nigdypisuuwladzy 06.08.13, 17:46 Imię Wojciech staje się tym popularniejsze ,im niecny IPN nikczemniej gnębi generała . Chyba się skrajni prawicowcy tam zaplują . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawid781 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 18:13 proponuję Bolesław Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 18:20 Czy to jest kawał ?aby obywatele zapomnieli ze ten namiestnik Moskwy ma krew Polakow ,ktorzy zgineli w czasie wypowiedzianej przez JARUZELSKIEGO wojny przeciwko narodowi polskiemu w czasie stanu wojennego. Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Imię Jakub też można rozpropagować :))) n/t 06.08.13, 18:28 Na przykład na cześć Jakuba Bermana. camille_pissarro napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_jeske_choinski_1 Re: Imię Jakub też można rozpropagować :))) n/t 06.08.13, 18:29 A mozna nadac imie Wojciech, bez czesci? bo ladne, bo stare, bo rodzime... Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Imię Jakub też można rozpropagować :))) n/t 06.08.13, 19:45 jak znam życie do domów dziatek o imieniu Wojciech zapukają mściciele z IPN i będą przepytywali rodziców dlaczego właśnie tak nazwali swojego syna . Od komunizmu gorszy jest antykomunizm . Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 18:26 Jak widać stukniętych Polaków nie brakuje. Trzeba być nieźle rąbniętym, by nadawać imię mordercy swoim dzieciom. nigdypisuuwladzy napisał: > Imię Wojciech staje się tym popularniejsze ,im niecny IPN nikczemniej gnębi ge > nerała . > Chyba się skrajni prawicowcy tam zaplują . Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 20:00 jakoś mało jest chętnych by dziecku nadać imię Jarosław czy lech - ogólnospołeczny wstręt do braci robi swoje . Odpowiedz Link Zgłoś
sjs2011 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 18:30 A od kiedy Wojciech kojarzy się z Jaruzelskim? Większości Jaruzelski kojarzy się z Wolskim Bo wszystkim moim znajomym kojarzy się ze św. Wojciechem Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 19:49 Gdyby nie generał ,wielu jego prześladowców nie byłoby na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
sjs2011 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 21:03 Jak to było? Mógł zabić a tylko poturbował Brawo Misiu Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 21:16 nigdypisuuwladzy napisał: > Gdyby nie generał ,wielu jego prześladowców nie byłoby na świecie pier...isz i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 14:51 prawda boli Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 11.08.13, 12:57 Nie byloby.W stanie wojnnym istniała godzina milicyjna. Malzenstwa spedzały noce tylko z sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 18:41 E tam. Byłby news, gdyby ludzie zmieniali nazwisko na Jaruzelski. Wojciech to też taki święty, co to pojechał nawracać pogan, dewastował ich miejsca kultu (obraza uczuć religijnych) i w rezultacie źle skończył. Przede wszystkim to słowiańskie imię. Mój syn ma na drugie Wojciech i zaręczam, że nie myślałem wtedy o generale :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 19:48 a taki głupi Jasio ,.który ma na drugie WłADYSŁAW przez całe lata podawał jako drugie Maria Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 19:49 BZDURA!!!!! Wojciech to stare i bardzo popularne imię i nie ma nic wspólnego z osobą jaruzela poza tym, że i on nosi to imię. Masz obsesję jakąś czy cUś? Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 19:53 obsesję to mają ci z POPIS ,którym wszystko kojarzy sie z komuną Odpowiedz Link Zgłoś
7o7o7 Każdy Wojciech brzmi jak Jaruzelski! 06.08.13, 20:00 Dumny właściciel imienia, dumni kontynuatorzy tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Każdy Wojciech brzmi jak Jaruzelski! 08.08.13, 17:25 wiadomo-dał odpór anarchii w 1981 r Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 20:23 nigdypisuuwladzy Troszkęś chyba głupi... Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 05:52 Nazi prawica zakamuflowana jako urząd państwowy IPN już nigdy nie będzie pewny dlaczego Polacy nadają imię Wojciech swoim synom . POPIS jest zdolny jednak do wszystkiego ,więc nie zdziwię się jeśli niedługo administracyjnie nakażą urzędnikom SC odradzać ,albo faktycznie zaczną przesłuchiwać rodziców na okoliczność . Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 10:28 Cały ten wątek można podsumowac jedynie tak: w ten upał to już doprawdy wszystkim odpie...... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 10:32 damakier1 napisała: > Cały ten wątek można podsumowac jedynie tak: w ten upał to już doprawdy wszystk > im odpie...... ;) Po przeczytaniu całości sądzę, że jednak tylko niektórym. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 11:15 No i OK.Generał jest piękną postacią. Odpowiedz Link Zgłoś
ezalora Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 12:35 A jak dla mnie tworzysz jakieś teorie spiskowe. -- www.aviva.pl/direct/samochodowe/ubezpieczenie-oc.html Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 14:34 imię jarosław nie budzi o rodziców dzieci większego zainteresowania ,a przecież prawicowe media /innych nie ma / praktycznie codziennie coś o JaroZbaw mówią . Mając na uwadze siłę mediow / prawicowych,innych nie ma / to imię szefa zgraji PIS powinno być zatem więc w samym czubie najpopularniejszych . Widocznie jednak większość Polaków ma wyrobioną ocenę prezesa . Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 "Wojtek bez portek !"- przedszkolne powiedzenie 08.08.13, 15:51 "Głupi Wojtek nie wziął portek, mówił, że lżej będzie Po kolędzie zbierać szperki, gdzie którą nabędzie. Biegł Wojtek bez portek po śniegu, po grudzie, Cieszą się, śmieją się, u cha cha cha, ludzie." Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: "Wojtek bez portek !"- przedszkolne powiedzen 08.08.13, 16:06 Ludzie widzą piękną postać generała i brzydkie postaci konusów .. Wiadomo kogo wybiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
7o7o7 Jarek schowaj fujarek! 08.08.13, 18:03 Rozpiął ci się rozporek Jarek i widać ci fujarek. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Jarek schowaj fujarek! 10.08.13, 06:52 to nie chodzi o to. Pomimo propagandy większość Polaków i tak uważa ,że stan wojenny wprowadzono słusznie . Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Nie Jaruzelskiego 08.08.13, 20:49 mordercy, ale zamordowanego biskupa, patrona Polski ŚW WOJCIECHA. DUPKU Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykano Jaruzelskiego 08.08.13, 22:16 to ty możesz w generalską DUPKĘ pocałować. tylko "najsamwpierw" wyszoruj porządnie japę przygłupie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Jaruzelskiego 08.08.13, 22:27 Sam całuj. Ja to mogę przykładnie w tą .... kopnąć i to brudnym od gnoju butem. Bo to gnój lgnie do gnoju. Takiej chciałeś odpowiedzi?? Bo tak poważnie, mam facet swoje lata niech zdegradowany umrze w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Jaruzelskiego 09.08.13, 10:26 "Pan. nikt"...więcej niż nikt i żadem pan,ale ....ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Jaruzelskiego 09.08.13, 17:34 w przeciwienstwie do Ciebie nie mam kompleksow. Mam za to wiedze Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykano Re: Jaruzelskiego 09.08.13, 16:08 pan.nikt napisał: > Ja to mogę przykładnie w tą .... kopnąć i to brudnym od gnoju butem. > Bo to gnój lgnie do gnoju. a co mnie to, że łazisz w gnoju, gnoju. siedź tam dalej i nie wyłaź między ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykano Re: Jaruzelskiego 13.08.13, 01:49 (...)Ja to mogę przykładnie w tą .... kopnąć i to brudnym od gnoju butem. (...) to ty napisałeś, przygłupie, czy skopiowałeś smsa z KC 3,14ździelstwa bez czytania? pan.nikt napisał: > naucz sie czytac durniu Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Jaruzelskiego 11.08.13, 13:22 ???????????? dziwne. gdzie to oskarżonych na łóżkach sądzą??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Jaruzelskiego 09.08.13, 17:26 Sam przygłupie go całuj w du..ę!!!!! hamerykano napisał: > to ty możesz w generalską DUPKĘ > pocałować. > tylko "najsamwpierw" > wyszoruj porządnie japę > przygłupie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Jaruzelskiego 09.08.13, 21:28 widać po wPISach ,że generał mocno ich uwiera . Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Jaruzelskiego 10.08.13, 10:06 Dla mnie to nie generał. Już dawno powinien być zdymisjonowany za mordy na narodzie polskim. Tylko takie bałwany, jak Ty mogą wielbić tego przestępcę. Jak można "coś takiego" porównywać do patriotów - przywódców Powstania Warszawskiego? nigdypisuuwladzy napisał: > widać po wPISach ,że generał mocno ich uwiera . Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Jaruzelskiego 10.08.13, 14:46 Mordy na Polakach ? Jakie ? Ilu ludzi zgineło w czasie zamachu majowego ? Ilu ludzi zgineło w Powstaniu W-wskim ,bo generałom AK się wydawało? Odpowiedz Link Zgłoś
sjs2011 Re: Jaruzelskiego 11.08.13, 07:24 > Ilu ludzi zgineło w Powstaniu W-wskim ,bo generałom AK się wydawało? Mniej niż wymordowali w samej Warszawie Niemcy między 1939 a 1944 A generałom nic się nie wydawało - chcieli uchronić kraj przed ustrojem dla idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Jaruzelskiego 10.08.13, 07:51 u nas wolą wielbić popaprańców jak choćby tych przywódców powstania w-wskiego Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Nie Jaruzelskiego 11.08.13, 06:01 więcej POPIS zamordował ludzi po 1989 wprowadzając kapitalizm Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 22:32 Miałem takiego wykładowce, który przedstawiając się dodawał: "Nie pytajcie mnie Państwo, dlaczego mam na imię Włodzimierz". Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Lech i Jarosław pewnie nie cieszą się 09.08.13, 16:24 popularnoscia, bo to straszny obciach Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 09.08.13, 21:35 Imię Wojciech w roku 2011 nadano 4340 osobom, co jest ósmym wynikiem, tak że z tą popularnością to bym nie przesadzał. start24.blogspot.com/2012/08/najpopularniejsze-nowe-imiona-dla-dzieci_20.html Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 06:38 mamy 2013 więc posługujesz się nieaktualnymi danymi. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 07:57 No to podaj aktualne, jesli się mylę i trend się zmienił, to odszczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 08:01 aktualne dane podał ostatnio internet -nie chce mi się szukać . A jeśli weźmiemy rok 2011 i podajesz ,że ledwie na sódmym miejscu ,to na którym były Jarosław czy Lech ? prawdopodobnie niesklasyfikowani . Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 08:13 A co mnie obchodzi jakiś Jarosław czy Lech. Odniosłem się do Wojciecha, i wychodzi na to że nie odszczekam. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 09:58 obchodzi ,obchodzi - ludzie wolą Wojciecha od nieudacznika Jarosława Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 10:11 "Ludzie"? Czy może esbecy i ich potomkowie składający się na obecny establishment ? nigdypisuuwladzy napisał: > obchodzi ,obchodzi - ludzie wolą Wojciecha od nieudacznika Jarosława Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 10:46 normalni ludzie ,nie synowie kacyków PZPR jak Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 11:07 Smutne,nie macie tematu do dyskusji,znikam stąd,szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 14:29 Jaruzelski przeszedł cały front od Lenino po Berlin . Wielu jego zaciekłych przeciwników nigdy na takie bohaterstwo by się nie zdobyło . Odpowiedz Link Zgłoś
sjs2011 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 15:35 > Jaruzelski przeszedł cały front od Lenino po Berlin NKWD też i nawet więcej medali dostali niż ci co walczyli Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 20:05 i na tym można z Tobą zakończyć dyskusuję Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Oczywiście, że na chrzcie. 11.08.13, 13:17 Może nie zauważyłeś ale chrzest nie jest zakazany. Odpowiedz Link Zgłoś