volupte 21.02.14, 12:08 Ma sporo szczęścia bidulka , bo sąd mógł zgodnie z nowa ustawa umiescic ją w psychusce :-(wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,15493972,Kolejny_sadowy__popis__kobiety__ktora_wjechala_do.html#TRNajCzytSST Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mila2712 Re: Bidulka 21.02.14, 12:16 Komedia Czy można jeszcze mieć jakiekolwiek wątpliwości co do stanu jej zdrowia psychicznego ? Biedny adwokat....trzeba opracować nową strategię działania. Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Bidulka. "Czy można jeszcze mieć jakiekolwiek 21.02.14, 21:13 wątpliwości co do stanu jej zdrowia psychicznego ? " Ja bym się bardziej zastanawiał nad zdrowiem sędziego, który takie skur....skie zachowanie przed sądem toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Bidulka. "Czy można jeszcze mieć jakiekolwiek 21.02.14, 21:29 O, nastęny nie zauważył potężnego wątku na ten temat... Co nalezałoby zrobić, żeby tak wyborny znawca jak ty nie iuznał tego za "tolerowanie"? Swoim zachowaniem spowodowała, że już ptrawie uwzględniony wniosek o zmiane środka na łagodniejszy przepadł. Co jeszcze należało zrobić? Rzucić w nią aktami? Urządzić histerię w stylu żurnalistów? Byłeś kiedyś w sadzie? Masz jakieś pojęcie, jak wygląda orzekanie? Z życia czy z głupawych filmów? Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Wsiowy kauzyperdo! 21.02.14, 23:10 Swoje widziałem i swoje wiem i w sądach bywałem i widziałem reakcje sędziów takich jakich w tym miejscu oczekiwałem. Śnieg już wprawdzie nie pada ale łap za miotłę i wstań zenek wstań. Odpowiedz Link Zgłoś
gnom_opluwacz Re: Wsiowy kauzyperdo! 22.02.14, 09:13 > Swoje widziałem i swoje wiem i w sądach bywałem i widziałem reakcje sędziów tak > ich jakich w tym miejscu oczekiwałem. Podziel się z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Zaległości linolda rosną 22.02.14, 15:10 Zaległości linolda rosną - nie potrafił powiedzieć, czemu mu się skojarzyło z równością, teraz znów zapomniał o tych swoich "doświadczeniach". Tak się kończy mylenie W-11 i sędzi Wesołowskiej z realnym życeim. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Wsiowy kauzyperdo! 22.02.14, 14:55 Wyjmij pusty łeb z telewizora, wyjdzie ci to na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Bidulka. "Czy można jeszcze mieć jakiekolwiek 21.02.14, 21:36 lionold napisał: > wątpliwości co do stanu jej zdrowia psychicznego ? " Ja bym się bardziej zastan > awiał nad zdrowiem sędziego, który takie skur....skie zachowanie przed sądem to > leruje. Nie czepiaj się. Działa jak należy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gnom_opluwacz Re: Bidulka. "Czy można jeszcze mieć jakiekolwiek 22.02.14, 09:15 Jakie "sku...syńskie zachowania", że tak przez ciekawość spytam? Które z tych, opisanych w artykule, pod takowe podpada? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Bidulka 21.02.14, 21:26 mila2712 napisała: > Biedny adwokat....trzeba opracować nową strategię działania. A co proponujesz? Jego zadanie jest beznadziejne - klientka rozwala jego wnioski, robi z siebie kretynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Bidulka 21.02.14, 21:38 spokojny.zenek napisał: > mila2712 napisała: > > > > Biedny adwokat....trzeba opracować nową strategię działania. > > A co proponujesz? Jego zadanie jest beznadziejne - klientka rozwala jego wniosk > i, robi z siebie kretynkę. No dlatego "biedny"..... Nie wiem czy w tym przypadku istnieje skuteczna linia obrony Ocena klientki - prawidłowa. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Bidulka 21.02.14, 21:43 Nie istnieje. Sprawa jest oczywista dowodowo. Jeśli kobieta chce sie błaźnić a nie wpadła na to, że może to robić na tym forum - jej sprawa. Jak słusznie zauważono w "głównej" dyskusji - nie takie rzeczy ludzie w sądach wygadują i żurnalistów to nigdy nie obchodzi. A skoro tak, ci którzy nie mają pojęcia o świecie pozatabloidowym - tym bardziej nie wiedzą, no bo skąd by mieli wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Bidulka 21.02.14, 21:53 spokojny.zenek napisał: > Nie istnieje. Sprawa jest oczywista dowodowo. Rozumiem. Tylko po co tyle ironii i złośliwości w dalszej części wypowiedzi ? Czy to uwaga spersonalizowana ? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Bidulka 21.02.14, 21:57 Bo nie lubię ludzi nie wystawijących głowy z tabloidów. Ty lubisz? Nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Bidulka 21.02.14, 22:03 spokojny.zenek napisał: > Bo nie lubię ludzi nie wystawijących głowy z tabloidów. Ty lubisz? Nie widziałe > m. Nie karmię się tabliodami. A że nie mam wpływu na to co jest dla kogo priorytetem podchodzę do pewnych "rewelacji" z rezerwą. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Bidulka 21.02.14, 22:04 mila2712 napisała: > Nie karmię się tabliodami. A czemu wszystko bierzesz do siebie? Przecież to nie było o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Bidulka 21.02.14, 22:06 spokojny.zenek napisał: > mila2712 napisała: > > > Nie karmię się tabliodami. > > A czemu wszystko bierzesz do siebie? Nie biorę... >Przecież to nie było o tobie. dodałam dla jasności.... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Bidulka 21.02.14, 21:31 volupte napisał: > Ma sporo szczęścia bidulka , bo sąd mógł zgodnie z nowa ustawa umiescic ją w psychusce Niesamowicie zabawne. Żadna z przesłanek nie jest spełniona, nie przeszkadza ci to jednak w sadzeniu sie na takie głupawe dowcipasy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Bidulka 21.02.14, 22:37 przydaje sie tutaj taki spokojny zenek. robi tu więcej niz cały PR tej nieco mrocznej instytucji Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Bidulka 22.02.14, 15:00 Której instytucji, prawdy czy zdrowego rozsądku? Odpowiedz Link Zgłoś