derff 25.02.14, 09:49 W wyniku pościgu zmarł chłopak a dwójka młodych ciężko ranna. Czy za głupotę powinno karać sie śmiercią????? Mogli odpuścić gó...arzom a nie bawić sie w pościgi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczyjar Re: Policyjne pościgi 25.02.14, 10:33 Mogli odpuścić i pozwolić i im ciebie rozp....ć? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwnik_klamstwa Re: Policyjne pościgi 25.02.14, 11:14 mogli... a chcieli ??? ...szeryfostwo, bezrozumne, niedouczone. (w Niemczech, jak słyszałem, Policja odstępuje od pościgu gdy jest wielkie zagrożenie ...!) ... 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę" 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Roznie bywa w (D). 14 radiowozow + 1 helikopter 25.02.14, 11:40 ... i NIC, sprawca dal dyla: www.stern.de/panorama/duemmste-verfolgungsjagd-des-jahres-autofahrer-entkommt-14-polizeiwagen-2080043.html Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Policyjne pościgi 25.02.14, 11:50 Goście rozjebali się na blokadzie, nie na pościgu. A jeżeli chodzi o odpuszczanie - brawo za pomysł. W ten sposób każdy przestępca będzie mógł uciec przed pościgiem. Wystarczy gaz do dechy i policja nie ruszy, bo zagrożenie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_w_studni Re: Policyjne pościgi 25.02.14, 12:10 Za smierc tego typa odpowiada on sam, bo pewnie on prowadzil. Jego rodzina może tez podziekowac pasazerom, nie chcieli gadac z psami bo CHWDP itd, i dzieki temu kolega skonczyl marnie pod plotem, doslownie i w przenosni. Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Gratuluję! 25.02.14, 12:29 derff napisał: > W wyniku pościgu zmarł chłopak a dwójka młodych ciężko ranna. Czy za głupotę po > winno karać sie śmiercią????? Mogli odpuścić gó...arzom a nie bawić sie w pości > gi. Wygrałeś konkurs na bzdurę tygodnia. --- "Ląduj, dziadu!" Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno A gdyby rozbili sie policjanci....? 25.02.14, 12:37 To, co bys powiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: A gdyby rozbili sie policjanci....? 25.02.14, 13:09 że łapanie przestępców jest niebezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Policyjne pościgi 25.02.14, 13:22 Mogli odpuścić gó...arzom a nie bawić sie w pościgi. w Kamieniu Pomorskim pewnie twej rady posłuchali. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Policyjne pościgi 25.02.14, 14:12 Co chwilę czyta się w prasie,że pościg zakończył się tragicznie. Poszkodowni sa raz uciekinierzy raz policjanci. A policja ma dość środków aby dociec sprawy choćby po numerze rejestracyjnym. Dla mnie to niedorosła ta policja. Jak dorosną i nabiorą doświadczenia to sa juz emerytami. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_w_studni Re: Policyjne pościgi 25.02.14, 14:24 Poscigi to głupota, powinno sie ustawiac dwie blokady na drodze. Jak klient nie zatrzyma sie na pierwszej, to na drugiej zostaje ostrzelany, przy czym kazdy policjant mialby obowiazek oproznienia conajmniej dwoch magazynkow. Jak oprozni mniej niż dwa, to jechac mu po premii. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Naogladal sie filmow. 25.02.14, 15:39 Istnieja maty z wysuwanymi na komende kolcami ( pilotem radiowym). Mate umieszcza sie za punktem kontroli. Wszystkie 4 opony sa natychmiast z podjeciem ucieczki - dziurawe. Daleko nie pojedzie. I tyle "kowboju" z bujna fantazja. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Najprostsza z nich: 25.02.14, 15:46 www.polizeiladen.de/downloads/stinger-beschreibung-in-englisch-1.pdf Odpowiedz Link Zgłoś