Dodaj do ulubionych

Nie wpuścili agenta na posiedzenie BBN

02.12.13, 14:36
Agent Putina nie dostał się na posiedzenie BBN,chociaż miał upoważnienie szefa całej siatki w Polsce.Nie udało się,ale pewnie dalej będą działać na rzecz Rosji.
Obserwuj wątek
    • alistair-p Poprawka:RBN oczywiście. 02.12.13, 14:38

• cookies9 Re: Poprawka:RBN oczywiście. 02.12.13, 14:47
        I bardzo dobrze,że Czarneckiego nie wpuszczono...totumfackim panaprezesa wstęp wzbroniony:-)
    • m.c.hrabia Re: Nie wpuścili agenta na posiedzenie BBN 02.12.13, 14:48
      powinni bydlaka w dupę kopnąć i spuścić ze schodów,
      we łbach im się poprzewracało ,będą dyktować prezydentowi do niego przyjdzie albo nie.
      • wanda43 Re: Nie wpuścili agenta na posiedzenie BBN 02.12.13, 17:14
        podoba mi sie twoj wpis :D
        • volupte Re: Nie wpuścili agenta na posiedzenie BBN 02.12.13, 22:35
          Te schody to cymes:-)
    • judeosceptyk Re: Nie wpuścili agenta na posiedzenie BBN 02.12.13, 14:49
      deser.pl/deser/1,111857,15058402,Twitter_szydzi_ze_zdjecia_Tuska_z_ministrami___Nastroj.html#BoxSlotII2img
      • lionold [...] 02.12.13, 14:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • lionold Re: Dlaczego tak późno ??????????????????????????? 02.12.13, 14:55
      Tak należało postępować z tą bandą politycznych oprychów od 2007 roku w godzinę po ogłoszeniu wyników wyborów. Dzisiaj Polska byłaby już inna a tak mamy smród i nadal nie wiadomo co będzie.
      • jacekm22 Re: Dlaczego tak późno ?????????????????????????? 02.12.13, 17:37
        Tak należało postępować z tą bandą politycznych oprychów od 2007 roku w godzinę po ogłoszeniu wyników wyborów. Dzisiaj Polska byłaby już inna a tak mamy smród i nadal nie wiadomo co będzie......

+1 !!!! Nie wiem z jakich przyczyn PIS ma taryfe ulgowa w mediach ... !! Kazdy nawet najglupszy pierd prezesa jest naglasniany bez ZADNEGO krytycznego komentarza .... :-(
      • wiosnaludzikow Re: Dlaczego tak późno ?????????????????????????? 02.12.13, 18:41
        lionold napisał:

> Tak należało postępować z tą bandą politycznych oprychów od 2007 roku w godzinę
        > po ogłoszeniu wyników wyborów. Dzisiaj Polska byłaby już inna a tak mamy smród
        > i nadal nie wiadomo co będzie.
        Urodzony demokrata z Ciebie. Zdziwisz się ale moim zdaniem kierujesz się sposobem postępowania bardzo zbliźonym do metod Kaczyńskiego.
        • lionold Re: "Zdziwisz się ale moim zdaniem ......." 02.12.13, 20:25
          Zadziwiasz mnie! Ty masz własne zdanie .......
          • wiosnaludzikow Re: "Zdziwisz się ale moim zdaniem ......." 03.12.13, 00:33
            lionold napisał:

> Zadziwiasz mnie! Ty masz własne zdanie .......
            A czyje jest moje zdanie jak nie moje własne ?
            Domyślam się, że trafna opinia bez szans na racjonalną kontr- argumentację boli :)
            Tak, Twoj , zaprezentowany sposób myślenia jest pisoidalny.
          • wiosnaludzikow dlaczego jesteś pisoidem 03.12.13, 06:26
            lionold napisałeś :
            "Tak należało postępować z tą bandą politycznych oprychów od 2007 roku w godzinę po ogłoszeniu wyników wyborów. Dzisiaj Polska byłaby już inna a tak mamy smród i nadal nie wiadomo co będzie."
            To nic innego jak tekst pisoida o konieczności wyrżnięcia watahy. Innej watahy niż Twoja. Jaka to wataha nie ma znaczenia. Jesteś pisoidem.
            • chasyd_z_czerskiej Tuskoid 03.12.13, 13:42
              > To nic innego jak tekst pisoida o konieczności wyrżnięcia watahy.

Autor tej mowy nienawiści był już tuskoidem...

--
              wsumie.pl/tylko-u-nas/72208-ala-jest-chlopcem-a-jas-dziewczynka
    • dystans4 Re: Nie wpuścili agenta na posiedzenie BBN 02.12.13, 16:08
      Bo to bezczelne i obraźliwe żądanie. Np. w 2005 rozmawialiśmy bezpośrednio z Ławrowym. Ja myślę, że jak Putin naprawdę chce z nami rozmawiać, niech nie wysyła w/z podrzędnej agentury, tylko co najmniej ministra spraw zagranicznych. Zresztą, zależy kto ma być z naszej strony.
      Agenturę w naszych szeregach powinno się ją traktować tak jak Putin robi sam. Tu można i należy brać przykład, tylko że zaraz PiS zacznie, że zachodnia cywilizacja, standardy, Srebrna ukradziona zgodnie z prawem i nie wolno odbierać itd. itp.
      I na tym się skończy.
      • alistair-p Re: Nie wpuścili agenta na posiedzenie BBN 02.12.13, 17:10
        To się nazywa DYPLOMACJA :-)) i strona rządowa trzyma się tego w stosunku do Jarkacza jak pijany płotu.A ten korzysta i zachowuje się jak zwyczajny cham.
    • wiosnaludzikow jaki tam agent? 02.12.13, 18:24
      To skandaliczne chamstwo aby wysyłać jakiegoś zasycę na spotkanie z Prezydentem.
      • 1all.correct Podobno staruszek portier strasznie go skopał ! 02.12.13, 20:27
        Rysiek ma taki ryj, że nigdy nie wiadomo czy on jest po łomocie czy przed.
    • zapijaczony_ryj Raczej Idioty 02.12.13, 20:46
      Bym powiedzuiał
    • judeosceptyk Re: Nie wpuścili agenta na posiedzenie BBN 02.12.13, 23:46
      "Nasz człowiek w Warszawie" nie wpuszczony ?
    • 2kecaw coś ci się po..... 02.12.13, 23:49
      było odwrotnie ludzie Moskwy nie wpuścili
      • alistair-p Re: coś ci się po..... 03.12.13, 00:25
        Tego kina już dawno nie ma.A Richard w końcu się doigra.
        • dystans4 Re: coś ci się po..... 03.12.13, 00:38
          Znów widziałem go w tv (chyba w TVP Info). Obleśny, chamski typ.
          • kasiora Re: coś ci się po..... 03.12.13, 11:39
            a jak jest po ukraińsku obatel ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka