Dodaj do ulubionych

Młocie stepowy.

23.10.13, 20:34
Maciorewicz młocie stepowy. Tacy jak gen B. giną codziennie na polskich drogach i często pociągają za sobą niewinne ofiary. Gdyby zostawili kieliszek nie doszłoby do wielu tragedii.

- Byłoby dobrze, żeby pan Deresz, wszyscy i przede wszystkim pan premier Tusk spojrzeli i wczuli się w ból pani generałowej Błasik i jej dzieci, którzy od blisko 2,5 lat czytają w oficjalnym stanowisku (...), że to gen. Błasik dowodził w tym tragicznym momencie - powiedział Antoni Macierewicz. To odpowiedź na słowa Pawła Deresza, który zaapelował w liście otwartym o zakończenie prac zespołu Macierewicza.
Obserwuj wątek
    • kaczy_mozdzek Czekam na odważnego dziennikarza, który przeprowad 23.10.13, 20:44
      przeprowadzi szczere rozmowy w formie reportażu z wdowami i członkami rodzin po wojskowych, którzy zginęli w katastrofie Casy.

Z wdowami po pasażerach i po pilotach.
      Co te rodziny sądą do dziś o gen. Błasiku?! Jak oceniają jego dowództwo, charakter i zamiłowanie do gorzały?!
      • szwampuch58 Re: Czekam na odważnego dziennikarza, który przep 23.10.13, 20:46
        generalowa,generalowa bohatera znowu placze,kruca fix, jak mozesz
    • ploniekocica Re: Młocie stepowy. 23.10.13, 21:19
      A dlaczego pani Błasik nie wczuje się w ból pana Deresza, panie Macierewicz?
    • hummer To do mnie? 23.10.13, 21:48
      Bo tak zwykła mnie nazywać przenajświętsza kapituła :)
    • dystans4 Re: Młocie stepowy. 23.10.13, 21:53
      Ohyda.
      A rozumiem ból, ale nie widzę najmniejszego powodu do chodzenia przez P. Błasik w glorii.
      Nie słyszałem, żeby żony pijaków przykładających się do katastrof miały czuć się wywyższone dokonaniami swoich mężów.
      • pies_na_czarnych Re: Młocie stepowy. 23.10.13, 23:21
        dystans4 napisał:

> Ohyda.
        > A rozumiem ból, ale nie widzę najmniejszego powodu do chodzenia przez P. Błasik
        > w glorii.
        > Nie słyszałem, żeby żony pijaków przykładających się do katastrof miały czuć si
        > ę wywyższone dokonaniami swoich mężów.

Dokładnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka