Dodaj do ulubionych

Twój Ruch - już się nie rusza.

15.11.13, 17:08
Zmiana nazwy i dołączenie zestawu martwych dusz o niejasnych poglądach dobiło ruch Palikota.
Teraz już tylko 3% w sondażu.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14960037,Najnowszy_sondaz_CBOS__PiS_tuz_przed_PO_i_mocne_SLD.html?lokale=warszawa#BoxWiadTxt
Obserwuj wątek
    • gtxl Re: Twój Ruch - już się nie rusza. 15.11.13, 17:14
      Biedny ten haen. Znowu postawił na niewłaściwego konia.

• 1all.correct Re: Twój Ruch - już się nie rusza. 15.11.13, 17:25
        Kolejna odsłona błazenady Januszka. Januszek jeszcze wróci na łono kościoła katolickiego.
        • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - już się nie rusza. 15.11.13, 17:37
          1all.correct napisała:

>Januszek jeszcze wróci na łono kościoła katolickiego.
          Jak się będzie opłacało :)
          • 1all.correct Re: Twój Ruch - już się nie rusza. 15.11.13, 17:39
            wiosnaludzikow napisał:

> 1all.correct napisała:
            >
            > >Januszek jeszcze wróci na łono kościoła katolickiego.
            > Jak się będzie opłacało :)
            A gdzie jest większa kasa jak nie u tych zboczeńców w czarnych sukienkach ?!!!
            • wiosnaludzikow Re: Twój Ruch - już się nie rusza. 15.11.13, 17:49
              > A gdzie jest większa kasa jak nie u tych zboczeńców w czarnych sukienkach ?!!!
              Jak to gdzie ? W polityce i na wysokim urzędzie !
        • gtxl Re: Twój Ruch - już się nie rusza. 15.11.13, 17:40
          1all.correct napisała:

> Kolejna odsłona błazenady Januszka. Januszek jeszcze wróci na łono kościoła kat
          > olickiego.

Tam na niego czekają, wiadomo,że taki syn marnotrawny więcej wart niż ten przeciętny grzesznik.
        • ukos Myślisz że przez tydzień będzie leżał krzyżem? 15.11.13, 17:41
          1all.correct napisała:

> Januszek jeszcze wróci na łono kościoła katolickiego.

To będzie ciekawe widowisko, tylko w którym kościele?
          • 1all.correct Re: Myślisz że przez tydzień będzie leżał krzyżem 15.11.13, 17:44
            ukos napisał:

> 1all.correct napisała:
            >
            > > Januszek jeszcze wróci na łono kościoła katolickiego.
            >
            > To będzie ciekawe widowisko, tylko w którym kościele?
            Jakie tam leżał krzyżem ?!!! Szmalcem im wynagrodzi ... .
          • 1all.correct Re: Myślisz że przez tydzień będzie leżał krzyżem 16.11.13, 19:40
            ukos napisał:

> 1all.correct napisała:
            >
            > > Januszek jeszcze wróci na łono kościoła katolickiego.
            >
            > To będzie ciekawe widowisko, tylko w którym kościele?
            Wyznawców Szmalcu
        • chasyd_z_czerskiej Re: Twój Ruch - ostre ruch... 27.11.13, 14:49
          > Kolejna odsłona błazenady Januszka. Januszek jeszcze wróci na łono kościoła kat
          > olickiego.

Obstawiam , że się obrzeza i zostanie chasydem ! :)

Zwłaszcza , że można tam poużywać :

Zgodnie z najnowszym filmem dokumentalnym produkcji niezależnej firmy "Vice" pt. “The Child – Rape Assembly Line” (“Linia produkcji gwałtów na dzieciach”, tł: BR) dzieci są systematycznie molestowane w rytualnych saunach/ pokojach kąpielowych, a jeden rabin, który odważył się sprzeciwić tym praktykom był prześladowany, a nawet grożono mu śmiercią.

Rabin Nuchem Resenberg, tłumaczył w filmie zjawisko, które określił jako "linia produkcji gwałtów na dzieciach" wśród sekt fundamentalistów żydowskich.
          Podczas wizyty do Jeruzalem, w 2005 roku, rabin Rosenberg poszedł do "mikvah" w jednej z najświętszych dzielnic miasta, Mea She"arim.

“Otworzyłem drzwi”, mówił rabin “opary wszędzie, ledwo mogę coś zobaczyć. Kiedy moje oczy już się przystosowały, widzę, starszego mężczyznę, w moim wieku, z długą białą brodą, wyglądającego na świątobliwego, siedzącego w tych oparach. Na jego kolanach, siedząc w przeciwnym do niego kierunku jest chłopiec, może siedmiolatek, a ten starszy mężczyzna uprawia stosunek analny z tym chłopcem.”

www.wykop.pl/ramka/1749716/to-nie-kosciol-ma-problem-z-pedofilia-a-zydzi/
          • kolter-xl Re: Twój Ruch - ostre ruch... 27.11.13, 14:57
            chasyd_z_czerskiej napisał:

> Obstawiam , że się obrzeza i zostanie chasydem ! :)
            >
            >
            > Zwłaszcza , że można tam poużywać :
            >
            > Zgodnie z najnowszym filmem dokumentalnym produkcji niezależnej firmy "Vice" pt
            > . “The Child – Rape Assembly Line” (“Linia produkcji gw
            > ałtów na dzieciach”, tł: BR) dzieci są systematycznie molestowane w rytua
            > lnych saunach/ pokojach kąpielowych, a jeden rabin, który odważył się sprzeciwi
            > ć tym praktykom był prześladowany, a nawet grożono mu śmiercią.

Emdzik niemoto parafialna a opowiedz nam tak dla równowagi czemu wasz święty Janek z Wadowic nie zmienił istniejącego w watykanie prawa które pozwalało gwałcić 12 letnie dzieci ??.Czyżby dlatego ze tolerował lobby homoseksualne w swoim państwie ??
    • 1all.correct Re: Twój Ruch - już się nie rusza. 16.11.13, 13:38
      wlodzimierz.iljicz napisał:

> Zmiana nazwy i dołączenie zestawu martwych dusz o niejasnych poglądach dobiło r
      > uch Palikota.
      > Teraz już tylko 3% w sondażu.
      >
      TFUJ RUCH jest do doopy.
    • zbysio45 Twój Ruch - już się nie rusza, bo to jest koniec 16.11.13, 14:48
      bardzo dziwnej partii oszołoma Palkota.Zawszesie dziwiłem kto mogł głosowac na to towarzystwo ktore miało tylko dwa cele a mianowicie :
      <walka bez pardonu z religią katolicką oraz kosciołem katolickim
      < legalizacja narkotykow dla wszystkich obywateli.
      • 1all.correct Re: Twój Ruch - już się nie rusza, bo to jest kon 16.11.13, 15:09
        Zbysiu masz rację, że jedyne co w miarę udało się temu błaznowi to walka z watykańską zboczoną czarną mafią. Oczywiście, że każdy ksiądz jest pedofilem ale większość to pederaści a reszta to sodomici. Tych paru nekrofilów to nieliczny w miarę odsetek.
      • 1all.correct Re: Twój Ruch - już się nie rusza, bo to jest kon 27.11.13, 12:50
        zbysio45 napisał:

> bardzo dziwnej partii oszołoma Palkota.Zawszesie dziwiłem kto mogł głosowac n
        > a to towarzystwo ktore miało tylko dwa cele a mianowicie :
        > <walka bez pardonu z religią katolicką oraz kosciołem katolickim
        > < legalizacja narkotykow dla wszystkich obywateli.
        E tam. To ukryte szczury kościelne.
      • kolter-xl Re: Twój Ruch - już się nie rusza, bo to jest kon 27.11.13, 14:33
        zbysio45 napisał:

> bardzo dziwnej partii oszołoma Palkota.Zawszesie dziwiłem kto mogł głosowac n
        > a to towarzystwo ktore miało tylko dwa cele a mianowicie :
        > <walka bez pardonu z religią katolicką oraz kosciołem katolickim

Zło nalezy piętnować symbolicznym gorącym żelazem, takim złem jest hierarchia waszej sekty

> < legalizacja narkotykow dla wszystkich obywateli.

Kłamiesz mowa tylko o narkotykach , które sa w działaniu słabsze nawet od papierosa

Masz amebo nadzieję ze ubyło w Polsce antyklerykałów ??
    • mila2712 Re: Twój Ruch - już się nie rusza. 16.11.13, 15:10
      Nie chcę wyjść na obrońcę TR ale PSL w sondażach zawsze wychodzi kiepsko. Nie ma szans na wejście do sejmu a rzeczywistość jest zupełnie inna.

Z zasady nie wierzę w sondaże.
    • douglasmclloyd Niech się połączy z bezRuchem Odbudowy Polski nt 16.11.13, 17:26
      • 1all.correct Re: Niech się połączy z bezRuchem Odbudowy Polski 16.11.13, 19:01
        Albo z ZChN lub Partią X !
    • gtxl Re: Zawsze mależy pamiętać 27.11.13, 13:12
      haen2010 napisał:

> Że na czele CBOS stoi dewota - pani profesor Grabowska. Szuja, jakich mało. Qrw
      > a zwyczajna.
      >
      > ona zawsze wyeksponuje procenty zgodne z mafią watykańską.

Kiedy pierwszy raz dzisiaj nazwałeś tak panią Senyszyn,napisałem,że jesteś prymitywem,teraz wiem,że to koprolalia.
      Porozmawiaj o tym z lekarzem określonej specjalności.
      • kolter-xl Wypierdki Stalina !! 27.11.13, 14:13
        gtxl napisał:

> haen2010 napisał:
        >
        > > Że na czele CBOS stoi dewota - pani profesor Grabowska. Szuja, jakich mał
        > o. Qrw
        > > a zwyczajna.
        > >
        > > ona zawsze wyeksponuje procenty zgodne z mafią watykańską.
        >
        >
        > Kiedy pierwszy raz dzisiaj nazwałeś tak panią Senyszyn,napisałem,że jesteś prym
        > itywem,teraz wiem,że to koprolalia.
        > Porozmawiaj o tym z lekarzem określonej specjalności.

"- Jeden z moich kolegów, jak się dowiedział, że będę w dyskusji z panią, prosił, by przekazać podziękowania: to za czasów SLD księża zaczęli dostawać pieniądze za prowadzenie religii w szkole. Także Bóg zapłać za to, że pani koledzy i koleżanki również przyczynili się do jakiejś normalizacji sytuacji - oznajmił w pewnym momencie ks. Sowa.

Eurodeputowana odpowiedziała urażona, że "doskonale pamięta, że Kościół wymusił to na jej kolegach" szantażem. Odpowiedziały jej jednak tylko drwiny pozostałych gości w studio: "Ale biedactwa cierpiały wtedy...".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,11290172,U_Lisa_o_finansach_Kosciola___Gdzie_chrzcza_za_25.html
    • remez2 Re: Zawsze mależy pamiętać 27.11.13, 14:24
      haen2010 napisał:

> Że na czele CBOS stoi dewota - pani profesor Grabowska. Szuja, jakich mało. Qrw
      > a zwyczajna.
      >
      > ona zawsze wyeksponuje procenty zgodne z mafią watykańską.
      Ten post przekażę szefowej CBOS.
    • ognisty.podmuch Tfuj!!!!! Ruch nie ma szans. 27.11.13, 14:44
      • kolter-xl Re: Tfuj!!!!! Ruch nie ma szans. 27.11.13, 14:46
        Tak u takich jak ty co z kolan na widok plebana nie wstają. U nich na 100% nie !!
        • ognisty.podmuch U nich to zależy z której strony wiatr wieje. 27.11.13, 15:05
          Jeszcze chwila i Palikot będzie opłatki łykał. ::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))
          • kolter-xl Re: U nich to zależy z której strony wiatr wieje. 27.11.13, 15:17
            Twój zawsze wieje z okolic Torunia ??
            • ognisty.podmuch Ja tak akurat ateistą jestem. 27.11.13, 15:22
              I to takim prawdziwym.
              • kolter-xl Re: Ja tak akurat ateistą jestem. 27.11.13, 15:36
                ognisty.podmuch napisał:

> I to takim prawdziwym.

Prawdziwym :)))) a co to w twoim narzeczu oznacza ??
                • 1all.correct Re: Tfuj!!!!! Ruch nie ma szans. 27.11.13, 19:40
                  kolter-xl napisał:

> ognisty.podmuch napisał:
                  >
                  > > I to takim prawdziwym.
                  >
                  > Prawdziwym :)))) a co to w twoim narzeczu oznacza ??
                  >
                  Ech kolter, kolter - gdyby durnota umiała fruwać to Twoje dzieci karmiłyby Cię z procy !
                  • kolter-xl Re: Tfuj!!!!! Ruch nie ma szans. 27.11.13, 20:08
                    1all.correct napisała:

> Ech kolter, kolter - gdyby durnota umiała fruwać to Twoje dzieci karmiłyby Cię
                    > z procy !

Koniecznie swoje do twoich na szkolenie wtedy bym posłał ,maja w tym pewno kolosalne doświadczenie.
                    • 1all.correct Re: Tfuj!!!!! Ruch nie ma szans. 27.11.13, 21:11
                      Dębski zgłosił akces do Solidarnej Polski ? Jeden z wielu szczurów opuszczających Palikociarnię. W dodatku kretynek skoro chce "zasilić" partię która też zniknie z sejmu.
    • gtxl Re: Zawsze mależy pamiętać 27.11.13, 19:25
      haen2010 napisał:

> Mój drogi, to dobrze że opinia publiczna do niej dotrze. Ta kościelna szmata do
      > kładnie się sprzedała przed ostatnimi wyborami. To qrwa, nie żadna profesor.

Czy ty czasami patrzysz w lustro?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka