 12:23
        j-230 napisał:

> -ciekawe jak OBUDZIMY RĘKOM W NOCNIKU..

Bede zgadywal.
        Jestes zwolennikiem PiSu
        • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 13:59
          pis_da_deby napisał:

> j-230 napisał:
          >
          > > -ciekawe jak OBUDZIMY RĘKOM W NOCNIKU..
          >
          > Bede zgadywal.
          > Jestes zwolennikiem PiSu

I po kazdych kolejnych wyborach budzi się z ręka w pampersach
    • obeznany44 Re: jaki qwq kryzys ???? :O) 02.08.13, 12:34
      Tusk cudotwórca :)))))))))))))))

• zapijaczony_ryj Re: jaki qwq kryzys ???? :O) 02.08.13, 13:58
        obeznany44 napisał:

> Tusk cudotwórca :)))))))))))))))
        >
        >
        > Tu masz cudotwórcę:
    • alistair-p Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 12:42
      Za komuny za średnią emeryturę mozna było kupic jedną pralke FRANIA(jak była) a teraz za małą emeryturę np.1000 zł można kupić pralke automat,dużą lodówkę i 1/2 Żubrówki :-) I co? może nieprawda?
      • zapijaczony_ryj Zapomniałeś dodać, ze 02.08.13, 14:02
        alistair-p napisał:

> Za komuny za średnią emeryturę mozna było kupic jedną pralke FRANIA(jak była) a
        > teraz za małą emeryturę np.1000 zł można kupić pralke automat,dużą lodówkę i 1
        > /2 Żubrówki :-) I co? może nieprawda?

jak się odchodzi na emeryturę to zazwyczaj juz wszystko się ma! No chyba, ze się zepsuje, a wtedy można to kupić na raty bez oprocentowania.
        • samantha.1 Re: Zapomniałeś dodać, ze 02.08.13, 14:29
          Doprwdy trzeba być durniem ,żeby sądzić że coś można dostać na raty bez żadnego oprocentowania! To oprocentowanie debilku masz w cenie produktu!!
          • zapijaczony_ryj Re: Zapomniałeś dodać, ze 02.08.13, 14:37
            samantha.1 napisała:

> Doprwdy trzeba być durniem ,żeby sądzić że coś można dostać na raty bez żadnego
            > oprocentowania! To oprocentowanie debilku masz w cenie produktu!!

Jak tacy jak ty kupuja za gotówkę, to płacą tyle co ja na raty, co oznacza, ze takie głupki jak ty finansują takich jak ja.
            Kumasz?
            Czy za trudne?
            • samantha.1 Re: Zapomniałeś dodać, ze 02.08.13, 14:41
              Nie durniu,bo ja za gotówkę wybieram sklep,portal gdzie ten towar jest znacznie tańszy,
              nie muszę chodzić do sklepu gdzie dają na raty ,ale cena jest wyższa.
              Gupek jesteś i tyle!!
              • zapijaczony_ryj Re: Zapomniałeś dodać, ze 02.08.13, 14:47
                samantha.1 napisała:

> Nie durniu,bo ja za gotówkę wybieram sklep,portal gdzie ten towar jest znacznie
                > tańszy,
                > nie muszę chodzić do sklepu gdzie dają na raty ,ale cena jest wyższa.
                > Gupek jesteś i tyle!!

A ja wole w markecie, bo jak kupie i przywiozę do domu i okaże się, ze jednak coś mnie "nie lezy" to mogę zwrócić i wziąc co innego. Poza tym po co mam wydać od razu 2000jak mogę wydać 2050 zł , ale w 24 co miesięcznych ratach, a to oznacza, ze kupiłem taniej niz taki bałwan jak ty, bo pieniadz się dewaluuje. Poza tym jak mnie się coś zepsuje to zawoze do marketu i nic mnie nie obchodzi, a ty będziesz się woził i kombinował, a jak sprzedawca był nieuczciwy to masz w plecy, u mnie takiej opcji nie ma!
                • samantha.1 Re: Zapomniałeś dodać, ze 02.08.13, 14:59
                  Hahaha, mówisz 5o zł ,no toś faktycznie gupi jak but.
                  Nie nie wolisz ,ty musisz załatwiać te wszystkie ratalne formalności,
                  a mnie stać na kupno za gotówkę w sklepach internetowych na Allegro, kupuje
                  znacznie taniej bez żadnych problemów.Ale ty ledwie potrafisz sklecić parę głupot
                  na forum ,na więcej cie nie stać!
                  • zapijaczony_ryj Re: Zapomniałeś dodać, ze 02.08.13, 15:45
                    samantha.1 napisała:

> Hahaha, mówisz 5o zł ,no toś faktycznie gupi jak but.
                    > Nie nie wolisz ,ty musisz załatwiać te wszystkie ratalne formalności,
                    > a mnie stać na kupno za gotówkę w sklepach internetowych na Allegro, kupuje
                    > znacznie taniej bez żadnych problemów.Ale ty ledwie potrafisz sklecić parę głup
                    > ot
                    > na forum ,na więcej cie nie stać!

Jakie formalności, to nie komuna ani IIV RP. Teraz wystarczy dowód osobisty prawo jazdy i w moim przypadku legitymacja emeryta.
                    A prawda zapomniałem, ze ty jako PiS_daczka tak jak NI nie masz prawa jazdy i w tym problem
                    • samantha.1 Re: Zapomniałeś dodać, ze 02.08.13, 16:42
                      A to nie spisują żadnej umowy,te trzy dokumenty to po co?
                      Muszą cię w banku sprawdzać , no ale głupol woli godzinę spędzić w sklepie ,
                      coby łaskawie z ubezpieczeniem(dodatkowy koszt) mu sprzedali na raty,
                      i to jest to ułatwianie klientowi zakupów?
                      To ty sobie dalej chwal Po-krako,a ja kupie na Allegro znacznie taniej pralke.
                      • zapijaczony_ryj Re: Zapomniałeś dodać, ze 02.08.13, 18:19
                        samantha.1 napisała:

> A to nie spisują żadnej umowy,te trzy dokumenty to po co?
                        > Muszą cię w banku sprawdzać , no ale głupol woli godzinę spędzić w sklepie ,
                        > coby łaskawie z ubezpieczeniem(dodatkowy koszt) mu sprzedali na raty,
                        > i to jest to ułatwianie klientowi zakupów?
                        > To ty sobie dalej chwal Po-krako,a ja kupie na Allegro znacznie taniej pralke.
                        >

To sie załóż idioto, ze nie masz racji!
                        • samantha.1 Re: Zapomniałeś dodać, ze 02.08.13, 18:25
                          Z idiotami się nie zakładam,dziadki boją się neta, jak diabeł święconej wody,
                          wolą tedy po sklepach popylać.
                          Mądrzy ludzie robią zakupy w necie,o kilkaset zł taniej!
                          • zapijaczony_ryj Re: Zapomniałeś dodać, ze 02.08.13, 19:01
                            samantha.1 napisała:

> Z idiotami się nie zakładam,dziadki boją się neta, jak diabeł święconej wody,
                            > wolą tedy po sklepach popylać.
                            > Mądrzy ludzie robią zakupy w necie,o kilkaset zł taniej!

No to gratuluję ci mądrości!
    • volupte Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 12:43
      Jest . Robisz zakupy w Biedronce a nie np. Piotr i Paweł czy Almie ;-)
      • obeznany44 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 12:45
        DRUGA IRLANDIA K....A NORMALNIE :))))))))))))))))))))))))
        • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 14:38
          obeznany44 napisał:

> DRUGA IRLANDIA K....A NORMALNIE :))))))))))))))))))))))))
          >
          >
          >

Mylisz się obrzezany, to Dzisiejsza Polska jest!
          • samantha.1 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 14:43
            Dzisiejsza Polska Tuska,znienawidzonego przez obywateli!!
            Zastanów się czemu PO leci w sondażach,Tusk& Rostowski do tego łapy lepkie przyłożyli!!
            • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 14:50
              samantha.1 napisała:

> Dzisiejsza Polska Tuska,znienawidzonego przez obywateli!!
              > Zastanów się czemu PO leci w sondażach,Tusk& Rostowski do tego łapy lepkie przy
              > łożyli!!

A nad czym tu sie zastanawiać, do końca drugiej kadencji jescze dwa lata.
              To ty się zastanów dlaczego NI przegrywa 8 razy z rzędu i za dwa lata przegra dziewiaty raz?
              Co wtedy napiszesz?
              Że winne ruskie serwery?
          • samantha.1 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 14:45
            zapijaczony_ryj napisał:

> obeznany44 napisał:
            >
            > > DRUGA IRLANDIA K....A NORMALNIE :))))))))))))))))))))))))

> >
            > >

Tak ale ta z XIX wieku:):)
            > >
            >
            > Mylisz się obrzezany, to Dzisiejsza Polska jest!
      • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 14:06
        volupte napisał:

> Jest . Robisz zakupy w Biedronce a nie np. Piotr i Paweł czy Almie ;-)

A co, nie jestem snobem jak NI i nie muszę przepłacać
    • man_sapiens Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 12:44
      > No, ale od wczoraj Polacy mają nowy temat, czy buczące na cmentarzach bydło to
      > prawdziwe bydło, czy tylko motłoch?
      Rożnica pomiędzy motłochem i bydłem jest mniej więcej taka, jak pomiędzy pierdzeniem na koncercie i puszczaniem bąków na koncercie. Buczenie i smród są takie same.
      • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 15:52
        man_sapiens napisał:

> > No, ale od wczoraj Polacy mają nowy temat, czy buczące na cmentarzach byd
        > ło to
        > > prawdziwe bydło, czy tylko motłoch?
        > Rożnica pomiędzy motłochem i bydłem jest mniej więcej taka, jak pomiędzy pierdz
        > eniem na koncercie i puszczaniem bąków na koncercie. Buczenie i smród są takie
        > same.

Mozna tez być chamem i na koncert (kameralny) się spóźnić i głośno witać ze wszystkimi, a potem usiąść na dwóch krzesłach i wtedy jest to tylko zwyczajnym chamstwem:
        www.pardon.pl/artykul/9466/prezydent_wpadz_sp_niony_i_zaj_z_dwa_krzesza_zobacz
      • zapijaczony_ryj Fakt! 13.08.13, 18:49
        man_sapiens napisał:

> > No, ale od wczoraj Polacy mają nowy temat, czy buczące na cmentarzach byd
        > ło to
        > > prawdziwe bydło, czy tylko motłoch?
        > Rożnica pomiędzy motłochem i bydłem jest mniej więcej taka, jak pomiędzy pierdz
        > eniem na koncercie i puszczaniem bąków na koncercie. Buczenie i smród są takie
        > same.
        • samantha.1 Re: Fakt debil sam ze sobą gada 13.08.13, 18:57
          n/t!
          • zapijaczony_ryj Re: Fakt debil sam ze sobą gada 13.08.13, 19:07
            samantha.1 napisała:

> n/t!

Pisior tak ma
    • obeznany44 Re: Zielona Wyspa!!!! :)))))))))))) 02.08.13, 12:47
      Madagaskar !!!!!!!

:)))))))))))))))))))
      • obraza.uczuc.religijnych Tam cię wysłali, obrzezany? 02.08.13, 12:54

• zapijaczony_ryj Re: Tam cię wysłali, obrzezany? 02.08.13, 16:33
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

Chciałby,ale na razie muszą mu zielone sady pod Grójcem wystarczyć
      • kotek.filemon Re: Zielona Wyspa!!!! :)))))))))))) 02.08.13, 13:00
        obeznany44 napisał:
        > Madagaskar !!!!!!!

To już teraz wiem skąd tam podobno tylu Żydów...
      • alistair-p Re: Zielona Wyspa!!!! :)))))))))))) 02.08.13, 13:01
        Nauczyło sie obrazki wstawiać? Ha ha ha
    • samantha.1 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 14:26
      Masz racje ,do dupy z takim kryzysem,jeśli Tuski daja sobie premie takie
      jak dziura budżetowa nie?
      Rząd się wyżywi przecież,a ty gupku dostaniesz po dopie szybciej niż myślisz!Odwracanie uwagi zegarkami nic tu nie da,te złodzieje gola nas równo!
      wgospodarce.pl/informacje/5814-dla-nfz-kryzys-nie-straszny-a-pieniedzy-na-pacjentow-nie-ma-na-podwyzki-dla-urzednikow-sa-65-mln-zlotych
      wiadomosci.onet.pl/kraj/jonski-interpelacja-do-tuska-ws-nagrod-w-resortach/zxqe8
      • zapijaczony_ryj A niech gola, byle NI nie doszedł do wadzy 03.08.13, 07:30
        samantha.1 napisała:

> Masz racje ,do dupy z takim kryzysem,jeśli Tuski daja sobie premie takie
        > jak dziura budżetowa nie?
        > Rząd się wyżywi przecież,a ty gupku dostaniesz po dopie szybciej niż myślisz!Od
        > wracanie uwagi zegarkami nic tu nie da,te złodzieje gola nas równo!

bo wtedy do golenia dojdzie wariatkowo i kompromitacja Polski
      • volupte Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 03.08.13, 09:08
        Boli cie że ludzie pemie dostaja ? To zawiść. zty tez dostajesz , a jesli nie , to nie zasługujesz. A Tusk sam sobie premii dać nie może , skłamałaś.
        • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 03.08.13, 11:19
          volupte napisał:

> Boli cie że ludzie pemie dostaja ? To zawiść. zty tez dostajesz , a jesli nie ,
          > to nie zasługujesz. A Tusk sam sobie premii dać nie może , skłamałaś.

PiS_dogłowi zawsze kłamią
    • bing_bang1 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 14:47
      największymi problemami jakimi się pasjonują Polacy jest zegarek Nowaka,garnitur Tuska, czy kiecka premierowej.
      No, ale od wczoraj Polacy mają nowy temat, czy buczące na cmentarzach bydło to prawdziwe bydło, czy tylko motłoch?
      Ja osobiście uważam, ze do zbydlęciały motłoch!

Ty ch...u możesz pisać, co chcesz, nikt kto jest poważny nie może brać takiego choooja jak ty na poważnie.

• samantha.1 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 15:00
        "Ty ch...u możesz pisać, co chcesz, nikt kto jest poważny nie może brać takiego choooja jak ty na poważnie."

...hahaha, dokładnie :)
        • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 03.08.13, 08:38
          samantha.1 napisała:

> "Ty ch...u możesz pisać, co chcesz, nikt kto jest poważny nie może brać takiego
          > choooja jak ty na poważnie."
          >
          > ...hahaha, dokładnie :)

To jest własnie PiS kultura, jak brak argumentów to wyzwać, a potem się bydło dziwi dlaczego jest nazywane po imiemiu
      • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 03.08.13, 07:32
        bing_bang1 napisał:
        >
        > Ty ch...u możesz pisać, co chcesz, nikt kto jest poważny nie może brać takiego
        > choooja jak ty na poważnie.
        >

Jasne ty wolisz brać na poważnie niestabilnego umysłowo z rozpietym rozporkiem!
    • samantha.1 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 15:50
      Jesteś kompletnie oderwany od rzeczywistości jak Tusk ,
      to sobie poczytaj jaka jest ta rzeczywistość :
      wyborcza.pl/1,75478,14367890,10_zlotych_nad_progiem_nedzy.html#MT#ixzz2aj82mbTr
      • bing_bang1 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 02.08.13, 19:49
        samantha.1 napisała:

> Jesteś kompletnie oderwany od rzeczywistości jak Tusk ,
        > to sobie poczytaj jaka jest ta rzeczywistość :
        > wyborcza.pl/1,75478,14367890,10_zlotych_nad_progiem_nedzy.html#MT#ixzz2aj82mbTr

Jak nie ma być oderwany o rzeczywistości jeżeli on służy Tuskowi zamiast papieru toaletowego.
        • zapijaczony_ryj Co za polot i elokwencja-Godna PiS_daka 03.08.13, 12:43
          bing_bang1 napisał:

> samantha.1 napisała:
          >
          > > Jesteś kompletnie oderwany od rzeczywistości jak Tusk ,
          > > to sobie poczytaj jaka jest ta rzeczywistość :
          > > wyborcza.pl/1,75478,14367890,10_zlotych_nad_progiem_nedzy.html#MT#ixzz2aj82mbTr
          >
          >
          > Jak nie ma być oderwany o rzeczywistości jeżeli on służy Tuskowi zamiast papier
          > u toaletowego.
        • wiosnaludzikow Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 03.08.13, 18:53
          bing_bang1 napisał:

> Jak nie ma być oderwany o rzeczywistości jeżeli on służy Tuskowi zamiast papier
          > u toaletowego.
          Ty chyba jesteś z konkurencji czyli z PO. Przecież to niemożliwe abyś nie zdawał sobie sprawy jak kompromitujesz tutaj PiS.
          • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 03.08.13, 19:12
            wiosnaludzikow napisał:

> bing_bang1 napisał:
            >
            > > Jak nie ma być oderwany o rzeczywistości jeżeli on służy Tuskowi zamiast
            > papier
            > > u toaletowego.
            > Ty chyba jesteś z konkurencji czyli z PO. Przecież to niemożliwe abyś nie zdawa
            > ł sobie sprawy jak kompromitujesz tutaj PiS.

hłe hłe
    • giulia123 jesteś emeryt czy stary esbek? 02.08.13, 22:04
      Jaką otrzymujesz emeryturę, że tak na wszystko cię stać? Jeśli przeciętną, to tylko pierdzielisz farmazony. A jak jesteś stary komuch i esbek, to zamilcz kreaturo.

I jak cię kiedyś tych komunistycznych przywilejów pozbawią, to życzę ci najmocniej, żeby ci do żarcia został tylko ten wypasiony telewizor. Nażryj się nim wtedy.

To, że w sklepie jest duży wybór nie jest jednoznaczne, że przeciętnych ludzi na te artykuły stać. Jesteś stara pierdoła ale rozum masz dwulatka. Bo już średniorozgarnięty trzylatek wie, że jak nie ma pieniążków, to w sklepie niczego nie kupi.
      O ludzie, co za matoł!!!!!!!!
      • volupte Re: jesteś emeryt czy stary esbek? 03.08.13, 09:10
        A jaka jest ta przecietna emerytura? Bo jesli ponad 2tys. to na spokojne zycie wystarczy.
        • zapijaczony_ryj Re: jesteś emeryt czy stary esbek? 03.08.13, 13:23
          volupte napisał:

> A jaka jest ta przecietna emerytura? Bo jesli ponad 2tys. to na spokojne zycie
          > wystarczy.

Tego niec przetłumaczysz SBkowi, który ma 6 tys.
          Za dwa tysięce to można całkiem nieżle pozyć i jescze na przyjemnosci starczy/
          No chyba, ze się jest Idiota i kupuje cukier po 6 zł
          • volupte Re: jesteś emeryt czy stary esbek? 03.08.13, 13:27
            Ale idiotów nie sieją, rodzą się ;-)
      • zapijaczony_ryj Re: jesteś emeryt czy stary esbek? 03.08.13, 11:21
        giulia123 napisała:

> Jaką otrzymujesz emeryturę, że tak na wszystko cię stać? Jeśli przeciętną, to t
        > ylko pierdzielisz farmazony. A jak jesteś stary komuch i esbek, to zamilcz krea
        > turo.
        >
        > I jak cię kiedyś tych komunistycznych przywilejów pozbawią, to życzę ci najmocn
        > iej, żeby ci do żarcia został tylko ten wypasiony telewizor. Nażryj się nim wte
        > dy.
        >
        > To, że w sklepie jest duży wybór nie jest jednoznaczne, że przeciętnych ludzi n
        > a te artykuły stać. Jesteś stara pierdoła ale rozum masz dwulatka. Bo już średn
        > iorozgarnięty trzylatek wie, że jak nie ma pieniążków, to w sklepie niczego nie
        > kupi.
        > O ludzie, co za matoł!!!!!!!!

Jak bym był Esbekiem, to bym jak ty przeszedł na emeryturę w wieku czterdziestu paru lat, anie 65 jak przeszedłem.
        Widziałeś Esbeka z 1700 emerytury?
        • giulia123 Re: jesteś emeryt czy stary esbek? 04.08.13, 10:48
          zapijaczony_ryj napisał:

>
          > Jak bym był Esbekiem, to bym jak ty przeszedł na emeryturę w wieku czterdziestu
          > paru lat, anie 65 jak przeszedłem.
          > Widziałeś Esbeka z 1700 emerytury?

To do mnie?
          Ale ja do emerytury mam jeszcze grubo ponad 20 lat!!!
        • samantha.1 Re: jesteś emeryt czy stary esbek? 05.08.13, 20:53
          Czyli dostajesz 402 euro,musiałeś się dobrze opierda.ć że sobie
          na tyle tylko zasłużyłeś. Teraz rozumiem twoją aktywność na forum. Dorobić trza,
          może by, na jakie wczasy dało się zarobić:-)
          • zapijaczony_ryj Re: jesteś emeryt czy stary esbek? 06.08.13, 07:16
            samantha.1 napisała:

> Czyli dostajesz 402 euro,musiałeś się dobrze opierda.ć że sobie
            > na tyle tylko zasłużyłeś. Teraz rozumiem twoją aktywność na forum. Dorobić trza
            > ,
            > może by, na jakie wczasy dało się zarobić:-)

Głupias, po prostu byłem rzemieślnikiem. Znasz sposób jak dorobić to podaj, chetnie skorzystam
    • wiosnaludzikow Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 03.08.13, 05:31
      Polaków bulwersują też takie banalne drobiazgi jak ok. 2 miliony euro wydane na koncert Madonny.
      • zapijaczony_ryj no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu emeryta 03.08.13, 17:57
        wiosnaludzikow napisał:

> Polaków bulwersują też takie banalne drobiazgi jak ok. 2 miliony euro wydane na
        > koncert Madonny.

koncert mnie wisi, ale podliczmy koszt mojego dzisiejszego obiadu na dwie osoby:
        0,5 kg młodych ziemniaków= 0,80 zł
        30 deko żeberek wieprzowych =4,50 zł
        30 deko 0górków na mizerię =0,80 zł
        śmietanka mała =0,98zł
        Koperek -przyjmijmy, ze 30 gr= 0,30 zł
        grzybki do sosu z własnego zbioru

Razem koszt dobrego obiadu na dwie osoby =7,38 zeta
        Gaz nie wiem jak policzyć, ale płace 60zł miesiecznie, a mam wode z piecyka gazowego, to doliczę za ten obiad 50 groszy!
        Co da nam całkowity koszt obiadu dla dwóch osób 7,98 zeta

Łatwo obliczyć, ze jeden obiad biednego rzekomo emeryta kosztuje 3,69 zeta!

Teraz PiS_dogłowym i niedowiarkom bardziej dokopie!
        Otóż w te upały na obiad jem młode ziemniaczki z koperkiem kraszone masełkiem i do tego zsiadłe mleko za 1,28 zeta na osobę-PYCHA

no to podliczmy
        ziemniaczki =0,80 zeta
        masełko =0,80 zeta
        koperek =0.30 zeta
        zsiadłe mleko
        2 razy 0,5 litra=3,00 zeta
        co daje razem 4,90 zeta, czyli jeden obiad ( nie mylić z obiatem Naczelnego Idioty) 2,45 zeta na jedną osobę.
        To niech jakiś PiS_dogłowy policzy ile takich obiadów mogę sobie kupić za pół swojej emerytury, bo prawie pół idzie na opłaty stałe
        Czynsz
        prąd
        gaz
        internet i telefon
        OC
        komórka
        platforma cyfrowa!
        • a74-7 Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 03.08.13, 18:31
          no wisz, nie stac cie na wyjscie na dobry obiad to jadasz te kartofelki z koprem , no ba goscie na to sie nie zalapioM , wiec musisz tylko w towarzystwie swojej starej .
          Zabierz babe na dobry obiad( najlepiej taxowka) do trendy restauracji ,zeby nie musiala dodatkowo zmywac po was , daj kobicie relax , wtedy bedziesz o cenach i dobrobycie dywagowal.
          • zapijaczony_ryj Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 03.08.13, 18:49
            a74-7 napisał:

> no wisz, nie stac cie na wyjscie na dobry obiad to jadasz te kartofelki z kopre
            > m ,

skąd wiesz , ze mnie mnie nie stać?
            no ba goscie na to sie nie zalapioM , wiec musisz tylko w towarzystwie swo
            > jej starej .
            Kocham swoja "starą" bardziej niz naczelny idiota kota, bo to piękna kobieta , wręcz da jest!

> Zabierz babe na dobry obiad( najlepiej taxowka) do trendy restauracji ,zeby nie
            > musiala dodatkowo zmywac po was , daj kobicie relax , wtedy bedziesz o cenach
            > i dobrobycie dywagowal.

Poco taksówką jak mam własną i to nie złą furę?
            Zmywa po nas zmywarka, wiesz debilu co to jest?
            To nie PiS_dol.

To ty kretynie idż do pedalskiej restauracji to moze jarek da ci sie dobrać do rozporka

skąd wiesz , ze mnie mnie nie stać?
            • a74-7 Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 03.08.13, 19:22
              to ze swojoM starom kochasz nie dysputuje :-)
              Ale ciagle ta sama pozycja( przy garach ) nawet dla twojej kochanej starej moze byc nudna i musi orgazm udawac :-D

Poco taksówką jak mam własną i to nie złą furę?

No ba jak sobie drinka walniesz do obiadu - to raczej taksoweczka niz wlasna fura wraca siem w dobrobycie :-D prostaczku!

Zmywa po nas zmywarka, wiesz debilu co to jest?
              Zmywarke mam juz ktoras z kolei , wiem jak dziala :-)
              To nie PiS_dol.
              A co PIS ma do powyzszego ?

"To ty kretynie idż do pedalskiej restauracji to moze jarek da ci sie dobrać do rozporka "
              Ostatni komentarz swiadczy o twojej wysokiej kulturze( czlowieka ktory pije dopiero po 18tej .)

• zapijaczony_ryj Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 03.08.13, 19:50
                a74-7 napisał:

> to ze swojoM starom kochasz nie dysputuje :-)
                > Ale ciagle ta sama pozycja( przy garach ) nawet dla twojej kochanej starej moz
                > e byc nudna i musi orgazm udawac :-D
                >
                > Poco taksówką jak mam własną i to nie złą furę?
                >
                > No ba jak sobie drinka walniesz do obiadu - to raczej taksoweczka niz wlasna fu
                > ra wraca siem w dobrobycie :-D prostaczku!
                Nie rozumiesz debilu, ze przed 18 tą nie piję?
                >
                > Zmywa po nas zmywarka, wiesz debilu co to jest?
                > Zmywarke mam juz ktoras z kolei , wiem jak dziala :-)
                > To nie PiS_dol.
                > A co PIS ma do powyzszego ?
                >
                > "To ty kretynie idż do pedalskiej restauracji to moze jarek da ci sie dobrać do
                > rozporka "
                > Ostatni komentarz swiadczy o twojej wysokiej kulturze( czlowieka ktory pije dop
                > iero po 18tej .)
                >
                >
                • a74-7 Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 03.08.13, 19:59
                  skoro schodzimy na personalny level - to chetnie poinformuje cie ,ze w cywilizowanym swiecie do konsumpcji w restauracji pije sie aperitiff, winko czy alkohol a do deseru cus slodkiego z procentem . A twoje - "nie pije przed 18 ta "- raczej smutne i malomiasteczkowe. .
                  Podciagnij sie - twoja stara ci podziekuje .
                  • zapijaczony_ryj MOg ci dać pociągnąć mojego loda 03.08.13, 20:09
                    a74-7 napisał:

> skoro schodzimy na personalny level - to chetnie poinformuje cie ,ze w cywilizo
                    > wanym swiecie do konsumpcji w restauracji pije sie aperitiff, winko czy alko
                    > hol a do deseru cus slodkiego z procentem . A twoje - "nie pije przed 18 ta "-
                    > raczej smutne i malomiasteczkowe. .
                    > Podciagnij sie - twoja stara ci podziekuje .
                    • a74-7 Re: MOg ci dać pociągnąć mojego loda 03.08.13, 20:15
                      Odpowiem ci twoim jezykiem :
                      trzep dalej swojego ulubionego konika na temat dobrobytu w poolandii.
                      moze stara zrobi ci loda :-D
                      • zapijaczony_ryj Re: MOg ci dać pociągnąć mojego loda 04.08.13, 07:06
                        a74-7 napisał:

> Odpowiem ci twoim jezykiem :
                        > trzep dalej swojego ulubionego konika na temat dobrobytu w poolandii.
                        > moze stara zrobi ci loda :-D

Wiem, ty jestes straszny pieszczoch i nawet byś się mnie wypioł
                        • a74-7 Re: MOg ci dać pociągnąć mojego loda 04.08.13, 11:21
                          zapijaczony_ryj napisał:

> a74-7 napisał:
                          >
                          > > Odpowiem ci twoim jezykiem :
                          > > trzep dalej swojego ulubionego konika na temat dobrobytu w poolandii.
                          > > moze stara zrobi ci loda :-D
                          >
                          > Wiem, ty jestes straszny pieszczoch i nawet byś się mnie wypioł
                          niech ci siem twoja stara wypina ,na zdrowie :-D
                          Ode mnie grozi ci tylko i wylacznie golden shower , o ile kumasz co to takiego :-)
                  • x2468 Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 05.08.13, 07:57
                    Bez alkoholu nie wyobrażasz sobie życia? To by się zgadzało. Polak- katolik.
                    • zapijaczony_ryj Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 05.08.13, 08:21
                      x2468 napisał:

> Bez alkoholu nie wyobrażasz sobie życia? To by się zgadzało. Polak- katolik.

?
                      A poza tym nie jestem katolikiem, ani katolem, ani moherem
                      • x2468 Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 05.08.13, 09:37
                        Przecież to nie do Ciebie lecz tego bywalca cywilizowanych knajp który nie wie ze alkoholem nie częstują tam szoferów w liberiach lecz gości.
                        • a74-7 Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 05.08.13, 16:58
                          I po co wciskasz sie x2468 miedzy wodke a zakaske ?
                          Co ma picie czy nie picie do bycia katolikiem ?

xx

"Przecież to nie do Ciebie lecz tego bywalca cywilizowanych knajp który nie wie ze alkoholem nie częstują tam szoferów w liberiach "
                          znaczy siem - zapijaczony to szoferak w liberii ?
                          Mnie wystarczy dobra londynska knajpa i londynski cab .
                          pa.
                          • zapijaczony_ryj Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 05.08.13, 17:27
                            a74-7 napisał:

> I po co wciskasz sie x2468 miedzy wodke a zakaske ?
                            > Co ma picie czy nie picie do bycia katolikiem ?
                            >
                            > xx
                            >
                            > "Przecież to nie do Ciebie lecz tego bywalca cywilizowanych knajp który nie wie
                            > ze alkoholem nie częstują tam szoferów w liberiach "
                            > znaczy siem - zapijaczony to szoferak w liberii ?
                            > Mnie wystarczy dobra londynska knajpa i londynski cab .
                            > pa.

A bardzo dużo, zapytaj arcybiskupa Głodzia vel Flaszka
        • wiosnaludzikow Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 03.08.13, 18:42
          zapijaczony_ryj napisał:

> koncert mnie wisi, ale podliczmy koszt mojego dzisiejszego obiadu na dwie osoby
          > :
          > 0,5 kg młodych ziemniaków= 0,80 zł
          > 30 deko żeberek wieprzowych =4,50 zł
          > 30 deko 0górków na mizerię =0,80 zł
          > śmietanka mała =0,98zł
          > Koperek -przyjmijmy, ze 30 gr= 0,30 zł
          > grzybki do sosu z własnego zbioru
          A mi wisi Twój koszt obiadu. Pogadaliśmy ?
          • zapijaczony_ryj To nie pier_dol o kryzysie, którego nie ma! 03.08.13, 18:51
            wiosnaludzikow napisał:

> zapijaczony_ryj napisał:
            >
            > > koncert mnie wisi, ale podliczmy koszt mojego dzisiejszego obiadu na dwie
            > osoby
            > > :
            > > 0,5 kg młodych ziemniaków= 0,80 zł
            > > 30 deko żeberek wieprzowych =4,50 zł
            > > 30 deko 0górków na mizerię =0,80 zł
            > > śmietanka mała =0,98zł
            > > Koperek -przyjmijmy, ze 30 gr= 0,30 zł
            > > grzybki do sosu z własnego zbioru
            > A mi wisi Twój koszt obiadu. Pogadaliśmy ?
        • behemot17-13 Re: no to podliczmy sobie koszt mojego obiadu eme 04.08.13, 16:13
          Ty o kosztach obiadu, a ja nieco szerzej.
          opłata za 43m luksusu w zagrzybionej kamienicy - czterysta złotych
          leki, które podtrzymują mamę przy życiu - coś około dwieście złotych
          ogrzanie apartamentów, co najmniej trzy tony węgla po cenach mocno zaniżonych - osiemset złotych za tonę, minimum trzy tony na rok - 2,4 dzielone przez 12- to jakieś 200 z haczykiem
          są to koszty stałe, do tego dochodzi pech, złośliwość losu - pralka padła, telewizor bez dekodera nie funguje, laska, by mama mogła tuptać po ulicy,niedroga
          podsumujmy
          emerytura z dodatkiem pielęgnacyjnym - 1000, wydatki stałe - 600, wydatki nieoczekiwane - są, kwota na przeżycie - nie więcej jak 400
          zaproś moją mamę na obiad, będę Ci wdzięczny.
          • zapijaczony_ryj Sam sie zaopiekuj swoja mamą! 04.08.13, 18:56
            behemot17-13 napisał:

> Ty o kosztach obiadu, a ja nieco szerzej.
            > opłata za 43m luksusu w zagrzybionej kamienicy - czterysta złotych
            > leki, które podtrzymują mamę przy życiu - coś około dwieście złotych
            > ogrzanie apartamentów, co najmniej trzy tony węgla po cenach mocno zaniżonych -
            > osiemset złotych za tonę, minimum trzy tony na rok - 2,4 dzielone przez 12- to
            > jakieś 200 z haczykiem
            > są to koszty stałe, do tego dochodzi pech, złośliwość losu - pralka padła, tele
            > wizor bez dekodera nie funguje, laska, by mama mogła tuptać po ulicy,niedroga
            > podsumujmy
            > emerytura z dodatkiem pielęgnacyjnym - 1000, wydatki stałe - 600, wydatki nieoc
            > zekiwane - są, kwota na przeżycie - nie więcej jak 400
            > zaproś moją mamę na obiad, będę Ci wdzięczny.

Naczelny Idiota się swoja opiekował!
            To niby dlaczego ja sie mam opiekować twoją?
            Dlatego, ze ma wrednego syna? To nie moja sprawa!
            • samantha.1 Ty jednak podły leming jesteś 04.08.13, 20:25
              bo.
              • samantha.1 Re: Ty jednak podły leming jesteś 04.08.13, 20:26
                to że gupi to wie większość,to ze podły teraz pokazałes!!
              • zapijaczony_ryj Re: Ty jednak podły leming jesteś 11.08.13, 18:29
                samantha.1 napisała:

> bo.

bo co, bo prawda w oczy kole?
                • samantha.1 Re: Ty jednak podły leming jesteś 11.08.13, 18:58
                  Czyja prawda są trzy prawdy, znasz?
                  • zapijaczony_ryj Re: Ty jednak podły leming jesteś 11.08.13, 19:28
                    samantha.1 napisała:

> Czyja prawda są trzy prawdy, znasz?

Prawda jest tylko jedna i trzy PiSie
            • behemot17-13 Re: Sam sie zaopiekuj swoja mamą! 04.08.13, 23:18
              spokojnie, pomagam. zmień nick na - zakuty łeb.
              • zapijaczony_ryj Re: Sam sie zaopiekuj swoja mamą! 05.08.13, 07:18
                behemot17-13 napisał:

> spokojnie, pomagam. zmień nick na - zakuty łeb.

a nie lepiej na rycerz?
    • nigdypisuuwladzy Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 03.08.13, 11:15
      i jak tu żyć Tusku jak żyć -pytał milioner paprykarz
      • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 04.08.13, 14:38
        nigdypisuuwladzy napisał:

> i jak tu żyć Tusku jak żyć -pytał milioner paprykarz

Dobre!
    • maciej508 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 03.08.13, 11:58
      Co to za kryzys w którym samochody na autostradzie stoją w kilometrowych kolejkach aby na nie wiechać,to jest kryzys to kpina!!!
      • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 10.08.13, 07:15
        maciej508 napisał:

> Co to za kryzys w którym samochody na autostradzie stoją w kilometrowych kolejk
        > ach aby na nie wiechać,to jest kryzys to kpina!!!

też, bo ludzi nie stac na siedzenie w domach i muszą się przemieszczac
    • a74-7 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 03.08.13, 22:11
      Mniecugoff pod okiem 5 goryli dalej uPOlitycznia Woodstock .
      • x2468 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 05.08.13, 08:07
        Miecugowa i jego goryli opłaca prywatna firma. Nie musisz ich oglądać a tym bardziej oplacac. Małego cuchnącego tchórza i jego 12 goryli opłaca Skarb Państwa(podobno jest biedny i innych dochodów nie ma) i musisz go oglądać bo pcha się do władzy niczym wieprz do koryta.(nie świnia cza knur bo te zwierzęta maja płeć,wieprz nie).
        • lech1966 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 12.08.13, 22:29
          x2468 napisał:

> Miecugowa i jego goryli opłaca prywatna firma. Nie musisz ich oglądać a tym bar
          > dziej oplacac. Małego cuchnącego tchórza i jego 12 goryli opłaca Skarb Państwa(
          > podobno jest biedny i innych dochodów nie ma) i musisz go oglądać bo pcha się d
          > o władzy niczym wieprz do koryta.(nie świnia cza knur bo te zwierzęta maja płeć
          > ,wieprz nie).

Miecugowa moze ochraniała prywatna firma = prywatne pieniadze. Ale tu juz nie chodzi o prywatne pieniądze,zwłaszcza ze dziura w budrzecie ZUS rosnie po równi pochyłej

Polityka to sztuka dymania podatnika
          • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 13.08.13, 09:19
            lech1966 napisał:

> x2468 napisał:
            >
            > > Miecugowa i jego goryli opłaca prywatna firma. Nie musisz ich oglądać a t
            > ym bar
            > > dziej oplacac. Małego cuchnącego tchórza i jego 12 goryli opłaca Skarb Pa
            > ństwa(
            > > podobno jest biedny i innych dochodów nie ma) i musisz go oglądać bo pcha
            > się d
            > > o władzy niczym wieprz do koryta.(nie świnia cza knur bo te zwierzęta maj
            > a płeć
            > > ,wieprz nie).
            >
            > Miecugowa moze ochraniała prywatna firma = prywatne pieniadze. Ale tu juz nie chodz
            > i o prywatne pieniądze,zwłaszcza ze dziura w budrzecie ZUS rosnie po równi poch
            > yłej

>
            >
            > Polityka to sztuka dymania podatnika

Tym bardziej, ze tem wiepsz jak miał wadze to nie dał rade i w połowie kadencji zrezygnował
    • a74-7 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 05.08.13, 08:40
      zapijaczony napisal
      "Pozostaje tylko z rozpaczy iść do sklepu kupić flaszkę , jakąś wykwintną zakąskę ( z tym tez będzie problem, bo wybór taki, a ponieważ w dopie się z dobrobytu przewraca, to wybór moze być trudny) i się uchlać! "

no i masz bilans swojego dobrobytu :31osob utonelo w weekend.
      Od maja 306 osob .

A potem popłakać w jakim to dziadowskim kraju żyjemy!

• zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 05.08.13, 08:53
        a74-7 napisał:

> zapijaczony napisal
        > "Pozostaje tylko z rozpaczy iść do sklepu kupić flaszkę , jakąś wykwintną zakąs
        > kę ( z tym tez będzie problem, bo wybór taki, a ponieważ w dopie się z dobrobyt
        > u przewraca, to wybór moze być trudny) i się uchlać! "
        >
        >
        > no i masz bilans swojego dobrobytu :31osob utonelo w weekend.
        > Od maja 306 osob .
        >
        > A potem popłakać w jakim to dziadowskim kraju żyjemy!
        >

Gdyby siedzieli w domu zamiast jeżdzić setki kilometrów nad wodę to by nie utonęli.
        Zanim coś napiszesz to pomyśł, bo negujesz sm to co napisałes.
        Jak by ich nie było stać na wyjazd to w domu by nie utonęli.
        • a74-7 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 05.08.13, 09:01
          obawiam sie zapijaczony ze raczej w biednych spoleczenstwach ratuje sie kryzys flaszka .
          • zapijaczony_ryj Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 05.08.13, 09:10
            a74-7 napisał:

> obawiam sie zapijaczony ze raczej w biednych spoleczenstwach ratuje sie kry
            > zys flaszka .

Dokładnie flaszka zamiast wyjazdu na weekend! We flaszce siedząc przy stole jeszcze nilkt nie utonął.
          • x2468 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 05.08.13, 09:49
            Z pewnością masz racje:
            Platz Land Liter reinen Alkohols
            1. Moldawien 18.22
            2. Ungarn 16.27
            3. Russland 15.76
            4. Ukraine 15.60
            5. Estland 15.57
            6. Andorra 15.48
            7. Rumänien 15.30
            8. Slowenien 15.19
            9. Weißrussland 15.13
            10. Portugal 14.55
            11. Irland 14.41
            12 Frankreich 13.66
            13. Vereinigtes Königreich 13.37
            14. Dänemark 13.37
            15. Slowakei 13.33
            16. Polen 13.25
            17. Österreich 13.24
            18. Luxemburg 13.01
            19. Deutschland 12.81
            20. Finnland 12.52
            Poczekajmy na obiecany przez pisiornych Budapeszt.
            • x2468 Re: Do d_py z takim kryzysem! Co to za kryzys w k 05.08.13, 20:14
              Węgry 16,27 litra 100% alkoholu na głowę.Ciekawe do ilu litrów jest w stanie doprowadzić Kaczoruski i jego 4rp.
            • zapijaczony_ryj Za to mamy absolutnego mistrza świata w tej dziedz 08.08.13, 13:32
              x2468 napisał:

> Z pewnością masz racje:
              > Platz Land Liter reinen Alkohols
              >
              > 16. Polen 13.25
              > 17. Österreich 13.24
              > 18. Luxemburg 13.01
              > 19. Deutschland 12.81
              > 20. Finnland 12.52
              > Poczekajmy na obiecany przez pisiornych Budapeszt.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,146276406,146276406,Polak_absolutnym_rekordzista_swiata_14_promili_i.html
              • zapijaczony_ryj Polski smietnik 12.08.13, 13:12
                i.wp.pl/a/f/jpeg/31779/telewizor-stuff_660.jpeg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka