2kecaw 04.09.13, 15:18 sondaz.wp.pl/kat,1342,title,Sondaz-WPPL-gigantyczna-przewaga-PiS-nad-PO,wid,15954543,wiadomosc.html Tylko 13% przewaga PiS nad PO.Ciągle tak wielu Polaków wierzy tej partii i jej liderowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: ciągle silna PO 04.09.13, 15:22 2kecaw napisał: > /.../ > Tylko 13% przewaga PiS nad PO.Ciągle tak wielu Polaków wierzy tej partii i jej liderowi. Hmm, masz na myśli wiarę w stosunku do PiS i Kaczyńskiego? Też mnie to dziwi. Choć z drugiej strony przypomina się stare powiedzenie - głupich nie sieją, sami się rodzą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: ciągle silna PO 04.09.13, 15:23 Zadziwiony jestem tym, że tak jeszcze wielu myśli pozytywnie o PO Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: ciągle silna PO 04.09.13, 15:31 2kecaw napisał: > Zadziwiony jestem tym, że tak jeszcze wielu myśli pozytywnie o PO A ja tym, że tak wielu ogłupionych jest w stanie nadal myśleć pozytywnie o dyrdymałach wygadywanych przez Jarosława Kaczyńskiego. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Czekamy do października 04.09.13, 15:50 i referendum w sprawie HGW. Jeśli Tusk przegra, PO leci na pysk w wyniku wewnętrznej zadyma jaka się rozpęta. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: ciągle silna PO 04.09.13, 15:53 Na moje oko POtłuczeni będą mieli w następnych wyborach wynik jednocyfrowy. Niestety czerwone padalce przejmą ich elektorat. Należy się modlić by PiS nie musiał układać się z tymi padalcami. Wojciech z Ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
leon320 Re: ciągle silna PO 04.09.13, 16:41 prawica powinna iść do wyborów zjednoczona tzn PiS i plankton typu sp itp. można te z ułożyć się z pslem Odpowiedz Link Zgłoś
leon320 Re: niepełnosprawnych umysłowo nie brakuje 04.09.13, 16:38 którzy czekają na cud i jeszcze wierzą w bełkot jakiegoś śmiesznego kaszuba Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: niepełnosprawnych umysłowo nie brakuje 04.09.13, 17:29 Niepełnosprawni umyslowo pislamisci , zwolennicy narodowego-socjalizmu PIS dali glos .... Odpowiedz Link Zgłoś
zayka Re: ciągle silna PO 04.09.13, 17:47 od PO znacznie gorzej wypada ocena rządu gdzie Tuska b.dobrze ocenia 2% a sam rząd 1% co daje 20 osób i 10 osób na 1000, zapewne rodzina :) Odpowiedz Link Zgłoś
2kecaw Re: ciągle silna PO a jak w październiku ? 04.09.13, 18:49 Czy w październiku czy w listopadzie polszewicka partia zjedzie poniżej 12-5 a wyprzedzi ich SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: ciągle silna PO bo jeszcze ktos chce głosowa 04.09.13, 20:28 na PO?czy 13% przewaga PIS na PO nie wystarczy -uwazam ze do samodzielnego rzadzenia (bez głupich koalicjantow) nie wystarczy i musza to zrozumiec Polacy. Dlatego dalszy wzrost poparcia dla PIS jest niezbedny do samodzielnego i efeektywnego rzadzenia krajem i przeprowadzenia wszystkich niezbednych reform.Co ta za panstwo zbudował Tusk ze jakis prokurator rejonowy w Gdansku ktory przez własne niedopatrzenie chronił Szefa AMBER Gold jest niwinny i został przywrocony do pracy a tysiace ludzi straciły przez niego pieniadze z calego dorobku zyciowego. Odpowiedz Link Zgłoś