Dodaj do ulubionych

Królikowski musi odejść!

14.08.14, 13:11
nie ulega wątpliwości,że PO przegra wybory.jednym z powodów oprócz kompletnego bezruchu tej partii i braku programu jest prowadzenie polityki na kolanach-w każdej dziedzinie a szczególnie wobec koscioła.jest to dowód kompletnej głupoty ponieważ swoją nagle obudzoną gorliwą religijnością PO daje jedynie świadectwo obłudzie,katolickich talibów nie przekona,nawet jeżeli Tusk na kolanach doczołga się do Częstochowy.
ludzi myslących,liberalnych,nowoczesnych jedynie odtrąci.
zgoda Tuska na okopanie się skrajnej frakcji talibów katolickich w Ministerstwie Sprawiedliwości,wyjatkowo udane nominacje:Czuma,Gowin,Biernacki,uporczywe trzymanie Królikowskiego daje zwolennikom olania PO dodatkowe argumenty każdego dnia.
i może kiedyś będziemy panu premierowi za to wdzięczni.
- - -
Paranoja i Schizofrenia siłą przewodnią motłochu.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 13:33
      taki "Chazan" sprawiedliwości ,chcesz katolom dostarczyć następnego "męczennika" :)
      • wujaszek_joe Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 13:38
        jeśli PO kalkuluje, jak takie ruchy zostaną odebrane przez ekstremistów religijnych, to już przegrała.
    • gtxl3 Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 13:33
      nie ulega wątpliwości,że PO przegra wybory.jednym z powodów oprócz kompletnego bezruchu tej partii i braku programu jest prowadzenie polityki na kolanach-w każdej dziedzinie a szczególnie wobec koscioła.jest to dowód kompletnej głupoty ponieważ swoją nagle obudzoną gorliwą religijnością PO daje jedynie świadectwo obłudzie,katolickich talibów nie przekona,nawet jeżeli Tusk na kolanach doczołga się do Częstochowy.
      ludzi myslących,liberalnych,nowoczesnych jedynie odtrąci.

Otóż nie odtrąci. Tusk lawiruje cały czas pomiędzy lewa i prawa stroną - podobnie jak kiedyś Wałęsa, który poczuł misje wzmacniania lewej "nogi".
      Gdyby określił się jednoznacznie jako liberał, to jego poparcie dzisiaj nie przekraczałoby 15%.
      On doskonale wie, że nie może zadzierać z kościołem, stąd taka a nie inna polityka PO wobec kwestii np. in vitro i związków partnerskich etc.
      Słuchając np. posłanki Radziszewskiej lub ministra Biernackiego, wiem że głos oddany na PO jest głosem oddanym na PiS.
      • gtxl3 Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 13:37
        Odejście Królikowskiego nie zmieni niczego.
        Biernacki jest jeszcze groźniejszy, podobnie jak Radziszewska,Niesiołowski.
        To forpoczta "talibów" w wydaniu katolickim.
        • sclavus Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 14:14
          ... ni, nie wiem, kto jest gorszy: czy zwykły katolik, nawet te żaro-gorliwy, czy funkcjonariusz OpusDeja...
          A gdyby w imieniu Rzeczypospolitej, ogłosił ten Tusk, że właśnie wypowiedział konkordat, to po miesiącu - góra dwóch, mógłby pokazać, że jest liberałem i by mu przybyło!
          ... rozpirzyć ministerstwo Sprawiedliwości, powinien jednak natychmiast - mając dwóch swoich najważniejszych w tym ministerstwie, kościół podnosi łeb i jawnie już mówi o wprowadzeniu "szariatu katolickiego"...
          • gtxl3 Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 14:25
            . ni, nie wiem, kto jest gorszy: czy zwykły katolik, nawet te żaro-gorliwy, czy funkcjonariusz OpusDeja...
            A gdyby w imieniu Rzeczypospolitej, ogłosił ten Tusk, że właśnie wypowiedział konkordat, to po miesiącu - góra dwóch, mógłby pokazać, że jest liberałem i by mu przybyło!

Rząd Tuska nigdy nie zdobędzie się na takie "cuś" jak wypowiedzenie Konkordatu.
            Z jednego powodu, żeby takie "cuś" próbować przeprowadzić trzeba mieć "jaja".
            Donald nie raz już dowiódł, że ich nie ma.
          • pkt4a Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 19:52
            sclavus napisał:

> ... ni, nie wiem, kto jest gorszy: czy zwykły katolik, nawet te żaro-gorliwy, c
            > zy funkcjonariusz OpusDeja...
            > A gdyby w imieniu Rzeczypospolitej, ogłosił ten Tusk, że właśnie wypowiedział k
            > onkordat, to po miesiącu - góra dwóch, mógłby pokazać, że jest liberałem i by m
            > u przybyło!
            > ... rozpirzyć ministerstwo Sprawiedliwości, powinien jednak natychmiast - mając
            > dwóch swoich najważniejszych w tym ministerstwie, kościół podnosi łeb i jawnie
            > już mówi o wprowadzeniu "szariatu katolickiego"...
            ========
            10/10
            podobnie było ponad 100 lat temu we Francji w okresie procesu kpt Dreyfusa , warto poczytać o tamtym okresie we Francji i wyciągać wnioski ,są duże podobieństwa miedzy wsólczesną Polską a Francja z przełomu XIX i XX wieku
            --
            wyborcza.pl/1,75478,16305829,Ubywa_owieczek.html
      • 99venus Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 15:12
        Słuchając np. posłanki Radziszewskiej lub ministra Biernackiego, wiem że głos oddany na PO jest głosem oddanym na PiS.
        -to prawda,po co więc głosować na PO?NIE WARTO.
        • wiosnaludzikow Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 15:16
          99venus napisał:

> Słuchając np. posłanki Radziszewskiej lub ministra Biernackiego, wiem że głos o
          > ddany na PO jest głosem oddanym na PiS.
          > -to prawda,po co więc głosować na PO?NIE WARTO.
          Wreszcie zrozumiałeś, że to jest kaczor Donald a ten drugi to kaczor Jarosław. Rozwijasz się :) !
    • misterrob Ok, ok - ale co bedziemy mieli w zamian? 14.08.14, 13:45
      Jaka inna alternatywe ma przecietny Polak? Co dla niego byloby lepsze?
      • gtxl3 Re: Ok, ok - ale co bedziemy mieli w zamian? 14.08.14, 13:46
        misterrob napisał:

> Jaka inna alternatywe ma przecietny Polak? Co dla niego byloby lepsze?

Wniosek...z braku alternatywy - "głosujmy na PO" po nich już tylko potop.
        • misterrob No wiec jeszcze raz. 14.08.14, 14:01
          Jaka inna alternatywe ma przecietny Polak? Co dla niego byloby lepsze?
          • gtxl3 Re: No wiec jeszcze raz. 14.08.14, 14:03
            misterrob napisał:

> Jaka inna alternatywe ma przecietny Polak? Co dla niego byloby lepsze?

Pytanie powinno brzmieć...czy jest jakaś alternatywa wobec rządów PO-PSL.
            Odpowiadam- jest.
            • misterrob Pytanie bylo zasadne. 14.08.14, 14:11
              Odnosilo sie bowiem do tresci watku otwierajacego.

Dlatego wlasnie pytalem: Jaka inna alternatywe ma przecietny Polak? Co dla niego byloby lepsze?

• misterrob Moje pytanie bylo zwiazane z czym innym. 14.08.14, 16:14
              Wyjasnilem to Tobie i o tym doskonale wiesz. Wiec?
              • gtxl3 Re: Moje pytanie bylo zwiazane z czym innym. 14.08.14, 16:18
                misterrob napisał:

> Wyjasnilem to Tobie i o tym doskonale wiesz. Wiec?

Odpowiedziałem...,że jest alternatywa wobec rządów PO i PSL.
                Ty uważasz, że nie ma.
                Więc uzasadnij.
                • misterrob Masz racje. 14.08.14, 22:56
                  Wobec rzadow PO i PSL jest alternatywa, bo jakzesz inaczej by moglo byc. Wiadomo, system wielopartyjny.

Wobec tego stwierdzenia polityki na kolanach-w każdej dziedzinie a szczególnie wobec koscioła.jest to dowód kompletnej głupoty ponieważ swoją nagle obudzoną gorliwą religijnością PO daje jedynie świadectwo obłudzie,katolickich talibów nie przekona,nawet jeżeli Tusk na kolanach doczołga się do Częstochowy.

alternatywy innej nie ma i nie bedzie jej jeszcze bardzo dlugo.

• jane-panzram Re: No wiec jeszcze raz. 14.08.14, 14:03
            Wygrana dowolnej opozycji.
            Modl sie, by Hausner chcial tworzyc nowa partie.
            • gtxl3 Re: No wiec jeszcze raz. 14.08.14, 14:06
              jane-panzram napisała:

> Wygrana dowolnej opozycji.
              > Modl sie, by Hausner chcial tworzyc nowa partie.
              >

Sorry, nie umiem się modlić.
              • jane-panzram Re: No wiec jeszcze raz. 14.08.14, 14:06
                Zle podpielam, to do misterrob %)
            • misterrob Pozwolisz, ze cos wyjasnie? 14.08.14, 14:16
              Moje pytanie odnosilo sie do tresci watku otwierajacego.

W zwiazku z powyzszym zadalem swoje pytanie.
              • gtxl3 Re: Pozwolisz, ze cos wyjasnie? 14.08.14, 14:20
                misterrob napisał:

W zwiazku z powyzszym zadalem swoje pytanie.

Ja również zadałem pytanie...i nie otrzymałem odpowiedzi.
                • misterrob Szukasz okazji do pyskowki? 14.08.14, 15:21
                  Mnie w to nie wciagaj prosze.

Jezeli chcesz podyskutowac merytorycznie, to przeczytaj moj ostatni post do Ciebie. On wszystko wyjasnia.

Odpowiadanie pytaniem na zadane pytanie jest po protu niegrzeczne i to co pisze, to pisze bez zadnej zlosliwosci.
                  • gtxl3 Re: Szukasz okazji do pyskowki? 14.08.14, 15:39
                    misterrob napisał:

> Mnie w to nie wciagaj prosze.
                    >
                    > Jezeli chcesz podyskutowac merytorycznie, to przeczytaj moj ostatni post do Cie
                    > bie. On wszystko wyjasnia.
                    >
                    > Odpowiadanie pytaniem na zadane pytanie jest po protu niegrzeczne i to co pisze
                    > , to pisze bez zadnej zlosliwosci.

Odpowiedziałem.
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,152848033,152849854,Re_No_wiec_jeszcze_raz_.html?t=1408023505303
      • jane-panzram Re: Ok, ok - ale co bedziemy mieli w zamian? 14.08.14, 21:35
        Ja sobie na to pytanie odpowiedzialam. Jestem lewakiem (jesli mi do kogos faktycznie blisko, to chyba najbardziej do Zielonych?) ktory chce glosowac na PiS.
        Moge robic za wzorzec "pogiętego" z Sevres %)

Dla mnie punktem wyjscia bylo przekonanie, ze PO jest niebezpieczna dla gospodarki. Na te partie, w mym przekonaniu, wrecz nie powinno sie glosowac.
        No i jak juz czlowiek sobie to uswiadomi, to potem zosraje juz tylko problem "to na kogo?" - bo konczy sie problem "czy na PO".
        • 99venus Re: Ok, ok - ale co bedziemy mieli w zamian? 14.08.14, 21:41
          jak nie ma na kogo to się nie głosuje.frekwencja wyborcza systematycznie maleje ale do naszych "polityków" ten fakt i jego konsekwencje jeszcze nie dotarły.
    • jane-panzram Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 13:47
      Akurat nie przez kosciol ona ma wszelkie szanse by przegrac. To prawicowa, a nie lewicowa partia, wiec statystycznego wyborce PO takie sprawy ni ziebia ni grzeja.

Tylko za takie zjawisko jak liche rzady, brak pomyslu, brak potrzebnych ustaw (ustawa smieciowa to nie jest potrzebna ustawa)

Bardziej niz Krolikowski, to tej partii szkodzi Bartłomiej "stale na stanowisku" Sienkiewicz na ten przyklad.
      • jane-panzram Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 13:55
        Tsebos zrobil brawurowe badania, ktorych pracodawca wcale od nich nie chcial - jak takie wyniki wyszly wsrod mieszkancow osiedla Wilanow, to boj sie - i wynika z nich, ze nagranym politykom tasmy szkodza dla 80% ludzi (ty jestes wsrod 8% które jest przeciwnego zdania) oraz 65% gada ze dobrze, ze to opublikowano (ty jestes wsrod 19% co twierdzi, ze nie)

PO moze sie cieszyc, bo jest az 19% ktorzy boleja nad nimi.
      • gtxl3 Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 13:56
        Bardziej niz Krolikowski, to tej partii szkodzi Bartłomiej "stale na stanowisku" Sienkiewicz na ten przyklad.

Bartłomiej,Radosław,Bartosz,Marek również szkodzą....ale co mnie to obchodzi, jak to się mówi..."nie mój cyrk, nie moje małpy".
        • jane-panzram Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 14:11
          Skubany srednio co 2 dni sie na jakis temat wypowiada.
          Chyba pod koniec wrzesnia (wczoraj Bienkowska w tvp info na ten okres wyznacza moment okreslenia dalszego kierunku dla PO) go zostawią. To bedzie mistrzowski samoboj.
      • 99venus Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 15:15
        nie wyłącznie przez kościół ale również.
        ci którzy poparli PO po bolszewickich rządach Kaczyńskiego oczekiwali czegoś innego niż ciepłej wody w kranie i miliardów dla sukienkowych.
        PO to już trup.
        • wiosnaludzikow Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 15:18
          99venus napisał:

> nie wyłącznie przez kościół ale również.
          > ci którzy poparli PO po bolszewickich rządach Kaczyńskiego oczekiwali czegoś in
          > nego niż ciepłej wody w kranie i miliardów dla sukienkowych.
          > PO to już trup.
          A czego sPOdziewałeś się po człowieku, który bierze ślub kościelny przed wyborami i obiecuje, że będzie latał rejsowymi samolotami ?
          • gtxl3 Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 15:42
            A czego sPOdziewałeś się po człowieku, który bierze ślub kościelny przed wyborami i obiecuje, że będzie latał rejsowymi samolotami

Hmmm, to wcale nie największy kaliber "przewin" Tuska i PO.
            Tusk, to człowiek, który chce zadowolić wszystkich, nikogo w sumie nie zadowalając.
            Pospolita pani "lekkich obyczajów" chce tego samego. Ale czy jest w stanie to spełnić?
            • wiosnaludzikow Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 15:53
              gtxl3 napisał:
              > Hmmm, to wcale nie największy kaliber "przewin" Tuska i PO.
              Tego nie twierdzę ale przykład starałem dostosować do tematyki frustracji Venus.
              • gtxl3 Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 16:01
                wiosnaludzikow napisał:

> gtxl3 napisał:
                > > Hmmm, to wcale nie największy kaliber "przewin" Tuska i PO.
                > Tego nie twierdzę ale przykład starałem dostosować do tematyki frustracji Venus
                > .

Donald Tusk, chce dla nas wszystkich najlepiej.
                Dlatego lawiruje między poparciem Kościoła a lewicą.
                My, jesteśmy "za durni" żeby zrozumieć to, co nam oferuje pan premier Tusk.
          • 99venus Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 21:00
            już niczego.
        • jacekm22 Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 16:07
          PO to już trup......
          Najwiekszym problemem jest to , ze dla PO nie ma alternatywy .....!!!!!!!
          Gdybysmy mieli socjaldemakratyczna lewica .... ale nie mamy.... :-( jest post PZPR beton - SLD , ktory za swych rzadow robil KRK bardzo dobrze z laska wlacznie ...Pozostanie w domach wyborcow PO podczas wyborow ( na co bardzo liczy paranoik z zepsutymi zebami Jaroslaw ..) oznacza automatycznie rzady PIS ... Tzn zamiana PL w 100% procentowe panstwo wyznaniowe i totalny regres ....
          • gtxl3 Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 16:10
            jacekm22 napisał:

> PO to już trup......
            > Najwiekszym problemem jest to , ze dla PO nie ma alternatywy .....!!!!!!!
            > Gdybysmy mieli socjaldemakratyczna lewica .... ale nie mamy.... :-( jest post P
            > ZPR beton - SLD , ktory za swych rzadow robil KRK bardzo dobrze z laska wlaczni
            > e ...Pozostanie w domach wyborcow PO podczas wyborow ( na co bardzo liczy para
            > noik z zepsutymi zebami Jaroslaw ..) oznacza automatycznie rzady PIS ... Tzn za
            > miana PL w 100% procentowe panstwo wyznaniowe i totalny regres ....

Dlatego...wszystkie ręce na pokład i głosujmy za mniejszym złem czyli za PO.
            Dawno się tak nie obśmiałem......
            • jacekm22 Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 16:28
              Dawno się tak nie obśmiałem......

Nie posikałeś sie ..??? No to głosuj na Miki!
              • gtxl3 Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 16:31
                jacekm22 napisał:

> Dawno się tak nie obśmiałem......
                >
                > Nie posikałeś sie ..??? No to głosuj na Miki!

Ja się nie posikałem, mam nadzieję, że ty się nie ze...łeś.
                Głosuj na taliba Tuska.
          • 99venus Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 21:03
            może ta zmiana jest potrzebna żeby ludzie otrzeźwieli?
            nigdy więcej głosowania na zasadzie żeby nie wygrał PiS.to tworzy atmosferę tolerancji dla miernot.
    • wiosnaludzikow Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 14:13
      99venus
      > zgoda Tuska na okopanie się skrajnej frakcji talibów katolickich w Ministerstwi
      > e Sprawiedliwości,wyjatkowo udane nominacje:Czuma,Gowin,Biernacki,uporczywe trz
      > ymanie Królikowskiego daje zwolennikom olania PO dodatkowe argumenty każdego dn
      > ia.
      > i może kiedyś będziemy panu premierowi za to wdzięczni.
      Dojrzewasz :) trochę późno ale w końcu :)
      • gtxl3 Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 14:15
        Dojrzewasz :) trochę późno ale w końcu :)

Eeeee...jak dojrzej, to spadnie. Siła grawitacji Ziemi go przyciągnie.
    • pkt4a Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 19:47
      też się dziwię premierowi że trzyma w rządzie Kólikowskiego który jest kumplem arcybiskupa meczety i razem we dwójkę knują przeciwko demokracji

--
      wyborcza.pl/1,75478,16305829,Ubywa_owieczek.html
      • lech.junosza Re: Królikowski musi odejść! 14.08.14, 21:39
        pkt4a napisał:

> też się dziwię premierowi że trzyma w rządzie Kólikowskiego który jest kumplem
        > arcybiskupa meczety i razem we dwójkę knują przeciwko demokracji
        >
        Ależ Królikowski ubogacon jest.
        • piotr7777 kompletna nieprawda 15.08.14, 17:00
          Partia rządząca od paru lat konsekwentnie skręca ideologicznie w lewo.
          Przykłady:
          -odwołanie prof. Chazana przez uchodzącą za gorliwą katoliczkę prezydent Warszawy (dawna HGW raczej starałaby się Chazana przy pomocy kruczków prawnych wybronić)
          -zgłoszenie do ratyfikacji konwencji antyprzemocowej promującej społeczną definicję płci
          -ostatnie nominacje (ultrafeministka, prof. Fuszara jako pełnomocnik ds. równego statusu czy pani Omilianowska, niestroniąca od antyklerykalnych wypowiedzi jako minister kultury, wspierająca antykatolicką sztukę Golgota Picnic)
          -marginalizacja lub zmuszenie do odejścia konserwatywnych działaczy - E. Radziszewska, J. Rostowski czy J. Pitera zredukowani do funkcji szeregowych posłów, wcześniej praktyczne wypchnięcie Gowina i jego zwolenników (Tomczak, Żelek, Godson, ten ostatni wprawdzie się wyłamał przy wotum zaufania, ale w PO nikomu nie zależy na jego powrocie)
          -równoczesna promocja polityków z przeszłością SLD-owską czy wręcz PZPR - owską (Rosati, Hibner, Borowski, Sierakowska) - jak się to ma do słów Donalda Tuska sprzed 10 lat, że choć nic nie ma do postkomunistów, wielu z nich darzy sympatią, ale nie wyobraża sobie politycznej współpracy z nimi
          -państwowy pogrzeb W. Jaruzelskiego
          - zapowiedzi likwidacji Funduszu Kościelnego.

Na tym tle ministerstwo sprawiedliwości, pozbawione zresztą jakichkolwiek realnych kompetencji (po wyłączeniu prokuratury) jest już zaledwie ostatnią redutą platformianego konserwatyzmu, wciąż oficjalnie obecnego w programie partii. Oczywiście dla lewaków nawet ta reduta to za dużo.
          Z tym, że los kierownictwa MS jest już w zasadzie przesądzony - gdy Donald Tusk będzie zmuszony zawrzeć koalicję z SLD zapewne odda ten dekoracyjny resort koalicjantowi. A Biernackiego z Królikowskim złoży na ołtarzu koalicji. I to już będzie definitywny koniec centroprawicowości.
          • 99venus Re: kompletna nieprawda 15.08.14, 17:14
            to prześladowanie katolików jest straszne.aż łzy w oczach mam.
            a kiedy przeczytałem,że:
            " dawna HGW raczej starałaby się Chazana przy pomocy kruczków prawnych wybron
            > ić)" to aż mi serce stanęło z trwogi.
            ty to wszystko piotruś piszesz z głupoty czy za parafialne pieniądze?
            Paranoja i Schizofrenia siłą przewodnią motłochu.
            • wiosnaludzikow Re: kompletna nieprawda 15.08.14, 18:36
              99venus napisał:
              > Paranoja i Schizofrenia siłą przewodnią motłochu.
              Motłoch to też wyborcy ale aby było po równo to :
              Parada Oszustów siłą przewodnią oszustów i skorumpowanych.
              • 99venus Re: kompletna nieprawda 15.08.14, 19:54
                tylko widzisz ja to pisze już od kilku lat a ty na pomysł plagiatu wpadłeś dopiero dzisiaj.
                • wiosnaludzikow Re: kompletna nieprawda 16.08.14, 19:09
                  99venus napisał:

> tylko widzisz ja to pisze już od kilku lat a ty na pomysł plagiatu wpadłeś dopi
                  > ero dzisiaj.
                  To nie był plagiat bo Ty piszesz to nie na temat PO :)
                  • 99venus Re: kompletna nieprawda 16.08.14, 20:10
                    ale formułę splagiatowałeś.
                    trudno pisać o PO,że to paranoicy i schizofrenicy-to domena pisuarów.
          • wiosnaludzikow Re: kompletna nieprawda 15.08.14, 18:33
            piotr7777 napisał:

> Partia rządząca od paru lat konsekwentnie skręca ideologicznie w lewo.
            No co Ty :) ta partia od wielu lat nie ma wogóle twarzy lub ma wiele twarzy niczym pogański Swarowit. Tak więc stosuje makijaż zawsze taki jaki jest modny aktualnie.
            > jak się to ma do słów Donalda Tuska sprzed 10 lat, że choć nic nie ma do postkomunistów, wielu z nich darzy sympatią ale nie wyobraża sobie politycznej współpracy z nimi
            Ty wierzysz w jakiekolwiek deklaracje Tuska ?
            > - zapowiedzi likwidacji Funduszu Kościelnego.
            To to samo co zapowiedź likwidacji abonamnetu RTV, czy obniżenia podatkow. Nie traktuj poważnie słów tego politycznego oszusta.
    • piq a czytałoś ty, matołku, deklarację programową... 16.08.14, 15:03
      ...Platformy Obywatelskiej? To sobie przeczytaj, zamiast skuczeć bez sensu, że twoja umiłowana partia nie jest demokratami.pl albo czymś podobnym, i zatruwać powietrze intelektualną niemocą.
      • gtxl3 Re: a czytałoś ty, matołku, deklarację programową 16.08.14, 15:10
        > ...Platformy Obywatelskiej? To sobie przeczytaj, zamiast skuczeć bez sensu, że
        > twoja umiłowana partia nie jest demokratami.pl albo czymś podobnym, i zatruwać
        > powietrze intelektualną niemocą.

Hmmmm.... Co właściwie chciałeś powiedzieć?
      • 99venus Re: a czytałoś ty, matołku, deklarację programową 16.08.14, 18:07
        jesteś pewny,że ta partia ma jakąś deklarację programową?
    • wiosnaludzikow 99venus, zrób to w końcu 17.08.14, 10:04
      Napisz do Tuska.
      • gtxl3 Re: 99venus, zrób to w końcu 17.08.14, 10:17
        wiosnaludzikow napisał:

> Napisz do Tuska.

To nic nie da.
        Tusk, wie że poparcie wiernych jest mu potrzebne.
      • 99venus Re: 99venus, zrób to w końcu 17.08.14, 12:07
        po co?
        • gtxl3 Re: 99venus, zrób to w końcu 17.08.14, 12:36
          99venus napisał:

> po co?

Po "jajco" venus, przestań juz kwękolic na forum na temat PiS i PO.
          Jedni warci drugiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka