Dodaj do ulubionych

"Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych.

19.03.14, 22:31
Może by tak najpierw zapytali WSZYSTKICH płatników podatków czy zechcą partycypować w finansowaniu uzawodowienia ich obowiązków rodzicielskich i opiekuńczych. Mamy wszyscy brać WASZ LOS na swoje barki ? A wy weźmiecie nasz - jaki on by nie był?
Obserwuj wątek
    • porannakawa01 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 19.03.14, 22:38
      lionold napisał:

> Może by tak najpierw zapytali WSZYSTKICH płatników podatków czy zechcą partycyp
      > ować w finansowaniu uzawodowienia ich obowiązków rodzicielskich i opiekuńczych.
      > Mamy wszyscy brać WASZ LOS na swoje barki ? A wy weźmiecie nasz - jaki on by
      > nie był?

> Może by tak najpierw zapytali WSZYSTKICH płatników podatków czy zechcą partycyp
      > ować w finansowaniu kościoła katolickiego w Polsce.
      > Mamy wszyscy brać WASZ LOS księża - was tutaj w Polsce, w Watykanie na swoje barki ?

Domagaliście się zabronienia badań prenatalnych, zabroniliście przerywania ciąży - a teraz ręce umywacie?
      Teraz to jedynie troska zmuszonych przez was rodziców, was to nie dotyczy - jak nam usiłujecie wmówić?
      • losiu4 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 20.03.14, 02:07
        porannakawa01 napisała:

> Domagaliście się zabronienia badań prenatalnych, zabroniliście przerywania ciąż
        > y - a teraz ręce umywacie?

mordowac niewinnych i chorych. Ulubiona zabawa lewusów. I najwyraźniej Twoja.

Pozdrswiam

Losiu
        • sclavus Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 20.03.14, 21:15
          ... może byś tak zaadoptował, ze dwoje z porażeniem mózgowym, co???
          A nie pierdoły opowiadać o "zabijaniu bezbronnych", jak skończony kretyn, czy inny debil...
          (gdybyś się zdecydował, tworzylibyście wspaniałą rodzinę - pasowalibyście do siebie, jak ulał)
          uFielbiam tÓmaństFo!!
        • gtxl Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 17:29
          mordowac niewinnych i chorych. Ulubiona zabawa lewusów. I najwyraźniej Twoja.

Pieprzysz łosiu, ja jestem lewicowy i uważam,że ten "rzont" brzydko działa w sprawie najbiedniejszych i pokrzywdzonych przez tzw. los.
          Kto obniżył zasiłki pogrzebowe?
          To zrobił ten "rzont".
      • lionold Re: Do mnie mówisz arcytrollu? 20.03.14, 08:10
        Pokaż mi kiedy ja się domagałem zabronienia czegokolwiek z czego robisz zarzut? Może byś się tak zaczął domagać by płacili tym rodzicom ci, którzy każą innym rodzić bez względu na przewidywalne skutki i wbrew woli matek. Nie wrzucaj do jednego wora wszystkich na chybił trafił.
    • wujaszek_joe Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 19.03.14, 23:00
      taki polski katolicyzm :(
      ja bym się z takimi rodzicami nie zamienił i wolałbym mniej zarabiać żeby takie rodziny miały więcej.
      • porannakawa01 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 20.03.14, 00:43
        wujaszek_joe napisał:

> taki polski katolicyzm :(
        > ja bym się z takimi rodzicami nie zamienił i wolałbym mniej zarabiać żeby takie
        > rodziny miały więcej.
        Wcale nie musimy mniej zarabiać aby te rodziny pokrzywdzone przez los miały wiecej, miały na rehabilitację, miały dobre leczenie.
        Wystarczy tę kasę marnowaną corocznie na polski KK (11 miliardów) przekierować na te i inne pilne potrzeby podatników.
        Te pieniądze już są w systemie.
        • gtxl Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 17:32
          Wystarczy tę kasę marnowaną corocznie na polski KK (11 miliardów) przekierować na te i inne pilne potrzeby podatników.
          Te pieniądze już są w systemie.

To wszystko sprawa Kaczora....ale Donalda.
          Woli sponsorować kościół bo to mu się opłaca per saldo.
          Biednym i pokrzywdzonym kopie w doope od początku.
      • gtxl Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 17:31
        wujaszek_joe napisał:

> taki polski katolicyzm :(
        > ja bym się z takimi rodzicami nie zamienił i wolałbym mniej zarabiać żeby takie
        > rodziny miały więcej.

Zgadzam eis. To co jest w wątku załozycielskim to bzdura totalna.
        Rolą państwa i rządu jest ochrona takich ludzi.
        • snajper55 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 17:51
          gtxl napisał:

> Zgadzam eis. To co jest w wątku załozycielskim to bzdura totalna.
          > Rolą państwa i rządu jest ochrona takich ludzi.

Czyż rolą państwa i rządu nie jest ochrona także wielodzietnych, bezdomnych, chorych, bezrobotnych, niepełnosprawnych i wielu innych grup? Chyba prościej by było, gdyby państwo każdemu wypłacało tę minimalną pensję. A może jednak pohamujmy się z tymi żądaniami kasy od państwa, bo to kasa pochodzi z naszych podatków.

S.
          • gtxl Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 17:56
            Czyż rolą państwa i rządu nie jest ochrona także wielodzietnych, bezdomnych, chorych, bezrobotnych, niepełnosprawnych i wielu innych grup? Chyba prościej by było, gdyby państwo każdemu wypłacało tę minimalną pensję. A może jednak pohamujmy się z tymi żądaniami kasy od państwa, bo to kasa pochodzi z naszych podatków.

Ten "rzont" i to państwo kierowane przez PO i Donalda Tuska, nie ma żadnych problemów z finansowaniem kościoła z naszych podatków,.
            Pytał się ktoś Ciebie o zgodę?
            Państwo ma Cie w doopie, ważne żeby nie podpaść klerowi i jego hierarchom.
            • snajper55 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 18:09
              gtxl napisał:

> Ten "rzont" i to państwo kierowane przez PO i Donalda Tuska, nie ma żadnych pro
              > blemów z finansowaniem kościoła z naszych podatków,.
              > Pytał się ktoś Ciebie o zgodę?
              > Państwo ma Cie w doopie, ważne żeby nie podpaść klerowi i jego hierarchom.

Czy jeśli pies ma złamaną nogę, to łamiesz mu drugą czy tą pierwszą leczysz?

S.
              • gtxl Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 18:11

Czy jeśli pies ma złamaną nogę, to łamiesz mu drugą czy tą pierwszą leczysz?

Unikasz odpowiedzi na mój post.
                To się nazywa erystyka.
                • snajper55 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 18:27
                  gtxl napisał:

> Czy jeśli pies ma złamaną nogę, to łamiesz mu drugą czy tą pierwszą leczysz?
                  >
                  >
                  > Unikasz odpowiedzi na mój post.
                  > To się nazywa erystyka.

Nie, to jest odpowiedź.
                  Jeśli państwo jest zbyt łaskawe wobec jakichś grup i zasila je kasą, to co trzeba zrobić? Żądać aby także inne grupyu zasilało czy też ograniczać jego hojność? Według mnie trzeba ograniczać a nie żądać jej zwiększenia.

S.
                  • gtxl Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 18:33
                    Nie, to jest odpowiedź.
                    Jeśli państwo jest zbyt łaskawe wobec jakichś grup i zasila je kasą, to co trzeba zrobić? Żądać aby także inne grupyu zasilało czy też ograniczać jego hojność? Według mnie trzeba ograniczać a nie żądać jej zwiększenia.

Już "rozumieć" państwa nie stać na "dokarmianie" nowych grup,ważne by stary przyjaciel miał swoją zapewniona kasę.
                    No...jestem pod wrażeniem Twojej retoryki.
                    • snajper55 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 18:50
                      gtxl napisał:

> Nie, to jest odpowiedź.
                      > Jeśli państwo jest zbyt łaskawe wobec jakichś grup i zasila je kasą, to co trze
                      > ba zrobić? Żądać aby także inne grupyu zasilało czy też ograniczać jego hojność
                      > ? Według mnie trzeba ograniczać a nie żądać jej zwiększenia.
                      >
                      > Już "rozumieć" państwa nie stać na "dokarmianie" nowych grup,ważne by stary prz
                      > yjaciel miał swoją zapewniona kasę.
                      > No...jestem pod wrażeniem Twojej retoryki.

Ty nadal nie rozumieć. Ja nigdzie nie napisać, że "ważne by stary przyjaciel miał swoją zapewniona kasę." Ja napisać coś wprost przeciwnego. Ja napisać: "Według mnie trzeba [hojność państwa] ograniczać". Ty znać słowo "ograniczać"?

S.
                      • gtxl Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 18:52
                        Ty nadal nie rozumieć. Ja nigdzie nie napisać, że "ważne by stary przyjaciel miał swoją zapewniona kasę." Ja napisać coś wprost przeciwnego. Ja napisać: "Według mnie trzeba [hojność państwa] ograniczać". Ty znać słowo "ograniczać"?

Nie znać, ja tylko znać pokorę "rzontu" w dokarmianiu nierobów.
                        • snajper55 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 20:59
                          gtxl napisał:

> Nie znać, ja tylko znać pokorę "rzontu" w dokarmianiu nierobów.

Wszyscy znamy uległość kolejnych rządów wobec górników, rolników, leśników, kleru i innych grup. Dlatego trzeba starać się, aby tych grup było coraz mniej a nie coraz więcej.

S.
    • ponte_aronte Może by tak najpierw zapytali wszystkich 20.03.14, 01:41
      czy chcą partycypować w finansowaniu kościoła, wielkich imprez sportowych typu olimpiada zimowa itd.? Czy ty koorwa w ogóle wiesz, co mówisz?
    • losiu4 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 20.03.14, 02:09
      a jak płatnicy podatków w swej większości stwierdzą ze jednak nie ma nic złego w tym, zeby pomagać chorym ludziom to co Ty na to?

Pozdrawiam

Losiu
    • ponte_aronte wygłupiłeś się strasznie 20.03.14, 02:40
      odwołaj to!
    • aniechto.only Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 20.03.14, 08:17
      Rozumiem że empatia i współczucie nic dla ciebie nie znaczą. No to moze argument ekonomiczny- opieka w ośrodku jest droższa niz pomoc opiekunom . Przekonuje?
    • adherent1 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 20.03.14, 08:19
      lionold napisał:
      > Może by tak najpierw zapytali WSZYSTKICH płatników podatków czy zechcą
      > partycypować w finansowaniu uzawodowienia ich obowiązków rodzicielskich
      > i opiekuńczych.

Nikt się mnie nie pytał gdy przez całe życie (w różny sposób) teraz w formie
      podatków musiałem i muszę łożyć na przyjęcie twojego porodu, wykształcenie
      policję, wymiar sprawiedliwości. Dodatkowo jak będziesz się upierał przy
      swoim zdaniu że trzeba robić referendum w sprawie pomocy najsłabszym,
      będę musiał łożyć na twoje leczenie w zamkniętym zakładzie zresztą :-(.
    • buldog2 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 20.03.14, 19:31
      Jestem tego samego zdania.
      Jakby co, też potrafię krzyczeć. O szmal, za szmal.
      • zbysio45 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 20.03.14, 21:30
        Jakie panstwo budował przez 7lat nasz premier ?moze republike bannowa jak twierdza chyba słusznie niektorzy obywatele.jezeli panstwo nie moze nic zrobic dla swoich pokrzywdzonych przez los obywateli odnosnie warunkow wychowania niesprawnych dzieci to dla kogo jest takie panstwo ?rowniez trzeba odpowiredziec kto w takim panstwie czuje sie bardzo dobrze ,moze obce supermarkiety ,banki,firmy nie polskie ktore drenuja nasze kieszenie i panstwo nie płacac naleznych podatkow ?
        • sclavus Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 20.03.14, 21:36
          wal się!!
    • sclavus Nikt z ostro krytykujących, 20.03.14, 21:28
      czy wręcz, odsądzających od czci i wiary lionolda nie zauważył, że jego protest dotyczy postulatu uzawodowienia rodziców dzieci niepełnosprawnych (opcja nieznana w Europie a może i na świecie), co w praktyce sprowadza się do tego, że tatuś, czy mamusia dostają pensję (nie zasiłek!!! - pensję!!!) za opiekę nad dzieckiem niepełnosprawnym (z niezłym dodatkiem bo jak twierdziła jedna matka, taka opieka, to 24/24 godziny i 7/7 dni w tygodniu)
      • lionold Re: Właściwie nie powininem się niczemu dziwić.... 21.03.14, 13:47
        Tutaj niewielu umie czytać myśli innych ze zrozumieniem i nikomu nie przyświeca intencja ich zrozumienia. Trendy jest być antyrządowym, wszyscy powinni dop..ać Tuskowi - on ma odpowiadać za wszystkie grzechy wszystkich rządów co najmniej od 1945 roku. Nigdzie nie byłem przeciwny udzielaniu pomocy ludziom dotkniętym przez los w taki czy inny sposób. Ale nikt nigdy mnie nie przekona, że taki czy inny człowiek stając się rodzicem powinien być przez innych zastąpiony w naprawianiu mu krzywd losowych. A jeżeli to jeszcze nie są krzywdy losowe to tym bardziej. Żyjesz? To zmagaj się z życiem takim jakie ono jest a inni niech ci pomagają na ile potrafią i na ile chcą - ale nie składaj swoich obowiązków na nich.
        • sclavus Re: Właściwie nie powininem się niczemu dziwić... 21.03.14, 14:27
          A przecież - zakładam - większość z nich wierzy w boga i uważa, że to "bóg im zesłał ten krzyż", w postaci niepełnosprawnego dziecka i oni chcą nieść ten krzyż ... byle im za to płacono...
          Nawiasem, rozśmieszyła mnie matka ślepego chłopca, która twierdziła, ze musi być 24/24 pod telefonem i że niegodziwe jest stopniowanie kalectwa/upośledzenia... - bowiem wszyscy rodzice mają mieć równe pensje: ona chce tyle ile mogłaby mieć matka dziecka z ciężkim porażeniem mózgowym... bo jak nie, to ona nie wyjdzie z sejmu!
          uFielbiam tÓmaństFo!!
      • snajper55 Re: Nikt z ostro krytykujących, 21.03.14, 13:55
        sclavus napisał:

> czy wręcz, odsądzających od czci i wiary lionolda nie zauważył, że jego
        > protest dotyczy postulatu uzawodowienia rodziców dzieci niepełnosprawnych
        > ] (opcja nieznana w Europie a może i na świecie), co w praktyce sprowadz
        > a się do tego, że tatuś, czy mamusia dostają pensję (nie zasiłek!!! -
        > pensję!!!)
        za opiekę nad dzieckiem niepełnosprawnym
        (z niezłym d
        > odatkiem bo jak twierdziła jedna matka, taka opieka, to 24/24 godziny i 7/7 dni
        > w tygodniu)

To pewnie i za nadgodziny trzeba będzie płacić?

S.
        • sclavus Re: Nikt z ostro krytykujących, 21.03.14, 14:20
          ... tak to ująłem...
    • hordol śmieli atakować profesora Niesiołowskiego 20.03.14, 21:29
      chamstwo
    • snajper55 Każdy może krzyczeć "Daj!!!" 21.03.14, 14:03
      Bezdomni.
      Bezrobotni.
      Emeryci.
      Kobiety w ciąży.
      Niepełnosprawni.
      Powodzianie.
      Renciści.
      Rodzice dzieci niepełnosprawnych.
      Rolnicy, gdy przyjdzie klęska nieurodzaju.
      Rolnicy, gdy przyjdzie klęska urodzaju.
      Rodziny wielodzietne.

A rząd ma dawać, dawać, dawać. Ludzie, komuna już się skończyła!

S.
      • sclavus Re: Każdy może krzyczeć "Daj!!!" 21.03.14, 14:29
        ... może oni nie zauważyli??
        Albo uwierzyli w zapewnienia panprezesa???
        • gtxl Re: Każdy może krzyczeć "Daj!!!" 21.03.14, 17:37
          sclavus napisał:

> ... może oni nie zauważyli??
          > Albo uwierzyli w zapewnienia panprezesa???

Ożesz ty durniu....

literat.ug.edu.pl/panfull/0014.htm
          • sclavus Re: Każdy może krzyczeć "Daj!!!" 21.03.14, 18:07
            ... uFielbiam tÓmaństFo!!... ale przecież wiesz!!... - to po kiego jakiegoś, takie posty puszczasz???
      • gtxl Re: Każdy może krzyczeć "Daj!!!" 21.03.14, 18:10
        snajper55 napisał:

> Bezdomni.
        > Bezrobotni.
        > Emeryci.
        > Kobiety w ciąży.
        > Niepełnosprawni.
        > Powodzianie.
        > Renciści.
        > Rodzice dzieci niepełnosprawnych.
        > Rolnicy, gdy przyjdzie klęska nieurodzaju.
        > Rolnicy, gdy przyjdzie klęska urodzaju.
        > Rodziny wielodzietne.
        >
        > A rząd ma dawać, dawać, dawać. Ludzie, komuna już się skończyła!
        >
        > S.

Ale kapłani "nie sieją,nie orzą" a zbierają.
        Och ty snajper, ślepy jesteś jakby nie był snajperem.
        Tak "rzont" dzieli pieniądze z naszych podatków.
        Nie dziwię się,że tym,których wymieniłeś skończyła się już cierpliwość.
        • dobrymzimu Re: Każdy może krzyczeć "Daj!!!" 21.03.14, 18:21
          MOże jakieś tabletki szczęścia i dla dzieci ale przedewszystkim dla rodziców. Maja poczucie winy. Urodzilam kretyna. Dlaczego. Maz pijak? moze ktos go kopnął w jaja? Moze piłam kawe i paliłam ? Moze dymałam sie do 3 dni przed porodem? Za dużo pytań.
          Ci rodzice maja poczucie winy. Katolicy moga dziekować bogu, ze im załatwił takie coś. I licza grzechy przeszlości.
          Eutanazja. jedyne rozsądne. Nie mozna rehabilitować kogoś co zawsze był roslina. I zawsze będzie.
          • romullos Re: Każdy może krzyczeć "Daj!!!" 21.03.14, 18:41
            dobrymzimu napisał:

> Eutanazja. jedyne rozsądne. Nie mozna rehabilitować kogoś co zawsze był roslin
            > a. I zawsze będzie.

A które to kalekie dzieci chcesz poddawać eutanazji? Tylko te upośledzone psychicznie "kretyny", czy zdrowe psychicznie, ale niesprawne ruchowo, także, np z łamilwością kości albo zanikiem mięśni? A co z głuchonieme? Jakie kryterium zastosujesz?
            • dobrymzimu Re: Każdy może krzyczeć "Daj!!!" 21.03.14, 18:51
              Nieprzydatne społecznie i nie rokujace przydatności. Pewnie masz takiego zrobionego po pijaku? Twoje sumienie. Jak widzę, ze maja jednego kretyna, i następnego i trzeciego, to może pytanie o odpowiedzialnośc. Rozumiem, ze polowa Niemcow urodzonych w latach 1945-1946 ma rosyjskie geny , ale matki nie miały wyboru.
              Te co 3 obywateli niezdolnych na zawsze do czynnosci prawnych zmajstrowały po kolei i ich dymacze niech się martwia albo pigułka szczzęścia. A nie łzy do kamer
              • romullos Re: Każdy może krzyczeć "Daj!!!" 21.03.14, 19:07
                dobrymzimu napisał:

Pewnie masz takiego zrobio
                > nego po pijaku?

Nie, nie akurat nie mam, a ty masz takiego? Co wiesz o tym więcej?

> Nieprzydatne społecznie i nie rokujace przydatności.

Kto bardzo ogólne kryterium? Uszczegółowisz?

A kto tę eutanazję będzie wykonywał i w jaki sposób?
    • romullos Z których dzieci? 21.03.14, 18:42
      dobrymzimu napisał:

> Z tych dzieci nic dla polski poza kosztem nie będzie. Narobili debili niech sob
      > ie radza.

Z których dzieci?
    • sclavus A jednak! 21.03.14, 18:53
      Tusk obiecuje, że do 2016 roku, zasiłek na niepełnosprawne dzieci będzie wynosił tyle, ile płaca minimalna...
      • gtxl Re: A jednak! 21.03.14, 19:09
        sclavus napisał:

> Tusk obiecuje, że do 2016 roku, zasiłek na niepełnosprawne dzieci będzie wynosi
        > ł tyle, ile płaca minimalna...

Ile już rzeczy ten cudaczek obiecał.......
        • buldog2 Re: A jednak! 21.03.14, 19:56
          Wyżej przeczytaliśmy listę żądających pieniędzy:
          Bezdomni.
          Bezrobotni.
          Emeryci.
          Kobiety w ciąży.
          Niepełnosprawni.
          Powodzianie.
          Renciści.
          Rodzice dzieci niepełnosprawnych.
          Rolnicy, gdy przyjdzie klęska nieurodzaju.
          Rolnicy, gdy przyjdzie klęska urodzaju.
          Rodziny wielodzietne
          żygolaki z CBA i innych... publicznych.

Mógłbym ją do woli powiększać: górnicy, hutnicy, działacze związkowi, związkowcy, kolejarze, lekarze (kilka średnich pensji to za mało) etc. etc.

Oczywiście, to sprawiedliwe, obciążać innych świadczeniami na rzecz wymienionych (i niewymienionych). To sprzyja ugruntowaniu wyobrażeń na temat sprawiedliwości, prawa do owoców swojej pracy, wolności... - może tak: wolność to uświadomiona konieczność. I na wiele innych tematów.

Tą drogą szła Ukraina, na początku lat dziewięćdziesiątych rozwinięta bodajże lepiej, niż Polska, obecnie bankrut.

Tą drogą szła Argentyna, na początku ub. wieku kwitnąca republika (bodajże druga czy trzecia w PKB per capita), dziś po raz kolejny bankrut.

Tą drogą od dziesiątków lat idzie Francja, w latach siedemdziesiątych posiadająca PKB i dochód per capita chyba o rząd większy, niż odpowiedni w Korei Płd. Dziś te wskaźniki są prawie takie same, a za ileś lat oba państwa zamienią się miejscami w tabelce sprzed 40 lat.

Jeszcze mniej ludzi zdolnych i młodych zechce pozostać w Polsce.
          Pomimo to, że tu "sienależy". Właściwie... - właśnie dlatego.
        • sclavus Re: A jednak! 21.03.14, 20:58
          nie więcej niż "lewica" i PiS razem wzięci...
          Ci to mają ... obiecywanie... we krwi!...
    • 7dnitygodnia "Krzyk" w cudzysłowie???? 21.03.14, 19:58
      Ci zrozpaczeni ludzie ...............krzyczą z bezsilności!!!! skoro utrzymujemy miliony urzędasów to dlaczego nie stać nas na "niepełnosprawie"???
    • buldog2 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 20:16
      Słucham w tv:
      "Musicie nam pomóc! Musicie!"
      "Walcząc o nasze prawa!..."
      "Chce walczyć o godne życie..."

"I nie zgodzę się nigdy..."

Ilu jeszcze takich, którym minimalna pensja się należy?
      • jaroslaw2104 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 20:18
        Głupotą była by zgoda premiera na żądanie tych babsztyli.
      • gtxl Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 20:19
        "I nie zgodzę się nigdy..."

Nikt Cie nie będzie pytał o zgodę. Ja też nie chcę płacić na tłustych klechów, ale im Tusk płaci z naszych podatków.
        • jaroslaw2104 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 20:51
          Czyli krótko
          Zabrać klechom

Że te babsztyle nie podpowiedzą premierowi gdzie kasa
        • buldog2 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 20:53
          To prawda. Z tego i wielu innych powodów najprawdopodobniej nie zagłosuję na PO i spróbuję przekonać do tego innych.
          Zanim do końca nie pójdziemy drogą Argentyny (z Francją może się na tej drodze spotkamy, jak tak dalej pójdzie).
          • jaroslaw2104 Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 20:55
            Tyle ze innej alternatywy wyboru NIEMA
      • sclavus Re: "Krzyk" rodzin osób niepełnosprawnych. 21.03.14, 21:05
        ... zapomniałeś o "żądamy" i " nie wyjdziemy stąd dopóty, dopóki..."
        Oraz bo w Anglii (gdzie mają przyjaciół!), tacy jak oni mają i to, i tamto, i owo, i jeszcze to, i jeszcze owo, i jeszcze tamto, i jeszcze... i jeszcze.. i jeszcze - więc im w Polsce też się należy i odpowiednia ustawa ... MA BYĆ GOTOWA ZA TRZY DNI!!!
        No, qrva!! - podwójny ewenement!!!
    • sclavus No, proszę!! 21.03.14, 21:23
      Rodzice niepełnosprawnych dzieci proszą o pomoc Kaczyńskiego
      - Jesteśmy zdecydowanymi zwolennikami wprowadzenia zasady minimalnej płacy - zapewnił prezes PiS.
      • jaroslaw2104 Re: No, proszę!! 21.03.14, 21:27
        On jako niepełnosprawny umysłowo już tam był
        • m.c.hrabia Re: Daj ,daj ,daj nie odmawiaj daj . 21.03.14, 21:32
          tyle to potrafimy ,łapę wyciągać.
          • snajper55 To są misie 21.03.14, 21:35
            Mi się należy.

S.
            • m.c.hrabia Re: To są misie 21.03.14, 21:44
              cóż,
              tak już mamy , misię , własny zad najważniejszy ,pomimo deklaracji "patriotycznych"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka