Dodaj do ulubionych

Zbity JKW.

22.03.14, 12:16
Mazurek chciał z Korwina zrobic głupka , a sam wyszedl na debila:-)wiadomosci.onet.pl/kraj/burzliwa-rozmowa-korwin-mikkego-z-mazurkiem-uwazam-pana-za-debila/t8c4k
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: Zbity JKW. 22.03.14, 12:51
      z głupka robić głupka to raczej niemozliwe.JKM jest świadectwem nieudolności polskiej służby zdrowia.
      • zayka_nr11 Re: Zbity JKW. 22.03.14, 13:11
        99venus napisał:

> z głupka robić głupka to raczej niemozliwe.JKM jest świadectwem nieudolności po
        > lskiej służby zdrowia.

a nie masz wrażenia że wszędzie tylko te bachory i bachory
        ..huśtawki zajęte i zjeżdżalnie

i tylko nocą jest spokojnie....

hy?
        • 99venus Re: Zbity JKW. 22.03.14, 13:42
          nie mam wrażenia,że wszędzie bachory i bachory.jestem w tym wieku,że huśtawki i zjeżdżalnie mnie nie interesują.
    • tornson No zlituj się! 22.03.14, 13:08
      Może i Mazurek to PiSowiec, ale tutaj to Korwin po raz kolejny robi z siebie oszołoma!

"Lider Nowej Prawicy przypomniał o swoich poglądach na funkcjonowanie państwa. Jeśli ktoś wcześniej nie znał Korwin-Mikkego z tej strony, może być zaskoczony tymi deklaracjami. - Jestem monarchistą i chciałbym odebrać prawa głosu wszystkim - przyznał. - W monarchii tylko król ma prawo głosu, reszta wykonuje rozkazy - dodał."
      Korea Północna i władza jaką posiada Kim się marzy naszemu samozwańczemu krUlowi. ;)

Albo ta jego gadka o Hitlerze, tak jakby to podatki były największą zbrodnią Hitlera.
      JKM to idiota i tyle.
    • szwampuch58 Re " król" ci on wielki 22.03.14, 13:41
      i zamilcz niewiasto,hehehe
      • zoil44elwer Re: Re " król" ci on wielki 22.03.14, 14:17
        JKMikki:W d...kracji durnie wybierają do Parlamentu-debili.JKM jest mądry więc powinien zrozumieć że nigdy nie zostanie wybrany.A mimo to od 22 lat kandyduje bezskutku na:Prezydenta państwa,prezydenta czy bumistrza różnych miast,posła,senatora......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka