Dodaj do ulubionych

Niesiołowski przyznaje się do błędu

16.01.14, 20:00
Jak przyznał w rozmowie z TOK FM Stefan Niesiołowski, w 1989 r. "każdy myślał, że w ciągu 25 lat to on (Mariusz Trynkiewicz - przyp. red.) zdechnie w tym więzieniu".

wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,Stefan-Niesiolowski-to-byl-blad-Ja-tez-za-to-odpowiadam-i-przepraszam,wid,16335793,wiadomosc.html?ticaid=11208c&_ticrsn=5

Nie ma to jak szczerość panie mirabelka.
Ja pie...przeciez on wtedy był w ZCHN.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Jakby ktoś puszczał bąki. 16.01.14, 20:55
      uuuuuu,ohyda
    • erte2 Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 14:58
      I to jest własnie różnica pomiędzy Niesiołowskim a wieloma innymi. Niesiołowski bowiem gębę ma niewyparzoną, poglądy dość wyraziste i często mówi prędzej niż myśli - spontanicznie, impulsywnie i często ostro ( a nawet od rzeczy).
      Ale jest chyba jedynym który po ochłonięciu i przemyśłeniu potrafi po prostu przeprosić. Potrafi przyznać się do błędu, powiedzieć że się mylił albo zagalopował. I potrafi też skorygować swoje zbyt radykalne poglądy i powiedzieć o tym publicznie.
      Rzadka to cecha nie tylko wśród polityków, ale w ogóle.
      • wiosnaludzikow Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 19:41
        Tak , swoje poglądy wielokrotnie korygował w zależności od tego kto mu dawaj etacik w sejmie lub senacie.
        • erte2 Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 21:22
          wiosnaludzikow
          Czysta, żywa zawiść w stosunku do człowieka który od młodości konsekwentnie zwalczał komunę płacąc za to wieloletnim więzieniem i szykanami. Rzeczywiście, koniunkturalista pełną gębą w odróżnieniu np. od takiego Kwaśniewskiego który "socjalizmu broni jak niepodległości" czy Millera, obiecującego onegdaj wieczny sojusz z Krajem Rad.
          Stefan Niesiołowski jest po prostu człowiekiem mądrym i myślacym, potrafiącym dostrzec własne błędy i korygować je, pozostając wszakże wiernym jednemu zasadniczemu przekonaniu, czyli wierności niepodległości Polski.
      • gtxl Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 19:54
        erte2

Ja nie krytykowałem jego przyznania się do błędu,krytykowałem go tylko za słowa,które wypowiedział.
        Myślałem,że zdechnie za 25 lat.....
        • erte2 Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 21:28
          gtxl napisał:
          Ja nie krytykowałem jego przyznania się do błędu,krytykowałem go tylko za słowa ,które wypowiedział.
          Myślałem,że zdechnie za 25 lat.....

Nie bądźmy hipokrytami. Stefan Niesiołowski powiedział po prostu to o czym większość z nas po cichu myśli, tylko krępuje się głośno powiedzieć.
          • gtxl Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 18.01.14, 09:13
            Nie bądźmy hipokrytami. Stefan Niesiołowski powiedział po prostu to o czym większość z nas po cichu myśli, tylko krępuje się głośno powiedzieć.

Nie rozumiesz,że jemu po prostu nie wypadało tak powiedzieć?
            Noblesse oblige....jest przecież profesorem.
            • wiosnaludzikow Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 18.01.14, 09:44
              gtxl napisał:

> Nie bądźmy hipokrytami. Stefan Niesiołowski powiedział po prostu to o czym więk
              > szość z nas po cichu myśli, tylko krępuje się głośno powiedzieć.
              Beze mnie.
              Mentalność Ku Klux Klanu.
              • gtxl Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 18.01.14, 10:20
                wiosnaludzikow napisał:

> gtxl napisał:
                >
                > > Nie bądźmy hipokrytami. Stefan Niesiołowski powiedział po prostu to o czy
                > m więk
                > > szość z nas po cichu myśli, tylko krępuje się głośno powiedzieć.

> Beze mnie.
                > Mentalność Ku Klux Klanu.

Ten cytat nie pochodzi odemnie.
                To napisał erte2.
    • taziuta Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 15:01
      gtxl napisał:

> Jak przyznał w rozmowie z TOK FM Stefan Niesiołowski, w 1989 r. "każdy myślał,
      > że w ciągu 25 lat to on (Mariusz Trynkiewicz - przyp. red.) zdechnie w tym więzieniu".

Takie to już jest to nasze narodowe chrześcijaństwo. Miłują bliźnich jak cholera!
    • zayka_nr11 Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 20:07
      gtxl napisał:

> Jak przyznał w rozmowie z TOK FM Stefan Niesiołowski, w 1989 r. "każdy myślał,
      > że w ciągu 25 lat to on (Mariusz Trynkiewicz - przyp. red.) zdechnie w tym więz
      > ieniu".

ja więzienny kolega kolega Niesiołowskiego - erich koch
    • adam111115 Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 20:11
      A który z prominentnych pisowcow dzisiaj był wtedy w sejmie kontraktowym?
      • x2468 Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 20:14
        Żadna swołocz nie chce się przyznać.
    • remez2 Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 20:16
      Przecież on zawsze był umysłowo sprawny ... inaczej.
      • x2468 Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 20:19
        Co powiesz o sobie marny człowieku który Niesiołowskiemu nawet do kostek nie dorastasz?
        • remez2 Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 20:26
          x2468 napisał:

> Co powiesz o sobie marny człowieku który Niesiołowskiemu nawet do kostek nie do
          > rastasz?
          Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i pomyśl. Przecież nic o mnie nie wiesz.
          • gtxl Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 20:32
            Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i pomyśl. Przecież nic o mnie nie wiesz.

On wie wszystko,nie tylko o Tobie.
            Mnie również wczoraj podsumował nazywając mnie kłamcą.
            Teraz trzeba by mu zadać pytanie czy jest w stanie złożyć samokrytykę?
            Ale ja się brzydzę zadawać mu takie pytanie.
            • remez2 Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 20:36
              U nas na wsi mówią - szkoda kużdyn jedyn wyraz. :-)
          • x2468 Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 20:41
            Oceniam ciebie po jakości wpisów na tym forum. Wystarczy.
            • gtxl Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 20:44
              x2468 napisał:

> Oceniam ciebie po jakości wpisów na tym forum. Wystarczy.

Najlepiej będzie, jak zaczniesz oceniać sam siebie,bo faktycznie w każdym prawie poście zajmujesz się ocenianiem swoich adwersarzy.
            • remez2 Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 20:52
              x2468 napisał:

> Oceniam ciebie po jakości wpisów na tym forum. Wystarczy.
              I jakość moich wpisów (dzięki, że czytasz) upoważniła się do takiej oceny? Ciekawe.
              Uważam, że PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. Oni nie mają właściwie żadnego programu. Nie wyrażają w żadnej trudnej sprawie zdania.
              Nie występują pod własnym szyldem, bo to ich zwalnia z potrzeby zajmowania stanowiska w trudnych sprawach. To jest oczywiście gra na bardzo krótką metę.
              Udają, że nie są partią, a nią są. Udają, że wprowadzają nową jakość, że są tam nowi ludzie. (...) O PiS nie chcę mówić. Tam są moi przyjaciele. (...) Samego PiS nie chcę oceniać, jest tam dużo wspaniałych ludzi.
              Stefan Niesiołowski - w wywiadzie "Naśladujmy Litwę", Życie 01.08.2001

• don.kichote Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 21:19
            remez2 napisał:

> Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś i pomyśl. Przecież nic o mnie nie
            > wiesz.

Wydajesz się być zdziwionym, ale on ma rację!
            W chamstwie, knajackim języku, manipulacji faktami - nie ma sobie równych; nawet wśród PiS-ich!
            "Kudy" Tobie do "Stefana"?!
            • remez2 Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 21:26
              Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. (...) W istocie jest takim świecącym pudełkiem. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną
              recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO.
              Stefan Niesiołowski - "Świecące pudełko", Gazeta Wyborcza 19.09.2001
              • erte2 Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 21:33
                remez2
                Na początku myślałem podobnie, szczególnie jako członek UW. Ale zmieniłem zdanie.
                • remez2 Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 21:45
                  erte2 napisał:

> remez2
                  > Na początku myślałem podobnie, szczególnie jako członek UW. Ale zmieniłem zdanie.
                  Gratuluję stałości poglądów.
                  Przy okazji nasuwa się pytanie, jak to możliwe, by ktoś z takim życiorysem jak Andrzej Olechowski â?? płytki intelektualnie i pod wieloma względami po prostu niewiarygodny â?? mógł zdobyć kilka milionów głosów w wyborach prezydenckich. PO najprawdopodobniej skończy tak jak wszystkie ruchy, które spaja jedynie cynizm, hipokryzja i konformizm. Ciekawe tylko, czy nastąpi to jeszcze przed wyborami, czy zaraz po.
                  * Źródło: Rozbijacze na prawicy, "Gazeta Wyborcza" nr 168,20 lipca 2001
          • erte2 Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 21:30
            remez2
            Przecież nic o mnie nie wiesz.
            Wystarczy to co napisałeś o Niesiołowskim.
            • remez2 Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 21:41
              erte2 napisał:

> remez2
              > Przecież nic o mnie nie wiesz.
              > Wystarczy to co napisałeś o Niesiołowskim.
              Mam pełne podstawy aby tak napisać.
              Znasz jego pomysł napadów na ekspedientki w sklepach celem ściągania "kontrybucji"?
        • nickbezznaczenia Re: Niesiołowski przyznaje się do swolocz nigdy 17.01.14, 20:35
          Nawet nie próbuj porównywać Remeza do Niesiołowskiego, bo to afront dla tego pierwszego.
    • mila2712 Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 21:36
      Chamstwo i głupota Niesiołowskiego poraża.
      Odrażający typ.

• przeciwnik_klamstwa Re: Niesiołowski przyznaje się do błędu 17.01.14, 23:19
      ... bo widzisz serdeńko... takie france wyłażą jak gnidy.
      Łone podobno nawet mają szkoły, nawet wiedzą o rozmnażaniu się - tych gnid...
      ...
      1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę"
      2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka