axyzaa 24.10.13, 22:50 jako żywo przypomina mi burmistrza Guziała. Kiedyś to się takich pod kantorami widywało, dzisiaj brylują w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex.mila Pan Cieszewski 24.10.13, 22:56 wyjechał z Polski na początku stanu wojennego, a nie w połowie lat osiemdziesiątych jak oficjalnie informuje. Oczywiście to nie ma znaczenia, ale dlaczego i w tej sprawie kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Pan Cieszewski 24.10.13, 23:00 Bo mu się czasoprzestrzeń zakrzywiła. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Pan Cieszewski 24.10.13, 23:05 chateau napisał: > Bo mu się czasoprzestrzeń zakrzywiła. > Dlatego taki cięty na dziennikarzy i nie pozwala im zadawać pytań. Myślał, że przyjechał to bandustanu w którym nie ma dostępu do internetu. To redaktor Szostkiewicz to wygrzebał. Mi by się nie chciało grzebać w biografii pospolitego dresiarza. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Pan Cieszewski 24.10.13, 23:44 ex.mila napisała: > wyjechał z Polski na początku stanu wojennego, a nie w połowie lat osiemdziesi > ątych jak oficjalnie informuje. > > Oczywiście to nie ma znaczenia, ale dlaczego i w tej sprawie kłamie? Ma znaczenie. Podszywa sie pod emigracje polityczną. Ci po 80 roku to w większości była emigracja ekonomiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 07:35 pies_na_czarnych napisała: > ex.mila napisała: > > > wyjechał z Polski na początku stanu wojennego, a nie w połowie lat osiem > dziesi > > ątych jak oficjalnie informuje. > > > > Oczywiście to nie ma znaczenia, ale dlaczego i w tej sprawie kłamie? > > Ma znaczenie. Podszywa sie pod emigracje polityczną. Ci po 80 roku to w większo > ści była emigracja ekonomiczna. > Na jego szczęście domorośli lustratorzy nie lustrują swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Pan Cieszewski 24.10.13, 22:59 axyzaa napisała: > jako żywo przypomina mi burmistrza Guziała. > > Kiedyś to się takich pod kantorami widywało, dzisiaj brylują w mediach. Cieszewski musi koniecznie porozmawiać z właścicielem brzozy w sprawie swojego wróżenia z fusów. Dodatkowo powinien zająć się sprawą urwanego skrzydła, bo jak mogło odpaść skoro brzoza była złamana wcześniej, Rozumiem, że można było strzelać z armaty, ale we mgle ciężko trafić do samolotu lecącego 300 km na godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Pan Cieszewski 24.10.13, 23:03 > > Cieszewski musi koniecznie porozmawiać z właścicielem brzozy (...) wiem, że to mało naukowa metoda - bo tylko moja matczyna intuicja, ale na miejscu innych matek trzymałabym córki jak najdalej od niego. Ma urodę amerykańskiego alfonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Pan Cieszewski 24.10.13, 23:50 ex.mila napisała: > > > > > Cieszewski musi koniecznie porozmawiać z właścicielem brzozy (...) > > wiem, że to mało naukowa metoda - bo tylko moja matczyna intuicja, ale na miejs > cu innych matek trzymałabym córki jak najdalej od niego. Ma urodę amerykańskieg > o alfonsa. I tak sie zachowuje. A jego polszczyzna to wola o pomstę do nieba. Przypomina mi polonusow, którzy parę latek w Stanach mieszkali i mówili właśnie tak jak on: Mój kar na kornerze stoi... Coś w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 08:25 > I tak sie zachowuje. > A jego polszczyzna to wola o pomstę do nieba. Przypomina mi polonusow, którzy p > arę latek w Stanach mieszkali i mówili właśnie tak jak on: Mój kar na kornerze > stoi... Coś w tym rodzaju. > Miałam 19 lat jak pojechałam do stanów, żeby zarobić na studia. Wcześniej była tam moja mama i nie miała żadnych wątpliwości, żeby mnie tam wysłać. No i trafiłam na ciszewskiego - nie tego konkretnie, ale polonusa, który się dorobił, naukowca z glejtem. Na szczęście miał mnie kto przygarnąć To było 20 lat temu, ale jak go zobaczyłam zaczęłam się zastanawiać - skąd ja go nam. No i ostrzegam matki wysyłające swoje córki w nieznane. Nie do stanów, nie do polonusów. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Pan Cieszewski 24.10.13, 23:04 Nie jesteś na bieżąco. Jedna z hipotez mówi, że agenci tego, Którego Imienia Wymówić Nie Wolno okleili skrzydło paskami materiału wybuchowego, które to paski zdetonowano nad byłą brzozą. Z powodu eksplozji skrzydło było na prezentowanych zdjęciach niemal nieuszkodzone, nie licząc jakiś wgnieceń. Bo to było polskie skrzydło polskiego Tupolewa. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Cieszewski jutro zniknie jak Tymiński 24.10.13, 23:14 ale to nie ma znaczenia, bo TVN24. . Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 00:04 Kurczę pióro, motyla noga. Dopiero teraz skojarzyłem jak się ubrał Cieszewski na konferencję. Otóż ubrał się tak, jak ubierał się np. Kraftwerk podczas występów w 1981/82. Ten facet po prostu zatrzymał się na pocz. lat 80-tych. Walczy z PRL i sowietami. Świeć Panie nad jego duszą. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 00:13 chateau napisał: > Kurczę pióro, motyla noga. > Dopiero teraz skojarzyłem jak się ubrał Cieszewski na konferencję. Otóż ubrał s > ię tak, jak ubierał się np. Kraftwerk podczas występów w 1981/82. Ten facet po > prostu zatrzymał się na pocz. lat 80-tych. Walczy z PRL i sowietami. Świeć Pani > e nad jego duszą. > Podobno po śmierci syna jakaś klepka mu sie zacięła i tak ju ma do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 12:10 pies_na_czarnych napisała: > chateau napisał: > > > Kurczę pióro, motyla noga. > > Dopiero teraz skojarzyłem jak się ubrał Cieszewski na konferencję. Otóż u > brał s > > ię tak, jak ubierał się np. Kraftwerk podczas występów w 1981/82. Ten fac > et po > > prostu zatrzymał się na pocz. lat 80-tych. Walczy z PRL i sowietami. Świe > ć Pani > > e nad jego duszą. > > > > Podobno po śmierci syna jakaś klepka mu sie zacięła i tak ju ma do dzisiaj. > To niczego nie usprawiedliwia. Barbara Nowacka straciła matkę jak była w siódmym miesiącu ciąży. A nadal zachowuje się z klasą i godnością. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 14:57 No przecież napisałam, że wyglądał jak konik spod lombardu z początku lat 80. Oni też preferowali białe koszule na krótki rękaw wpuszczone do spodni. Pan Cieszewski ewakuował się z Polski w 1981 roku. Nie dowiemy się czemu, bo każdy kto go o to zapyta ma gwarantowane poderżnięte gardło. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 wzruszają mnie kretyni, którzy nie maja pojęcia 25.10.13, 00:51 o czym Cieszewski mówi, ale juz wiedzą, że nie ma racji... Pewnie kiedys o Koperniku chłop pańszczyźniany miał podobne zdanie, jak ty o tym gościu... Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: wzruszają mnie kretyni, którzy nie maja pojęc 25.10.13, 01:08 Mało kto wie co mówi Cieszewski,a to dlatego,że on sam nie bardzo to wie.Żeby nie robić z niego kompletnego ignoranta,zakładam,że Antoni M wpuścił go w tzw.maliny. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski wzruszają mnie kretyni, którzy nie maja pojęcia o 25.10.13, 01:58 o czym pisal Kopernik i przyrownuja jego wiekopomne dzielo do bzdetow o wędrujących w czasoprzestrzeni złamaniach brzozy na podstawie zdjęć kupionych na bazarze Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila wbrew pozorom 25.10.13, 02:22 rewelacje ciszewskiego nie są tematem głównym na prawackich portalach. Rządzi temat - czy Wojewódzkiego oblano gównem czy colą. Widocznie panowie też mają córki, i są na tyle przytomni, że gdyby ktoś je próbował wysłać na zwiedzanie university of georgia z Ciszewskim to by nie puścili. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 07:45 Kolejny pseudo uprawiajacy z lubością taniec na trumnach. Odpowiedz Link Zgłoś
ladymadonna2 Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 08:43 cała ta banda Macierewicza to jakieś szemrane towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 09:59 ladymadonna2 napisał(a): > cała ta banda Macierewicza to jakieś szemrane towarzystwo Macierewicz może sobie urządzać hucpy jakie chce, bo prezes jest przez niego zniewolony. Spokojnie może zakuć go w kajdanki. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Macierewicz do Kaczyńskiego 25.10.13, 10:04 "Ej ty! Prezes! Nie śpij!" o czym to świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Macierewicz do Kaczyńskiego 25.10.13, 17:13 chateau napisał: > A z czego ten cytat? > Z konferencji kiedy myśleli, że są wyłączone mikrofony. Nie było "Nie śpij" ale było "powiedz coś". Odpowiedz Link Zgłoś
dzapallo Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 15:53 no Pan Cieszewski dobrze wykazal, jak w Polsce dziennik---rwy działają Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Pan Cieszewski 25.10.13, 17:32 nawet prawackie sponsorowane przez PiS media traktują go z dystansem. Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 16:25 Sugerujesz, że tak jak Guział, zacznie zbierać podpisy pod wnioskiem o referendum w sprawie odwołania? Oczywiscie odwołania Antka z funkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Pan Cieszewski 25.10.13, 17:11 Nic takiego nie sugeruję. Sugeruję tylko, żeby od niego jak i od Guziała trzymać jak najdalej małoletnie córki, bo źle tym zakapiorom z oczu patrzy. Nic więcej nie sugeruję, Odpowiedz Link Zgłoś