Dodaj do ulubionych

Dziennikarstwo Frondy

04.01.14, 10:49
Codziennie jeden tekst o Bratkowskiej. Poświęcony jednemu z jej zdań. Jakby to były co najmniej słowa Jezusa. Ale tych ludzi interesuje głównie co mówi Michnik i Bratkowska. Jezus niekoniecznie.
Obserwuj wątek
    • chasyd_z_czerskiej Re: Dziennikarstwo Frondy 04.01.14, 13:57
      kajdanik napisał:

> Codziennie jeden tekst o Bratkowskiej. Poświęcony jednemu z jej zdań.

Chciałbyś , abyśmy zapomnieli o "złotych myślach" tej wybitnej feministki ?... :)

--
      biznes.newsweek.pl/jak-w-niedziele-pracuje-europa,104851,1,1.html
      • kajdanik Re: Dziennikarstwo Frondy 04.01.14, 14:11
        Wręcz przeciwnie. Ci, którzy na nią plują jej dodają mądrości. Wybór jest chyba oczywisty po której stanąć stronie :)))))))
        • indeed4 Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 14:23
          tam masz strawę duchową na swoim poziomie - Frondy nie musisz czytać.
          • kajdanik Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 14:30
            mierzysz swoją miarką koleżko. bo takiej miary są lekturki w twoim świecie. w moim są takie po kilkaset stron.
            • indeed4 Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 14:41
              Nie wątpię, że masz na półce dzieła wszystkie Lenina - "Fakty i Mity" obok tego to jednak kanon lektur takich jak ty ateistycznych komuszych gnid.
              • kajdanik Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 14:45
                ja nie wątpię, że ty nie masz nic na tych półkach oprócz kilku obrazków od księdza.
                • indeed4 Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 14:49
                  Powiedziałbym ci gdzie mam wątpliwości kolejnego antyklerykalnego półgłówka, ale mi się nie chce :-)))
                  • kajdanik Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 14:52
                    tam gdzie miałeś księdza za młodu?
                    • indeed4 Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 14:54
                      Nie, tam gdzie mój proboszcz dojechał twoją matkę :-)))
                      • kajdanik Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 15:05
                        Ładnie o nim mówisz "Mój proboszcz" . Jak Danusia "mój ci on"
                        • indeed4 Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 15:11
                          Też powinieneś traktować go z uczuciem - w końcu jest twoim ojcem :-)))
                          • kajdanik Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 15:14
                            Ale to ty do niego mówisz "mój". To jak w końcu : komunistyczna gnida czy bękart parafii? miotasz się , bo permanentnie pupcia boli,co? :)))))
                            • indeed4 Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 15:18
                              Ja mówię do twojego ojca "proboszcz" - a kogo boli pupcia to chyba jasne, skoro komuchy twierdzą, że Kościół to siedlisko pedofilii :-)))
                              • kajdanik Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 15:25
                                nie wiem co mówią komuchy, ale wiem co mówi prokuratura i księża w telewizorze.
                                • indeed4 Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 15:32
                                  Co mówią, że księżowskie bękarty z obolałą pupcią zioną nienawiścią do Kościoła, jak ty? :-)))
                                  • kajdanik Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 15:36
                                    No nie wiem, poczytaj swoje wpisy i moje i zgadnij, które zioną nienawiścią.
                                    • indeed4 Re: Ty masz swoje "Fakty i Mity" i "Nie" 04.01.14, 15:39
                                      Otóż to! Poczytaj swoje posty, a będziesz wiedział.
                                      • indeed4 Tu czytać, chamowaty ateistyczny prymitywie 04.01.14, 15:41
                                        i nie bredzić

forum.gazeta.pl/forum/w,721,148682012,148690004,Pozdrow_swoich_znajomych_kochajace_mamusie_.html
                                        • kajdanik Re: Tu czytać, chamowaty ateistyczny prymitywie 04.01.14, 15:48
                                          pl.wikipedia.org/wiki/Syndrom_sztokholmski
                                          • indeed4 0,2% - dotarło do antyklerykalnego przygłupa? 04.01.14, 15:51
                                            forum.gazeta.pl/forum/w,721,148682012,148690031,Aha_.html
                                            • indeed4 EOT. 04.01.14, 15:51
                                              j.w.
                                              • kajdanik AMen 04.01.14, 15:53
                                                właśnie z tego słynie kościół, że nie chce ujawnić.
                                                • indeed4 Tylko w móżdżkach ateistycznego oszołomstwa :-))) 04.01.14, 16:03
                                                  Policjanci i prokuratura nie mogą ścigać podejrzanych, bo biskupi ich chowają w piwnicy!

Stuknij się debilu w baniak.

Bye.

Nie zapomnij obok portretu Lenina powiesić sobie nad łóżkiem obrazka opluwanej męczennicy Bratkowskiej - takiej samej lewackiej kretynki jak ty.
                                                  • indeed4 Lektura obowiązkowa: 04.01.14, 16:06
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,721,148682012,148690076,Gamoniu_.html

FINITO.
                                                  • kajdanik Re: Tylko w móżdżkach ateistycznego oszołomstwa : 04.01.14, 16:11
                                                    sądząc po ilości epitetów to niezły kozak musisz być w realu ;) rządzisz.

obrazki na ścianach zostawiam katolikom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka