m.c.hrabia 04.08.14, 17:15 40% bezrobocie. gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90443,16425557,Bezrobocie_siega_prawie_40_proc___a_pod_urzad_pracy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_zaraza_l Re: bida piszczy . 04.08.14, 17:26 Kiedyś widziałam podobny materiał ale nie wiem czy właśnie o tym miasteczku. Przez takich cwaniaków nie ma kasy dla tych rzeczywiście potrzebujących. Cóż, kiedy najwyraźniej nie ma żadnych narzędzi, by to skontrolować i ukrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: bida piszczy .-jak w całej Polsce zresztą 04.08.14, 17:29 m.c.hrabia napisał: > 40% bezrobocie. > > gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90443,16425557,Bezrobocie_siega_prawie_40_proc___a_pod_urzad_pracy.html Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Tak jest wszędzie, nie tylko tam 04.08.14, 17:30 Fura, skóra, komóra i zasiłek dla bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Tak jest wszędzie, nie tylko tam 04.08.14, 17:39 Fura, skóra, komóra i zasiłek dla bezrobotnych. i dlatego właśnie nigdy nie będziemy Szwecją , Holandią czy inną Danią . Polak CWANIAK potrafi , i te wszelkie narzekania ,że taki czy inny rząd jest bee są o kant ........... nic się w Polsce nie zmieni czy będzie rządził Tusk ,Kaczyński czy głupek Palikot. dopóki katolska mentalność i panu...i diabłu się nie zmieni, nic się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Tak jest wszędzie, nie tylko tam 04.08.14, 17:59 m.c.hrabia napisał: > Fura, skóra, komóra i zasiłek dla bezrobotnych. > > i dlatego właśnie nigdy nie będziemy Szwecją , Holandią czy inną Danią . > Polak CWANIAK potrafi , i te wszelkie narzekania ,że taki czy inny rząd > jest bee są o kant > ........... nic się w Polsce nie zmieni czy będzie rządził Tusk ,Kaczyński czy > głupek Palikot. > dopóki katolska mentalność i panu...i diabłu się nie zmieni, nic się nie zmieni Już myślałem, że się z tobą zgodzę, gdyby nie ostatnia linijka. Ta przypadłość nazywa się homosovieticus. Należy się i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Tak jest wszędzie, nie tylko tam 04.08.14, 17:47 douglasmclloyd napisał: > Fura, skóra, komóra i zasiłek dla bezrobotnych. > Jedź w góry podjedź pod sklep z piwem i gorzałą i zaproponuj tym co pod nim siedzą rozłądunek ciężarówki z tarcicą za 20 zł za godzinę. Jak ja im to zaproponowałem to odpowiedzieli mi : PiEr_dol sie facet. Za tę kasę to sam se rozładuj. Rozładowaliśmy z kumplem sami Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: Tak jest wszędzie, nie tylko tam 04.08.14, 18:02 No to zaoszczędziłeś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Tak jest wszędzie, nie tylko tam 04.08.14, 18:04 volupte napisał: > No to zaoszczędziłeś:-) Góral ląduje w Nowym Jorku, wychodzi z samolotu i widzi leżące 100 dolarów. Patrzy i po chwili mówi, a zacznę zbierać od jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Tak jest wszędzie, nie tylko tam 04.08.14, 18:02 zapijaczony_ryj napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > Fura, skóra, komóra i zasiłek dla bezrobotnych. > > > > Jedź w góry podjedź pod sklep z piwem i gorzałą i zaproponuj tym co pod nim sie > dzą rozłądunek ciężarówki z tarcicą za 20 zł za godzinę. > Jak ja im to zaproponowałem to odpowiedzieli mi : > PiEr_dol sie facet. Za tę kasę to sam se rozładuj. > Rozładowaliśmy z kumplem sami Wiesz ile górale biorą za przejazd wozem do Morskiego Oka? Też byś siedział pod sklepem i żłopał piwsko. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Kto kto Qwa mq w tym kraju pracować naprawdę? 04.08.14, 18:09 douglasmclloyd napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > douglasmclloyd napisał: > > > > > Fura, skóra, komóra i zasiłek dla bezrobotnych. > > > > > > > Jedź w góry podjedź pod sklep z piwem i gorzałą i zaproponuj tym co pod n > im sie > > dzą rozłądunek ciężarówki z tarcicą za 20 zł za godzinę. > > Jak ja im to zaproponowałem to odpowiedzieli mi : > > PiEr_dol sie facet. Za tę kasę to sam se rozładuj. > > Rozładowaliśmy z kumplem sami > > Wiesz ile górale biorą za przejazd wozem do Morskiego Oka? Też byś siedział pod > sklepem i żłopał piwsko. > > Naczelny Idiota -knowając? śledząc innych, nagrywając, kłamiąc...? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Może Ukraińcy? 04.08.14, 18:15 Nasi rodacy myślą tylko, gdzie na urlop jechać. Odpowiedz Link Zgłoś