Dodaj do ulubionych

Zemsta Kaczyńskiego!

02.12.13, 08:51
Chytry i głęboko przemyślany jest plan Jarosława!
Bezmyślni starają się przypomnieć mu jak usiłował blokować stowarzyszenie Polski z Unią. Jak straszył Polaków Sodomą i Gomorą Unii...
Jak wrogie mu są ukryte opcje!
Zarzucają mu sklerozę, kłamstwo i dwulicowość!

Jesteście w błędzie!
On wie co czyni!

Nie da się wyrwać Polski i Polaków wyrwać z objęć Unii? Na razie nie da się!
No więc trzeba doprowadzić do rozwalenia tego tworu wprowadzając do niego Ukrainę!

Przecież nie możliwe, żeby Jarek nie widział flag "banderowców" i znaków SS "Gallizien" - to już nie była ukryta opcja niemiecka - to jawna i odkryta opcja nacjonalistów ukraińskich!
Jemu nie jest potrzebna jest Samostijna Ukraina bo ona może Lachiw rezat!

Ukraina potrzebna jest aby rozpierniczyć UE - on tego chce! I Ukraińców zaprasza w imieniu Unii!
Obserwuj wątek
    • ayran Re: Zemsta Kaczyńskiego! 02.12.13, 09:15
      Szczerze powiedziawszy, nie pamiętam by Kaczyński jakoś szczególnie próbował blokować wejście Polski do Unii. W poprzedniej dekadzie, zwłaszcza jej pierwszej połowie, znacznie ważniejszą rolę w PiS grali ludzie o nastawieniu prounijnym, tacy jak Wiesław Walendziak, Paweł Zalewski, czy nawet Marcinkiewicz. Owszem, Marek Jurek był przeciwnikiem wejścia do UE (za głosowaniem "przeciw" w referendum), ale głosu samego Jarosława w tej sprawie sobie nie przypominam i nie sądzę, by zawodziła mnie pamięć.
      • jot-es49 Na to liczy Kaczyński! 02.12.13, 09:22
        Że Ukraińcy o tym pojęcia nie mają, nie pamiętają...
        Na ale skoro nawet ty nie pamiętasz...

Ot... pierwszy z brzegu link!
        • horpyna4 Re: Na to liczy Kaczyński! 02.12.13, 09:48
          A może zapamiętali coś innego. Pamiętacie, jak LK podczas wizyty na Ukrainie został odznaczony orderem Jarosława Mądrego? Ucieszył się wtedy i powiedział, że ma brata Jarosława, który mądry jest.
        • ayran Re: Na to liczy Kaczyński! 02.12.13, 09:50
          To są - jak zwykle - dość cwane wypowiedzi Jarosława, który nie deklaruje się jasno przeciw akcesji, traktując ją jako coś, czego nie nie da sie uniknąć. (things we not always like, but have to do for money)
          • jot-es49 Jasne jak słońce! 02.12.13, 11:21
            Przecież ni jak nie odbieram mu umiejętności łgarstwa!
            W tym łgarstwie politycznym nawet Urban mu nie dorównuje!
        • gtxl Re: Na to liczy Kaczyński! 02.12.13, 09:55
          Ot i ja mam pierwszy z brzegu link.

www.youtube.com/watch?v=Wvp44Ce4UV0
    • cookies9 Re: Zemsta Kaczyńskiego! 02.12.13, 11:18
      jot-es49 napisał:

>Chytry i głęboko przemyślany jest plan Jarosława!

E tam:-) Jaki chytry plan? Po prostu ,jak zwykle, gra znaczonymi kartami...

Jednocześnie przyjeżdżamy tutaj także, bo chcemy kontynuować to wszystko, co było dziełem mojego świętej pamięci brata, prezydenta Rzeczpospolitej, który prowadził politykę, zmierzającą do tego, żeby ta część Europy była razem z UE i mogła się integrować w tej wielkiej całości, jaką jest Europa - podkreślił Kaczyński.

• jot-es49 Nic dziwnego! 02.12.13, 11:34
        W końcu braciszka pochwalono "Jarosławem Mądrym"!
        To zobowiązuje!
    • unkannier.sking nie kłam 02.12.13, 11:26
      pl.wikipedia.org/wiki/Referendum_w_sprawie_przyst%C4%85pienia_Polski_do_Unii_Europejskiej#Zwolennicy_i_przeciwnicy

PiS był ZA udziałem Polski w UE więc PO kiego grzyba łżesz?
      • jot-es49 Popatrz no ty! 02.12.13, 11:32
        A ja stary dureń nie zorientowałem się, że na Ukrainie odbywało się referendum za przystąpieniem do UE!

No, no!

Dziewczę drogie - nie odróżniasz akcesji od przystąpienia...
        Jak zrozumiesz różnicę - napisz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka