Dodaj do ulubionych

Jestem dumny bohaterskich zamachów palestynczykow!

31.03.02, 18:15
Warto zobaczyc te wspaniale dzielo:

www.clubs.psu.edu/pisa/pacha.htm

VIVA PALESTYNA

◄viri►

Obserwuj wątek
    • Gość: acheront Re: Jestem dumny bohaterskich zamachów palestynczykow! IP: *.tgory.pik-net.pl 31.03.02, 18:26
      Jak kiedys zosaniesz ofiarą zamachu lub ktoś z twoic bliźnich to wtedy na pewno
      zmienisz swoje podejście,a wiedz że teroryści mogą zaatakować wszędzie.Nad
      takimi jak ty powino się ulitować.Wiedz rwnież że ja nie popieram izraela ani
      palestyny.A śmierć niewnnyc młodych ludz jest niepotrzebna jak i ze strony
      izraela i palestyny.
    • Gość: ania Re: Jestem dumny bohaterskich zamachów palestynczykow! IP: *.upc.chello.be 31.03.02, 18:48
      Nie wystarczy byc dumnym zrob zamach sam tylko najlepiej na pustyni.
    • Gość: waw Re: Zgadzam się z tobą IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 16:12
      jak dojrzejesz to daj znać, zorganizuje się trochę semtexu i bedziesz mógł sie
      zadowolić, trafiając prosto na łono Allacha. A jak zabraknie semtexu to
      dostaniesz szyszke do zatkania pupci i butelkę rycyny do wypicia, efekt
      detonacyjny murowany.
      • Gość: do Re: viri jaki tchorz z ciebie? IP: *.local 01.04.02, 16:19
        Inni sa juz u Allacha. Dolacz do nich!
    • Gość: ADB Do Vik! IP: *.proxy.aol.com 01.04.02, 16:26
      Jezeli tak ci sie to podoba, mozesz im pomoc. Dla takiego wielkiego dziela
      warto wydac na bilet w jedna strone. Benzyna tam tez jes tansza niz w Polsce,
      nie warto jej ze soba zabierac. Pozbadz sie jednak przed donioslym aktem
      samopodpalenia paszportu polskiego.
    • Gość: wikul Re: Jestem dumny bohaterskich zamachów palestynczykow! IP: *.acn.waw.pl 01.04.02, 16:28
      Właściwie wszystkie odpowiedzi wyczerpuja temat i godne sa poparcia.można tylko
      zastanawiac skąd się biorą takie matołki pozbawione wyobraźni i wrażliwosci.
      • Gość: wrota Re: Jestem dumny bohaterskich zamachów palestynczykow! IP: *.kci.wayne.edu 01.04.02, 16:48
        Nie namawiajcie viri do bledu. Wg.ostanich wiadomosci z raju ( jak podaje radio
        palestynskie) na ten rok wyczerpal sie juz kontyngent dziewic i viri jak glupi
        zostanie tylko chlopaczkami.
    • Gość: Mysteric Re: Jestem dumny bohaterskich zamachów palestynczykow! IP: *.houston-06rh16rt.tx.dial-access.att.net 01.04.02, 17:50
      Jak nie chca ginac niech sie wycofaja z okupowanych terenow.
      W 67 Izral zaatakakowal kraje arabskie i ukradl ziemie palestynczykom teraz ta
      kradziez chca zrobic legalna. Oko za oko. Krew kazdego czlowieka jest droga dla
      Boga a nie tylko zydow.
      • Gość: Kraken histeria arabofilow IP: *.ipt.aol.com 01.04.02, 18:41
        Gość portalu: Mysteric napisał(a):

> Jak nie chca ginac niech sie wycofaja z okupowanych terenow.
        > W 67 Izral zaatakakowal kraje arabskie i ukradl ziemie palestynczykom teraz ta
        > kradziez chca zrobic legalna. Oko za oko. Krew kazdego czlowieka jest droga dla
        >
        > Boga a nie tylko zydow.

Histeryk-TY SIE KURWA LECZ,ALBO ZMIEN LEKARZA,BO OBECNY OSZUKUJE CIE!!!!
        Na podobnych zasadach polska powinna wycofac sie do granic z 966 roku,bo reszta
        jest wynikiem wojen i "zaborow" cudzych terenow prze bandyckich slowian
        poslugujacych sie jezykiem polskim.Tereny,ktore zajmuje dzis Izrael nalezaly do
        niego 2000 lat temu,kiedy jeszcze Polacy stanowili wspolnote pierwotna i
        rozbijali sobie plemienne lby rownie plemiennym maczugami,a mieszkali w
        jaskiniach,podczas gdy Izrael tworzyl wysoce zorganizowany aparat panstwowy na
        zajmowanych przez siebie ziemiach-ponadto zapominasz polglowku(choc uwazam,ze z
        tego polglowka jestes co najwyzej cwiartka) o generalnie obowiazujacej zasdzie-
        ZWYCIEZCY NIKT NIE SADZI!!!!!!!
        SMIERC ARABOM-ISRAEL UBER ALLES!!!!!!
        • Gość: Mysteric Re: histeria arabofilow IP: *.houston-06rh16rt.tx.dial-access.att.net 01.04.02, 19:17
          Idioto nie znasz swojej historji, nigdy nie stanowiliscie, zadnego panstwa,
          byliscie wedrujacymi pastuchami, tu i tam przylepiajac sie do innych
          cywilizacji aby je okradac. Macie pierwsze panstwo i co ? Barbaryzm.
      • Gość: c Re: a coz sie spodziewac po arabskich debilach IP: *.local 01.04.02, 19:31
        Mysteric ty arabski debilu.Przeciez to panstwo Izrael.
      • Gość: wikul Re: Jestem dumny bohaterskich zamachów palestynczykow! IP: *.acn.waw.pl 01.04.02, 19:44
        Dla Mysterica historia zaczyna się w roku 1967.O wcześniejszej historii napisał
        juz Kraken.Ja tylko chciłbym uzupełnić że w r.1948 na podstawie słynnej
        rezolucji ONZ miały powstać dwa państwa palestyńskie(tak to się wówczas
        nazywało).Arabom to się jednak nie podobało ponieważ nie wyobrażali sobie
        istnienia państwa żydowskiego.Zaatakowali Żydów chcąc ich unicestwić.Jak to
        zwykle bywa pazerność gubi.Żydzi dali im takiego łupnia że do tej pory nie mogą
        się pozbierać.Do tej pory wszystkie współczesne wojny arabsko-żydowskie wygrali
        Żydzi.Małe państewko otoczone z trzech stron żywiołem arabskim.Cały ten
        konflikt mógłby już dawno się zakończyć gdyby swoich brudnych łap nie wsadzli
        tam politycy innych państw dla własnych niecnych celów.Szczegółnie podła rolę
        odegrał tam w swoim czasie Związek Sowiecki zbrojąc i szczując Arabów na
        Żydów.A wszystko po to żeby dokopać Amerykanom którzy popierali Żydów (w
        Ameryce jest ogromna diaspora żydowska z którą musi się liczyć każda
        amerykańska administracja).Niejasną rolę odgrywała tam również zawsze Francja
        która formalnie była sojusznikiem USA (sojusz NATO) a po cichu sprzyjała Arabom.
        Żydzi również nie są bez winy.Nieustanna kolonizacja terenów zamieszkałych
        przez Arabów nie sprzyjała rozwiązaniu konfliktu.Na usprawiedliwienie tego
        procederu można tylko dodać że na terenie państwa Izrael żyje b.wielu Arabów
        korzystających z pełni praw obywatelskich mających swoich posłów w Knesecie i
        chyba nawet jakiegoś ministra w ostatnim rządzie.Trzeba jednak przyznać że
        niektóre państwa arabskie wyciągnęły wnioski z przegranych wojen i uregulowały
        swoje stosunki z Izraelem dla obopólnych korzyści (Egipt i Jordania).
        Dopuki Arabowie nie zaakceptują istnienia państwa Izrael doputy nie będzie tam
        pokoju ponieważ Żydzi mając ogromną,bogatą i ofiarną diasporę na całym świecie
        oraz dysponując znakomitym uzbrojeniem (łącznie z bronią atomową) nigdy nie
        dadzą się wyprzeć z tych terytoriów.I nie pomogą żadni fanatycy wysadzający się
        w powietrze w miejscach w których przebywają cywile.
        • Gość: pln Re: Gardze scierwami IP: *.local 01.04.02, 19:47
          A ja gardze tymi palestynskimi scierwami.Precz z mordercami!JUz niedlugo Izrael
          zrobi z wami porzadek.
        • Gość: polishAM Re: Jestem dumny bohaterskich zamachów palestynczykow! IP: *.nas20.new-york1.ny.us.da.qwest.net 01.04.02, 19:52
          Do 1933 roku w Palestynie zylo 200tys. Zydow. Stanowili 20% ludnosci Palestyny.
          Po Ukladzie Haavara podpisanym przez Hitlerowcow i Zionistow zaczela sie
          emigracja na wielka skale. Podstawe powstania tego sztucznego tworu Izrael bylo
          mozliwe dzieki Hitlerowcom i Zionistom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka