Dodaj do ulubionych

Terrorysta czy niesforny romantyk?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 05:17
buahahahahaha... gazeta daje rade! :P
Obserwuj wątek
    • Gość: . pieprzona paranoja IP: *.crowley.pl 19.08.04, 06:02
      • Gość: REKIN TERRORYSTA CZY NIESFORNY ROMANTYK IP: *.espol.com.pl 19.08.04, 06:24
        LUDZIE ZSATANÓWCIE SIE TROCHĘ.OD KIEDY CHINY SA ZAANGAŻOWANE W KONFLIK Z
        IRAKIEM?PO CO TERRORYSCI MIELIBY WYSADZAĆ CHIŃSKIE ZOO?
        TO JUZ PRZESADA
        • Gość: skok Ten kraj to czysty kabaret :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:49
          • Gość: monio Facet nie mial zezwolenia na posiadanie zapalek! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.08.04, 11:55
            • Gość: Roxxx Palenie szkodzi, to moze dobrze ze mu zabrali IP: *.putnamlovellnbf.com 19.08.04, 23:38
              ABW i Ministerstwo Zdrowia w jednym
        • olek_m Re: TERRORYSTA CZY NIESFORNY ROMANTYK 19.08.04, 15:21
          Chiny uciskaja muzulmanow w Xingkiangu. Dobry powod do wysadzenia czegos.
      • Gość: Sv Chinskie ZOO, rosyjskie sklepy, nietypowy smietnik IP: *.ha.pwr.wroc.pl 19.08.04, 09:16
        ... to przecierz standardowe cele terrorystow. Swoja droga mam kumpla
        fotografa - tez fotografowal zbiorniki gazy we Wroclawiu, podobnie jak
        cmentarze zydowskie i rozsypujace sie kamienice. Jedna nawet wysadzili - ale
        cholera wie czy to saperzy przy rozbiorce czy tez byl to zakamuflowany atak
        terrorystyczny.
        • Gość: xxx Re: Chinskie ZOO, rosyjskie sklepy, nietypowy smi IP: *.polkomtel.com.pl 19.08.04, 09:34
          Może po to fotografował m.in. chinskie zoo, żeby potem spokojnie obfotografować
          centra handlowe i przepompownie nie wzbudzajac podejrzeń jako fotograf-dziwak.
          I znaleźć obrońców takich jak przedmówca.
          • kbaggins Re: Chinskie ZOO, rosyjskie sklepy, nietypowy smi 19.08.04, 10:26
            Bo też tak się to robi. Jedna z najlepszych przykrywek dla ewentualnego agenta
            to uznanie przez otoczenie za nieszkodliwego dziwaka. Trochę to czasu trwa, ale
            się opłaca.
            • Gość: maruda Re: Chinskie ZOO, rosyjskie sklepy, nietypowy smi IP: *.gdynia.mm.pl 19.08.04, 12:46
              kbaggins napisał:

> Bo też tak się to robi. Jedna z najlepszych przykrywek dla ewentualnego agenta
              > to uznanie przez otoczenie za nieszkodliwego dziwaka. Trochę to czasu trwa, ale
              >
              > się opłaca.

Tak, tak. Wystarczy go podłaczyć do prądu, a do wszystkiego się przyzna.

• galaxy2099 Re: Chinskie ZOO, rosyjskie sklepy, nietypowy smi 19.08.04, 22:41
                Alez skad maruda.
                Wystarczy zapraszac najbardziej pokojowych na swicie Arabow do nas na
                wycieczki, wreczac im aparaty fotograficzne, organizowc im wycieczki w
                jabardziej atrakcyjne do wysadzania miejsca w Polsce i bedzienmy
                najbezpieczniejszym kartajem na Ziemi.
                Nieprawdaz wielbicielu arabski.
      • tani.net.pl kocham ten kraj ... 19.08.04, 18:44
        no to dorobiliśmy się terrorysty mam zdjęcia radioanten w Psarach więc też
        jestm terrorystą ale nikt mnie nie zamknął w lokomotywie :)

pozdrawiam as
        dla ub i sb i innych sług specjalnych "tak naprawdę nie mam żadnych zdjęc :)"
    • Gość: obywatel I znowu sukces naszych służb :-)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 07:08
      • wroc1 Oj nie wykazali się 19.08.04, 17:53
        Trzeba go była zwabić do Stolycy by sfotografował Kolumnę Zygmunta lub Pałac Kultury i Nauki. Wtedy dożywocie gwarantowane. :-) Może jeszcze prócz zapałek miałby zapalniczkę.
    • Gość: cat Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.bchsia.telus.net 19.08.04, 07:22
      Lepiej byc ostroznym niz pozniej zalowac. Popieram szczegolnie akcje pracownikow
      ,ktorzy go zamkneli w lokomotywie.
    • Gość: rysio czy to ja zwariowałem czy ten kraj? IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 19.08.04, 07:28
      • Gość: ala Re: kto zapłaci za areszt ? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 08:02
        ale kino facet bedzie siedział niewinnie bo ktoś fnatazjuje.
        • kbaggins Re: kto zapłaci za areszt ? 19.08.04, 08:05
          A gdyby, nie daj Boże, te zbiorniki wyleciały w powietrze, to pewnie byś
          pyskowała, że mamy do d...y służby, bo nie interweniowały w porę (po twojemu
          fantazjowały).
          • Gość: Bartosan Re: kto zapłaci za areszt ? IP: *.ee.titech.ac.jp 19.08.04, 16:33
            Baggins z laski swojej zadenuncjuj swoja rodzine i znajomych. Zwlaszcza tych
            ktorzy zdaj sie byc zwyklymi normalnymi obywatelami. Dobrze wiesz ze to niezla
            przykrywka. Zadnuncjuj tez siebie bo zawsze jest jakies ryzyko ze przechrzcisz
            sie na terroryzm.
            Najbardziej przykre ze czas takich Bagginsow w sluzbach nastal. Czy tu czy tam
            wcielaja w zycie paranoje.
            • Gość: ToSt Re: kto zapłaci za areszt ? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 19.08.04, 17:19
              Jasne, internetowi krzykacze, jestem ciekawy waszej reakcji gdyby naprawde zamach terrorystyczny doszedl do skutku. Pewnie wiekszosc z was bylaby pierwsza w lamentach i zlorzeczeniach na sluzby specjalne ze nic nie robia i za co oni w ogole biora pieniadze. Nie mowie, zeby zaraz wszystkich chowac do schronow, ale tez bez przesady jak ktos fotografuje takie rzeczy jak przepompownia gazu, lektrownia czy zaklady chemiczne to musi sie liczyc z tym ze bedzie uznany za potencjalnego terroryste i jako taki moze zostac aresztowany. Takie niestety mamy czasy, Amerykanie raz olali sygnaly o zamachu i stracili 2 wieze i kilka tysiecy ludzi. Przy ostatnich grozbach naprawde nie mozna lekcewazyc takich sygnalow, bo mozemy znowu sie obudzic po fakcie i znow gadka (pewnie przez tych samych ktorzy teraz wysmiewaja te aresztowanie) ze sluzby specjalne mogly wczesniej zareagowac, ale nie zrobily tego. Zobaczymy, mam nadzieje ze Francuz naprawde jest niewinny i ze zamachy nam nie groza.
              • Gość: Zoran Re: kto zapłaci za areszt ? IP: *.radio88.com.pl 20.08.04, 16:23
                W pełni popieram!!! Swoją drogą trzeba być nieźle szurniętym, żeby wpaść na
                pomysł fotografowania największej w okolicy przepompowni gazu!!! I cóż kolega
                Francuz myślał, że te fajne kule, to niezły obiekt do estetycznych uniesień???
                Przykro mi to stwierdzić, ale jeżeli takie są własnie motywy jego postępowania,
                to mamy do czynienia z absolutnie nieodpowiedzialnym debilem!!!
        • Gość: ToSt Re: kto zapłaci za areszt ? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 19.08.04, 17:22
          Akurat polskie wiezienia sa tak przepelnione, ze jedna osoba w ta, jedna w ta to akurat kosztowo nie robi zbyt wielkiej roznicy. Lepiej jak siedza domniemani terrorysci niz ludzie ktorzy 2 razy zostali zlapani za jazde na rowerze po wypiciu piwa, czy ludzie ktorych nie stac na alimenty. A takich jest duzo wiecej niz ten jeden Francuz.
    • Gość: re Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 07:38
      Ładną bajkę wymyśliła gazeta. Pilnujmy się, żeby Polak nie był mądry po
      szkodzie.
    • Gość: Rosomak Re: Ludzie bez przesady.Polowanie na czarownice. IP: 157.25.139.* 19.08.04, 08:05
      Polowanie na czarownice. Ja również fotografuje czasami nietypowe rzeczy to
      impuls, mam aparat i robię zdjęcie. Po paru latach nie zastanawiam się czy ktoś
      mnie obserwuje i z jakim nastawieniem. A że mam śniada skórę to chyba kiedyś
      mnie zgarną. Ludzie bez przesady. Jak ktoś coś będzie chciał wysadzić to w
      Warszawie lub coś naprawde większego aby było głośno.
      • kbaggins Re: Ludzie bez przesady.Polowanie na czarownice. 19.08.04, 08:14
        Ja też fotografuję, czasem nawet bardzo nietypowe rzeczy. Zawsze jednak patrzę,
        czy aby nie jest to obiekt w szczególny sposób chroniony. Po kiego grzyba
        ściągać sobie na łeb kłopoty, zwłaszcza w tych ciężkich czasach.
        Przesady tu nie widzę, raczej przezorność. Jakby ta przepompownia wyleciała w
        powietrze, to uwierz mi, byłoby bardzo głośno. W mediach również. Wcale nie
        trzeba robić zadymy w Warszawie, ja osobiście obawiam się zamachów w mniejszych
        miastach, gdzie nie ma zbyt dużej ochrony, a ludzie podchodzą do sprawy
        lekceważąco, myśląc, że to ich nie dotyczy.
        • Gość: Rybka paranoja to chroroba, IP: 62.225.152.* 19.08.04, 08:33
          na ktora cierpisz ty i jakies kmioty sadowo-policyjne ze Swarzedza.
          Nie rozsmieszaj ludzi "Zawsze jednak patrzę,czy aby nie jest to obiekt w
          szczególny sposób chroniony.." rozbrajajacymi kretynstwami. Dla pewnosci
          powinienes wystapic pisemnie do SB z zapytaniem o pozwolenie fotografowania, bo
          a nuz zawiedzie cie instynkt i skonczysz w pierdlu.

• kbaggins Re: paranoja to chroroba, 19.08.04, 09:00
            Dla ciebie kretyństwo, dla mnie normalna rzecz. Nie robi się ostentacyjnie
            zdjęć np. jednostkom wojskowym, bo może się to skończyć miniumum mandatem. Nie
            potrzebuję też pisać jakichś tam pism, jak na razie instynkt i zdrowy rozsądek
            mnie nie zawodzi. Co do paranoi - to tacy jak ty uważają prewencję za jej
            objaw, a jak coś się tragicznego zdarzy, wrzeszczą, że nikt nic nie zrobił, by
            temu zapobiec.
            Żyj dalej tak zdrowo, jak dotychczas.
            • Gość: ski Re: paranoja to chroroba, IP: *.crowley.pl 19.08.04, 09:23
              Jednostki wojskowe mają napisy, żeby nie fotografować, więc jak ktoś to robi,
              to na własne ryzyko. A niby dlaczego jakiemuś Francuzowi miałoby przyjść do
              głowy, że Polacy boją się fotografów tak dla zasady? Przed atakami na WTC też
              świrowali
              • kbaggins Re: paranoja to chroroba, 19.08.04, 09:52
                Szanowny kolego,
                Nie sądzę, by Polacy bali się fotografów ot tak dla zasady. Wręcz przeciwnie,
                czytając to forum dochodzę do wniosku, że olewanie podstawowych zasad
                bezpieczeństwa jest naszą cechą narodową. Nawiasem mówiąc, ktoś parę lat temu
                zrobił eksperyment i huknął na ulicy parę strzałów ze straszaka. Reakcja:
                wszyscy się zatrzymali i zaczęli gapić, paru nawet z ciekawości podbiegło. Nikt
                nawet nie próbował się ukryć!
                Wracając do sprawy - po 11 września zaczęto zwracać, w Polsce również, większą
                uwagę na obiekty, które mogą być zaatakowane. Piszę "zaczęto zwracać" ze
                świadomością, że jest to zwracanie w dużej mierze teoretyczne. Co zresztą nie
                dziwi - w Polsce, i nie tylko jest cała masa takich "Rybek", które uważają, że
                prewencja w bezpieczeństwie to paranoja. Może i tak, ale to pozytywna odmiana
                tego schorzenia. Oczywiście, działania takie są obarczone ryzykiem pomyłki,
                wydaje mi się jednak, że lepiej potem przeprosić domniemanego terrorystę, ba -
                nawet mu wypłacić odszkodowanie - niż zbierać do kupy gruzy po, dajmy na to,
                rozlewni gazu. Wyrzekając przy tym na służby, państwo i resztę świata, że w
                porę nie zidentyfikowały zagrożeń.
                Takie czasy, niestety.
                A swoją drogą, na Azotach nie wiszą tabliczki z przekreślonym aparatem? Kiedyś
                wisiały, zdjęli? W końcu od nawozu do nitrocelulozy nie tak znowu daleko ;-))
                • Gość: Rybka Re: paranoja to chroroba ubecka, bo jak ktos ma IP: 62.225.152.* 19.08.04, 10:32
                  zapalki, to moze podpalic lont. Jezeli ktos ma aparat, to bankowo musi byc
                  terrorysta, bo tak mowi instrukcja x/234 CIA, ktora CBS bezwzglednie musi
                  przestrzegac.
                  Jak sie nie wklada lapy miedzy drzwi (agresja na Irak), to paluchow nie
                  przytrzasnie.
                  Tak ze ostrozniaczku nie myl skutkow z przyczynami.
                  • Gość: Rosomak Re: paranoja to chroroba ubecka, bo jak ktos ma IP: 157.25.139.* 19.08.04, 10:41
                    Agresja na Irak? Coś Ci się pokręciło. My mamy to szczęście w nieszczęściu, że
                    do niedawna byliśmy państwem policyjnym i komórki Al.-dupków się jeszcze nie
                    utworzyły. Lecz szybciej czy później będą, o czym jestem przekonany, a wtedy
                    czy bylibyśmy w Iraku, czy nie coś by wyleciało.
                  • kbaggins Re: paranoja to chroroba ubecka, bo jak ktos ma 19.08.04, 10:45
                    Wiesz co, Rybeńko sobie myślę? Ano to, że przyczyną, dla której CIA i inne
                    służby tak dały ciała 11 września było między innymi to, że wśród decydentów
                    oceniających raporty z terenu było zbyt dużo Rybek. Które to Rybki uznały, że
                    autor (autorzy) raportów, to paranoicy mający ataki przywidzeń.
                    Terroryzm istniał przed atakiem na Irak, i będzie istniał długo po nim. Łańcuch
                    przyczynowo-skutkowy jest daleko dłuższy, niż jesteś to w stanie rybim rozumem
                    ogarnąć.
                    • Gość: Rybka Re: paranoja to choroba IP: 62.225.152.* 19.08.04, 11:22
                      baggings, ty to chyba sluzbowo zawiesiles sie w tym temacie, ktory z
                      takim "profesjonalnym" znawstwem upiornie podtrzymujesz. Dostrzegasz potajemne
                      powiazaniami aparatu fotograficznego, Francuza arabskiego pochodzenia, zdjec z
                      zoo oraz smietnika na budowie i konstruuje teorie dalszych wypadkow.
                      Chyba za duzo naczytales sie sluzbowych raportow badz innych paranoidogennych
                      zrodel, ktore zamydlily ci ostrosc widzenia i pojmowania swiata.
                      Szczescie cale, ze rybki maja wielu wrogow w wodzie, ale nie musza na sile
                      wymyslac teorii o terrorystach, ktorzy chca je pozrec.
                      • kbaggins Re: paranoja to choroba 19.08.04, 11:41
                        Pudło, Rybciu droga. Nie mam żadnego styku ze służbami specjalnymi, zawodowo
                        zajmuję się telekomunikacją. Po prostu - interesuje mnie to, czy moje otoczenie
                        jest bezpieczne, czy nie. W sumie podoba mi się postawa tych kolejarzy, którzy
                        widząc faceta leżącego tam gdzie nie powinien i robiącego zdjęcia zatrzymali go
                        i wezwali policję.
                        Zatem pływaj dalej i licz na to, że żaden terrorysta nie zatruje ci wody nad
                        głową. Albo na to, że jakiś paranoik w porę tegoż terrorystę powstrzyma.
                        Nie będę ci już zakłócał ostrości widzenia i pojmowania świata, nie mam już na
                        to ani czasu, ani ochoty.
                        Jak chcesz, to przeczytaj sobie:
                        www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040819/kraj/kraj_a_7.html
                        Jest to nieco dokładniejszy opis całego zdarzenia.

• Gość: hrabina Z-ska Re: paranoja to chroroba ubecka, bo jak ktos ma IP: *.client.comcast.net 19.08.04, 13:25
                    wiesz co ci powiem Rybo,ze nie czytales doniesien o wynikach badan niezaleznej
                    komisji senatu Stanow Zjedn,a dotyczacych ataku na Nowy Jork i Waszyngton.
                    Przypomne ci,ze zginelo wtedy 3 tysiace ludzi. Dochodzenie wykazalo razace
                    zaniedbania tak CIA jak FBI,lekcewazenie doniesien,ze dziwni ludzie przychodza
                    do osrodkow nauku prowadzzenia samolotu i interesuja sie jak np.uruchomic
                    samolot zeby wystartowal i jak go dalej prowadzic ale juz nie byli
                    zainteresowani jak go bezpiecznie doprowadzic do ladowania. Te wazne sygnaly
                    byly lekcewazone i dziesietki innych.
                    A setki zabitych w nie tak dawnym ataky w Madrycie?
                • Gość: Rosomak Re: paranoja to chroroba, IP: 157.25.139.* 19.08.04, 10:35
                  Nie powinno być jednak to aż tak rozdmuchiwane. Dobrze, że była jakakolwiek
                  reakcja, trochę nawet mnie to dziwi i zastanawia czy czasem każdy Obywatel
                  innego kraju nie jest inwigilowany, dlatego wpadł robiąc zdjęcia.
                  • kbaggins Re: paranoja to chroroba, 19.08.04, 10:49
                    A pewnie, że nie powinno. Ot, krótka notka petitem gdzieś na ósmej stronie. Ale
                    przecież sezon ogórkowy, takiego newsa nikt nie zostawi odłogiem.
                    To też o czymś świadczy, nawiasem mówiąc.
                • Gość: ski Re: paranoja to chroroba, IP: *.crowley.pl 19.08.04, 10:37
                  Na Azotach były zakazy fotografowania, ale tak zardzewiałe, że mi je później
                  musieli pokazać, żebym wiedział. Ogolnie nie mam większych pretensji.
                  Natomiast kluczową sprawą jest czy takie zakazy były na tej rozlewni, którą
                  fotografował nasz francuski kolega. Jeśli były, to ma za swoje. Jeśli nie było,
                  to nie widzę powodów, żeby go zatrzymywać. Niestety dziennikarze Gazety takich
                  szczegółów nie podają... Na stronie Super Expressu było zdjęcie tej rozlewni,
                  ale tabliczka na płocie głosiła tylko że obiekt jest pod ochroną
                  • kbaggins Re: paranoja to chroroba, 19.08.04, 10:55
                    He, to ja lepszy zakaz fotografowania widziałem - na Urzędzie Stanu Cywilnego,
                    i to przy drzwiach wejściowych, gdzie wszyscy cykali przy ślubach, aż się widno
                    robiło - to była dopiero paranoja, ale też był to głęboki PRL.
                    Co do rozlewni - nie wiem, czy był zakaz, czy też nie. Wiem za to z całą
                    pewnością, że aktualnie ochrona i załoga tego typu obiektów ma dyrektywy, by
                    zwracać uwagę na osoby zachowujące się podejrzanie, w tym robiące zdjęcia.
                    • Gość: Rosomak Re: paranoja to chroroba, IP: 157.25.139.* 19.08.04, 12:45
                      Kurcze, mogłeś to cyknąć (Urząd Stanu Cywilnego + Zakaz fotografowania) To jest
                      właśnie temat do fajnego zdjęcia.
                      • kbaggins Re: paranoja to chroroba, 19.08.04, 14:57
                        A owszem, cyknąłem, bo jak raz moja cioteczna siostra ślubowała. Zakaz jest
                        widoczny na każdym zdjęciu, obejmującym wejście do USC.
                  • Gość: pm Re: paranoja to chroroba, IP: *.um.wroc.pl 19.08.04, 14:18
                    > Na stronie Super Expressu było zdjęcie tej rozlewni,

Posadzić i rozstrzelać fotografa superexpressu! Albo odwrotnie!
          • Gość: gosc888 Re: paranoja to chroroba, IP: *.client.comcast.net 19.08.04, 13:03
            taaak?? To idz i rob zdjecia obiektow wojskowycch i zobaczysz czy dlugo
            bedziesz na wolnosci czy tez bardzo szybko znajdziesz sie w odosobnieniu
            czekajac na rozmowe wyjasmiajaca po co to robiles.
            Po tym jak terrorrysci zabili ponad 3 tysiace ludzi w jednym zamachu w Nowym
            Jorku, swiat juz nie jest ten sam co kiedys, # 3tysiace ludzi!!! Dociera to do
            ciebie!! Ile ludzi mogloby zginac gdyby te zbiorniki z gazem ktos wysadzil?!

A swoja droga gdzie sa tablice wokol obiektu ze nie wolno fotografowac?
          • Gość: gosc888 Re: paranoja to chroroba, IP: *.client.comcast.net 19.08.04, 13:34
            jaki ty jestes glupi i nieodpowiedzialny.!!!!Nie masz cienia instynkty
            samozachowawczego.
            Pracownicy tego obiektu wykazali zdrowy rozsadek a nie paranoje.
            Ty Rybo zyjesz w swoim paranoicznym swiecie,ze nie ma na tym swiecie zadnych
            zagrozen,terrorystow, i zadne wybuchy tu nas nie dotycza. Wszystko jest rozowe
            i wokol tylko cwierkaja wrobelki. Obys sie nie obudzil z reka w nocniku.
            • kbaggins Re: paranoja to chroroba, 19.08.04, 15:09
              > jaki ty jestes glupi i nieodpowiedzialny.!!!!Nie masz cienia instynkty
              > samozachowawczego.
              > Pracownicy tego obiektu wykazali zdrowy rozsadek a nie paranoje.

No i zaraz Cię Rybka obezwie, żeś komuch, ubek i masz paranoję ze skłonnościami
              do urojeń.
    • Gość: pgr Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: 212.244.166.* 19.08.04, 08:15
      no co Wy :):)
      pochodzenia arabskie - to zastrzelić od razu :)
      i kazać wszystkim osobom pochodzenia arabskiego przyszyć półksiężyce :-):):):)
    • Gość: Rydzyk Kula w leb, a potem sie sprawdzi ... ;) IP: *.crowley.pl 19.08.04, 08:32
    • toja3003 nie wiem z czego sie smiejecie, mnie brakuje w 19.08.04, 08:55
      tekscie informacji czy ten "Francuz"
      to byl z Algierii czy z Maroka itp.
      Przepraszam, nie chce nikogo dyskryminowac
      a tylko spytac: czy ten czlowiek jest muzulmaninem?
    • Gość: Piort Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.com.pl 19.08.04, 09:17
      Terroryzm jest bardzo pożądany przez rząd, bo można wziąć za mordę wszystkich
      powołując się na zagrożenie. Stwarzanie psychozy zagrożenia nagania pieniędzy i
      uprawnień służbom i to one same produkują takie informacje, że "domniemany
      terrorysta" fotografował jakieś obiekty. Na dobrą sprawę każdy obiekt można
      wysadzić, nie musi to być odległa od zabudowań rozlewnia gazu, żeby uzyskać
      pożądany efekt. W dawnych czasach czujność obywatelska nakazywała wydrapywać z
      planu Warszawy most, żeby wróg nie mógł ich wysadzić - zdaje się, że zmierzamy
      w podobnym kierunku.
      • Gość: Rybka Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: 62.225.152.* 19.08.04, 14:39
        Dokladnie, dzielny i niezwykle intelygentyn Busz juz pokazal jak to sie robi i
        oglupil znaczna czesc amisowskiego spoleczenstwa racja zamordyzmu w
        ramach "bezpieczenstwa panstwowego". Na ten cel powstalo nawet ministerstwo z
        nie ograniczonymi uprawnieniami, bo to w imie "swietych interesow demokracji
        amerykanskiej".
        Rodzimym komuchom bardzo zbratanym z wielkim wodzem Buszem, tez sie marzy byc
        na liscie terrorystow. Stad wielka akcja letnia "Szukamy terroryste lata".
        Zyczymy powodzenia i udanej zabawy.
    • Gość: mami97 Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.tamel.pl 19.08.04, 09:36
      Brawo !!! mamy Malysza, Otylie a teraz nawet wlasnego teroryste
      trzeba go zaprosic do talkshow zeby opowiedzial jak do tego doszedl ;-)
      • Gość: mair Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.08.04, 10:18
        Ciekawe jak zupelnie inaczej przedstawiaja to samo superekspress (Czy
        uniknelismy ATAKU?) i fakt (Algierczyk planowal ZAMACH). jak sie cos wyjasni to
        moze bedziemy mieli dobry test wiarygodnosci polskich gazet.
        • Gość: marcin rzepa jak zwykle lepiej poinformowana IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 19.08.04, 11:15
          www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040819/kraj/kraj_a_7.html
    • Gość: Niearab Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.novum.amu.edu.pl 19.08.04, 11:13
      Nasza mała słodziutka ksenofobia i antysemityzm w antyarabskiej formie? Brawo,
      pewnie będzie jeszcze lepiej!
      • Gość: hrabina Z-ska Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 13:50
        mlody jestes i glupi. Nie rozumiesz czasow w ktorych zyjesz. Nie rozumiesz.
        I to jest twoja tragedia. Obys sie nie obudzil z reka w nocniku. Pozdrawiam
    • Gość: ronaldo Kolejny "sukces" ABW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:26
      ------
    • Gość: ABW Malo wiecie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:29
      Tak na prawde i tak zadna informacja nic wam nie powie drodzy czytelnicy.
      Jezeli go zatrzymaja, moze to byc niewinny czlowiek, ale zechca w ten sposob
      zbadac reakcje prawdziwych terrorystow pod obserwacja w innych krajach. Z kim
      skontaktuje sie terrorysta zeby sprawdzic sytuacje.
      Moze byc winny ale go wypuszcza, umieszczajac nadajnik satelitarny (teraz to
      moze byc np. pyl radioaktywny...!)zeby sledzic jego kontakty.

itd., itp. Takze w sumie bezsensu jest sledzic informacje bo i tak nic z tego
      nie wiemy.
    • Gość: aaaaaaaaa A ja robię fotki mojej starej ciotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:34
      A ja robię fotki mojej starej ciotki
      • Gość: hrabina Z-ska Re: A ja robię fotki mojej starej ciotki IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 18:34
        I tak trzymaj!
    • bopin Przepytać 19.08.04, 13:17
      ja bym przepytał, a z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie kłamał. Co ja
      poradzę, że ja tylko przesłuchiwać umiem...
    • Gość: ja Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: 212.244.176.* 19.08.04, 13:42
      abw wczesniej ammar teraz ten paranoja tam musza pracowac sami kretyni no to
      jak pan wróci do francji to opowie jaka goscinna jest polska zamkneli go w
      lokomotywie bbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kraj kretów
      • Gość: francuz Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:24
        Lokomotywa była piękna. Pobawiłem się drążkami, usiadłem przed sterami. Po
        prostu było super - pozdrawiam wszystkich Polaków!
    • Gość: m Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: 62.189.105.* 19.08.04, 14:35
      Ja kiedys sfotografowalem Wieze Eiflla, ale na szczescie juz zniszczylem
      wszystkie odbitki. Klisze sa w bezpiecznym miejscu.
      • Gość: Rybka Gratuluje profesjonalizmu. IP: 62.225.152.* 19.08.04, 14:40
    • Gość: jarek-Zyd ne telus jak wartosc tych arabskich-francuzow spadla, IP: *.fastres.net 19.08.04, 17:24
      dawniej za 20 zielonych mieli w pèolsce najladniejsze dziewczyni(
      bezinteresownie) ateraz musza sie 40 latkami zadowolic.
      • Gość: polandiapolaczkow polacy nie wierza w terrorystow IP: *.client.comcast.net 19.08.04, 17:52
        do polakow jeszcze nie dotarlo ze terroryzm istnieje, ze sa psychopaci
        muzulmanscy ktorzy latami potrafia udawac milych i grzecznych ludzi zeby w koncu
        zabic jak najwiecej innowiercow i samemu isc do allacha. polacy sa bardzo
        naiwni, i wszytko co sie "gdzies tam dzieje na swiecie" uwazaja za bajke i
        nieprawde. mam wrazenie ze spoleczenstwo polskie nalezy do najglupszych,
        najbardziej naiwnych, najbardziej nieudolnych, najbardziej dajacych sie
        manipulowac, najbardziej bezradnych nacjii na tej planecie. Jedyne co polacy
        lubia i potrafia to krasc i kombinowac. co za beznadziejny narod
        • wroc1 Bzdura - Przyganiał kociął garnkowi. 19.08.04, 18:00
          Gość portalu: polandiapolaczkow napisał(a):

> do polakow jeszcze nie dotarlo ze terroryzm istnieje, ze sa psychopaci
          > muzulmanscy ktorzy latami potrafia udawac milych i grzecznych ludzi zeby w konc
          > u
          > zabic jak najwiecej innowiercow i samemu isc do allacha

Samo bycie innowiercą u Muzułmanów na nic Cię nie naraża. Jeśli jednak będziesz chciał by zachowywali się tak jak Ty no to możesz się narazić. Ale takich oszołomów jest pełno np. w SZA. Idziesz na plażę w Bostonie slipkach i cap idziesz siedzieć. Za obrazę moralności np. :-) A co będzie jak się okaże, że masz jeszcze nie ogoloną klatę i genitalia :-) Pewnie dożywocie.

> co za beznadziejny narod

A ty co, sroce spod ogona wypadłeś, czy też jesteś agentem MOSADu skoro znasz polski?
        • Gość: larry Re: polacy nie wierza w terrorystow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 18:07
          Odezwał się ekspert z kraju w którym każdy jest terrorystą (dobry sposób na
          trzymacie całego społeczeństwa za morde) oraz każdy molestuje każdego.
        • Gość: jack Re: polacy nie wierza w terrorystow IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 21:19
          Widziales juz terroryste czy tylko radzieckich filmow sie naogladales?
          Po cholere Polska terrorystom. Tu i tak wszystko samo sie sypie.
        • Gość: hrabina Z-ska Re: polacy nie wierza w terrorystow IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 18:32
          a ty, mee, sroce spod ogona wypadles??
          Urodziles sie w tym kraju wychowales,i zdobylws jakies nauki ktore ci sie teraz
          przydaja w Ameryce.
          Narod jak kazdy inny ,ani lepszy ani gorszy . Przydaloby ci sie wiecej szacunku
          dla tego Narodu. Wiesz czemu; bo jesli go nie masz to nie masz go takze dla
          narodu amerykanskigo. Nie znasz pojecia szacunek .Dlatego piszesz bzdety.
          Zal mi cie. To po prostu beznadziejne zycie. Jestem pewna ze opluwasz tez
          Amerykanow. Siemanko.
    • galaxy2099 Arab i romantyzm ... 19.08.04, 18:27
      "Terrorysta czy niesforny romantyk"

A pokazcie no takiego Araba co by byl fotografem-romantykiem. Bo Arabow
      terrorystow to znamyu na peczki.
      I oczywiscie przypadkowy jest fakt, ze ow "rodowity" Francuz pochodzi z Maroka
      i jest muzulmaninem. I tylko "przypadkiem" ow "romantyk" chcial zniszczyc
      klisze ze zdjeciemi gdy ta jego romantyczna sesja zdjeciowa zostala odkryta
      przez straznikow przemyslowych. Uciekal przed tymi straznikami tez z romantyzmu.
      No to teraz z romantyzmem posiedzi w pierdlu.
      No i oczywiscie slychac glosy tych romantycznych obroncow wszelkich Arabow, jak
      i te glosy bylo slychac przy wydalaniu innego romantyka, Ammara, kilka miesiecy
      temu.
      Z romantycznym pozdrowieniem.
      • Gość: Islam to mord !!! Wyrznac islamskie bydlo palic muzulmanow i spoko ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.08.04, 18:31
        • Gość: Roxxx Stul gebe IP: *.putnamlovellnbf.com 19.08.04, 23:40
          W Deutschlandzie siedzisz i pod wplyw neonazistow wpadles. Siedz u fryzjera,
          gol sobie glowe 24/7 i nie piskej.
    • Gość: Maciek Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.d2.club-internet.fr 19.08.04, 18:31
      Czy to prawda ze taki ochroniarz moze "zatrzymac" kogos ig zamknac ?
      We francji to sie nazyw porwaniem czlowieka. Tylko policja moze aresztowac ludzi.
      • Gość: hrabina Z-ska Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.client.comcast.net 20.08.04, 13:45
        Przeciz urodziles sie i wychowales w Polsce zanim wyjechales do Francji.
        Znasz swoj kraj,co nie? Po co zadajesz glupie pytania/
        Kocham Francje i jestem taam czesto i wiem ze jakby Francuzi zobaczyli ze ktos
        sie dziwnie zachowuje na szczycie Eifla to tez by go powalili na miejscu nie
        czekajac na policje. Maja wiecej instynkty sanozachowawczego niz my Polacy,
        A ty siedzisz we Francji i bardzo sie dziwisz temu ze ludzie w kraju twojego
        pochodzenia, zareagowali prawidlowo w sytuacji gdy wobec obiektu o
        niewyobrazalnej sile wybuchu ktos zachowuje sie co najmniej dziwnie.
        Uzywaj czasem swoje komorki mozgowe. Siemanko!
    • Gość: q Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.icpnet.pl 19.08.04, 19:15
      Hausner- kat polskich emerytów i rencistów! Przy złodziejskiej waloryzacji
      świadczeń, chce jeszcze ograniczyć ich prawo do dodatkowych zarobków!
    • Gość: Kuba Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:06
      Nie to tylko polka chciała ogiera araba.
    • Gość: jack Re: Terrorysta czy niesforny romantyk? IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 21:35
      Ten kraj to kabaret, nawet psy milicyjne pasuja do tego cyrku.
      ...Materiał dowodowy jest faktycznie słaby, a psy mogły pomylić środki
      wybuchowe z siarką zapałek - mówił nam jeden z oficerów policji prowadzący
      śledztwo..
      • Gość: policjant Tradycja zasłaniania sie psami została po milicji! IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 19.08.04, 22:11
        Nie wiem czy towarzysze jeszcze pamiętają, jak kilkanaście lat temu skazano za
        kila zabójstw niejakiego "INKASENTA" spod Bochnii.Koronnym dowodem były
        espertyzy węchowe w wykonaniu psów czworonożnych. Po latach okazał osię, że był
        to "pic na wodę", a niewinny człowiek przesiedział ileś tam lat w pierdlu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka