Dodaj do ulubionych

Pietrzak, kiedyś kabareciaż

29.12.13, 15:39
teraz jest szykanowany przez Tuskowych siepaczy, za komuny był pupilkiem, po zmianie ustroju potrafił się przykleić do tych co zapewniają dopływ kasy, a teraz staremu dziadziowi nie podoba się krytyka swoich płytkich dowcipów, powinien, w ramach protestu przestać występować, niech tęsknią i niech żałują.
Co za żałosny typek.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15198444,Pietrzak_ma_zakaz_wstepu_do_ambasady_w_Budapeszcie.html#BoxSlotII3img
Obserwuj wątek
    • teodor_jeske_choinski_1 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 15:42
      Myslalem ze ambasady sa od reprezentowania interesow panstwa polskiego i scigania, miedzy innymi, antypolonizmu, a nie polskich kabarecierzy..
      • czan-dra Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 15:48
        A gdzieś Ty wyczytał że go ambasada ściga?
        Szykanuje, a ściga to są dwie różne rzeczy, sam sprawdź, jeśli nie wierzysz.
        • kucyk_trojanski Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 15:53
          Nikt go nie sciga,przeciez ten ramol nie moze uciekac,nie mozna wiec scigac kogos,kto nie moze uciekac
      • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 15:54
        teodor_jeske_choinski_1 napisał(a):

> Myslalem ze ambasady sa od reprezentowania interesow panstwa polskiego i scigan
        > ia, miedzy innymi, antypolonizmu, a nie polskich kabarecierzy..
        >
        >
        >
        Nie są też miejscem, gdzie polski kabareciarz porównuje twarz Prezydenta Polski do sempiterny, że o komentarzach dot. Anny Komorowskiej nie wspomnę.
      • adam111115 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 15:55
        Dla ciebie myślenie to obce pojecie
        • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:11
          adam111115 napisał:

> Dla ciebie myślenie to obce pojecie

Odezwał siem kanadyjczyk.
          Tak jakby dla ciebie, było to... cokolwiek przyjaznego.
          • adam111115 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:59
            Pocaluj Jarka tam gdzie antek siedzi
            • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:00
              adam111115 napisał:

> Pocaluj Jarka tam gdzie antek siedzi

Tyle zdołałałes wymyślić biedaku? może ci mróz tak mocno jajka ścisnął,że nie potrafisz w ogóle myśleć?
              • adam111115 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:11
                Jaki mróz? Nadajesz z Syberii wielonikowcu?
                • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:12
                  adam111115 napisał:

> Jaki mróz? Nadajesz z Syberii wielonikowcu?

Szkoda mi na ciebie czasu.Bywaj i nie odmroź sobie kulek, bo łeb masz i tak odmrożony.
                  • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:14
                    gtxl napisał:

> adam111115 napisał:
                    >
                    > > Jaki mróz? Nadajesz z Syberii wielonikowcu?
                    >
                    >
                    >
                    > Szkoda mi na ciebie czasu.Bywaj i nie odmroź sobie kulek, bo łeb masz i tak odm
                    > rożony.
                    >
                    >
                    >
                    Popatrz, nie tylko ja twoją miałkość intelektualną gtxl dostrzegam...
                    • adam111115 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:17
                      On z małopolski czyli Wolak
                      • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:19
                        adam111115 napisał:

> On z małopolski czyli Wolak

Ślonzok gorolu.Z dziada pradziada.
                        • adam111115 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:23
                          Ślązak z dziada pradziada z małopolski?
                          • adam111115 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:29
                            Cofam, nie doczytałem
                    • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:18

Popatrz, nie tylko ja twoją miałkość intelektualną gtxl dostrzegam...

A on co dostrzegł dziadu z Podkarpacia? Miałkość? albo ci juz śliwowica łeb zalała albo "tempy" jesteś jak ten przysłowiowy góral....
                      • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:21
                        gtxl napisał:

>
                        > Popatrz, nie tylko ja twoją miałkość intelektualną gtxl dostrzegam...
                        >
                        >
                        >
                        > A on co dostrzegł dziadu z Podkarpacia? Miałkość? albo ci juz śliwowica łeb zal
                        > ała albo "tempy" jesteś jak ten przysłowiowy góral....
                        >
                        >
                        Przykro mi, ze tekstu pisanego nie pojmujesz łaskawco...
    • sibod Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:00
      Nikt nie spałował, nikt nie wydał wyroku śmierci..., a podobno reżim , że cho cho.
      Panie Janie...kończ waść, wstydu oszczędz sobie.
      • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:12
        sibod napisał:

> Nikt nie spałował, nikt nie wydał wyroku śmierci..., a podobno reżim , że cho c
        > ho.
        > Panie Janie...kończ waść, wstydu oszczędz sobie.

Wyroku śmierci powiadasz?...jestes jeszcze w świątecznych klimatach, czy przesadziłeś z alkoholem?
        • sibod Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:12
          Jako obrońca uciskanej i szykanowanej gwiazdy sam raczej odstaw butelczyne.

• gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:13
            sibod napisał:

> Jako obrońca uciskanej i szykanowanej gwiazdy sam raczej odstaw butelczyne.
            >

Obrońcą nie jestem,ale co ja wam dzieciaki będę tłumaczył......
            • sibod Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:22
              Akurat mi nie musisz tłumaczyć.
    • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:08
      teraz jest szykanowany przez Tuskowych siepaczy, za komuny był pupilkiem

a teraz
      > staremu dziadziowi nie podoba się krytyka swoich płytkich dowcipów, powinien,
      > w ramach protestu przestać występować, niech tęsknią i niech żałują.
      > Co za żałosny typek.

No....toś pojechał po bandzie. Kim byłeś za komuny ? I sekretarzem d/s propagandy?
      Bo styl tego postu jako zywo przypomina mi tamten styl uprawiania krytyki.
      • czan-dra Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:36
        Co Ty pieprzysz?
        Odstaw to co pijesz, to Ci szkodzi, co widać w zamieszczanych przez Ciebie postach.
        Czyli wg Ciebie za komuny ludzie byli prześladowani przez aparatczyków poprzez krytykę, dlaczego tamten ustrój upadł, nie rozumiem, jak partia kogoś skrytykowała, to po nim?
        Pomyliłeś Stalina z Gierkiem.
        Pietrzak nie ma stu lat, chociaż po nim wszystkiego można się spodziewać.
        • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:42
          czan-dra napisał:

> Co Ty pieprzysz?
          > Odstaw to co pijesz, to Ci szkodzi, co widać w zamieszczanych przez Ciebie post
          > ach.
          > Czyli wg Ciebie za komuny ludzie byli prześladowani przez aparatczyków poprzez
          > krytykę, dlaczego tamten ustrój upadł, nie rozumiem, jak partia kogoś skrytykow
          > ała, to po nim?
          > Pomyliłeś Stalina z Gierkiem.
          > Pietrzak nie ma stu lat, chociaż po nim wszystkiego można się spodziewać.
          >
          Tak zastanawiam się skąd u ciebie tyle odwagi, by krytykować wpisy
          gtxl... Za chwilę zostaniesz przez owego forumowicza siłą jego intelektu w ziemię wdeptany.

gtxl
          • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:48
            gtxl... Za chwilę zostaniesz przez owego forumowicza siłą jego intelektu w ziemię wdeptany.

Wystarczy,że zobaczysz swoje posty jakie do mnie kierowałeś....tytanie yntelektu i wtedy moze się sam zawstydzisz.
            Lubisz jednak jak każdy z Małopolski wpie...ć się między wódke i zakąskę.
            Przewcież post nie był do ciebie miernoto .
            • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:07
              gtxl napisał:

> Tak zastanawiam się skąd u ciebie tyle odwagi, by krytykować wpisy
              > gtxl... Za chwilę zostaniesz przez owego forumowicza siłą jego intelektu w ziem
              > ię wdeptany.
              >
              >
              > Wystarczy,że zobaczysz swoje posty jakie do mnie kierowałeś....tytanie yntelekt
              > u i wtedy moze się sam zawstydzisz.
              > Lubisz jednak jak każdy z Małopolski wpie...ć się między wódke i zakąskę.
              > Przewcież post nie był do ciebie miernoto .
              >
              >
              Jestem z Podkarpacia, a twoje zdanie na swój temat lekce sobie ważę...ciao!
              • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:10

Jestem z Podkarpacia, a twoje zdanie na swój temat lekce sobie ważę...ciao!

Górale by cię ciupagą dziabnęli w plecy,jakbyś się im tak wpie...ł,jak mnie.
                Spadaj ciołku.
                • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:13
                  gtxl napisał:

>
                  > Jestem z Podkarpacia, a twoje zdanie na swój temat lekce sobie ważę...ciao!
                  >
                  > Górale by cię ciupagą dziabnęli w plecy,jakbyś się im tak wpie...ł,jak mnie.
                  > Spadaj ciołku.
                  >
                  >
                  >
                  Tak szczerze ja to nawet nic pisać nie muszę o tobie...sam świadectwo sobie dajesz. No i co ty o góralach wiedzieć możesz, skoro w sempiternie byłeś i guano widziałeś łaskawco?
          • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:57

Nie mogłeś hipokryto tego posta mi na priva posłać? ha ha ha......
            • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:09
              gtxl napisał:

> Tak zastanawiam się skąd u ciebie tyle odwagi, by krytykować wpisy
              > gtxl... Za chwilę zostaniesz przez owego forumowicza siłą jego intelektu w ziem
              > ię wdeptany.
              >
              >
              > Nie mogłeś hipokryto tego posta mi na priva posłać? ha ha ha......
              >
              >
              Nie umiesz sam nic wymyślić, tylko kopiuj-wklej i to tekst takiej miernoty jak ja, za którego mnie masz?
              • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:16
                Nie umiesz sam nic wymyślić, tylko kopiuj-wklej i to tekst takiej miernoty jak ja, za którego mnie masz?

Nie....no,wczoraj to mało z krzesła nie spadłem jak przeczytałem twoją prośbę skierowaną do innego forumowicza żeby ci obrażźliwe teksty na priva puszczał....ha ha ha.
                Spadaj ciołku,zwiń już tego dropsa.
                • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:24
                  gtxl napisał:

> Nie umiesz sam nic wymyślić, tylko kopiuj-wklej i to tekst takiej miernoty jak
                  > ja, za którego mnie masz?
                  >
                  >
                  > Nie....no,wczoraj to mało z krzesła nie spadłem jak przeczytałem twoją prośbę s
                  > kierowaną do innego forumowicza żeby ci obrażźliwe teksty na priva puszczał....
                  > ha ha ha.
                  > Spadaj ciołku,zwiń już tego dropsa.
                  >
                  >
                  Się mi jednak wydaje że z owego swojego zydla spadłeś...na łeb.
                  ps
                  Dropsa to turlają bujając przy okazji wora takie gimbusy jak ty...z tym, ze gimbus to nie wiek, a mentalność vide ty.
        • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:51
          Co Ty pieprzysz?
          Odstaw to co pijesz, to Ci szkodzi, co widać w zamieszczanych przez Ciebie postach.

He he he...ja bym musiał Tobie to samo napisać.
          Jeżeli Pietrzak,Smoleń i paru innych było pieszczochami tamtego okresu,to ja faktycznie musiałem ten okres przespać.
          Nawet za komuny jednak nie czepiali się w tak idiotyczny sposó, jak obecnie kiedy jako minister spraw zagranicznych jest facet,nazywany nawet przez swoich własnych kolegów "obernarcyzem".
          Cóż więcej dodać......
          • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:55
            Upsss..p0leciało

Nawet za komuny jednak nie czepiali się w tak idiotyczny sposó, jak obecnie kiedy jako minister spraw zagranicznych

Tekst poprawiony.

Nawet za komuny jednak nikt nie czepiał się w tak idiotyczny sposób,jak pełniący obecnie funkcje ministra spraw zagranicznych,facet,nazywany nawet przez swoich kolegów "obernarcyzem
            ".
          • czan-dra Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:57
            Dlaczego mieszasz B. Smolenia z byłym oficerem LWP Pietrzakiem? Nie ta liga.
            A ten wpis o ministrze Spraw Zagranicznych to względem czego powstał?
            Sikorski miesza się do działalności kabaretów? Kiedy i gdzie, bo pewnie do mojej pipidówy te wieści nie dotarły.
            • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 16:58
              czan-dra napisał:

> Dlaczego mieszasz B. Smolenia z byłym oficerem LWP Pietrzakiem? Nie ta liga.
              > A ten wpis o ministrze Spraw Zagranicznych to względem czego powstał?
              > Sikorski miesza się do działalności kabaretów? Kiedy i gdzie, bo pewnie do moje
              > j pipidówy te wieści nie dotarły.

Komu "one" ambasadory podlegaja?

"Ten ktoś za karę nie ma wstępu do polskiej ambasady" - miał o Janie Pietrzaku powiedzieć ambasador RP w Budapeszcie Roman Kowalski.
              • czan-dra Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:08
                gtxl napisał:

> Komu "one" ambasadory podlegaja?
                >
                > "Ten ktoś za karę nie ma wstępu do polskiej ambasady" - miał o Janie Pietrzaku
                > powiedzieć ambasador RP w Budapeszcie Roman Kowalski.

Jesli dobrze zrozumiałem, to Sikorski odpowiada za to co miał powiedzieć Kowalski, a czy za to co pomyślał też?
                • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:11
                  Jesli dobrze zrozumiałem, to Sikorski odpowiada za to co miał powiedzieć Kowalski, a czy za to co pomyślał też?

Źle zrozumiałeś, powiedziałem jedynie tyle,że jaki szef....tacy i pracownicy.
                  Taraz już mnie rozumiesz?
                  • czan-dra Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:25
                    To jednak Sikorski powołuje ambasadorów?
                    Musisz się postarać i uwarzyć lepszy bimber, bo ten Ci głowę psuje, albo spróbuj i kup w sklepie, to wino po trzydzieści zeta .....za sześć litrów, pomóc nie pomoże ale może przestaniesz bełkotać bez sensu.
                    • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:29
                      To jednak Sikorski powołuje ambasadorów?

Starasz sie być zabawny,czy nie potrafisz przeczytać,tego co ja napisałem?
                      Zadaj sobie trud przeczytania jeszcze raz,bo na głupoty na temat bimbru nie bedę ci odpowiadał.

Tyle ci tylko powiem,że jak zwykle judzisz w prymitywny dla siebie sposób.
                      Nie musisz odpowiadać.
                    • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:29
                      czan-dra napisał:

> To jednak Sikorski powołuje ambasadorów?
                      > Musisz się postarać i uwarzyć lepszy bimber, bo ten Ci głowę psuje, albo spróbu
                      > j i kup w sklepie, to wino po trzydzieści zeta .....za sześć litrów, pomóc nie
                      > pomoże ale może przestaniesz bełkotać bez sensu.
                      >
                      No to gtxl ma następny obiekt w Twojej osobie, by sobie popluć na niego...
                      • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:36
                        No to gtxl ma następny obiekt w Twojej osobie, by sobie popluć na niego...

Przeczytaj sobie posty w tym wątku,stary sklerotyku.
                        Czy ja ciebie zaatakowałem czy ty mnie?
                        Ile postów napisałeś ad rem w tym wątku?
                        Podpowiem ci stary ramolu.....ani jednego,wszystkie to wycieczki personalne pod moim adresem.
                        Weź dziadygo przewiń sobie pampersa i idź pogadać z wnusiami.
                        Ja ci już mówię.....spie...j - nie dziękuj i nie przepraszaj.
                        • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:38
                          gtxl napisał:

> No to gtxl ma następny obiekt w Twojej osobie, by sobie popluć na niego...
                          >
                          >
                          > Przeczytaj sobie posty w tym wątku,stary sklerotyku.
                          > Czy ja ciebie zaatakowałem czy ty mnie?
                          > Ile postów napisałeś ad rem w tym wątku?
                          > Podpowiem ci stary ramolu.....ani jednego,wszystkie to wycieczki personalne pod
                          > moim adresem.
                          > Weź dziadygo przewiń sobie pampersa i idź pogadać z wnusiami.
                          > Ja ci już mówię.....spie...j - nie dziękuj i nie przepraszaj.
                          >
                          >
                          >
                          Podoba mi się twój styl...nawijaj. ROTFL!
                          ps
                          Jesteś monotematyczny.
                      • czan-dra Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:47
                        simera16 napisał

> No to gtxl ma następny obiekt w Twojej osobie, by sobie popluć na niego...

A tak się staram żeby zrozumiał, że nie ma nic do zaoferowania poza inwektywami, a to nic, dalej pisze jakby od tego zależało jego nędzne życie, jak go zniechęcić, nie chcę być niemiły, ale jak będę musiał ....
                        • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:52
                          czan-dra napisał:

> simera16 napisał
                          >
                          >
                          >
                          > > No to gtxl ma następny obiekt w Twojej osobie, by sobie popluć na niego..
                          > .
                          >
                          > A tak się staram żeby zrozumiał, że nie ma nic do zaoferowania poza inwektywami
                          > , a to nic, dalej pisze jakby od tego zależało jego nędzne życie, jak go zniech
                          > ęcić, nie chcę być niemiły, ale jak będę musiał ....
                          >
                          Nie ma potrzeby go "zniechęcać", on sam się szybko "zniechęca"...Mnie podobno już nawet "wyszarzył" (ze wskazaniem na słowo "podobno"). gtxl to postać wybitna...specyficznie.
                          • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:57
                            Nie ma potrzeby go "zniechęcać", on sam się szybko "zniechęca"...Mnie podobno już nawet "wyszarzył" (ze wskazaniem na słowo "podobno"). gtxl to postać wybitna...specyficznie.

Przyszedłes znowu na forum leczyć swoje kompleksy stary dziadu?
                            Juz ci napisałem,zmienić pampersa,siusiu,paciorek i do łóżka.
                            No ewentualnie do owczarni,tam możesz sobie do woli pobeczeć z owieczkami.
                            • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:03
                              gtxl napisał:

> Nie ma potrzeby go "zniechęcać", on sam się szybko "zniechęca"...Mnie podobno j
                              > uż nawet "wyszarzył" (ze wskazaniem na słowo "podobno"). gtxl to postać wybitna
                              > ...specyficznie.
                              >
                              >
                              > Przyszedłes znowu na forum leczyć swoje kompleksy stary dziadu?
                              > Juz ci napisałem,zmienić pampersa,siusiu,paciorek i do łóżka.
                              > No ewentualnie do owczarni,tam możesz sobie do woli pobeczeć z owieczkami.
                              >
                              >
                              Lubię cię prostaczku czytać taki zabawny jesteś...prawie jak Pietrzak co śpiewał aby masło było masłem...ups...aby Polska była Polską.
                              • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:05
                                Lubię cię prostaczku czytać taki zabawny jesteś

Za chwilę się rozbeczysz....do owczarni,tam sobie pobecz z owieczkami.
                                • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:09
                                  gtxl napisał:

> Lubię cię prostaczku czytać taki zabawny jesteś
                                  >
                                  >
                                  > Za chwilę się rozbeczysz....do owczarni,tam sobie pobecz z owieczkami.
                                  >
                                  >
                                  >
                                  Autopsja czy cUś?
                        • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:53
                          A tak się staram żeby zrozumiał, że nie ma nic do zaoferowania poza inwektywami, a to nic, dalej pisze jakby od tego zależało jego nędzne życie, jak go zniechęcić, nie chcę być niemiły, ale jak będę musiał ...

Powidz mi kłamco,w którym poście w tym wątku cię obrażałem.
                          Dawaj choć jeden post z inwektywami pod twoim adresem.
                          Czekam.....no chyba,że wiesz co oznacza słowo inwektywy,wtedy cię usprawieliwiam.
    • piq życiorys równie dziwaczny i niekonsekwentny,... 29.12.13, 16:58
      ...jak Jadwigi Kaczyńskiej na przykład, Szulca-Rymkiewicza - czy z drugiej strony tego matołka Wajdy: niby opozycjonista, ale czerpiący pełną gębą z cycka peerelowskiego systemu. Inni dostawali zakazy, a on w tym samym czasie jako prześladowany wraz z tamtymi - posadę w telewizji. Kolejny przykład na to, że w archiwach IPN jest tylko część dokumentacji.
      • gtxl Re: życiorys równie dziwaczny i niekonsekwentny,. 29.12.13, 16:59
        piq napisał:

> ...jak Jadwigi Kaczyńskiej na przykład, Szulca-Rymkiewicza - czy z drugiej stro
        > ny tego matołka Wajdy: niby opozycjonista, ale czerpiący pełną gębą z cycka pee
        > relowskiego systemu. Inni dostawali zakazy, a on w tym samym czasie jako prześl
        > adowany wraz z tamtymi - posadę w telewizji. Kolejny przykład na to, że w archi
        > wach IPN jest tylko część dokumentacji.

Brawo....dlatego pewnie popiera PiS,żeby IPN dał mu spokój?
        Ło matko Buzka...
    • bnov a ty Polka ? 29.12.13, 17:33
      kabareciaż? ucz się polskiego,
    • indeed4 Po pierwsze - nie Pietrzak, tylko Pietszak 29.12.13, 17:35
      dbamy o poprawną pisownię i nie pszekręcamy nazwisk.

Po drugie matka Pietszaka była TW i nawet mimo tego nie można sklasyfikować kabareciaża Pietszaka jako resortowe dziecko.

A teraz was zostawiam - kombinujcie gżecznie dlaczego.
      • gtxl Re: Po pierwsze - nie Pietrzak, tylko Pietszak 29.12.13, 17:37
        indeed4 napisał:

> dbamy o poprawną pisownię i nie pszekręcamy nazwisk.
        >
        > Po drugie matka Pietszaka była TW i nawet mimo tego nie można sklasyfikować kab
        > areciaża Pietszaka jako resortowe dziecko.
        >
        > A teraz was zostawiam - kombinujcie gżecznie dlaczego.

Ja wiem dlaczego. Bo to....kabareciaże
        • simera16 Re: Po pierwsze - nie Pietrzak, tylko Pietszak 29.12.13, 17:39
          gtxl napisał:

> indeed4 napisał:
          >
          > > dbamy o poprawną pisownię i nie pszekręcamy nazwisk.
          > >
          > > Po drugie matka Pietszaka była TW i nawet mimo tego nie można sklasyfikow
          > ać kab
          > > areciaża Pietszaka jako resortowe dziecko.
          > >
          > > A teraz was zostawiam - kombinujcie gżecznie dlaczego.
          >
          >
          >
          > Ja wiem dlaczego. Bo to....kabareciaże
          >
          Spory udział w tym kabarecie masz...
    • samantha.1 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:52
      "PiSowcy, dyskusja z Wami jest stratą czasu"

Mało kto chce chyba dyskutować z półanalfabetą z pod znaku PO,
      żenującym kabareciarzem na tym forum okazałeś się ty!
      • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:54
        samantha.1 napisała:

> "PiSowcy, dyskusja z Wami jest stratą czasu"
        >
        > Mało kto chce chyba dyskutować z półanalfabetą z pod znaku PO,
        > żenującym kabareciarzem na tym forum okazałeś się ty!
        • samantha.1 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 17:57
          Autor wątku w sygnaturce to ma ,ale musiał skopiować pewnie,
          bo sam jest półanalfabetą ,po polsku pisać nie potrafi!
          • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:00
            samantha.1 napisała:

> Autor wątku w sygnaturce to ma ,ale musiał skopiować pewnie,
            > bo sam jest półanalfabetą ,po polsku pisać nie potrafi!

Ale mu wolacy simera i adam 111111111115 dzielnie wtórowali.
            Gdyby głupota mogła fruwać.......
            • samantha.1 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:04
              półanalfabeci na czele z ryjem, każdemu kto ma inne zdanie
              są w stanie podgryźć gardło i krew wypić !
              • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:08
                samantha.1 napisała:

> półanalfabeci na czele z ryjem, każdemu kto ma inne zdanie
                > są w stanie podgryźć gardło i krew wypić !

Uderzają zwykle stadem.
                Jeden z takich idiotów nawet jednego postu na temat wątku nie napisał,ale co się nakąsał zębskami,to jego.
                • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:13
                  gtxl napisał:

> samantha.1 napisała:
                  >
                  > > półanalfabeci na czele z ryjem, każdemu kto ma inne zdanie
                  > > są w stanie podgryźć gardło i krew wypić !
                  >
                  >
                  > Uderzają zwykle stadem.
                  > Jeden z takich idiotów nawet jednego postu na temat wątku nie napisał,ale co si
                  > ę nakąsał zębskami,to jego.
                  >
                  >
                  Fajny team; samantha.1 i gtxl... ta sama mentalność rodem z PiS.
                  • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:21
                    Fajny team; samantha.1 i gtxl... ta sama mentalność rodem z PiS.

Dobrze wiesz juhasie,że nie mam nic wspólnego z PiS.
                    Ale znowu jak baran zabeczałeś.
                    Razem z czndrą to już jesteście dwa barany.
                    Przydałaby się wam jeszcze jakaś owieczka.

• simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:45
                      gtxl napisał:

> Fajny team; samantha.1 i gtxl... ta sama mentalność rodem z PiS.
                      >
                      >
                      > Dobrze wiesz juhasie,że nie mam nic wspólnego z PiS.
                      > Ale znowu jak baran zabeczałeś.
                      > Razem z czndrą to już jesteście dwa barany.
                      > Przydałaby się wam jeszcze jakaś owieczka.
                      >
                      >
                      Prostaczku; a gdzie napisałem żeś z PiS? Posiadanie mentalności, to nie to samo. Ale dawaj dalej próbki swej elokwencji.
                      ps
                      Też wiesz dobrze żem nie "wolak", ale aby komuś dołożyć, to ci nawet PiSoidalna samantha pasuje....
                    • adam111115 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:37
                      Co ty tak o tych owieczkach ciągle? Kochasz ktorąś?
                      • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:43
                        adam111115 napisał:

> Co ty tak o tych owieczkach ciągle? Kochasz ktorąś?

Tak mi się kojarzą..... z pe-owcami.
                        • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:45
                          gtxl napisał:

> adam111115 napisał:
                          >
                          > > Co ty tak o tych owieczkach ciągle? Kochasz ktorąś?
                          >
                          >
                          > Tak mi się kojarzą..... z pe-owcami.
                          >
                          "...skojarzenia, to przekleństwo..."
                      • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:43
                        adam111115 napisał:

> Co ty tak o tych owieczkach ciągle? Kochasz ktorąś?
                        >
                        Zostawmy jego uczucia...to zbyt intymny temat. ;)
                  • samantha.1 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:17
                    A Ty z cza-ndrą tworzysz PO-kraczny team jak widać.
                    Niech tak zostanie ,chociaż ja żadnej z mafii nie kibicuję, w przeciwieństwie do ciebie!
                    • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:21
                      samantha.1 napisała:

> A Ty z cza-ndrą tworzysz PO-kraczny team jak widać.
                      > Niech tak zostanie ,chociaż ja żadnej z mafii nie kibicuję, w przeciwieństwie d
                      > o ciebie!

Moje gratulacje,..... ale te peowce juz tak mają.
                      Jak jesteś przeciw platfusiarni to zaraz jesteś pisdak,wolak,pisdzielec itp.
                      Gdyby te peowce czytać potrafili ze zrozumieniem to by nie beczeli jak te owce w zagrodzie.
                    • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:25
                      samantha.1 napisała:

> A Ty z cza-ndrą tworzysz PO-kraczny team jak widać.
                      > Niech tak zostanie ,chociaż ja żadnej z mafii nie kibicuję, w przeciwieństwie d
                      > o ciebie!
                      >
                      Szczerze powiedziawszy, to mnie każda koteria polityczna kalafiorem zwisa..., ale gdybym miał się już z kimś utożsamiać, to najbliżej mam do SLD.
                      • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:28
                        Szczerze powiedziawszy, to mnie każda koteria polityczna kalafiorem zwisa..., ale gdybym miał się już z kimś utożsamiać, to najbliżej mam do SLD.

Nie mów tego głośno,bo wstyd przynosisz prawdziwym sympatykom SLD, w tym również i mnie.
                        • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:32
                          gtxl napisał:

> Szczerze powiedziawszy, to mnie każda koteria polityczna kalafiorem zwisa..., a
                          > le gdybym miał się już z kimś utożsamiać, to najbliżej mam do SLD.
                          >
                          >
                          > Nie mów tego głośno,bo wstyd przynosisz prawdziwym sympatykom SLD, w tym równie
                          > ż i mnie.
                          >
                          >
                          No i kto kogo zaczepia mój ty współwyznawco polityczny?
                          ps
                          Gdzie cię nauczono narzucania ludziom w co mają wierzyć, kogo popierać, jakie mieć sympatie...w seminarium duchowym?
                          • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:36
                            Gdzie cię nauczono narzucania ludziom w co mają wierzyć, kogo popierać, jakie mieć sympatie...w seminarium duchowym?

To teraz spokojnie przeczytaj sobie wszystkie posty w tym wątku.
                            Nie powinno ci to sprawić problemu.
                            Wnioski wyciągnij sobie sam. Ja ide sobie cos poczytać.
                            Dość już tego pieprzenia....
                            • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:47
                              gtxl napisał:

> Gdzie cię nauczono narzucania ludziom w co mają wierzyć, kogo popierać, jakie m
                              > ieć sympatie...w seminarium duchowym?
                              >
                              >
                              > To teraz spokojnie przeczytaj sobie wszystkie posty w tym wątku.
                              > Nie powinno ci to sprawić problemu.
                              > Wnioski wyciągnij sobie sam. Ja ide sobie cos poczytać.
                              > Dość już tego pieprzenia....
                              >
                              Poczytaj, poczytaj...może wówczas zastanowisz się znad używaniem określeń "menda", "bydlę" w tak prozaicznym dyspucie jak ten co porzucasz.
                              • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:54
                                Poczytaj, poczytaj...może wówczas zastanowisz się znad używaniem określeń "menda", "bydlę" w tak prozaicznym dyspucie jak ten co porzucasz.

Ja, pierwszy autora wątku tak nie nazwałem. To on tak zrobił,a ja nie lubię być nikomu nic winny. Dodałem od siebie tylko słowo bydlak w zamian za menę i pijaczka.
                                Bo faktycznie trzeba być bydlakiem żeby wąchać kogoś przez monitor.
                                Z tobą było podobnie kiedyś,więc odpowiedziałem ci w ten sam sposób.
                                Nawet przedtem wysłałem ci gołąbka pokoju,ale ty go schrupałeś.
                                • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:57
                                  gtxl napisał:

> Poczytaj, poczytaj...może wówczas zastanowisz się znad używaniem określeń "mend
                                  > a", "bydlę" w tak prozaicznym dyspucie jak ten co porzucasz.
                                  >
                                  >
                                  > Ja, pierwszy autora wątku tak nie nazwałem. To on tak zrobił,a ja nie lubię być
                                  > nikomu nic winny. Dodałem od siebie tylko słowo bydlak w zamian za menę i pija
                                  > czka.
                                  > Bo faktycznie trzeba być bydlakiem żeby wąchać kogoś przez monitor.
                                  > Z tobą było podobnie kiedyś,więc odpowiedziałem ci w ten sam sposób.
                                  > Nawet przedtem wysłałem ci gołąbka pokoju,ale ty go schrupałeś.
                                  >
                                  >
                                  Szkoda mi cię...wszyscy p-ko tobie, a ty niczym lilia niewinny.
                                  ps
                                  Od gołąbków wolę golonkę z zimnym "Tyskim"....
                                  • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 20:02
                                    Szkoda mi cię...wszyscy p-ko tobie, a ty niczym lilia niewinny.

Czy ja pisałem,że jestem niewinny?
                                    • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 20:08
                                      gtxl napisał:

> Szkoda mi cię...wszyscy p-ko tobie, a ty niczym lilia niewinny.
                                      >
                                      >
                                      > Czy ja pisałem,że jestem niewinny?
                                      >
                                      I tak mi cię żal...to taka wrodzona empatia, a może zrozumienie młodego człowieka, przez starego ciula z Podkarpacia jak mnie raczysz określać...?
                                      • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 20:13
                                        I tak mi cię żal...to taka wrodzona empatia, a może zrozumienie młodego człowieka, przez starego ciula z Podkarpacia jak mnie raczysz określać...?

Dzięki ci dobry człowieku za wszystko.
                                        • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 20:14
                                          gtxl napisał:

> I tak mi cię żal...to taka wrodzona empatia, a może zrozumienie młodego człowie
                                          > ka, przez starego ciula z Podkarpacia jak mnie raczysz określać...?
                                          >
                                          >
                                          > Dzięki ci dobry człowieku za wszystko.
                                          >
                                          >
                                          >
                                          Nie ma za co, polecam się na przyszłość...aczkolwiek nie nałogowo.
                                          • simera16 P.S... 29.12.13, 20:16

I tak ten wątek moderator w kosmos wyśle...
            • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:05
              gtxl napisał:

> samantha.1 napisała:
              >
              > > Autor wątku w sygnaturce to ma ,ale musiał skopiować pewnie,
              > > bo sam jest półanalfabetą ,po polsku pisać nie potrafi!
              >
              >
              > Ale mu wolacy simera i adam 111111111115 dzielnie wtórowali.
              > Gdyby głupota mogła fruwać.......
              >
              >
              >
              "wolacy" powiadasz...cieniutko u ciebie z percepcją, oj cieniutko.
              • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:11
                wolacy" powiadasz...cieniutko u ciebie z percepcją, oj cieniutko.

Ty się nie martw o moją percepcję, tylko zmień sobie pampersa,bo smród juz czuć na forum.
                • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:14
                  gtxl napisał:

> wolacy" powiadasz...cieniutko u ciebie z percepcją, oj cieniutko.
                  >
                  >
                  > Ty się nie martw o moją percepcję, tylko zmień sobie pampersa,bo smród juz czuć
                  > na forum.

>
                  >
                  To może wyjdź ze sławojki?
            • czan-dra Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:09
              Widzisz mendo, sam walisz byki, a drugiemu wypominasz, a i to dopiero jak ktoś zwrócił Ci uwagę że napisałem z błędem, teraz wytłumacz mi to pijaczku:

Powidz mi kłamco,w którym poście w tym wątku cię obrażałem.
              Dawaj choć jeden post z inwektywami pod twoim adresem.
              Czekam.....no chyba,że wiesz co oznacza słowo inwektywy,wtedy cię usprawieliwiam.
              • samantha.1 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:13
                Ty nie odróżniasz literówki od błędu ortograficznego?
                Czy walisz na oślep ,by tylko przywalić?
                • czan-dra Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:15
                  Odróżniam i jest mi wstyd, taki głupi błąd, ale ten spółgłoskowiec nawet tego nie zauważył, dopiero jak mu zwróciłaś uwagę zaczął się nabijać.
                  • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:18
                    czan-dra napisał:

> Odróżniam i jest mi wstyd, taki głupi błąd, ale ten spółgłoskowiec nawet tego n
                    > ie zauważył, dopiero jak mu zwróciłaś uwagę zaczął się nabijać.

Zauważyłem medo [pospolita, ale byłem za bardzo kulturalny żeby ci mendo to od razu wytknąć.
                    Teraz spier...j medo chlać gorzałę. Pijaczku i wolaczku....
                    • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:47
                      gtxl napisał:

>
                      >
                      > Zauważyłem medo [pospolita, ale byłem za bardzo kulturalny żeby ci mendo to od
                      > razu wytknąć.
                      > Teraz spier...j medo chlać gorzałę. Pijaczku i wolaczku....
                      >
                      >
                      >
                      Monotematyczny nawet w ubliżaniu jesteś....
                      • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:51
                        Monotematyczny nawet w ubliżaniu jesteś....

Ty, Monotematyczny nawet w ubliżaniu jesteś....

monotematyczny jesteś w ciągłym odpisywaniu na moje posty.
                        Pokaz mi,że stac cie na lekceważenie moich postów.
                        Do chamów nie wolno się grzecznie zwracać.
                        Chama trzeba kopnąć w tyłek, a nie prosić go o kulturę wypowiedzi.
                        • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:55
                          gtxl napisał:

> Monotematyczny nawet w ubliżaniu jesteś....
                          >
                          > Ty, Monotematyczny nawet w ubliżaniu jesteś....
                          >
                          > monotematyczny jesteś w ciągłym odpisywaniu na moje posty.
                          > Pokaz mi,że stac cie na lekceważenie moich postów.
                          > Do chamów nie wolno się grzecznie zwracać.
                          > Chama trzeba kopnąć w tyłek, a nie prosić go o kulturę wypowiedzi.
                          >
                          >
                          >
                          >
                          >
                          Lubię drażnić takich prostaczków...lepsze to niż cała Egida z Jasiem do kupy wzięta.
                          • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:00
                            Lubię drażnić takich prostaczków...lepsze to niż cała Egida z Jasiem do kupy wzięta.

Przecież ty nie jestes w stanie...nawet mnie drażnić.
                            • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 19:03
                              gtxl napisał:

> Lubię drażnić takich prostaczków...lepsze to niż cała Egida z Jasiem do kupy wz
                              > ięta.
                              >
                              > Przecież ty nie jestes w stanie...nawet mnie drażnić.
                              >
                              A to widać po twoich ripostach....ROTFL!
                • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:19
                  samantha.1 napisała:

> Ty nie odróżniasz literówki od błędu ortograficznego?
                  > Czy walisz na oślep ,by tylko przywalić?

Co może innego menda zrobić,albo kundel?
                  Nie mógł mnie ugryź to mi obsikał nogawkę od spodni.
                  • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:48
                    gtxl napisał:

> samantha.1 napisała:
                    >
                    > > Ty nie odróżniasz literówki od błędu ortograficznego?
                    > > Czy walisz na oślep ,by tylko przywalić?
                    >
                    >
                    >
                    > Co może innego menda zrobić,albo kundel?
                    > Nie mógł mnie ugryź to mi obsikał nogawkę od spodni.
                    >
                    >
                    >
                    >
                    Duży ten kundel musiał być, boś ty to taka "satyra w krótkich majteczkach"....
              • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:16
                czan-dra napisał:

> Widzisz mendo, sam walisz byki, a drugiemu wypominasz, a i to dopiero jak ktoś
                > zwrócił Ci uwagę że napisałem z błędem, teraz wytłumacz mi to pijaczku:

Widzsisz bydlaku teraz już ci odpowiem w twoim języku.
                Twój błąd ortograficzny zauważyłem od razu,ale nie napisałem ani słowa,dopóki kto inny tego nie zauważył.

Nie potrafisz mendo nic sensownego odpisać i zabrałeś się za iwektywy.
                Dlaczego? bo jestes sam upierdliwą mendą

Pamiętaj bydlaku,że literówka, to nie jest to samo co błąd ortograficzny.
                Teraz ci już lepiej....mendo?
                • czan-dra Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:35
                  Widsisz, ooo, ktoś chyba traci opanowanie, może dasz mi spokój, naprawdę nie mam ochoty czytać Twoje wypociny, no i byłbym zapomniał, pijaczku, kiślu, czy jak tam Cię na wsi wołają.
                  EOT.
                  • gtxl Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:38
                    czan-dra napisał:

> Widsisz, ooo, ktoś chyba traci opanowanie, może dasz mi spokój, naprawdę
                    > nie mam ochoty czytać Twoje wypociny, no i byłbym zapomniał, pijaczku, kiślu,
                    > czy jak tam Cię na wsi wołają.
                    > EOT.

Udowodniłem ci,kto jest pijaczkiem i kto nie kontroluje tego co pisze.
                    Nie mam również ochoty tobą rozmawiać kaszubie.
                    • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:51
                      gtxl napisał:

> czan-dra napisał:
                      >
                      > > Widsisz, ooo, ktoś chyba traci opanowanie, może dasz mi spokój, na
                      > prawdę
                      > > nie mam ochoty czytać Twoje wypociny, no i byłbym zapomniał, pijaczku, k
                      > iślu,
                      > > czy jak tam Cię na wsi wołają.
                      > > EOT.
                      >
                      >
                      >
                      > Udowodniłem ci,kto jest pijaczkiem i kto nie kontroluje tego co pisze.
                      > Nie mam również ochoty tobą rozmawiać kaszubie.
                      >
                      >
                      >
                      Masz jakieś problemy w stosunku do ludzi z innych niż ty stron Polski?
                • simera16 Re: Pietrzak, kiedyś kabareciaż 29.12.13, 18:49
                  gtxl napisał:

> czan-dra napisał:
                  >
                  > > Widzisz mendo, sam walisz byki, a drugiemu wypominasz, a i to dopiero jak
                  > ktoś
                  > > zwrócił Ci uwagę że napisałem z błędem, teraz wytłumacz mi to pijaczku:
                  >
                  >
                  > Widzsisz bydlaku teraz już ci odpowiem w twoim języku.
                  > Twój błąd ortograficzny zauważyłem od razu,ale nie napisałem ani słowa,dopóki k
                  > to inny tego nie zauważył.
                  >
                  > Nie potrafisz mendo nic sensownego odpisać i zabrałeś się za iwektywy.
                  > Dlaczego? bo jestes sam upierdliwą mendą
                  >
                  > Pamiętaj bydlaku,że literówka, to nie jest to samo co błąd ortograficzny.
                  > Teraz ci już lepiej....mendo?
                  >
                  >
                  >
                  Ślicznie i jak ortograficznie! ROTFL!
    • indeed4 Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO: 29.12.13, 18:38
      www.kultura.senior.pl/121,0,Fronczewski-Pietrzak-i-Janda-inwigilowani-przez-SB,4487.html

tłumaczyć dalej, kogo nazywamy resortowym dzieckiem? Czy wystarczy.
      • gtxl Re: Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO 29.12.13, 18:42
        indeed4 napisał:

> www.kultura.senior.pl/121,0,Fronczewski-Pietrzak-i-Janda-inwigilowani-przez-SB,4487.html
        >
        > tłumaczyć dalej, kogo nazywamy resortowym dzieckiem? Czy wystarczy.

Dlatego zabrałem głos w tym idiotycznym wątku tego platfusa, bo żyłem w tych czasach.
        No i platfusy zakute łby spuścili się z łańcucha jak psy.
        • indeed4 Re: Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO 29.12.13, 18:45
          spora część z tego jest prawdą

wzzw.wordpress.com/2013/10/16/lista-wspolpracownikow-sb-w-platformie-obywatelskiej
          • simera16 Re: Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO 29.12.13, 18:57
            indeed4 napisał:

> spora część z tego jest prawdą
            >
            > wzzw.wordpress.com/2013/10/16/lista-wspolpracownikow-sb-w-platformie-obywatelskiej
            >
            No i co w związku z tym?
          • samantha.1 Re: Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO 29.12.13, 19:08
            indeed4 napisał:

> spora część z tego jest prawdą
            >
            > wzzw.wordpress.com/2013/10/16/lista-wspolpracownikow-sb-w-platformie-obywatelskiej

A inni, jak Beatka Tyszkiewicz sama dobrowolnie donosiła?
            • simera16 Re: Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO 29.12.13, 19:11
              samantha.1 napisała:

> indeed4 napisał:
              >
              > > spora część z tego jest prawdą
              > >
              > > wzzw.wordpress.com/2013/10/16/lista-wspolpracownikow-sb-w-platformie-obywatelskiej
              >
              >
              > A inni, jak Beatka Tyszkiewicz sama dobrowolnie donosiła?
              >
              Widać Kukliński za mistrza im był....
        • simera16 Re: Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO 29.12.13, 18:53
          gtxl napisał:

> indeed4 napisał:
          >
          > > www.kultura.senior.pl/121,0,Fronczewski-Pietrzak-i-Janda-inwigilowani-przez-SB,4487.html
          > >
          > > tłumaczyć dalej, kogo nazywamy resortowym dzieckiem? Czy wystarczy.
          >
          >
          > Dlatego zabrałem głos w tym idiotycznym wątku tego platfusa, bo żyłem w tych cz
          > asach.
          > No i platfusy zakute łby spuścili się z łańcucha jak psy.
          >
          >
          >
          >
          arbiter elegentiarum tego forum imć gtxl napisał co powyżej z wrodzoną sobie empatią....
          • gtxl Re: Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO 29.12.13, 18:58
            arbiter elegentiarum tego forum imć gtxl napisał co powyżej z wrodzoną sobie empatią...

Ilu osobom ty już tak napisałeś?
            Wyuczyłeś się parę ocobrzmiących słów i tak epatujesz,że ho-ho-ho-woo-hoo !!!!
            • simera16 Re: Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO 29.12.13, 19:05
              gtxl napisał:

> arbiter elegentiarum tego forum imć gtxl napisał co powyżej z wrodzoną sobie em
              > patią...
              >
              >
              > Ilu osobom ty już tak napisałeś?
              > Wyuczyłeś się parę ocobrzmiących słów i tak epatujesz,że ho-ho-ho-woo-hoo !!!!
              >
              >
              Każdemu dla kogo adekwatne jest to określenie sprzedaję ten gryps. Dla ciebie treści celowo nie zmieniałem...byś zrozumiał.
            • volupte Re: Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO 29.12.13, 19:21
              A to juz chyba asertywnosć:-)
              • simera16 Re: Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO 29.12.13, 19:25
                volupte napisał:

> A to juz chyba asertywnosć:-)
                >
                W rzeczy samej! :D
      • x2468 Re: Lektura dla bystrego, żelaznego elektoratu PO 29.12.13, 19:40
        "Pietrzak stwierdził ze czul na karku oddech SB" - Oczywiście, ten oddech resortowe dziecko musiało czuć od urodzenia. Mama posłanka na sejm z ramienia PPR tata komuch generał milicji.
        pl.wikipedia.org/wiki/Tadeusz_Pietrzak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka