pav2 17.03.14, 15:26 Może wreszcie przekopiemy Mierzeję i uniezależnimy się od Rosji. Obrońców obecnego ekosystemu Zalewu Wiślanego mogę obiecać - powstanie nowy, również unikatowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwnik_klamstwa W niebezpieczeństwie są też Koleje, no i co? 17.03.14, 15:29 Pendolino się wypendoliło... Platforma nie widzi problemu. ... 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę" 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało. 3."jak się go słucha(czyt.:Putina)to racja jest jego", ryj=kgb Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: W niebezpieczeństwie są też Koleje, no i co? 17.03.14, 15:42 przeciwnik_klamstwa napisał: > Pendolino się wypendoliło... Platforma nie widzi problemu. nie będzie korytarza eksterytorialnego na Krym ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nic tak się nie wypendoliło jak 11.08.14, 08:13 przeciwnik_klamstwa napisał: > Pendolino się wypendoliło... Platforma nie widzi problemu. Jak Jarkacz w 2007 roku, kiedy to sam się trwale obalił, a teraz kwiczy do tego co miał, a nie chciał, bo nie dał rade Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Zalew Wiślany w niebezpieczeństwie. 17.03.14, 16:55 pav2 napisał: > Może wreszcie przekopiemy Mierzeję i uniezależnimy się od Rosji. W celu uczynienia z Elblaga portu miedzykontynentalnego dla kajaków i jachtów pełnomorskich? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Zalew Wiślany w niebezpieczeństwie. 11.08.14, 06:45 No i teraz Elizo również PO chce taki post wybudować aczkolwiek z pewną nieśmiałością :) Pośmiej się z Tusków ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow link 11.08.14, 06:47 wiosnaludzikow napisał: > No i teraz Elizo również PO chce taki post wybudować aczkolwiek z pewną nieśmia > łością :) > Pośmiej się z Tusków ! www.tvn24.pl/po-zmienia-zdanie-i-chce-przekopac-mierzeje-wislana-mowi-o-zmienionej-sytuacji-geopolitycznej,458005,s.html Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: link 11.08.14, 07:46 O ile dobrze kojarzę, infrastruktura lądowa nie nadąża za wzrostem wydajności porty w Gdańsku, a my szukamy kolejnej inwestycji? Gdzie tu sens, gdzie logika? Zwłaszcza że Hamburg jest już przeciążony i moglibyśmy przejąć część jego rozładunków. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zalew Wiślany w niebezpieczeństwie. 11.08.14, 09:05 pav2 napisał: > Obrońców obecnego ekosystemu Zalewu Wiślanego mogę obiecać - powstanie nowy, > również unikatowy. ... obiecanki-cacanki ... bez pokrycia. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zalew Wiślany w niebezpieczeństwie. 11.08.14, 11:47 szczegolnie bez pokrycia w dziale o nazwie: finanse Spokojnie nalezy dopisac do poboznych zyczen obok elektrowni atomowych,tunelu swinoujskiego czy Igrzysk olimpijskich Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Zalew Wiślany w niebezpieczeństwie. 11.08.14, 14:35 Szczególnie obiecanki Pava mają pokrycie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Zalew Wiślany w niebezpieczeństwie. 11.08.14, 12:57 Skoro wilk nie dał rady to moze ,,piesek" :-) Odpowiedz Link Zgłoś