Dodaj do ulubionych

DLACZEGO TLUM POTURBOWAL DZIENNIKARZA ?

15.08.04, 17:05
www.nydailynews.com/news/regional/story/221719p-190554c.html
Moze dlatego,ze jak jest bardzo glosna na cala Ameryke sprawa lewackiego
gubernatora NJ,ktory sprowadzil sobie Zyda Golana z Izraela do siorbania dzidy
a zona gubernatora i jego corka nic o tym nie wiedzialy-TO POLSKA ZYDOWSKO-
LEWACKA PRASA O TYM MILCZY.
Za to ta sama prasa szuka sensacji,gdzie jej nie ma.
A moze od czasu do czasu trzeba poturbowac zydo-lewakow zeby im zdrowy
rozsadek do glowy zawital?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bursztyn Re: DLACZEGO TLUM POTURBOWAL DZIENNIKARZA ? IP: *.sympatico.ca 15.08.04, 17:10
      A to wszystko po mszy "swietej" hihihi ... Pedal zrobi wszystko, zeby sie wywinac!
      • maksimum Re: DLACZEGO TLUM POTURBOWAL DZIENNIKARZA ? 15.08.04, 17:16
        Gość portalu: Bursztyn napisał(a):

> A to wszystko po mszy "swietej" hihihi ... Pedal zrobi wszystko, zeby sie
        >wywinac!

Najwyrazniej dziennikarz szedl pod front.
        • Gość: Bursztyn Re: DLACZEGO TLUM POTURBOWAL DZIENNIKARZA ? IP: *.sympatico.ca 15.08.04, 18:25
          A ten tlum chcial go brac od tylu? Tacy uczniowie jak i ich nauczyciel, hehe!

Panowie to zdrada, jestesmy w dupie!
          • Gość: dociekliwy DLACZEGO? Bo Yankower podpuścił Samozajobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 18:46
            A skad ta przyjaźń bogatego i wpływowego narodowo-katolickiego antyżydokomucha
            z postubeckimi komuchami i złodziejaszkami? Okazuje się, że wspólna niechęć do
            mediów informujacych o przekrętach, pazerności, niemoralnym prowadzeniu się -
            moze połączyć nawet tak z pozoru odległe postaci jak Henio J. i Danka H., a dla
            uczczenia koalicji po ciemnej stronie mocy - warto komuś, innym ku przestrodze,
            wpierdol spuścić. A policja? Ha, ha, ha "wszyscy byli odwróceni"... No pewnie!
            I pochyleni... jakby szukali mydła pod natryskiem...
            • Gość: Czajen Re: DLACZEGO? Bo Yankower podpus´ci? Samozajobów IP: *.sympatico.ca 15.08.04, 19:05
              Komendant Danzig Polizei podal sie wlasnie do dymisji ... szkoda chlopa!
            • maksimum Re: DLACZEGO? Bo Yankower podpuścił Samozajobów 15.08.04, 19:34
              Gość portalu: dociekliwy napisał(a):

> A skad ta przyjaźń bogatego i wpływowego narodowo-katolickiego
              antyżydokomucha
              > z postubeckimi komuchami i złodziejaszkami? Okazuje się, że wspólna niechęć
              do
              > mediów informujacych o przekrętach, pazerności, niemoralnym prowadzeniu się -
              > moze połączyć nawet tak z pozoru odległe postaci jak Henio J. i Danka H., a
              dla uczczenia koalicji po ciemnej stronie mocy - warto komuś, innym ku
              przestrodze,
              > wpierdol spuścić. A policja? Ha, ha, ha "wszyscy byli odwróceni"... No
              >pewnie! I pochyleni... jakby szukali mydła pod natryskiem...

Tym razem bylo bez mydla.
              Policja jest od pilnowania porzadku publicznego,a ze tlum zostal napadniety
              przez dziennikarza i dal sobie z ta napascia rade,wiec policja nie
              interweniowala.
          • maksimum FECET CHCIAL SAMOBOJSTWO POPELNIC I PRAWIE MU SIE 16.08.04, 03:47
            Gość portalu: Bursztyn napisał(a):

> A ten tlum chcial go brac od tylu? Tacy uczniowie jak i ich nauczyciel, hehe!

Cos ci wyobraznia zawodzi.
            Dziennikarz zaszedl tlum od tylu i jak tlum sie owrocil by wyjsc z kosciola,to
            bohaterski dziennikarz stawil tlumowi czola.
            Efekt konfliktu byl do przewidzenia,dlatego policja z politowaniem popatrzyla
            na biedaka,ktory sam sobie winny poturbowania.
            Cos tak jakby facet chcial samobojstwo popelnic i prawie mu sie udalo.

> Panowie to zdrada, jestesmy w dupie!

On pewno liczyl na jakas wtyke,ale wiesc gminna niesie ,ze to byl obiektyw.
        • Gość: chala Re: DLACZEGO TLUM POTURBOWAL DZIENNIKARZA ? IP: *.rdu.bellsouth.net 15.08.04, 19:48
          demokracji debila z polski nie idzie nauczyc nawet w Ameryce. co za bydlo!
          • maksimum Re: DLACZEGO TLUM POTURBOWAL DZIENNIKARZA ? 15.08.04, 20:20
            Gość portalu: chala napisał(a):

> demokracji debila z polski nie idzie nauczyc nawet w Ameryce. co za bydlo!
            --------------------------------------------------------------------------------
            -> wpierdol spuścić. A policja? Ha, ha, ha "wszyscy byli odwróceni"... No
            >pewnie! I pochyleni... jakby szukali mydła pod natryskiem...

Tym razem bylo bez mydla.
            Policja jest od pilnowania porzadku publicznego,a ze tlum zostal napadniety
            przez dziennikarza i dal sobie z ta napascia rade,wiec policja nie
            interweniowala.
            --------------------------------------------------------------------------------
            -Jesli z kosciola wychodzi kilkaset osob,a naprzeciw przez jeden dziennikarz,to
            chyba normalne ze go moga poturbowac.
            A co miala zrobic policja?
            Stanac po stronie papugi i palowac kilkaset osob wychodzacych z kosciola?
            Tlum sie zachowal wlasciwie i policjanci tez.
            Najgorzej,ze to bydlo polskie nie zna znaczenia slowa demokracja.
            • rolotomasi Re: DLACZEGO TLUM POTURBOWAL DZIENNIKARZA ? 16.08.04, 13:59
              ?
    • Gość: * Re: Proste jak drut Jankowskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 16:56
      Działo się to na mszy, podczas której prałat Jankowski zagrzewał do
      przeciwstawiania się jakiejkolwiek krytyce własnej osoby porównując takie
      zjawisko do krytyki kościoła. A że katole nie są w stanie rozróżnić nawet tak
      podstawowych odmienności traktując każdą czarną sukienkę jako własne ego za
      nich myślącą i wypowiadającą się, efekt działań był stosowny do tego środowiska.
      • maksimum Re: Proste jak drut Jankowskiego 17.08.04, 00:53
        Gość portalu: * napisał(a):

> Działo się to na mszy, podczas której prałat Jankowski zagrzewał do
        > przeciwstawiania się jakiejkolwiek krytyce własnej osoby porównując takie
        > zjawisko do krytyki kościoła. A że katole nie są w stanie rozróżnić nawet tak
        > podstawowych odmienności traktując każdą czarną sukienkę jako własne ego za
        > nich myślącą i wypowiadającą się, efekt działań był stosowny do tego
        >środowiska.

Wiekszosc Polakow,to jak to nazwales "katole" i zastanawia,ze ta wiekszosc jest
        jednomyslna,a jakis dziennikarzyna probuje tam namieszac.
        No i te narzekania,ze policja mu nie pomogla,bo on rzekomo dzialal w imieniu
        narodu.
    • Gość: jac Prałat przeprasza za atak na dziennikarza IP: 213.17.204.* 16.08.04, 18:35
      info.onet.pl/965651,11,item.html
      Ks. prałat Henryk Jankowski powiedział w poniedziałek dziennikarzom, że przeprasza za atak na dziennikarza Polsatu po niedzielnej mszy w bazylice św. Brygidy. Jego zdaniem być może komuś zależało na wojnie mediów z bazyliką św. Brygidy.
      • Gość: * Re: Hehehe.................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 18:47
        Znowu wrogie siły mieszają prałatowi szyki :)).
        Widicznie na tej parafi diabeł ogonem nieźle macha ;))
        • maksimum PROWOKACJA PRZYGLUPIASTYCH DZIENNIKARZY 16.08.04, 19:22
          Nie trzeba miec 7 klas zeby wiedziec,ze do kosciola moze wejsc kazdy.
          Dziennikarz moze wejsc do kosciola jak kazdy inny i tam wysluchac calej mszy a
          nawet nagrac ja na tasme czy video i nie trzeba sie nikomu legitymowac wchodzac
          do kosciola.
          Ale jesli chce sie urzadzic prowokacje,to:
          1-Karte identyfikacyjna dziennikarza ma sie w klapie
          2-Notatnik w reku
          3-Aparat czy kamere rowniez z dziennikarskim ID.

Ja robilem zdjecia w kosciele i nagrywalem cala msze na wideo i nikt mnie nie
          zaczepil.
          • Gość: chala Re: PROWOKACJA ? IP: *.rdu.bellsouth.net 17.08.04, 01:14
            Bycie dziennikarzem w kosciele pedofila to PROWOKACJA? Nie sluzenie narodowi
            informacja? Taka jest rola prasy w demokracji, nazisto katolocki! zamknac
            pedofilow w sutannach.
            • maksimum Re: PROWOKACJA ? 17.08.04, 04:37
              Gość portalu: chala napisał(a):

> Bycie dziennikarzem w kosciele pedofila to PROWOKACJA?

Z tego co piszesz wynika,ze ty go zlapales na tym pedo.......
              To dlaczego nie pojdziesz do prokuratora jako swiadek?
              Bez dowodow nie bedzie sprawy sadowej,to chyba proste jak olowek.

> Nie sluzenie narodowi informacja?

Informacja tym sie rozni od plotki,ze musi byc poparta faktami,ale jak ty byles
              swiadkiem czegos i nie chcesz zeznawac,to jak na razie wszystko to sa tylko
              plotki i domysly.

> Taka jest rola prasy w demokracji, nazisto katolocki!

W twojej demokracji rola prasy jest robic nagonki na ludzi nie majac dowodow!
              Dlaczego Slawek nie zeznaje?

> zamknac pedofilow w sutannach.

Oczywiscie bez sadu i wyroku i na twoj rozkaz.
      • maksimum Re: Prałat przeprasza za atak na dziennikarza 17.08.04, 22:13
        Gość portalu: jac napisał(a):

> info.onet.pl/965651,11,item.html
        > Ks. prałat Henryk Jankowski powiedział w poniedziałek dziennikarzom, że
        przepra
        > sza za atak na dziennikarza Polsatu po niedzielnej mszy w bazylice św.
        Brygidy.
        > Jego zdaniem być może komuś zależało na wojnie mediów z bazyliką św. Brygidy.

Wiadomo od dawna,ze lewacko-zydowska prasa i te przyglupiaste dziennikarzyny az
        kipia zeby kosciolowi przylozyc,a tu prosze pralat przeprasza za cos czego nie
        zrobil.
    • mogiliani Dezyderata 17.08.04, 00:59
      Dezyderata

Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj, jaki spokój można
      znaleźć w ciszy. O ile to możliwe bez wyrzekania się siebie bądź na dobrej
      stopie ze wszystkimi. Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie, wysłuchaj
      innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoją opowieść. Unikaj
      głośnych i napastliwych, są udręką ducha. Porównując się z innymi możesz stać
      się próżny i zgorzkniały, bowiem zawsze znajdziesz lepszych i gorszych od
      siebie. Niech twoje osiągnięcia zarówno jak i plany będą dla ciebie źródłem
      radości. Wykonaj swą pracę z sercem, jakakolwiek byłaby skromna, ją jedynie
      posiadasz w zmiennych kolejach losu. Bądź ostrożny w interesach,na świecie
      bowiem pełno oszustwa. Niech ci to jednak nie zasłoni prawdziwej cnoty - wielu
      ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie pełne jest heroizmu. Bądź
      sobą, zwłaszcza nie udawaj uczucia. Ani też nie podchodź cynicznie do miłości,
      albowiem wobec oschłości i rozczarowań ona jest wieczna jak trawa. Przyjmij
      spokojnie co ci lata doradzają z wdziękiem wyrzekając się spraw młodości.
      Rozwijaj siłę ducha, aby mogła cię osłonić w nagłym nieszczęściu. Lecz nie
      dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności.
      Obok zdrowej dyscypliny bądź dla siebie łagodny. Jesteś dzieckiem wszechświata
      nie mniej niż drzewa i gwiazdy, masz prawobyć tutaj. I czy to jest dla ciebie
      jasne czy nie wszechświat bez wątpieniajest na dobrej drodze. Tak więc żyj w
      zgodzie z Bogiem, czymkolwiek on cisię wydaje, czymkolwiek się trudzisz i
      jakikolwiek są twoje pragnienia, wzgiełkliwym pomieszaniu życia zachowaj spokój
      ze swą duszą. Przy całejswej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to
      piękny świat. Bądźuważny. Dąż do szczęścia

Znaleziono w kościele w Baltimore w roku 1692 r.
      • maksimum Re: Dezyderata 17.08.04, 01:20
        mogiliani napisał:

> Dezyderata
        >
        > Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj, jaki spokój można
        > znaleźć w ciszy. O ile to możliwe bez wyrzekania się siebie bądź na dobrej
        > stopie ze wszystkimi. Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie, wysłuchaj
        > innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoją opowieść. Unikaj
        > głośnych i napastliwych, są udręką ducha. Porównując się z innymi możesz stać
        > się próżny i zgorzkniały, bowiem zawsze znajdziesz lepszych i gorszych od
        > siebie. Niech twoje osiągnięcia zarówno jak i plany będą dla ciebie źródłem
        > radości. Wykonaj swą pracę z sercem, jakakolwiek byłaby skromna, ją jedynie
        > posiadasz w zmiennych kolejach losu. Bądź ostrożny w interesach,na świecie
        > bowiem pełno oszustwa. Niech ci to jednak nie zasłoni prawdziwej cnoty -
        wielu
        > ludzi dąży do wzniosłych ideałów i wszędzie życie pełne jest heroizmu. Bądź
        > sobą, zwłaszcza nie udawaj uczucia. Ani też nie podchodź cynicznie do
        miłości,
        > albowiem wobec oschłości i rozczarowań ona jest wieczna jak trawa. Przyjmij
        > spokojnie co ci lata doradzają z wdziękiem wyrzekając się spraw młodości.
        > Rozwijaj siłę ducha, aby mogła cię osłonić w nagłym nieszczęściu. Lecz nie
        > dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności.
        > Obok zdrowej dyscypliny bądź dla siebie łagodny. Jesteś dzieckiem
        wszechświata
        > nie mniej niż drzewa i gwiazdy, masz prawobyć tutaj. I czy to jest dla ciebie
        > jasne czy nie wszechświat bez wątpieniajest na dobrej drodze. Tak więc żyj w
        > zgodzie z Bogiem, czymkolwiek on cisię wydaje, czymkolwiek się trudzisz i
        > jakikolwiek są twoje pragnienia, wzgiełkliwym pomieszaniu życia zachowaj
        spokój
        > ze swą duszą. Przy całejswej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to
        > piękny świat. Bądźuważny. Dąż do szczęścia

Brzmi to tak,jakby ksiadz do dziennikarza polskiego przemawial,a dziennikarz
        swoje.

> Znaleziono w kościele w Baltimore w roku 1692 r.

God Bless America!

• mogiliani Litania do Anioła Stróża 17.08.04, 01:25
          Litania do Anioła Stróża

Kyrie elejson, Chryste elejson, Kyrie elejson.
          Chryste usłysz nas, Chryste wysłuchaj nas.
          Ojcze z nieba Boże - zmiłuj się nad nami.
          Synu Odkupicielu świata Boże - zmiłuj się nad nami.
          Duchu Święty Boże - zmiłuj się nad nami.
          Święta Trójco, Jedyny Boże - zmiłuj się nad nami.

Święta Maryjo, Królowo Anielska, módl się za nami
          Święty Aniele, stróżu mój,
          Święty Aniele, przewodniku mój,
          Święty Aniele, doradco mój,
          Święty Aniele, opiekunie mój,
          Święty Aniele, miłośniku mój,
          Święty Aniele, duchowy bracie mój,
          Święty Aniele, nauczycielu mój,
          Święty Aniele, pasterzu mój,
          Święty Aniele, pomocniku mój,
          Święty Aniele, pocieszycielu mój,
          Święty Aniele, patronie mój,
          Święty Aniele, obrońco mój,
          Święty Anie1e, wodzu mój,
          Święty Aniele, zachowawco mój,
          Święty Aniele, od którego pochodzi natchnienie do dobrego,
          Święty Aniele, oświecicielu mój.

Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata - przepuść nam, Panie
          Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata - wysłuchaj nas, Panie
          Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata - zmiłuj się nad nami, Panie.

Chryste usłysz nas, Chryste wysłuchaj nas.
          Kyrie eleison, Chrysta eleison, Kyrie eleison.

V. Aniołom swoim Bóg rozkazał o tobie.
          R. Aby cię strzegli na wszystkich drogach twoich.
          V. Panie, wysłuchaj modlitwy nasze
          • Gość: MACIEJ TROJCA SWIETA:McGREEVEY-GOLAN-DAVID MILLER IP: *.ny325.east.verizon.net 19.08.04, 19:41
            www.nypost.com/news/regionalnews/18786.htm
            Polska opinia publiczna chce wiedziec jak wyglada sprawa gubernatora NJ-
            McGreevey i jego kochanka pana Golana z Izraela,ale lewacko-zydowska prasa
            polska na ten temat milczy.
            Golan wrocil do Izraela i oficjalnie w prasie podawal sie za hetero,az dr.David
            Miller z NJ oswiadczyl publicznie,ze Golan byl jego kochankiem.
            • maksimum CZYM SIE ROZNI GOLAN OD RYWINA????? 20.08.04, 23:35
              www.nypost.com/news/regionalnews/27217.htm
              Zyd Golan uciekl z NJ do Izraela,ale FBI sie o niego upomina,bo sa dowody na to,
              ze chcial wymusic 5 mln doll od gubernatora NJ McGreevey,za nieujawnianie
              sekretnie zrobionych zdjec jak mu siorbal dzide.
              Golan rozni sie tym od Rywina,ze do innych synagog chodzili sie modlic i w
              Polsce jest moda na wyzsze lapowki.

• maksimum DLACZEGO TLUM POTURBOWAL DZIENNIKARZA ? 21.08.04, 01:26
                Bo ten dziennikarz byl z tych madrych jak Stefan4,homosovieticus i leszek.otwock
                i chcieli wywolac powstanie narodowe przeciwko kosciolowi katolickiemu w
                Polsce,cos na wzor tego jakie im sie udalo wywolac w Falludzy?
                Pamietacie ten super inteligenckie bazgroly pt "Falludza walczy".?
                To sa wlasnie ludzie,ktorzy uwazaja sie za polska inteligencje i dyskutuja ze
                soba nawzajem nadmiernie kulturalnie choc beznadziejnie glupio.
                • Gość: MACIEJ Re: DLACZEGO TLUM POTURBOWAL DZIENNIKARZA ? IP: *.ny325.east.verizon.net 21.08.04, 03:01
                  Jak Jankowski przeprosil poturbowanego dziennikarza,to logika prostego czlowieka
                  kaze mu wyciagnac wniosek,ze Jankowski jest winny tego poturbowania.
                  A jak Jankowski poturbowal dziennikarza,to znaczy,ze i zgwalcil Slawka,to chyba
                  proste jak konstrukcja gwozdzia,bo po co by turbowal Bogu ducha winnego
                  dziennikarzyne,no nie?
                  Dziennikarze tlumacza tym glupim ludziom jedna prosta rzecz przez tyle miesiecy
                  a ten glupi motloch ma w dalszym ciagu watpliwosci.
                  Przeciez wiadomo,ze lewacko-zydowska prasa w wolnej Polsce jest "wolna".
                  • maksimum BOMBOWA WIADOMOSC DLA DZIENNIKARZY NA CWIERC ETATU 21.08.04, 03:51
                    www.nypost.com/

Podgobilem wam troche nudny jak flaki z olejem watek"Ciemno juz" bo cymbal admin
                    nie dal mnie tego samego postu umiescic w watku TYLKO SZCZERZE...
                    • maksimum Re: BOMBOWA WIADOMOSC DLA DZIENNIKARZY NA CWIERC 21.08.04, 15:37
                      maksimum napisał:

> www.nypost.com/
                      >
                      > Podgobilem wam troche nudny jak flaki z olejem watek"Ciemno juz" bo cymbal
                      >admin nie dal mnie tego samego postu umiescic w watku TYLKO SZCZERZE...

Niestety dla tego forum,jest to prawda,ze admini maja swoich faworytow,a ja do
                      nich nie naleze.
                      Z drugiej strony jak dlugo mozna czekac,zeby wiadomosc z pierwszych stron gazet
                      amerykanskich znalazla sie w GW ?
                      Nie chodzi mnie o Golana,zydowskiego kochanka naszego zonatego gubernatora
                      NJ,ale ile miesiecy mozna walkowac sprawe Jankowskiego,w ktorej nie ma dowodow
                      i jest nierozwojowa,a przemilczac sprawe z wieloma dowodami i faktami.

• nowytor Mam wrażenie, że się radykalizujesz 21.08.04, 06:52

• maksimum DEMOCRATS vs DEMOCRACY 21.08.04, 20:17
                      www.nypost.com/postopinion/letters/27249.htm
                      Ludzie w NJ zaczynaja sie radykalizowac i stawiaja sprawe na ostrzu noza.
                      Dlaczego demokraci zajmuja sie niszczeniem demokracji w imie dawania doopy za
                      panstwowe pieniadze?
                      • maksimum Re: DEMOCRATS vs DEMOCRACY 22.08.04, 01:54
                        maksimum napisał:

> www.nypost.com/postopinion/letters/27249.htm
                        > Ludzie w NJ zaczynaja sie radykalizowac i stawiaja sprawe na ostrzu noza.
                        > Dlaczego demokraci zajmuja sie niszczeniem demokracji w imie dawania doopy za
                        > panstwowe pieniadze?

A teraz sobie wyobrazcie DEMOKRACJE jako tlum ludzi,moga to byc ci sami ludzie
                        ktorzy wychodzili z kosciola,a na przeciw nim prze prowokator,ktory podaje sie
                        za przedstawiciela "ludu".
                        Tak jakby lud byl taki glupi i potrzebowal dziennikarzyne jako swojego
                        przedstawiciela.
                        No wiec demokracja poturbowala uzurpatora,ktory jest przedstawicielem
                        wladzy,ale nie ludu.
                        • Gość: Marudnyj Re: DEMOCRATS vs DEMOCRACY IP: *.sympatico.ca 22.08.04, 03:28
                          ?  Biskupi lubuja˛ sie˛ w kolorowych fata?aszkach IP: *.multicon.pl
                             Gos´c´: jan   16.08.2004 21:24 odpowiedz na list 

Biskupi lubuja˛ sie w s´miesznych , kolorowych sukieneczkach , narzutach
                          jakichs´ ,itp fata?aszkach. Jak panienki. Podlotki takie.
                          Do tych kreacji sukienkowych uz˙ywaja˛ jeszcze bardziej komicznie wygla˛daja˛cych
                          czapek : czasami niskich oraz paradnych , spiczastych ,bardzo wysokich.
                          Na re˛kach nosza˛ z?ota˛ biz˙uterie˛. Lubuja˛ sie˛ tez w z?otych ?an´cuchach.

Czy godzi sie˛, by?o nie by?o facetowi wygla˛dac´ jak jakies´ dziwaczne ,
                          kolorowe ,egzotyczne ptaszysko obwieszone s´wiecide?kami ? Albo jak taki
                          przebieraniec -draq qeen ?

?  Re: Biskupi lubuja˛ sie˛ w kolorowych fata?aszkach IP: *.multicon.pl
                             Gos´c´: jan   21.08.2004 23:28 odpowiedz na list 

Arcadius moz˙e im pozazdros´cic´ z˙orz˙et , jedwabii , koronek ,falbanek i haftów.

?  Re: Biskupi lubuja˛ sie˛ w kolorowych fata?aszkach IP: *.sympatico.ca
                             Gos´c´: Bursztyn   21.08.2004 23:58 odpowiedz na list 

Paetz podobno lubil czarne kondony ze "zlotom glowkom" ... Yossi by sie spuscil na sam widok!

?  Re: Biskupi lubuja˛ sie˛ w kolorowych fata?aszkach
                             yossarian18   22.08.2004 00:04 odpowiedz na list 

Nie moge˛ z was. Jestes´cie po prostu taki idiotyczni, z˙e az˙ s´mieszni.
                          • maksimum Re: DEMOCRATS vs DEMOCRACY 22.08.04, 05:24
                            Ja jestem za tradycyjnym strojem biskupow,bo jak sobie przypominam Margaret
                            Thatcher tez w miniowach nie chodzila,a uznanie miala i ma w calym swiecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka