Dodaj do ulubionych

Dupa z uszami

03.08.13, 12:52
Kto ? Oczywiście Artur Andrus. Bez refleksu, bez jaj. Chłop prawie dwa metry, tak na oko ze sto dwadzieścia kilo, a siedział jak ofiara i nawet tyłka nie ruszył zamiast skoczyć natychmiast na pomoc i zrzucić gnoja z estrady zasadziwszy mu uprzednio zdrowego kopa. Powtarzam - panie Andrus, jesteś pan dupa z uszami.
Obserwuj wątek
    • losiu4 Re: Dupa z uszami 03.08.13, 12:55
      a ja myślałem ze o tow. Urbana chodzi :)

Pozdrawiam

Losiu
      • pan.nikt Re: Dupa z uszami 03.08.13, 13:08
        :):)
      • zoil44elwer Re: Dupa z uszami 03.08.13, 13:11
        losiu4 napisał:

> a ja myślałem ze o tow. Urbana chodzi :)
        >
        > Pozdrawiam
        >
        > Losiu

A ja że o xiędza cardynała J Glempa po wskrzeszeniu na Stadionie Muchy przez szamana z Afryki-kolegę posła GOD'sona(PO)
      • erte2 Re: Dupa z uszami 03.08.13, 13:22
        losiu4
        Nie moja to wina że zawsze i wszędzie myślisz o swoim idolu.
      • douglasmclloyd Re: Dupa z uszami 03.08.13, 14:47
        losiu4 napisał:

> a ja myślałem ze o tow. Urbana chodzi :)

Ja też.
    • cookies9 Re: Dupa z uszami 03.08.13, 13:00
      erte2 napisał:

> Kto ? Oczywiście Artur Andrus. Bez refleksu, bez jaj. Chłop prawie dwa metry, t
      > ak na oko ze sto dwadzieścia kilo, a siedział jak ofiara i nawet tyłka nie rusz
      > ył zamiast skoczyć natychmiast na pomoc i zrzucić gnoja z estrady zasadziwszy m
      > u uprzednio zdrowego kopa. Powtarzam - panie Andrus, jesteś pan dupa z uszami.

Taki chłop na schwał,jak Andrus mógł młokosa zabić...i dopiero byłby rejwach:-)
      Już wiadomo,że młody zadymiarz działał na zamówienie - robi się ciekawie.
      • samantha.1 Re: Dupa z uszami 03.08.13, 13:10
        Na zamówienie PO?
        • cookies9 Re: Dupa z uszami 03.08.13, 13:15
          samantha.1 napisała:

> Na zamówienie PO?

Wygląda na to że na zamówienie PiSsu...

'W sobotę Miecugow w rozmowie z tvn24.pl stwierdził, że akcja była zaplanowana. - Facet, który to zrobił, jest zawodowym zadymierzem. Krzyczał już na Owsiaka, Komorowskiego, obrażał Buzka. Jego sensem istnienia jest chęć zrobienia zadymy i pojawienia się w sieci - ocenił.
          • volupte Re: Dupa z uszami 03.08.13, 13:17
            Trzeba czymś dupencjom zaimponować:-)
          • samantha.1 Re: Dupa z uszami 03.08.13, 13:51
            Zależy kto jakie ma klapki na oczach?albo jakim prowokatorem jest jak z Po ,to wszystko może się kojarzyć z PiS
            "Axelio - Antysocjalista, antykomunista oraz wolnorynkowiec. Popieram i głosuję na JKM-a."
            forum.gazeta.pl/forum/w,28,146193925,146198681,Axelio_zwolennik_JKM.html
          • bing_bang1 Re: Dupa z uszami 03.08.13, 14:24
            cookies9 napisała:

> samantha.1 napisała:
            >
            > > Na zamówienie PO?
            >
            > Wygląda na to że na zamówienie PiSsu...
            >
            > 'W sobotę Miecugow w rozmowie z tvn24.pl stwierdził, że akcja była zaplanowa
            > na. - Facet, który to zrobił, jest zawodowym zadymierzem. Krzyczał już na Owsia
            > ka, Komorowskiego, obrażał Buzka. Jego sensem istnienia jest chęć zrobienia zad
            > ymy i pojawienia się w sieci - ocenił.

Powiedz mi jedno blondynko- czy masz pewność,że ten facet był zwolennikiem Pis.
            Jeżeli nie masz takiej pewności, wpisujesz się w rodzinę tzw. oszołomów.

• sclavus Re: Dupa z uszami 03.08.13, 16:24
              ... czyli PiS!!
              PiS przygarnął kiboli-zadymiarzy a oni PiSowi się pięknie odwdzięczają!
              Cwane bestie!! :D:D:D
        • zoil44elwer Re: Dupa z uszami 03.08.13, 13:25
          samantha.1 napisała:

> Na zamówienie PO?Tak,AAndrus.
    • volupte Re: Dupa z uszami 03.08.13, 13:16
      Chłopina zaskoczony , zbaraniał. Takie morsy sa ociężałe:-)
    • zapijaczony_ryj Juz myśłałem , ze to o D-pie Wołowej w cudzysłowie 03.08.13, 13:18
      A tu taki zawód
      • erte2 Re: Juz myśłałem , ze to o D-pie Wołowej w cudzys 03.08.13, 13:21
        zapijaczony_ryj
        "Dupa" musi być solidna, o odpowiednich wymiarach i masie. O tamtej powiedziałbym "dupka".
    • remez2 Co za piękny tekst 03.08.13, 13:35
      i nawet tyłka nie rusz
      > ył zamiast skoczyć natychmiast na pomoc i zrzucić gnoja z estrady zasadziwszy m
      > u uprzednio zdrowego kopa. Powtarzam - panie Andrus, jesteś pan dupa z uszami.

Zamiast zrzucać z estrady powinien gostka sflekować. Przedtem dwa razy z łba.
      • bing_bang1 Re: Co za piękny tekst 03.08.13, 14:26
        remez2 napisał:

> i nawet tyłka nie rusz
        > > ył zamiast skoczyć natychmiast na pomoc i zrzucić gnoja z estrady zasadzi
        > wszy m
        > > u uprzednio zdrowego kopa. Powtarzam - panie Andrus, jesteś pan dupa z us
        > zami.

> Zamiast zrzucać z estrady powinien gostka sflekować. Przedtem dwa razy z łba.

Facet,który napisał ten tekst, musi być piękny,młody i wykształcony.
        Na pewno jest piękny i młody.

• erte2 Re: Co za piękny tekst 03.08.13, 18:53
          bing_bang1
          Młody nie jestem, za piękny nigdy nie byłem, ale mam jaja. Ale nie napalaj się zbytnio.
      • zoil44elwer Re: Co za piękny tekst 03.08.13, 15:10
        Z ŁBA powiadasz,Andrus ma już słaby łeb,coraz słabsze razy zadaje swymi wicami.Powtórka z rozrywki sprzed 30 lat to żarty z powtórki rozrywki.
        • remez2 Re: Co za piękny tekst 03.08.13, 15:27
          zoil44elwer napisał:

> Z ŁBA powiadasz,Andrus ma już słaby łeb,coraz słabsze razy zadaje swymi wicami.
          > Powtórka z rozrywki sprzed 30 lat to żarty z powtórki rozrywki.
          Ponieważ moje poczucie humoru mocno się różni od prezentowanego przez Pazurów, Kryszaków czy Pietrzaków, nie oglądam ich aby się nie stresować, że nie jestem cool.
    • damakier1 A wcale, że nie! 03.08.13, 14:15
      erte2 napisał:

> Kto ? Oczywiście Artur Andrus. Bez refleksu, bez jaj. Chłop prawie dwa metry, t
      > ak na oko ze sto dwadzieścia kilo, a siedział jak ofiara i nawet tyłka nie rusz

Po pierwsze, na krążącym w sieci filmiku widać wyraźnie, że służby porządkowe zadziałaly błyskawicznie, wyprzedziły wstającego z fotela Andrusa i skutecznie obezwładniły bandziora.
      Po drugie, kopy w dupę to niekoniecznie musi być kategoria walki, w której każdy mężczyzna czuje się najlepiej. Andrusowi bardziej odpowiada walka na cięte riposty.
      Po trzecie, to dopiero byłby prezent dla całej hołoty wypisującej swe komentarze o tym incydencie na wszystkich mozliwych forach, gdyby rzeczywiście Andrus wdał się z tym
      osiłkiem w bójkę i zrobiłby mu jaką krzywdę! Nie wiem, czy internet by to udźwignął.
      Gdyby nie było tam sprawnej ochrony i Miecugow faktycznie potrzebowałby pomocy, to rzeczywiście powinien Andrus, nie patrząc na nic do boju ruszyć. Ale nie było takiej potrzeby i Andrus wykazał się roztropnym opanowaniem.
      Podsumowując: Nie jest Andrus dupą z uszami. Jest sympatycznym, dowcipnym facetm. Prawda, że dość misiowatym.
      • bing_bang1 Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 14:28
        Podsumowując: Nie jest Andrus dupą z uszami. Jest sympatycznym, dowcipnym facetm. Prawda, że dość misiowatym.

Wiesz,że się z tobą zgadzam. Podobnie jak ty jesteś misiuowata w zrozumieniu moich postów.
        Może kiedyś, je zrozumiesz.
        Ciekawe czy Andrus by zrozumiał moje posty prędzej niż ty.

• damakier1 Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 14:48
          > Ciekawe czy Andrus by zrozumiał moje posty prędzej niż ty.

Nie spodziewam się, żeby go w ogóle interesowały.
          • bing_bang1 Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 14:50
            damakier1 napisała:

> > Ciekawe czy Andrus by zrozumiał moje posty prędzej niż ty.
            >
            > Nie spodziewam się, żeby go w ogóle interesowały.
            >

Podejrzewam,że ciebie również. Klepiesz posty na zamówienie partyjne.
            To widać i czuć.
            Amen.

• behemot17-13 Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 15:17
              gdyby w razie czego, zawsze możesz podeprzeć się statystyką. i tak, w ostatnich kilku dniach spłodziłeś 143 posty( żeby nie było, strzeliłem), damakier1 coś około 7-8( też strzeliłem). podsumowując, jakby nie patrzeć jesteś w czołówce, aby przywdziać koszulkę lidera( podpowiadam - żółty kolor) musisz się jeszcze trochę sprężyć, najlepiej w czasówce. czas nie kutas nie postoi, finiszuj.
              • bing_bang1 Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 15:30
                behemot17-13 napisał:

> gdyby w razie czego, zawsze możesz podeprzeć się statystyką. i tak, w ostatnich
                > kilku dniach spłodziłeś 143 posty( żeby nie było, strzeliłem), damakier1 coś o
                > koło 7-8( też strzeliłem). podsumowując, jakby nie patrzeć jesteś w czołówce, a
                > by przywdziać koszulkę lidera( podpowiadam - żółty kolor) musisz się jeszcze tr
                > ochę sprężyć, najlepiej w czasówce. czas nie kutas nie postoi, finiszuj.

Dlaczego mijasz się z prawdą?
                forum.gazeta.pl/forum/0,76864,3751941.html?back=/forum/0,76864,3751941.html
                • behemot17-13 Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 15:55
                  chwileczkę, przecież wyraźnie zaznaczyłem, że strzelam. i teraz, napisałeś coś o pisaniu na zamówienie. wytłumacz mi bo nie przyswajam, zdecydowanie częściej zamieszczasz swoje posty(w sens i w przekaz nie wnikam, skłamałem, dostrzegam jednostronność wypowiedzi). z prostego rachunku wynika - jesteś aktywniejszy. to po co wytykać?
                  • bing_bang1 Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 16:00
                    behemot17-13 napisał:

> chwileczkę, przecież wyraźnie zaznaczyłem, że strzelam. i teraz, napisałeś coś
                    > o pisaniu na zamówienie. wytłumacz mi bo nie przyswajam, zdecydowanie częściej
                    > zamieszczasz swoje posty(w sens i w przekaz nie wnikam, skłamałem, dostrzegam j
                    > ednostronność wypowiedzi). z prostego rachunku wynika - jesteś aktywniejszy. to
                    > po co wytykać?

Spokojnie diabełku, akurat teraz mam "wenę" i wolny czas.
                    • erte2 Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 18:57
                      bing_bang1 napisał:
                      ...akurat teraz mam "wenę" ...

Jeżeli to co płodzisz nazywasz "weną" to w takim razie jaże żałośnie musi wyglądac jej brak...
                  • gat45 Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 16:04
                    Chce zasłużyć na wybrany przez siebie nick. A ponieważ treść wpisów nijak nie uprawnia ani do "big", ani do "bang", to nadrabia ilością. Choćby po to, żeby kogoś (czytaj : mnie) pouczyć, że psychiatria i psychologia nie mają z sobą nic ale to nic wspólnego, a już napewno posługują się dwiema odrębnymi terminologiami:)
                    • bing_bang1 Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 16:32
                      gat45 napisała:

> Chce zasłużyć na wybrany przez siebie nick. A ponieważ treść wpisów nijak nie u
                      > prawnia ani do "big", ani do "bang", to nadrabia ilością. Choćby po to, żeby ko
                      > goś (czytaj : mnie) pouczyć, że psychiatria i psychologia nie mają z sobą nic a
                      > le to nic wspólnego, a już napewno posługują się dwiema odrębnymi terminologiam
                      > i:)

Piszesz znowu post "wycieczkowy".Brak innych argumentów?

Możesz mi przytoczyć ten post gdzie napisałem,że psychologia i psychiatria nie maja nic ze sobą wspólnego?
                      Będę ci bardzo wdzięczny, bo ja pamiętam,że pisałem o empatii,która nie jest pojęciem z zakresu psychiatrii o,który ty mówiłaś.

• damakier1 Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 16:25
              bing_bang1 napisał:

> damakier1 napisała:
              >
              > > > Ciekawe czy Andrus by zrozumiał moje posty prędzej niż ty.
              > >
              > > Nie spodziewam się, żeby go w ogóle interesowały.
              > >
              >
              >
              > Podejrzewam,że ciebie również.

Tak, to prawda. Mnie również nie interesują twoje posty.
              EOT
        • zoil44elwer Re: A wcale, że nie! 03.08.13, 15:22
          Andrus już jest na takim etapie(satyrycznym)że musi dać sygnał swoim śmiechem kiedy słuchacze mają się śmiać.Musi im pomóc bo biedaki nie reagują na iskry jego humoru.
    • bing_bang1 Re: Dupa z uszami 03.08.13, 14:23
      erte2 napisał:

No nie, to co miał zrobić Artur Andrus. Zastrzelić faceta jak Ryszard Cyba?
      Ty chyba faktycznie musisz zmienić nicka na esel2- czyli osioł2.
      • erte2 Re: Dupa z uszami 03.08.13, 19:03
        bing_bang1
        Co byście biedaki zrobili gdyby nie było Cyby ? Gdyby go nie było to byście musieli go stworzyć. Już trzeci rok żywicie się zwłokami nieszczęsnego Rosiaka.
    • alting Nie wymagaj za dużo od artystycznego motłochu. 03.08.13, 15:15
      Mnie to nie zdziwiło.
      Może nawet zmoczył się.
      Próbował POwstać ale nie dał rady.
      • alting POciekło po udach. 03.08.13, 15:15
      • zoil44elwer Re: Nie wymagaj za dużo od artystycznego motłochu 03.08.13, 15:30
        Weteran polskich kabaretów więc nic dziwnego że siły fizyczne i umysłowe w zaniku jak to zwykle bywa u starych,zibcig jarych.
        • erte2 Re: Nie wymagaj za dużo od artystycznego motłochu 03.08.13, 19:07
          zoil44elwer napisał:
          .Weteran polskich kabaretów więc nic dziwnego że siły fizyczne i umysłowe w zaniku jak to zwykle bywa u starych,zibcig. jarych.

Ładnie to tak obrażac zasłużonego (przepraszam, "zasużonego", tak jest bardziej po wolsku) artystę Jana Pietrzaka ?
    • gat45 żadna dupa (Gat napisał brzydkie słowo !!!!) 03.08.13, 16:21
      Ludzie z gruntu uczciwi i poczciwi nie mają odruchu bicia, nawet w słusznej obronie. Najpierw wytrzeszczają niedowierzająco oczy na scenę jakiejś agresji i dobrą chwilę trwa, zanim do nich dotrze, że to nie gag, że to się dzieje naprawdę

Nic nie wiem o tym panu Andrusie, ale jego reakcja jest mi bardzo bliska. Porządny z niego facet musi być. Gwałt w głowie mu się nie mieści najwyraźniej.
      • damakier1 Re: żadna dupa (Gat napisał brzydkie słowo !!!!) 03.08.13, 16:30
        We wszystkim masz rację, prócz jednego: dupa to nie jest słowo brzydkie!
      • remez2 Świat się kończy. :- ( 03.08.13, 16:34
        Gwałt w głowie mu się nie mieści najwyraźniej.
        Może on bardziej praktyk niż teoretyk?
        • gat45 Re: Świat się kończy. :- ( 03.08.13, 17:13
          remez2 napisał:

> Gwałt w głowie mu się nie mieści najwyraźniej.
          > Może on bardziej praktyk niż teoretyk?

Trochę się obawiałam zawężenia znaczeniowego słowa "gwałt", ale w życiu nie przypuszczałabym, że to od Ciebie wyjdzie ten "frywolny" komentarzyk, Remezie
          • remez2 Re: Świat się kończy. :- ( 03.08.13, 17:19
            gat45 napisała:

> remez2 napisał:
            >
            > > Gwałt w głowie mu się nie mieści najwyraźniej.
            > > Może on bardziej praktyk niż teoretyk?
            >
            > Trochę się obawiałam zawężenia znaczeniowego słowa "gwałt", ale w życiu nie prz
            > ypuszczałabym, że to od Ciebie wyjdzie ten "frywolny" komentarzyk, Remezie
            Remis - 1:1.
            • gat45 Re: Świat się kończy. :- ( 03.08.13, 17:25
              remez2 napisał:

> Remis - 1:1.

Nie wiem, w co graliśmy i nie wiem, jak liczyłeś punkty, ale remis mi odpowiada. Generalnie jestem za rozgrywkami remisowymi. Nic tak źle nie wpłynęło na polską kulturę dialogu jak ustalenie sie zbitki językowej "zgniły kompromis". Każdy kompromis musi trochę boleć obie strony. Inaczej to jest tak, jak z polskimi kompromisami wobec KrK.
              • remez2 Re: Świat się kończy. :- ( 03.08.13, 17:35
                Każdy kompromis musi trochę boleć obie strony. Inaczej to jest tak, jak z polskimi kompromisami wobec KrK.
                Lub w Komisji Trójstronnej.
                • gat45 Re: Świat się kończy. :- ( 03.08.13, 17:40
                  remez2 napisał:

> Każdy kompromis musi trochę boleć obie strony. Inaczej to jest tak, jak z po
                  > lskimi kompromisami wobec KrK.

> Lub w Komisji Trójstronnej.

Chcesz powiedzieć, że z obrad Komisji Trójstronnej lekko obolałe wychodzą dwie ? Nie śledzę szczególnie, ale miałam wrażenie, że dwie mają się dobrze, a ustępstw domaga sie tylko od jednej.
                  • remez2 Re: Świat się kończy. :- ( 03.08.13, 18:06
                    gat45 napisała:

> remez2 napisał:
                    >
                    > > Każdy kompromis musi trochę boleć obie strony. Inaczej to jest tak, ja
                    > k z po
                    > > lskimi kompromisami wobec KrK.

> > Lub w Komisji Trójstronnej.
                    >
                    > Chcesz powiedzieć, że z obrad Komisji Trójstronnej lekko obolałe wychodzą dwie
                    > ? Nie śledzę szczególnie, ale miałam wrażenie, że dwie mają się dobrze, a ustęp
                    > stw domaga sie tylko od jednej.
                    Trafnie oceniasz. Kompromis ma polegać na tym, że rząd lub pracodawcy zgłaszają pomysł a związki mają możliwość (a raczej obowiązek) zaakceptowania. To bardzo zły pomysł na realizację demokracji. :- (
      • zoil44elwer Re: żadna dupa (Gat napisał brzydkie słowo !!!!) 03.08.13, 16:40
        WB-poczciwy,uczciwy,kulturalny,inteligentny profesor nie zareagował agresją fizyczną gdy pijak orzygał go w autobusie tylko też go porzygał.Oko za oko,ząb za ząb i Polacy będą ślepi i szceraci
        Ach gdyby tak od razu każdy zrozumieć mógł,że lepsza droga bez drogowskazów niż drogowskazy bez dróg(SJ Lec)
    • wiosnaludzikow Re: Dupa z uszami 03.08.13, 16:32
      erte2 napisał:

Wtedy zjawiłby się np. 2 metrowy pisior i dałby kopa ...
      Niczym się nie różnisz od pisiorków. Oni nie rozumieją, że to jest przemoc i Ty nie rozumiesz tego samego.
      • erte2 Re: Dupa z uszami 03.08.13, 19:14
        wiosnaludzikow napisał:
        ..Wtedy zjawiłby się np. 2 metrowy pisior i dałby kopa ...
        Mnie pisior kojarzy się raczej z takim co ma metr pięć w kapeluszu.

A poważnie - jeśli cię biją to się nie bronisz ? Nie bronisz żony, przyjaciela, kolegi czy choćby kogoś napadniętego, nawet jeśli jest ci obcy ? Odróżnij przemoc i agresję od najzwyklejszej samoobrony (przez małe "s") czy po prostu przyjścia z pomoca komuś w potrzebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka