volupte 22.03.14, 12:16 Mazurek chciał z Korwina zrobic głupka , a sam wyszedl na debila:-)wiadomosci.onet.pl/kraj/burzliwa-rozmowa-korwin-mikkego-z-mazurkiem-uwazam-pana-za-debila/t8c4k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
99venus Re: Zbity JKW. 22.03.14, 12:51 z głupka robić głupka to raczej niemozliwe.JKM jest świadectwem nieudolności polskiej służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: Zbity JKW. 22.03.14, 13:11 99venus napisał: > z głupka robić głupka to raczej niemozliwe.JKM jest świadectwem nieudolności po > lskiej służby zdrowia. a nie masz wrażenia że wszędzie tylko te bachory i bachory ..huśtawki zajęte i zjeżdżalnie i tylko nocą jest spokojnie.... hy? Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Zbity JKW. 22.03.14, 13:42 nie mam wrażenia,że wszędzie bachory i bachory.jestem w tym wieku,że huśtawki i zjeżdżalnie mnie nie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson No zlituj się! 22.03.14, 13:08 Może i Mazurek to PiSowiec, ale tutaj to Korwin po raz kolejny robi z siebie oszołoma! "Lider Nowej Prawicy przypomniał o swoich poglądach na funkcjonowanie państwa. Jeśli ktoś wcześniej nie znał Korwin-Mikkego z tej strony, może być zaskoczony tymi deklaracjami. - Jestem monarchistą i chciałbym odebrać prawa głosu wszystkim - przyznał. - W monarchii tylko król ma prawo głosu, reszta wykonuje rozkazy - dodał." Korea Północna i władza jaką posiada Kim się marzy naszemu samozwańczemu krUlowi. ;) Albo ta jego gadka o Hitlerze, tak jakby to podatki były największą zbrodnią Hitlera. JKM to idiota i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Re " król" ci on wielki 22.03.14, 14:17 JKMikki:W d...kracji durnie wybierają do Parlamentu-debili.JKM jest mądry więc powinien zrozumieć że nigdy nie zostanie wybrany.A mimo to od 22 lat kandyduje bezskutku na:Prezydenta państwa,prezydenta czy bumistrza różnych miast,posła,senatora...... Odpowiedz Link Zgłoś