remik.bz 17.06.14, 14:39 I mam jeszcze pytanie do zwolenników PO. Krótkie, proste: Czy nie jest Wam wstyd za ludzi którym daliście władzę nad Polską? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 14:45 remik.bz napisał: > I mam jeszcze pytanie do zwolenników PO. Krótkie, proste: > > Czy nie jest Wam wstyd za ludzi którym daliście władzę nad Polską? PO to nie moja partia wstyd mi za MSW i ich ministra, że się tak kretyńsko dał podsłuchać ale nie bardziej niż wtedy, gdy min. sprawiedliwości oskarżał dr G. na konferencji, jak niejaki Mariusz K. opowiadał na kogo należy/nie należy głosować, gdy podpisywano pakt stabilizacyjny przed kamerami TvTrwam, gdy Andrzej Lepper zostawał wice dwukrotnie raz ciemną nocą bo nawet bracia się wstydzili, no i wtedy, gdy zginęła Barbara Blida Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 14:45 Wstyd to miec takOm opozycje Wolak,noga boli od tego kopania w kaczy kuper 9 solidnych a ci ciagle to samo kwaczOm,kruca fix litosci zmiencie tego starca Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki wstyd to kraść 17.06.14, 14:53 i głosować na PiS. No może jeszcze na Korwina. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Nie odpowiedziałaś wprost na pytanie 17.06.14, 15:00 mietowe_loczki napisała: > i głosować na PiS. > > No może jeszcze na Korwina. Z Twojej wypowiedzi rozumiem ,ze nie jest Ci wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Nie odpowiedziałaś wprost na pytanie 17.06.14, 15:01 Brawo. Czytanie ze zrozumieniem idzie ci coraz łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Gratuluje dobrego humoru 17.06.14, 15:06 mietowe_loczki napisała: > Brawo. Czytanie ze zrozumieniem idzie ci coraz łatwiej. No cóż , gratuluje zadowolenia z faktu wybrania takich "elit". Rozumiem ,że Ty w tym nieistniejącym kraju jesteś "kamieni kupa" a nie to pierwsze czy drugie o czym mówił minister Sienkiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki dziękuję 17.06.14, 15:16 > No cóż , gratuluje zadowolenia z faktu wybrania takich "elit". Takich, czyli jakich? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Gratuluje dobrego humoru 17.06.14, 15:24 Jeśli chodzi o Sienkiewicza, to w czasach kiedy właściciel nicka remik.bz z peerelowskim paszportem wyjeżdżał do Austrii na zarobek, onże Bartłomiej został pobity i zatrzymany po śledztwie. Od odsiadki uratował go wtedy prokurator Wassermann, o czym Sienkiewicz wiele lat (jako polityk będący w stosunku do Wassermanna w opozycji) z wdzięcznością mówił. Osobiście pamiętam okres kilka lat późniejszy, kiedy Sienkewicz organizował podpisy w obronie ludzi zamkniętych do więzienia za odmowę służby w LWP, co też wymagało większej odwagi niż ustawienie się w kolejce do biura paszportowego, albo ominięcie tej kolejki dzięki znajomościom z naczelnikiem tegoż. Być może kilka miesięcy temu Bartłomiej Sienkiewicz wypił trochę za dużo i chlapnął parę głupot w prywatnej, a nielegalnie nagranej rozmowie prezesem NBP, ale to nie powód, żeby zacząć się wstydzić za głos oddany na PO a nie na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Gratuluje dobrego humoru 17.06.14, 15:26 Może był po paru piwkach w temp. 4 stopnie z lekką pianką? To przecież wyznacznik kultury dla autora wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Gratuluje dobrego humoru 17.06.14, 17:24 ayran napisał: > Jeśli chodzi o Sienkiewicza, to w czasach kiedy właściciel nicka remik.bz z pee > relowskim paszportem wyjeżdżał do Austrii na zarobek, onże Bartłomiej został po > bity i zatrzymany po śledztwie. Od odsiadki uratował go wtedy prokurator Wasser > mann, o czym Sienkiewicz wiele lat (jako polityk będący w stosunku do Wasserman > na w opozycji) z wdzięcznością mówił. > Osobiście pamiętam okres kilka lat późniejszy, kiedy Sienkewicz organizował pod > pisy w obronie ludzi zamkniętych do więzienia za odmowę służby w LWP, co też wy > magało większej odwagi niż ustawienie się w kolejce do biura paszportowego, alb > o ominięcie tej kolejki dzięki znajomościom z naczelnikiem tegoż. Wiec teraz kolej na innych,,bitych w ubiegłym roku,,wczoraj,,, teraz ,,Tusk musi odejść i zabrać na polityczną emeryturę całą styropianową (te skompromitowaną) PO. Teraz czas na tych co walczą z obecnym nepotyzmem,,kumoterstwem, kłamstwami, oszustwami. Wszyscy widzą jaki jest "koń"..Zeby znów nie było ze "ktoś" stoi tam gdzie stało zomo.. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Piszesz nie na temat i manipulujesz 17.06.14, 19:04 ayran napisał: > Jeśli chodzi o Sienkiewicza, to w czasach kiedy właściciel nicka remik.bz z pee > relowskim paszportem wyjeżdżał do Austrii na zarobek, onże Bartłomiej został po > bity i zatrzymany po śledztwie. Od odsiadki uratował go wtedy prokurator Wasser > mann, o czym Sienkiewicz wiele lat (jako polityk będący w stosunku do Wasserman > na w opozycji) z wdzięcznością mówił. > Osobiście pamiętam okres kilka lat późniejszy, kiedy Sienkewicz organizował pod > pisy w obronie ludzi zamkniętych do więzienia za odmowę służby w LWP, co też wy > magało większej odwagi niż ustawienie się w kolejce do biura paszportowego, alb > o ominięcie tej kolejki dzięki znajomościom z naczelnikiem tegoż. > > Być może kilka miesięcy temu Bartłomiej Sienkiewicz wypił trochę za dużo i chla > pnął parę głupot w prywatnej, a nielegalnie nagranej rozmowie prezesem NBP, ale > to nie powód, żeby zacząć się wstydzić za głos oddany na PO a nie na PiS. Wszystko to pieknie , ładnie. Ale przecież ja nie pytałem o życiorys Sienkiewicza. Wielu było pobitych i nawet zabitych przez komunę. Ale to nie temat mojego watku, nie zmieniaj tematu. Możesz wprost odpowiedzieć. Przecież nie musisz sie wstydzić tego , ze Twój minister z wyboru (posrednio poprzez PO) a mój z konieczności (takie prawo)jest ministrem w kraju , którego "nie ma" a za to jest "ch...d...i kamieni kupa". I nie wstydzisz sie. Twoja sprawa. Ja przynajmniej wiem , ze jestem w swojej Wolsce , aTy gdzie? w "kamieni kupie"? PS i nie pytałem "PO zamiast PiS" tylko pytałem o PO. Nie manipuluj. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Gratuluje dobrego humoru 17.06.14, 19:18 ayran napisał: > Osobiście pamiętam okres kilka lat późniejszy, kiedy Sienkewicz organizował pod > pisy w obronie ludzi zamkniętych do więzienia za odmowę służby w LWP, co też wy > magało większej odwagi niż ustawienie się w kolejce do biura paszportowego, alb > o ominięcie tej kolejki dzięki znajomościom z naczelnikiem tegoż. > > Być może kilka miesięcy temu Bartłomiej Sienkiewicz wypił trochę za dużo i chla > pnął parę głupot w prywatnej, a nielegalnie nagranej rozmowie prezesem NBP, ale > to nie powód, żeby zacząć się wstydzić za głos oddany na PO a nie na PiS. A skoro już min. Sienkiewicz utworzył specjalną grupę śledcza w sprawie podsłuchów to przy okazji ta grupa może zajmie się zabójstwem generała Papały????? To zabójstwo generała Papały to wrzód na (piiiii) całej policji. Sienkiewicza także. Czy to tez jakiś deal ministra??? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz gadanie po alkoholu 17.06.14, 21:19 ayran napisał: > Być może kilka miesięcy temu Bartłomiej Sienkiewicz wypił trochę za dużo i chla > pnął parę głupot w prywatnej, a nielegalnie nagranej rozmowie prezesem NBP, Pamiętaj ,ze alkohol rozwiazuje jezyki. Po alkoholu ludzie mówia to co myslą a czego by na trzeźwo nie powiedzieli z uwagi na poprawność polityczna , obowiazujące trendy, czy dla utrzymania pozycji. Chwała tym , którzy to nagrali . Przynajmniej wiemy co minister mysli o kraju którym rzadzi. PS ciekawe jak bys chciał legalnie uzyskać taka opinie ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: gadanie po alkoholu 18.06.14, 12:18 remik.bz napisał: > Pamiętaj ,ze alkohol rozwiazuje jezyki. W takim razie napij się czegoś, to może wreszcie zaczniesz pisać rzeczy bliższe prawdzie. Dla pewności wysłuchałem całogodzinnego nagrania "powieszonego" na stronie wprost.pl i powtórzę jeszcze raz, że cały czas kłamiesz na temat tego, co powiedział Sienkiewicz. > Po alkoholu ludzie mówia to co myslą a > czego by na trzeźwo nie powiedzieli z uwagi na poprawność polityczna , obowiazu > jące trendy, czy dla utrzymania pozycji. > Chwała tym , którzy to nagrali . Przynajmniej wiemy co minister mysli o kraju k > tórym rzadzi. Generalnie rzeczy, które mówi o kraju Sienkiewicz świadczą o tym, że bardzo mu zależy na jego jak najlepszej przyszłości, Belce zresztą tez, żeby nie było wątpliwości. Bezrefleksyjnie powtarzane przez ciebie powiedzonko o częściach ciała i kamieni dotyczyło oceny programu PIR. > PS ciekawe jak bys chciał legalnie uzyskać taka opinie ministra. Nawet nie będę proponował, żebyś odsłuchał tej dłuższej wersji, bo prawdopodobnie jedyne co zapamiętasz, to wulgaryzmy, które z jakiegoś powodu niezmiernie cię ożywiają. > PS ciekawe jak bys chciał legalnie uzyskać taka opinie ministra Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: gadanie po alkoholu 18.06.14, 13:02 ayran napisał: > Nawet nie będę proponował, żebyś odsłuchał tej dłuższej wersji, bo prawdopodobn > ie jedyne co zapamiętasz, to wulgaryzmy, jak widać od dwóch dni wyraźnie, to ci co czytali tekst a niewiele z niego zrozumieli zajęli się tylko jednym tekstem Sienkiewicza i ono zdaje się wejdzie bardziej do języka potocznego niż "Kończ waść" pradziadka Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: wstyd to kraść 17.06.14, 15:35 mietowe_loczki napisała: > i głosować na PiS. > > No może jeszcze na Korwina. Jeżeli kraść to pasuje tu ukręcanie kontroli podatkowej u żony Nowaka , która jedzie na stratach od lat a w prezencie kupuje mężowi zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Wstydziliśmy to się za nieboszczki zwanej IVRP 17.06.14, 15:08 A na prawde było się za co wstydzić. Odwoływanie wicepremierów, a potem powoływanie tych samych po nocy na te same stanowiska. Ministrowie nagrywali wicepremierów własnego rzadu i potem to publicznie puszczali!!! Prezydent robił z siebie publicznie idiotę w kraju i za granicą, jego brat premier zreszta też.A na koniec koalicjanci IV RP wyzwali się publicznie od chamów i warchołów co na szczęscie poskutkowało oddaniem władzy przez idiotów, którzy próbowali rządzić, ale nie dali radę. A, był bym zapomniał. Prezydent dostawał sraczki pourazowej ... To był dopiero wstyd, a teraz, to niby czego mamy się wstydzić, ze dwóch ważniaków się nachlało i po pijaku gadali od rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Wstydziliśmy to się za nieboszczki zwanej IVR 17.06.14, 15:12 @ zapijaczony ryj " a teraz, to niby czego mamy się wstydzić, ze dwóch ważniaków się nachlało i po pijaku gadali od rzeczy? " Tak, należy się tego wstydzić, że dwóch cwaniaków zwyczajnie kupczyło Polską. Wszystko w imię tego, aby nadal utrzymywać się przy żłobie. I bardzo dobrze,że ktoś to podsłuchał i upublicznił, bo inaczej nadal robiliby z nas wałów i idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Wstydziliśmy to się za nieboszczki zwanej IVR 17.06.14, 17:45 nessuno napisał: > @ zapijaczony ryj > " a teraz, to niby czego mamy się wstydzić, ze dwóch ważniaków się nachlało > i po pijaku gadali od rzeczy? " > > Tak, należy się tego wstydzić, że dwóch cwaniaków zwyczajnie kupczyło Polską. W > szystko w imię tego, aby nadal utrzymywać się przy żłobie. I bardzo dobrze,że k > toś to podsłuchał i upublicznił, bo inaczej nadal robiliby z nas wałów i idiotó > w. Wolałbyś zeby tak nas osmieszali: www.youtube.com/watch?v=lc2pYkoD_9I Albo tak: www.youtube.com/watch?v=o8XZQyFmUgg czy moze tak: picblow.com/img/full/115.jpg chcesz dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Wstydziliśmy to się za nieboszczki zwanej IVR 17.06.14, 18:33 nessuno napisał: > @ zapijaczony ryj > " a teraz, to niby czego mamy się wstydzić, ze dwóch ważniaków się nachlało > i po pijaku gadali od rzeczy? " > > Tak, należy się tego wstydzić, że dwóch cwaniaków zwyczajnie kupczyło Polską. W > szystko w imię tego, aby nadal utrzymywać się przy żłobie. I bardzo dobrze,że k > toś to podsłuchał i upublicznił, bo inaczej nadal robiliby z nas wałów i idiotó > w. Ale nie osmieszali nas tak jak Naczelny Idiota z niepociumanym bratem, który zabił 95 niewinnych osób!! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Po pijaku mówi się prawdę 17.06.14, 21:13 zapijaczony-ryj napisał: a teraz, to niby czego mamy się wstydzić, ze dwóch ważnia > ków się nachlało i po pijaku gadali od rzeczy? Nie gadali do rzeczy. Doskonale wiesz , że po pijaku mówi się to co sie mysli na trzeźwo. Moim zdaniem minister Sienkiewicz naprawdę uważa( a Belka się nie sprzeciwia) ,że Polski nie ma , jest tylko ch....d....i kamieni kupa. A wstydzić to sie trzeba popierania takiego rządu i takich ludzi w rządzie. No chyba ,ze podzielasz zdanie Sienkiewicza w sprawie Polski, ch...d.... i kamieni. A Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 15:08 Ja w 2007 głosowałem na PO i jest mi z tego powodu bardzo wstyd. Przepraszam, choć co komu po takich przeprosinach. Odpowiedz Link Zgłoś
zbite_wisnie Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 15:10 Wstyd to jak władza jest niestabilna przez patrzenie jej na ręce. Wstyd patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 15:17 Ile jeszcze,tydzien? forum.gazeta.pl/forum/w,28,151526275,151526275,pisiory_hau_hau_hau_piana_piana_piana.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 15:32 remik.bz napisał: > I mam jeszcze pytanie do zwolenników PO. Krótkie, proste: > > Czy nie jest Wam wstyd za ludzi którym daliście władzę nad Polską? Nie do końca tak jest. Władzę dał PO również elektorat PiS m.in. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_mia_mia Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 18:41 Słusznie, władze dał także PiS i będzie ją dawał nadal. Już daje, może to zauważysz jak się nad tym zastanowisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 18:39 ... ty lepiej zadaj prościutkie pytanie elektoratowi PiS, czy cokolwiek rozumie z ostatnich 48 godzin, o których panprezes opowiada, jak się opowiada o zombie! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 18:52 sclavus napisał: > ... ty lepiej zadaj prościutkie pytanie elektoratowi PiS, czy cokolwiek rozumie > z ostatnich 48 godzin, o których panprezes opowiada, jak się opowiada o > zombie! Ty lepiej odpowiedz na moje pytanie jak to w dyskusji się czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 22:03 twoje pytanie jest na tyle głupie, że podsunąłem ci wyjście bezpieczeństwa pod nos... ... nie chcesz - to nie! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Nie ma głupich pytań 18.06.14, 07:35 sclavus napisał: > twoje pytanie jest na tyle głupie, że podsunąłem ci wyjście bezpieczeństwa pod > nos... > ... nie chcesz - to nie! A to jako swiatły Europejczyk, człowiek wykształcony nie wiesz ,ze nie ma głupich pytań? Są tylko głupie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
heheheheh Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 18:42 Ja głosowałem na PO i mi wstyd. Podobnie jak wielu moich znajomych uważam że miarka się przebrała. Jest wiele spraw: ofe, podatki, swobody obywatelakie w których PO zwyczajnie oklamalo elektorat. I śmieję się ze straszenia PISem. Donald nie ma pojęcia jak mu poparcie poleci na łeb. I ta sprawa cieniem kładzie się przez udział MB na duży pałac który chce grać rolę arbitra. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 21:19 remik.bz napisał: > I mam jeszcze pytanie do zwolenników PO. Krótkie, proste: > > Czy nie jest Wam wstyd za ludzi którym daliście władzę nad Polską? A dlaczego miałoby mi być wstyd? Powód do wstydu za to od lat mają zwolennicy Prezesa. Ja im się dziwię, jak oni mogą popierać taką "pAtalogię", przypadek psychiatryczny. S. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 21:21 snajper55 napisał: > remik.bz napisał: > > > I mam jeszcze pytanie do zwolenników PO. Krótkie, proste: > > > > Czy nie jest Wam wstyd za ludzi którym daliście władzę nad Polską? > > A dlaczego miałoby mi być wstyd? Np tego ,ze zyjesz w kraju , którego nie ma. jest tylko ch...d... i kamieni kupa. To powód do dumy zyc w czyms takim? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 23:56 remik.bz remisiu ptaszyno - widzę że ów ch.uj, owa dupa i ta kamieni kupa tak ci utkwiły we łbie że przez najbliższy miesiąc będziesz to sobie powtarzał przed zaśnięciem. Ja rozumiem żę ci się to nadzwyczaj spodobało, ale nie epatuj nas tym staropolskim porzekadłem bo staje się już to nudne. Może przypomnij sobie nieco inne, np: "Teraz kur.wa my" jakże wdzięczne i prostolinijne, albo jeszcze inne: "Zabić ciebie to dla mnie jak splunąć". Prawda że równie ładne ? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: A w Ameryce biją Murzynów n/t 18.06.14, 11:26 Czyli należy twoją odpowiedź rozumieć w ten sposób, że nie oburza cię knajacki język używany przez polityków, tylko to, kto konkretnie takiego języka używa. W tym przypadku jesteś śmiertelnie obrażony nie z tego powodu, że ktoś rzucił "ch.em", tylko że rzucił nim polityk z niemiłej ci opcji politycznej. "Może przypomnij sobie nieco inne, np: "Teraz kur.wa my" jakże wdzięczne i prostolinijne, albo jeszcze inne: "Zabić ciebie to dla mnie jak splunąć". Prawda że równie ładne ?" Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pytanie do elektoratu PO 18.06.14, 05:19 remik.bz napisał: > Np tego ,ze zyjesz w kraju , którego nie ma. jest tylko ch...d... i kamieni kup > a. To powód do dumy zyc w czyms takim? Może ty żyjesz w kraju, którego nie ma, bo ja nie? Razem z Prezesem i innymi pislamistami sobie w nim żyjecie. Już od dawna mam takie podejrzenie. Z tego co opowiadacie, to strasznie tam jest. Może wróćcie do Polski. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: szału nie ma 17.06.14, 21:21 wujaszek_joe napisał: > ale inni są gorsi. Ważniejsze jest, że nie ma lepszych. S. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz i nie ma tego kraju 17.06.14, 21:23 snajper55 napisał: > wujaszek_joe napisał: > > > ale inni są gorsi. > > Ważniejsze jest, że nie ma lepszych. > A najwazniejsze ,ze nie ma kraju .Jest tylko ch....d....i kamieni kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Jest, jest 17.06.14, 22:56 remik.bz napisał: > A najwazniejsze ,ze nie ma kraju .Jest tylko ch....d....i kamieni kupa. Ty, Wacuś, montażem nagrań się nie zajmuj. S. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 21:29 nie głosowałem na PO ale wstyd mi i to bardzo za kurdupla Kaczyńskiego i jego ferajnę.to palanty. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Pytanie do remika 17.06.14, 21:30 Na kogo glosujesz/głosowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Pytanie do remika 17.06.14, 21:31 pewnie na ch...ewentualnie na kupę. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz reguły dyskusji 18.06.14, 10:48 aniechto.only napisała: > Na kogo glosujesz/głosowałeś? Bardzo prosze o trzymanie się reguł dyskusji. A te reguły są takie ,ze nie odpowiada sie pytaniem na pytanie. Bądź uprzejma odpowiedzieć na moje pytanie i potem ew zadaj swoje , ale związane z tematem dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
jajojara Nie wstyd elektoratowi PiS za sluge Putina? 17.06.14, 21:44 Prezespan dostal rozkaz od Putina rozwalic Plske i jej sojusze, bo to Putinowi potrzebne, by zajac znow Osteuropa. czas prezespana zatrzymac zanim bedzie za pozno! Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 22:06 remik.bz napisał: > I mam jeszcze pytanie do zwolenników PO. Krótkie, proste: > > Czy nie jest Wam wstyd za ludzi którym daliście władzę nad Polską? Nie. Cel uświęca środki. Władza dla paranoi i schizofrenii to zagłada kraju. Przy tym szwindel na jakąś kasę to pikuś. Zresztą wolę władzę co ukradnie ale zbuduje niż taką co nie ukradnie i nie zbuduje (bo nie umie) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 22:14 adam111115 napisał: > remik.bz napisał: > > > I mam jeszcze pytanie do zwolenników PO. Krótkie, proste: > > > > Czy nie jest Wam wstyd za ludzi którym daliście władzę nad Polską? > > Nie. Cel uświęca środki. Władza dla paranoi i schizofrenii to zagłada kraju. Pr > zy tym szwindel na jakąś kasę to pikuś. Zresztą wolę władzę co ukradnie ale zbu > duje niż taką co nie ukradnie i nie zbuduje (bo nie umie) Lepsze oszustwo i gnojenie ludzi .Platforma+widły do obrony zgnilizny .Ale i tak koniec bliski. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Pytanie do elektoratu PO 17.06.14, 22:24 taniarada napisał(a): > adam111115 napisał: > > Lepsze oszustwo i gnojenie ludzi .Platforma+widły do obrony zgnilizny .Ale i ta > k koniec bliski. Wbrew waszym lamentom nie będzie źle - jeśli nie będzie kryzysu lub innej katastrofy Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Pytanie do elektoratu PO 18.06.14, 05:35 adam111115 napisał: > Wbrew waszym lamentom nie będzie źle - jeśli nie będzie kryzysu lub innej katas > trofy Jeżeli dojdzie do wprowadzenia nowej ustawy o NBP to będzie bardzo żle. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Pytanie do elektoratu PO 18.06.14, 11:32 Problem w tym, że PiS ukradnie i nie zbuduje. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Pytanie do elektoratu PO 18.06.14, 00:05 remik.bz napisał: > Czy nie jest Wam wstyd za ludzi którym daliście władzę nad Polską? Raczej nie - w porównaniu z wcześniejszymi aferami podsłuchowymi jest gigantyczny postęp. Prawie nie ma się do czego przyczepić, a prywatne rodaków rozmowy niemal pasują do naszych wyobrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Dobrym przykładem była rozmowa Michnika z Rywinem 18.06.14, 07:08 i z Gudzowatym. Postęp widoczny jest w zainteresowaniach rozmówców. O wielkości fallusów nie wspominano dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Dobrym przykładem była rozmowa Michnika z Ryw 18.06.14, 07:13 homosovieticus napisał: > i z Gudzowatym. Postęp widoczny jest w zainteresowaniach rozmówców. O wielkości > fallusów nie wspominano dawniej. Michnik i Rywin to prywatne osoby. Belka, Sienkiewicz, Kwiatkowski, Wojtunik, itd. to wysocy urzędnicy państwowi. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Dobrym przykładem była rozmowa Michnika z Ryw 18.06.14, 10:57 Obie prywatne osoby cieszyły się dużymi, politycznymi wpływami, znacznie większymi od możliwości nawet najwyższych urzędników . Stąd afera i zmiana rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Dobrym przykładem była rozmowa Michnika z Ryw 18.06.14, 11:30 homosovieticus napisał: > Obie prywatne osoby cieszyły się dużymi, politycznymi wpływami, znacznie więks > zymi od możliwości nawet najwyższych urzędników . Stąd afera i zmiana rządu. Beger i Lipiński? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Dobrym przykładem była rozmowa Michnika z Ryw 18.06.14, 11:55 Polityczna korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow ale też świetnym przykładem państwowości była .... 18.06.14, 07:19 ...rozmowa Beger z zaufanym Kaczyńskiego bodaj Lipińskim. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Motywacja ministra do pracy dla...? 18.06.14, 09:36 wariant_b napisał: > remik.bz napisał: > > Czy nie jest Wam wstyd za ludzi którym daliście władzę nad Polską? > > Raczej nie - w porównaniu z wcześniejszymi aferami podsłuchowymi > jest gigantyczny postęp. Prawie nie ma się do czego przyczepić, > a prywatne rodaków rozmowy niemal pasują do naszych wyobrażeń. Problem w tym ,ze w prywatnych rozmowach, szczególnie po alkoholu mowi sie to co sie naprawde mysli ( a czego publicznie nie ujawnia sie). Wulgaryzmy to pikus. Nie martwi Cie ,ze bardzo wazny minister uważa , że "Polski nie ma"? Jesli nie ma , to jej nie może słuzyć jako urzędnik państwowy. Jaką ma więc motywacje do bycia ministrem? Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Motywacja ministra do pracy dla...? 18.06.14, 13:53 remik.bz napisał: > Problem w tym ,ze w prywatnych rozmowach, szczególnie po alkoholu mowi sie > to co sie naprawde mysli ( a czego publicznie nie ujawnia sie). W prywatnych słowach nie powtarza się tego, co przygotowali specjaliści o wizerunku i co się wcześniej przećwiczyło sprawdzając, jaki efekt słowa wywrą na słuchaczy. Niewiele mnie fascynują te "taśmy", ale alkoholu jest tu mało, myśli więcej, natomiast najwięcej interesów. Czasem szczerość, czasem zwykły blef, Mieliśmy już taśmy na których był głównie bełkot alkoholowy. Kawał w tym, że taśmy są dość już stare - w międzyczasie wypadł Vincent hrabia Rostowski, co nie było szczególnie dużym zaskoczeniem dla nikogo i czego chyba nikt nie przypisze sojuszowi Belka-Sienkiewicz. Kryzys zaczął się kończyć, więc MF jest atrakcyjniejsze niż rok temu, więcej chętnych na udział w sukcesie i pieniądzach, niż na udział w zmaganiach i cięciach. Rostowski popełnił dla mnie oczywisty błąd wchodząc ponownie do rządu. Ale żadnych zakulisowych działań NBP nie zauważyłem. A ty? > Wulgaryzmy to pikus. Też deficyt - wystarczy posłuchać gimnazjalistów wracających ze szkoły. Panowie starają się być "naturalni", ale widać, że im to nie bardzo wychodzi i normalnie posługują się językiem literackim, a nie potoczną polszczyzną. > Nie martwi Cie ,ze bardzo wazny minister uważa , że "Polski nie ma"? Też nie. Choć pewnie chętnie wysłuchałbym, jak rozwija tą myśl, bo być może chodzi mu o inne aspekty naszej rzeczywistości, niż przypuszczam. Gdyby gadał, że "Polska jest Najważniejsza" uznałbym go za czubka. Ale dużo się nie pomylił, skoro okazało się, że podsłuchujemy się aż tak skutecznie, że może to dotyczyć najwyższych władz. Trzeba będzie uważać, czy ktoś nie wypadnie na taśmach za dobrze, bo może będzie to znak, że wiedział iż jest nagrywany. No i nieobecność liderów opozycji - najpikantniejsze byłyby rozmowy politycznych przeciwników, którzy jak pamiętam w pewnych miejscach i w pewnych sprawach potrafili się świetnie dogadywać przy czterech butelkach wina i małpkach na zagryzkę. Niestety, bez mikrofonów. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow to jeszcze nie koniec wstydu 18.06.14, 05:29 remik.bz napisał: > Czy nie jest Wam wstyd za ludzi którym daliście władzę nad Polską? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16174646,Latkowski__Jutro_nowe_tasmy_Belki__Nie_wszystko_ujrzalo.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
adamszem Wstyd? Co to jest wstyd? 18.06.14, 06:36 Platformę stanowią w olbrzymiej mierze ludzie, którzy nie mają pojęcia o wstydzie. Tak jak dla Tuska, dla nich Polska to... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Wstyd? Co to jest wstyd? 18.06.14, 06:52 adamszem napisał: > Platformę stanowią w olbrzymiej mierze ludzie, którzy nie mają pojęcia o wstydz > ie. Tak jak dla Tuska, dla nich Polska to... Nie tylko Tuska i PO. Pamiętam kilku ministrów PiS ...buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś