Dodaj do ulubionych

Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzelskiego

06.08.13, 17:46
Imię Wojciech staje się tym popularniejsze ,im niecny IPN nikczemniej gnębi generała .
Chyba się skrajni prawicowcy tam zaplują .
Obserwuj wątek
    • dawid781 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 18:13
      proponuję Bolesław
    • zbysio45 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 18:20
      Czy to jest kawał ?aby obywatele zapomnieli ze ten namiestnik Moskwy ma krew Polakow ,ktorzy zgineli w czasie wypowiedzianej przez JARUZELSKIEGO wojny przeciwko narodowi polskiemu w czasie stanu wojennego.
    • camille_pissarro Imię Jakub też można rozpropagować :))) n/t 06.08.13, 18:24

• bew-is Re: Imię Jakub też można rozpropagować :))) n/t 06.08.13, 18:28
        Na przykład na cześć Jakuba Bermana.

camille_pissarro napisał:

>
        • teodor_jeske_choinski_1 Re: Imię Jakub też można rozpropagować :))) n/t 06.08.13, 18:29
          A mozna nadac imie Wojciech, bez czesci?
          bo ladne, bo stare, bo rodzime...
      • nigdypisuuwladzy Re: Imię Jakub też można rozpropagować :))) n/t 06.08.13, 19:45
        jak znam życie do domów dziatek o imieniu Wojciech zapukają mściciele z IPN i będą przepytywali rodziców dlaczego właśnie tak nazwali swojego syna .
        Od komunizmu gorszy jest antykomunizm .
    • bew-is Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 18:26
      Jak widać stukniętych Polaków nie brakuje. Trzeba być nieźle rąbniętym, by nadawać imię mordercy swoim dzieciom.

nigdypisuuwladzy napisał:

> Imię Wojciech staje się tym popularniejsze ,im niecny IPN nikczemniej gnębi ge
      > nerała .
      > Chyba się skrajni prawicowcy tam zaplują .
      • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 20:00
        jakoś mało jest chętnych by dziecku nadać imię Jarosław czy lech - ogólnospołeczny wstręt do braci robi swoje .
    • sjs2011 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 18:30
      A od kiedy Wojciech kojarzy się z Jaruzelskim?
      Większości Jaruzelski kojarzy się z Wolskim
      Bo wszystkim moim znajomym kojarzy się ze św. Wojciechem
      • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 19:49
        Gdyby nie generał ,wielu jego prześladowców nie byłoby na świecie
        • sjs2011 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 21:03
          Jak to było?
          Mógł zabić a tylko poturbował
          Brawo Misiu
        • adamusb Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 21:16

> Gdyby nie generał ,wielu jego prześladowców nie byłoby na świecie

pier...isz i tyle w temacie
          • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 14:51
            prawda boli
        • joannabarska Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 11.08.13, 12:57
          Nie byloby.W stanie wojnnym istniała godzina milicyjna. Malzenstwa spedzały noce tylko z sobą...
    • douglasmclloyd Nie jednemu psu Burek nt 06.08.13, 18:34
    • chateau Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 18:41
      E tam.
      Byłby news, gdyby ludzie zmieniali nazwisko na Jaruzelski.
      Wojciech to też taki święty, co to pojechał nawracać pogan, dewastował ich miejsca kultu (obraza uczuć religijnych) i w rezultacie źle skończył.
      Przede wszystkim to słowiańskie imię. Mój syn ma na drugie Wojciech i zaręczam, że nie myślałem wtedy o generale :-)
      • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 19:48
        a taki głupi Jasio ,.który ma na drugie WłADYSŁAW przez całe lata podawał jako drugie Maria
    • etta2 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 19:49
      BZDURA!!!!! Wojciech to stare i bardzo popularne imię i nie ma nic wspólnego z osobą jaruzela poza tym, że i on nosi to imię. Masz obsesję jakąś czy cUś?
      • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 19:53
        obsesję to mają ci z POPIS ,którym wszystko kojarzy sie z komuną
    • 7o7o7 Każdy Wojciech brzmi jak Jaruzelski! 06.08.13, 20:00
      Dumny właściciel imienia, dumni kontynuatorzy tradycji.
      • nigdypisuuwladzy Re: Każdy Wojciech brzmi jak Jaruzelski! 08.08.13, 17:25
        wiadomo-dał odpór anarchii w 1981 r
    • erte2 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 06.08.13, 20:23
      nigdypisuuwladzy
      Troszkęś chyba głupi...
      • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 05:52
        Nazi prawica zakamuflowana jako urząd państwowy IPN już nigdy nie będzie pewny dlaczego Polacy nadają imię Wojciech swoim synom . POPIS jest zdolny jednak do wszystkiego ,więc nie zdziwię się jeśli niedługo administracyjnie nakażą urzędnikom SC odradzać ,albo faktycznie zaczną przesłuchiwać rodziców na okoliczność .
    • kaloszsedzia autorze wontka idz się leczyć 08.08.13, 08:43
      nt
    • damakier1 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 10:28
      Cały ten wątek można podsumowac jedynie tak: w ten upał to już doprawdy wszystkim odpie...... ;)
      • remez2 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 10:32
        damakier1 napisała:

> Cały ten wątek można podsumowac jedynie tak: w ten upał to już doprawdy wszystk
        > im odpie...... ;)
        Po przeczytaniu całości sądzę, że jednak tylko niektórym.
        • joannabarska Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 11:15
          No i OK.Generał jest piękną postacią.
    • ezalora Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 12:35
      A jak dla mnie tworzysz jakieś teorie spiskowe.

--
      www.aviva.pl/direct/samochodowe/ubezpieczenie-oc.html
      • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 14:34
        imię jarosław nie budzi o rodziców dzieci większego zainteresowania ,a przecież prawicowe media /innych nie ma / praktycznie codziennie coś o JaroZbaw mówią .
        Mając na uwadze siłę mediow / prawicowych,innych nie ma / to imię szefa zgraji PIS powinno być zatem więc w samym czubie najpopularniejszych .
        Widocznie jednak większość Polaków ma wyrobioną ocenę prezesa .
    • adalberto3 "Wojtek bez portek !"- przedszkolne powiedzenie 08.08.13, 15:51
      "Głupi Wojtek nie wziął portek, mówił, że lżej będzie
      Po kolędzie zbierać szperki, gdzie którą nabędzie.
      Biegł Wojtek bez portek po śniegu, po grudzie,
      Cieszą się, śmieją się, u cha cha cha, ludzie."
      • nigdypisuuwladzy Re: "Wojtek bez portek !"- przedszkolne powiedzen 08.08.13, 16:06
        Ludzie widzą piękną postać generała i brzydkie postaci konusów .. Wiadomo kogo wybiorą.
      • 7o7o7 Jarek schowaj fujarek! 08.08.13, 18:03
        Rozpiął ci się rozporek Jarek i widać ci fujarek.
        • nigdypisuuwladzy Re: Jarek schowaj fujarek! 10.08.13, 06:52
          to nie chodzi o to.
          Pomimo propagandy większość Polaków i tak uważa ,że stan wojenny wprowadzono słusznie .
    • pan.nikt Nie Jaruzelskiego 08.08.13, 20:49
      mordercy, ale zamordowanego biskupa, patrona Polski ŚW WOJCIECHA.

DUPKU
      • hamerykano Jaruzelskiego 08.08.13, 22:16
        to ty możesz w generalską DUPKĘ
        pocałować.
        tylko "najsamwpierw"
        wyszoruj porządnie japę
        przygłupie. ;-)
        • pan.nikt Re: Jaruzelskiego 08.08.13, 22:27
          Sam całuj.
          Ja to mogę przykładnie w tą .... kopnąć i to brudnym od gnoju butem.
          Bo to gnój lgnie do gnoju.

Takiej chciałeś odpowiedzi??

Bo tak poważnie, mam facet swoje lata niech zdegradowany umrze w spokoju.

• joannabarska Re: Jaruzelskiego 09.08.13, 10:26
            "Pan. nikt"...więcej niż nikt i żadem pan,ale ....ostatni.
            • pan.nikt Re: Jaruzelskiego 09.08.13, 17:34
              w przeciwienstwie do Ciebie nie mam kompleksow. Mam za to wiedze
          • hamerykano Re: Jaruzelskiego 09.08.13, 16:08
            pan.nikt napisał:
            > Ja to mogę przykładnie w tą .... kopnąć i to brudnym od gnoju butem.
            > Bo to gnój lgnie do gnoju.

a co mnie to, że łazisz w gnoju,
            gnoju.
            siedź tam dalej i nie wyłaź między
            ludzi.
            • pan.nikt Re: Jaruzelskiego 09.08.13, 17:33
              naucz sie czytac durniu
              • hamerykano Re: Jaruzelskiego 13.08.13, 01:49
                (...)Ja to mogę przykładnie w tą .... kopnąć i to brudnym od gnoju butem. (...)

to ty napisałeś, przygłupie,
                czy skopiowałeś smsa z KC 3,14ździelstwa
                bez czytania?

pan.nikt napisał:
                > naucz sie czytac durniu
            • nigdypisuuwladzy Re: Jaruzelskiego 10.08.13, 07:41
              PIS to nekrofile
              • pan.nikt Re: Jaruzelskiego 11.08.13, 13:22
                ????????????
                dziwne.

gdzie to oskarżonych na łóżkach sądzą???????????
        • bew-is Re: Jaruzelskiego 09.08.13, 17:26
          Sam przygłupie go całuj w du..ę!!!!!

hamerykano napisał:

> to ty możesz w generalską DUPKĘ
          > pocałować.
          > tylko "najsamwpierw"
          > wyszoruj porządnie japę
          > przygłupie. ;-)
          • nigdypisuuwladzy Re: Jaruzelskiego 09.08.13, 21:28
            widać po wPISach ,że generał mocno ich uwiera .
            • bew-is Re: Jaruzelskiego 10.08.13, 10:06
              Dla mnie to nie generał. Już dawno powinien być zdymisjonowany za mordy na narodzie polskim. Tylko takie bałwany, jak Ty mogą wielbić tego przestępcę. Jak można "coś takiego" porównywać do patriotów - przywódców Powstania Warszawskiego?

> widać po wPISach ,że generał mocno ich uwiera .
              • nigdypisuuwladzy Re: Jaruzelskiego 10.08.13, 14:46
                Mordy na Polakach ? Jakie ?
                Ilu ludzi zgineło w czasie zamachu majowego ?
                Ilu ludzi zgineło w Powstaniu W-wskim ,bo generałom AK się wydawało?
                • sjs2011 Re: Jaruzelskiego 11.08.13, 07:24
                  > Ilu ludzi zgineło w Powstaniu W-wskim ,bo generałom AK się wydawało?
                  Mniej niż wymordowali w samej Warszawie Niemcy między 1939 a 1944
                  A generałom nic się nie wydawało - chcieli uchronić kraj przed ustrojem dla idiotów
                  • nigdypisuuwladzy Re: Jaruzelskiego 11.08.13, 13:13
                    głupcy tylu ludzi pogubić
        • nigdypisuuwladzy Re: Jaruzelskiego 10.08.13, 07:51
          u nas wolą wielbić popaprańców jak choćby tych przywódców powstania w-wskiego
      • nigdypisuuwladzy Re: Nie Jaruzelskiego 11.08.13, 06:01
        więcej POPIS zamordował ludzi po 1989 wprowadzając kapitalizm
    • humbak Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 08.08.13, 22:32
      Miałem takiego wykładowce, który przedstawiając się dodawał:
      "Nie pytajcie mnie Państwo, dlaczego mam na imię Włodzimierz".
    • zapijaczony_ryj Lech i Jarosław pewnie nie cieszą się 09.08.13, 16:24
      popularnoscia, bo to straszny obciach
    • czan-dra Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 09.08.13, 21:35
      Imię Wojciech w roku 2011 nadano 4340 osobom, co jest ósmym wynikiem, tak że z tą popularnością to bym nie przesadzał.

start24.blogspot.com/2012/08/najpopularniejsze-nowe-imiona-dla-dzieci_20.html
      • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 06:38
        mamy 2013 więc posługujesz się nieaktualnymi danymi.
        • czan-dra Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 07:57
          No to podaj aktualne, jesli się mylę i trend się zmienił, to odszczekam.
          • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 08:01
            aktualne dane podał ostatnio internet -nie chce mi się szukać .
            A jeśli weźmiemy rok 2011 i podajesz ,że ledwie na sódmym miejscu ,to na którym były Jarosław czy Lech ? prawdopodobnie niesklasyfikowani .
            • czan-dra Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 08:13
              A co mnie obchodzi jakiś Jarosław czy Lech.
              Odniosłem się do Wojciecha, i wychodzi na to że nie odszczekam.
              • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 09:58
                obchodzi ,obchodzi - ludzie wolą Wojciecha od nieudacznika Jarosława
                • bew-is Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 10:11
                  "Ludzie"? Czy może esbecy i ich potomkowie składający się na obecny establishment ?

> obchodzi ,obchodzi - ludzie wolą Wojciecha od nieudacznika Jarosława
                  • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 10:46
                    normalni ludzie ,nie synowie kacyków PZPR jak Kaczyński
                    • joannabarska Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 11:07
                      Smutne,nie macie tematu do dyskusji,znikam stąd,szkoda czasu.
                      • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 14:29
                        Jaruzelski przeszedł cały front od Lenino po Berlin .
                        Wielu jego zaciekłych przeciwników nigdy na takie bohaterstwo by się nie zdobyło .
                        • sjs2011 Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 15:35
                          > Jaruzelski przeszedł cały front od Lenino po Berlin
                          NKWD też i nawet więcej medali dostali niż ci co walczyli
                          • nigdypisuuwladzy Re: Polacy nadają imię dzieciom na cześć Jaruzels 10.08.13, 20:05
                            i na tym można z Tobą zakończyć dyskusuję
    • bard333 dodaj jeszcze, że na chrzcie...;))) 10.08.13, 20:25

• remez2 Oczywiście, że na chrzcie. 11.08.13, 13:17
        Może nie zauważyłeś ale chrzest nie jest zakazany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka