Dodaj do ulubionych

Wirus niedotlenienia

23.03.14, 19:42
krąży na Europą Wschodnią. Najpierw Wł.Żyrynowski a teraz nasz premier. Jeden chce rozbioru Ukrainy, drugi straszy wojną. Czy są jakieś granice "odlotu"?
Obserwuj wątek
    • veglie Re: Wirus niedotlenienia 23.03.14, 21:54
      remez2 napisał:

> krąży na Europą Wschodnią. Najpierw Wł.Żyrynowski a teraz nasz premier. Jeden c
      > hce rozbioru Ukrainy, drugi straszy wojną. Czy są jakieś granice "odlotu"?

Oszołomy krążą a poważni politycy rozmawiają.

www.tvn24.pl/merkel-dzwonila-do-putina-oboje-zadowoleni-z-misji-obwe-na-ukrainie,410736,s.html
      • remez2 Re: Wirus niedotlenienia 23.03.14, 22:14
        > Oszołomy krążą a poważni politycy rozmawiają.
        Uwielbiamy się wyróżniać ... in minus.
        • veglie Re: Wirus niedotlenienia 23.03.14, 22:18
          remez2 napisał:

> > Oszołomy krążą a poważni politycy rozmawiają.
          > Uwielbiamy się wyróżniać ... in minus.

Ja nie lubię.;)
          • remez2 Re: Wirus niedotlenienia 23.03.14, 22:24
            veglie napisał:

> remez2 napisał:
            >
            > > > Oszołomy krążą a poważni politycy rozmawiają.
            > > Uwielbiamy się wyróżniać ... in minus.
            >
            > Ja nie lubię.;)
            No, to nie masz czego szukać w polityce a w PO szczególnie. :-)
            • veglie Re: Wirus niedotlenienia 23.03.14, 22:30
              remez2 napisał:

> veglie napisał:
              >
              > > remez2 napisał:
              > >
              > > > > Oszołomy krążą a poważni politycy rozmawiają.
              > > > Uwielbiamy się wyróżniać ... in minus.
              > >
              > > Ja nie lubię.;)
              > No, to nie masz czego szukać w polityce a w PO szczególnie. :-)

Od nieudaczników trzymam się na znaczną odległośc.:)
    • przeciwnik_klamstwa a dzieci nadal na głodowych zasiłkach... 23.03.14, 22:13
      Kaczyński przyznał w wywiadzie, że Tusk i cały rząd olewa niepełnosprawnych...
      Cieszycie się - wy, zwolennicy PO?
      ...
      1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę"
      2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało.
      3."jak się go słucha(czyt.:Putina)to racja jest jego", ryj=kgb
      • veglie Re: a dzieci nadal na głodowych zasiłkach... 23.03.14, 22:21
        przeciwnik_klamstwa napisał:

> Kaczyński przyznał w wywiadzie, że Tusk i cały rząd olewa niepełnosprawnych...
        > Cieszycie się - wy, zwolennicy PO?
        > ...
        Z czego się cieszyć, gdy we wrześniu dzieci nie pójdą do szkoły a rodzice pójdą na front.
      • zapijaczonyryj Re: a dzieci nadal na głodowych zasiłkach... 24.03.14, 17:27
        przeciwnik_klamstwa napisał:

> Kaczyński przyznał w wywiadzie, że Tusk i cały rząd olewa niepełnosprawnych...
        > Cieszycie się - wy, zwolennicy PO?

Kaczyński ma zal, ze takich jak on , czyli niepełnosprawnych nawet komuna olewała
        > ...
        > 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO)
        > - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę"
        > 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... p
        > osiadam kat D! symulowałem i mnie się udało.
        > 3."jak się go słucha(czyt.:Putina)to racja jest jego", ryj=kgb
      • x2468 Re: a dzieci nadal na głodowych zasiłkach... 24.03.14, 21:53
        Klamczynki kłamie tak jak ty miłośniku kłamstwa.
        Marczuk w Rzepie:
        "Co stało się dalej? Nastąpiła tu prawdziwa rewolucja. Od 2010 r. rząd zniósł kryterium dochodowe uprawniające do świadczenia, poszerzył krąg uprawnionych, podniósł jego wysokość. W efekcie – liczba korzystających i wydatki wręcz eksplodowały. Już w 2011 r. prawo do niego miało 168,4 tys. osób, wydatki z budżetu wyniosły 1,03 mld zł. To wzrost sięgający 300 proc.

Ostatnie dane, za 2012 r., wskazują, że świadczenia pielęgnacyjne pobiera 223,5 tys. osób, a wydatki na nie wynoszą rocznie blisko 1,4 mld zł. Podsumujmy: 
od 2009 roku liczba uprawnionych do nich wzrosła blisko czterokrotnie, dostają oni prawie cztery razy więcej pieniędzy. Świadczenia w tym czasie wzrosły o blisko 100 proc. – z 420 zł do 820 zł. Pamiętajmy też, że opiekunowie mają finansowane z budżetu składki zdrowotne, na emeryturę oraz rentę. Dzieci otrzymują osobne wsparcie"
    • pav2 Re: Wirus niedotlenienia 23.03.14, 22:24
      Wł.Żyrynowski to harcownik, a kim jest nasz premier?
      • veglie Re: Wirus niedotlenienia 23.03.14, 22:34
        pav2 napisał:

> Wł.Żyrynowski to harcownik, a kim jest nasz premier?

Polski Mojżesz prowadzący nas przez Bug...na Moskwę.
      • magdolot Re: Wirus niedotlenienia 23.03.14, 22:38
        Żyrinowski nieraz robił za pożytecznego idiotę pana P., nasz premier daje radę. Zaś wirusy niedotlenienia czasem przybierają postać źdźbła w cudzym oku, tak mają.
      • cronny Re: Wirus niedotlenienia 23.03.14, 23:00
        pav2 napisał:

> Wł.Żyrynowski to harcownik, a kim jest nasz premier?

Wasz premier? Masz na myśli Putina?

www.forbes.pl/g/i.aspx/620/0/forbes/635300348068648960.jpeg
        Czy Kaczyńskiego?

p.im9.eu/kaczy-ski-pi-sudski-marzenia.jpg
        Bo przeciez nie uważasz Tuska za waszego premiera? No nie?
    • bikej5 Re: Wirus niedotlenienia 23.03.14, 22:44
      nie spodziewałam się takiej wojennej retoryki ze strony Tuska,to poletko Kaczyńskiego.Wyglada na to,że dla zwycięstwa w wyborach gotów jest na wszystko.
      • remez2 Re: Wirus niedotlenienia 23.03.14, 22:50
        bikej5 napisała:

> nie spodziewałam się takiej wojennej retoryki ze strony Tuska,to poletko Kaczyń
        > skiego.Wyglada na to,że dla zwycięstwa w wyborach gotów jest na wszystko.
        M.Kamiński, wojna ... czekam na następną rewelację.
      • wiosnaludzikow Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 03:45
        Odpowiadasz na:
        bikej5 napisała:

> Wyglada na to,że dla zwycięstwa w wyborach gotów jest na wszystko.
        Otóż to.
    • pelorus Jasne! Rosja, a przedtem ZSRR to kraj 23.03.14, 22:52
      miłujący pokój. Walczący o pokój. A że czasem sołdaty zgwałcili trochę kobiet i postrzelali do tych co pokoju tak nie umiłowali jak oni, to drobiazg nie zmieniający faktu, ze oni pokój miłują ponad wszystko.
      .
      • veglie Re: Jasne! Rosja, a przedtem ZSRR to kraj 23.03.14, 23:13
        W odwecie pędź na Moskwę... z Jarozbawem, krzyżowcami smoleńskimi i Donkiem wraz z PO sotnią.
        • remez2 Re: Jasne! Rosja, a przedtem ZSRR to kraj 23.03.14, 23:18
          veglie napisał:

> W odwecie pędź na Moskwę... z Jarozbawem, krzyżowcami smoleńskimi i Donkiem wra
          > z z PO sotnią.
          PiS na koń siędzie
          przodem prezes na kocie
          i jakoś to będzie.
        • pelorus Wcale nie nawoływałem do krucjaty. 23.03.14, 23:42
          I nie po drodze mi z PiS. Znam uwarunkowania. Ale uwielbienie Rosji co genetyczna cecha lewicy. Ja po prostu traktuję Rosję jako zagrożenie, Boję się ich.
      • remez2 Pięknie. Jakbyś jeszcze zechciał 23.03.14, 23:20
        napisać jaki to ma związek z tematem wątku?
        • pelorus Nie wiem gdzie widzisz straszenie wojną 23.03.14, 23:44
          przez Tuska. Kiedy wojna zagrozi będzie już za późno.
          • cronny Jest taki zapatrzony na Rosję nurt polskiej lewicy 24.03.14, 00:05
            który:

- w 1956 poparł sowiecką inwazję na Węgry dla "obrony narodu węgierskiego przed inspirowaną przez anglo-amerykańskich podżegaczy wojennych faszystowską konrrewolucją";

- w 1968 poparł inwazję na Czechosłowację. Ponad 600 tysięcy żołnierzy radzieckich, polskich, węgierskich, bułgarskich i wschodnioniemieckich wkroczyło do Czechosłowacji "dla obrony socjalizmu i zagwarantowania narodowi Czechosłowackiemu niezależności oraz pokoju i bezpieczeństwa w Europie, aby stawić tamę imperialistycznym siłom agresji i rewanżyzmu";

- w 2014 poparł (i nadal popiera) rosyjską inwazję na Krym i rozbiór Ukrainy "dla obrony" stanowiącej większość mniejszości rosyjskiej i rosyjskojęzycznej, bratniego narodu ukraińskiego i narodu krymskiego przed nacjonalizmem, faszyzmem, bandami banderowskimi, Polską, Litwą i Estonią, Unią Europejską, NATO i Kosowem.

To do nich i im podobnych na Węgrzech i w Rumunii Żyrynowski, i rosyjska Duma adresuje propozycję wspólnej z Rosją napaści na Ukrainę i udziału w rozbiorze tego państwa.

To zapewne ci "dotlenieni"?

• gtxl Re: Jest taki zapatrzony na Rosję nurt polskiej l 24.03.14, 07:27
              cronny napisał:

W sobotę napisałem Ci,że nudzisz ale faktycznie była już dość późna godzina. Za to co napisałem serdecznie Cię przepraszam....ot spojrzałem na dłuższy post i nie chciało mi się czytać.
              Przyznaję nie miałem racji, bo choć po przeczytaniu miałem inne zdanie,to nie musiałem Ci tak odpowiadać.

Teraz jest godzina 7 rano i kiedy przeczytałem Twój post, musiałbym Ci odpowiedzieć podobnie.
              O jakim nurcie lewicy polskiej Ty mówisz.
              Ci, którzy zostali tu "przerzuceni" z ZSRR w 1944, agenci NKWD dawno już nie żyją.
              Ci, którzy są teraz w SLD, działają pragmatycznie.
              Socjalizm,komunizm skończył się już nawet w Rosji czyli w miejscu gdzie przyszedł na świat.
              Natomiast mocarstwowe ambicje dawnej ZSRR nic nie straciły na aktualności.
            • pelorus Jeszcze bardziej symptomatyczny 24.03.14, 17:25
              jest stosunek lewicy, w tym podobno tej cywilizowanej, europejskiej ( o "demoludach" już nawet nie wspomnę) do reżimu Pol Pota na początku przewrotu Czerwonych Khmerow. Ile wtedy padło słów o słusznej walce narodu kampuczańskiego z amerykańskim imperializmem. Doniesienia o masowych mordach traktowano jako propagandę. Ja to pamiętam.
              Zbrodnie Salvatore Aliende w Chile przemilczano, protesty rozpoczęto jak podobnymi metodami załatwił tego marksistowskiego bandytę Pinochet.
              Zadziwiająca jet tolerancja lewicy dla zbrodni pod czerwonym sztandarem. Hitler był tak długo przyjacielem lewicy, póki nie zaatakował ZSRR. Lewica europejska popierała w wojnie 1920 roku Rosję Sowiecką przeciwko Polsce.
              Pan Miler storpedował kontrakt na budowę rury z Norwegii,w ramach tej samej prorosyjskiej polityki. O wiele łatwiej jest nie dopuścić do uzależnienia, niż z niego się uwolnić, co teraz mamy okazję obserwować
              Tymczasem zbrodnia ma jedno imię.
              • remez2 Re: Jeszcze bardziej symptomatyczny 24.03.14, 17:31
                > Pan Miler storpedował kontrakt na budowę rury z Norwegii,w ramach tej samej prorosyjskiej polityki.
                Mijasz się z prawdą - celowo czy z niewiedzy?
                • pelorus Był premierem i był przeciw 24.03.14, 21:29
                  Ale do zarzutu do lewicy o sympatie do Pol Pota się nie byłeś łaskaw się ustosunkować. Ale to normalne, bo niewygodne. Do lewicowego raju nawet po trupach milionów. Aby mordować słusznie i nie Ciebie. No nie? W końcu rozłupywanie głów saperka "prawicowcom" to internacjonalistyczna sprawiedliwość społeczna.
                  Każdy kto uzurpuje sobie prawo do wypowiadania się w imieniu społeczeństwa, albo myślący o "wychowaniu społeczeństwa" to potencjalny morderca.

• remez2 Re: Był premierem i był przeciw 24.03.14, 22:10
                    O czym Ty piszesz? Zadałem Ci konkretne pytanie.
                    • pelorus mam dobrą pamieć i 25.03.14, 21:12
                      pamiętam losy kontraktu norweskiego. Ale lewica nie pierwszy raz pokazuje swój "internacjonalizm". Tęsknią za PRL.
                      • remez2 Re: mam dobrą pamieć i 25.03.14, 21:22
                        pelorus napisał:

> pamiętam losy kontraktu norweskiego.
                        Gdybyś miał dobrą pamięć nie napisałbyś tego, co napisałeś.
                        > Ale lewica nie pierwszy raz pokazuje swój "internacjonalizm". Tęsknią za PRL.
                        Powinieneś nauczyć się tego na pamięć.
                        • pelorus Nie muszę się uczyc. Ja wiem 25.03.14, 21:24
                          towarzyszu.
                          • remez2 Re: Nie muszę się uczyc. Ja wiem 25.03.14, 21:31
                            pelorus napisał:

> towarzyszu.
                            :-))) Jesteśmy towarzyszami?
                            • pelorus Nie jestesmy 25.03.14, 21:36
                              ja używam tego zwrotu jako obelgi. To przez pamięć czasów PRL.
                              • remez2 Re: Nie jestesmy 25.03.14, 21:41
                                pelorus napisał:

> ja używam tego zwrotu jako obelgi. To przez pamięć czasów PRL.
                                A oprócz obelg potrafisz coś napisać? Oczywiście nie kłamiąc?
                                • pelorus Zarzucasz kłamstwo. 25.03.14, 21:47
                                  Na jakiej podstawie, jeśli można wiedzieć?
                                  Opierasz się tylko na swoim głębokim przekonaniu?
                                  Wiara jest subiektywna.

• remez2 Re: Zarzucasz kłamstwo. 25.03.14, 22:01
                                    pelorus napisał:

> Na jakiej podstawie, jeśli można wiedzieć?
                                    > Opierasz się tylko na swoim głębokim przekonaniu?
                                    > Wiara jest subiektywna.
                                    tiny.pl/q4k8m
                                    • pelorus To tylko post na forum 26.03.14, 07:47
                                      Ja pamiętam zachwyty pana Milera nad współpracą Rosja w dziedzinie energetyki. SLD zwalczał też Guzowatego i jego inicjatywy.
          • remez2 Re: Nie wiem gdzie widzisz straszenie wojną 24.03.14, 09:53
            pelorus napisał:

> przez Tuska. Kiedy wojna zagrozi będzie już za późno.
            To "ostrzeżenie" ze strony premiera było/jest po prostu śmieszne a przesłanie żenujące. To właśnie poziom M.Kamińskiego - jedzenie znikające z lodówki.
      • zoil44elwer Re: Jasne! Rosja, a przedtem ZSRR to kraj 24.03.14, 09:46
        pelorus napisał:

> miłujący pokój. Walczący o pokój. A że czasem sołdaty zgwałcili trochę kobiet i
        > postrzelali do tych co pokoju tak nie umiłowali jak oni, to drobiazg nie zmien
        > iający faktu, ze oni pokój miłują ponad wszystko.
        >Wybijmy ruskim z głowy wojenne zapędy! POlakJankes i Ukrainiec:Kamerad! Więc Drang nach Osten! Nach Moskau und Stalingrad!
    • solaqua.333 Polsce grozi wojna tylko ze strony globmafii, 24.03.14, 00:55
      czyli talmudycznych neoconsow (aka neobolszewikow).
    • mila2712 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 07:28
      remez2 napisał:

> krąży na Europą Wschodnią. Najpierw Wł.Żyrynowski a teraz nasz premier. Jeden c
      Patrząc na działania naszych polityków stwierdzam jedno: wszystko przed nami.....
      Trzeba mieć mocne nerwy :)
      • gtxl Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 07:35
        Patrząc na działania naszych polityków stwierdzam jedno: wszystko przed nami.....
        Trzeba mieć mocne nerwy

Nerwy nerwami, ale zapasy mąki warto zrobić.
        • mila2712 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 08:01
          gtxl napisał:

> Patrząc na działania naszych polityków stwierdzam jedno: wszystko przed nami...
          > ..
          > Trzeba mieć mocne nerwy
          >
          >
          > Nerwy nerwami, ale zapasy mąki warto zrobić.

Użytkowniku......puszki mięsne, słoiki z gołąbkami.....
          Waluta, złoto ........
          • gtxl Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 08:08

Użytkowniku......puszki mięsne, słoiki z gołąbkami.....
            Waluta, złoto

Zbierać? Po co mi słoiki z gołąbkami, gołąbki się złapie, jak będzie źle.
            Mąka,kasze,ryż to podstawa do przetrwania.
            • mila2712 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 08:19
              gtxl napisał:

>
              > Użytkowniku......puszki mięsne, słoiki z gołąbkami.....
              > Waluta, złoto
              >
              >
              > Zbierać? Po co mi słoiki z gołąbkami, gołąbki się złapie, jak będzie źle.

Oczywiście bo u was na Śląsku gołębii jak mrówek u nas w Wielkopolsce byłby problem.
              > Mąka,kasze,ryż to podstawa do przetrwania.
              Jak przyjdzie brać nogi za past to co szybciej zrobisz - ugotujesz kaszę czy otworzysz puszkę hę ?
              >
              >
              • gtxl Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 08:37
                jak przyjdzie brać nogi za pas

Na zachód...nach Vaterland ?
                • mila2712 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:52
                  gtxl napisał:

> jak przyjdzie brać nogi za pas
                  >
                  >
                  > Na zachód...nach Vaterland ?

Ziemia przodków moich to Wschód (Odessa)
                  • zoil44elwer Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 10:12
                    mila2712 napisała:

> gtxl napisał:
                    >
                    > > jak przyjdzie brać nogi za pas
                    > >
                    > >
                    > > Na zachód...nach Vaterland ?
                    >
                    > Ziemia przodków moich to Wschód (Odessa)
                    Rok temu JV Rostowski nawijał o Zielonej Karcie.Za Wielką Wodą bezpieczniej? Do czasu aż Car Putin zechce 'odzyskać' Alaskę.
                    • mila2712 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 10:17
                      zoil44elwer napisał:

> mila2712 napisała:
                      >
                      > > gtxl napisał:
                      > >
                      > > > jak przyjdzie brać nogi za pas
                      > > >
                      > > >
                      > > > Na zachód...nach Vaterland ?
                      > >
                      > > Ziemia przodków moich to Wschód (Odessa)
                      > Rok temu JV Rostowski nawijał o Zielonej Karcie.Za Wielką Wodą bezpieczniej? Do
                      > czasu aż Car Putin zechce 'odzyskać' Alaskę.
                      Obawiam się, że może dojść do sytuacji w której nigdzie nie będzie bezpiecznie.
      • remez2 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:50
        mila2712 napisała:
        > Patrząc na działania naszych polityków stwierdzam jedno: wszystko przed nami.....
        > Trzeba mieć mocne nerwy :)
        Masz rację.
        btw - obserwując poczynania obecnej ekipy czasami zastanawiam się jak bardzo zdewaluowało się słowo <polityk>.
        • mila2712 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:52
          remez2 napisał:

> mila2712 napisała:
          > > Patrząc na działania naszych polityków stwierdzam jedno: wszystko przed n
          > ami.....
          > > Trzeba mieć mocne nerwy :)
          > Masz rację.
          > btw - obserwując poczynania obecnej ekipy czasami zastanawiam się jak bardzo zd
          > ewaluowało się słowo <polityk>.
          Jak bardzo ? To już dno....
          • remez2 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:54
            mila2712 napisała:
            > > Masz rację.
            > > btw - obserwując poczynania obecnej ekipy czasami zastanawiam się jak bar
            > dzo zd
            > > ewaluowało się słowo <polityk>.
            > Jak bardzo ? To już dno....
            Obawiam się, że niedługo ktoś zapuka od dołu.
            • mila2712 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:57
              remez2 napisał:

> mila2712 napisała:
              > > > Masz rację.
              > > > btw - obserwując poczynania obecnej ekipy czasami zastanawiam się j
              > ak bar
              > > dzo zd
              > > > ewaluowało się słowo <polityk>.
              > > Jak bardzo ? To już dno....
              > Obawiam się, że niedługo ktoś zapuka od dołu.
              Coż takiego - konkretnie - kolega ma na myśli ?
              • remez2 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 10:02
                > Coż takiego - konkretnie - kolega ma na myśli ?
                To znaczy koleżanko, że to jeszcze nie jest dno.
                • mila2712 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 10:05
                  remez2 napisał:

> > Coż takiego - konkretnie - kolega ma na myśli ?
                  > To znaczy koleżanko, że to jeszcze nie jest dno.
                  A taśmy prawdy Palikota ?
                  • xystos Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 10:06
                    mila2712 napisała:

> remez2 napisał:
                    >
                    > > > Coż takiego - konkretnie - kolega ma na myśli ?
                    > > To znaczy koleżanko, że to jeszcze nie jest dno.
                    > A taśmy prawdy Palikota ?

.. aa kolega uparty ? chce koniecznie do dna ?
              • humbak Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 10:03
                Wybaczcie, że się wtryniam, ale czy koleżanka nadaje telegrafem?
                • mila2712 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 10:06
                  humbak napisał:

> Wybaczcie, że się wtryniam, ale czy koleżanka nadaje telegrafem?

Wybacz kolego ale nie rozumiem.....
                  • humbak Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 10:11
                    Coż takiego STOP konkretnie STOP kolega ma na myśli ?STOP
                    • mila2712 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 10:16
                      humbak napisał:

> Coż takiego STOP konkretnie STOP kolega ma na myśli ?STOP
                      Czego STOP Humbak STOP tutaj STOP nie rozumie? STOP
                      ( a bo to Remeza nie sposób czasami rozszyfrować )
                      :P
                      :)
        • humbak Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:53
          Dopiero tej? Masz zadziwiającą tolerancję.
          • remez2 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:56
            humbak napisał:

> Dopiero tej? Masz zadziwiającą tolerancję.
            To prawda. Ale nie bardzo mam wybór.
    • humbak Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 08:13
      Nie wiem, o czym piszesz w przypadku Tuska, ale w przypadku Żyrinowskiego się oczywiscie mylisz. By twoje przedstawienie problemu mogło być prawdziwe, zachowanie Żyrinowskiego musiałoby się w ostatnim czasie zmienić. Tym czasem to nieustająco ten sam prowokator i publiczny wariat.
      • remez2 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:44
        humbak napisał:

> Nie wiem, o czym piszesz w przypadku Tuska,
        Publiczne zastanawianie się czy polskie dzieci 1 września pójdą do szkoły.
        > ale w przypadku Żyrinowskiego się o
        > czywiscie mylisz. By twoje przedstawienie problemu mogło być prawdziwe, zachowa
        > nie Żyrinowskiego musiałoby się w ostatnim czasie zmienić. Tym czasem to nieust
        > ająco ten sam prowokator i publiczny wariat.
        Nie wiem w jaki sposób wyprowadziłeś wniosek, że ten gostek "odleciał" dopiero teraz. Ja tego nie napisałem. :-)
        • humbak Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:49
          > Publiczne zastanawianie się czy polskie dzieci 1 września pójdą do szkoły.

Ups... słyszałem tylko relację z jego wypowiedzi. Skoro tak to ujął, to cofam co napisałem niżej. Odleciał facet.

> Nie wiem w jaki sposób wyprowadziłeś wniosek, że ten gostek "odleciał" dopiero
          > teraz. Ja tego nie napisałem. :-)

Skoro piszesz o krążącym wirusie niedotlenienia, taki wniosek wydał mi się oczywistym.
          • remez2 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:57
            > Skoro piszesz o krążącym wirusie niedotlenienia, taki wniosek wydał mi się oczywistym.
            Nie napisałem, że krąży od miesiąca.
    • zapijaczonyryj Do tej pory granice odlotu wyznaczali Kaczyński z 24.03.14, 08:15
      remez2 napisał:

z ferajną, a teraz widać choroba się rozprzestrzeniła
      • zoil44elwer Re: Do tej pory granice odlotu wyznaczali Kaczyńs 24.03.14, 09:59
        Wpływ PiSu($ikorski,Kamiński,Zalewski,Mentżydło,Kluzik,Libicki.....) na PO?Wraca POPiS.
    • humbak Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:21
      Okiej. Nie uważam, by Tusk odleciał. Przesadza trochę (nie ma się co dziwić w kampanii), ale sytuacja na Ukrainie jest bardzo napięta.
      • adherent1 Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:44
        humbak napisał:
        > Nie uważam, by Tusk odleciał. Przesadza trochę
        Odleciał i to poważnie, stracił poczucie co w naszym kraju wypada.
        Lepiej by przesadził w realizacji żądań opiekunów osób niepełnosprawnych.
        • humbak Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:47
          Weź no jakoś to uzasadnij. Uważasz że nie ma takiego zagrożenia?
        • humbak Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:50
          Jak napisałem wyżej Remezowi, cofam moją opinię. Odleciał nasz don Don.
      • veglie Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 09:57
        humbak napisał:

> Okiej. Nie uważam, by Tusk odleciał. Przesadza trochę (nie ma się co dziwić w k
        > ampanii), ale sytuacja na Ukrainie jest bardzo napięta

Odleciał...rok szkolny 2014/15 jest zagrożony.
    • magdolot Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 12:06
      Tak, a niektórzy żądają powrotu Doniecka do Królestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii... To pewnie ten wirus ebola.
      • xystos Re: Wirus niedotlenienia 24.03.14, 12:09

.. wsciekacie sie na zmiany ktorych nieda sie uniknac
        wzamian z/robcie cos co zapewni wam to co obecnie
        nazywamy przyszloscia

Ja Nietendamus

ZEN
    • douglasmclloyd Hordy mongolskie znowu prą na zachód nt 24.03.14, 21:18

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka