Dodaj do ulubionych

Kościelne rodzinki

20.10.13, 09:00
Warto te wybrane przyklady przeczytać, żeby zdać sobie sprawę z potęgi ośmiornicy duszącej Polaków. Złodziejskiej, bezwzględnej i wyuzdanej. Palma im odbija od zrabowanego bogactwa.

www.rp.pl/artykul/16,1058071-Kosciol--braterstwo--polityka.html?p=1
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Kościelne rodzinki 20.10.13, 10:08
      V Kolumna.
    • ukos Twój Ruch ma wielką przewagę 20.10.13, 10:21
      Jakże korzystnie różni się Twój Ruch od tych przebrzydłych katoli. Dzięki światłej postawie rodziców, konsekwentnie stosujących zawsze najdoskonalsze środki antykoncepcyjne, a zwłaszcza aborcję, twójruchowcy nie mają żadnego rodzeństwa, a oni sami zostali adoptowani - dla poprawy ich bytu materialnego jako jedynacy. Jaka szkoda, że wobec tego tak szlachetne środowisko będzie się zmniejszać co pokolenie o połowę.
      • haen2010 Re: Twój Ruch ma wielką przewagę 20.10.13, 12:44
        Wątek jest o powiazaniach elit władzy z mafią watykańską. Dokladnym przenikaniu jednych i drugich. Załóż sobie, debilny platfusie, osobny wątek o TR.
    • dorlor Re: Kościelne rodzinki 20.10.13, 10:49
      Henryku Proktologu a ten Kotliński z Tfuj Rucha, to przyszedł do palikota jak juz się nakradł w kosciele czy do kasy sie dorwał dopiero u ruchaczy?
      • teodor_jeske_choinski_1 Kościelne rodzinki to jedno... 20.10.13, 10:57
        a "stalinowskie", to drugie...
        ale obie pochodza z Palestyny...
    • remez2 Re: Kościelne rodzinki 20.10.13, 13:08
      Były wójt gminy Wiłkowyje został senatorem z Polskiej Partii Uczciwości. Dlaczego - bo jest bratem bliźniakiem proboszcza.
      • haen2010 Re: Kościelne rodzinki 20.10.13, 14:37
        To jest stan dużego ogłupienia ludzi, że traktują stan spraw w "Rancho" jako całkowicie normalny. I bardzo się z tego cieszą.
        • remez2 Re: Kościelne rodzinki 20.10.13, 14:46
          haen2010 napisał:

> To jest stan dużego ogłupienia ludzi, że traktują stan spraw w "Rancho" jako ca
          > łkowicie normalny. I bardzo się z tego cieszą.
          A mnie się nasunął inny wniosek. Piszący scenariusz świetnie wie jak i czym żyje polska prowincja.
          • haen2010 Re: Kościelne rodzinki 20.10.13, 14:52
            Oczywiście. Co powie proboszcz święte jest. Ale z rozkoszą prywatnie plotkują o jego kochanicy i nieślubnych dzieciach. Przekrętach. Taka dwoistość.

Wmówiono im, że taka Polska musi być.
            • gtxl Re: Kościelne rodzinki 20.10.13, 14:55
              haen2010 napisał:

> Oczywiście. Co powie proboszcz święte jest. Ale z rozkoszą prywatnie plotkują o
              > jego kochanicy i nieślubnych dzieciach. Przekrętach. Taka dwoistość.
              >
              > Wmówiono im, że taka Polska musi być.

No... i jaki masz z tym problem?
              Tak już jest. Ludzie już w księży nie wierzą, choć dalej uważają,że ci są bliżej boga,który da im życie wieczne.
              Ja nie mam o to do ludzi pretensji.

• haen2010 Re: Kościelne rodzinki 20.10.13, 15:11
                Problem jest banalny - tępy i chciwy proboszcz ustanawia nam władzę od niego zależną.
    • judeosceptyk Re: Kościelne rodzinki 20.10.13, 13:15
      ja piernicze, ales afere znalazł

lepiej bys o rodzinkach zydokomuny napisal
      • judeosceptyk Re: Kościelne rodzinki 20.10.13, 13:16
        a ten zarzut złodziejstwa to rozumiem udokumentowany masz ?
        Czy tak sobie w slepo strzelasz ?
        • haen2010 Sama Komisja Majątkowa 20.10.13, 13:31
          Wystarczyła by w normalnym państwie do wsadzenia towarzystwa tam, gdzie ich miejsce. Nie mówiąc o tysiącach lokalnych nadań kościelnych solidaruchów i komuchów. Rekordy swego czasu bił niejaki Miller - wybitny mafioso kościelny.
          • gtxl Re: Sama Komisja Majątkowa 20.10.13, 13:37
            Rekordy swego czasu bił niejaki Miller - wybitny mafioso kościelny.

Konkretnie, jakie masz uzasadnienie tego durnego stwierdzenia?
            Czy chcesz tylko zagłuszyć swoje sumienie wspomnieniami o J.Palikocie,studencie katolickiej uczelni,wydawcy Ozonu i faceta,który w poprzednim sejmie składał przysięgę poselską słowami" tak mi dopomóż bóg".

• haen2010 Re: Sama Komisja Majątkowa 20.10.13, 14:16
              Mogę tylko ubolewać nad twoim RAM. Jakbyś nie pamiętał dziesiątek Stella Maris, bo nie wszystkich złapali, koncesji na wydobycie bursztynu dla kumpla Jankowskiego, płatnej religii w szkołach i kapelanów w każdej państwowej instytucji.

O takim drobiazgu jak setki bezcłowych limuzyn dla każdej parafii już wszyscy zapomnieli.

Weź ty przestań odstawiać tępego niemotę.
              • gtxl Re: Sama Komisja Majątkowa 20.10.13, 14:20
                haen2010 napisał:

> Mogę tylko ubolewać nad twoim RAM. Jakbyś nie pamiętał dziesiątek Stella Maris,
                > bo nie wszystkich złapali, koncesji na wydobycie bursztynu dla kumpla Jankowsk
                > iego, płatnej religii w szkołach i kapelanów w każdej państwowej instytucji.
                >
                > O takim drobiazgu jak setki bezcłowych limuzyn dla każdej parafii już wszyscy z
                > apomnieli.
                >
                > Weź ty przestań odstawiać tępego niemotę.

Ja zaś bardzo Cie proszę o szacunek dla swojej osoby.

Jaki związek z Millerem ma afera Stella Maris
                Kto załatwił wcześniej płatne lekcje religii?

• haen2010 Re: Sama Komisja Majątkowa 20.10.13, 14:40
                  Masz internet, to sobie poguglaj. Bo rżniesz głupa - jak mówi JKM.
                  • gtxl Re: Sama Komisja Majątkowa 20.10.13, 14:43
                    haen2010 napisał:

> Masz internet, to sobie poguglaj. Bo rżniesz głupa - jak mówi JKM.

Kto rżnie głupa?... to zależy od punktu siedzenia i widzenia?
                    Bądź jednak tak uprzejmy i mnie głupkowi odpowiedz najpierw na zadane pytania.

• remez2 Re: Sama Komisja Majątkowa 20.10.13, 14:10
            Rekordy swego czasu bił niejaki Miller - wybitny mafioso kościelny.
            Konkrety?
            • gtxl Re: Sama Komisja Majątkowa 20.10.13, 14:14
              remez2 napisał:

> Rekordy swego czasu bił niejaki Miller - wybitny mafioso kościelny.
              > Konkrety?

Czy haen nie myśli o bracie Millera tym (przyrodnim)?
              • remez2 Re: Sama Komisja Majątkowa 20.10.13, 14:26
                Haen zachowuje się jak zajączek, który chodzi po lesie i powtarza - "jestem królem zwierząt, jestem królem zwierząt". A na pytanie niedźwiedzia odpowiada - tak sobie tylko ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka