iza.bella.iza 30.08.14, 20:07 Ja myślę, że Kopacz lub Bieńkowska. Wolałabym tę drugą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoil44elwer Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 20:13 ELA albo EWA! Ewentualnie Anna(Grodzka) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 20:15 Ta ostatnia zdecydowanie bardziej kobieca niż za przeproszeniem Pawłowicz.Co do meritum,to najlepsza byłaby Bieńkowska. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 20:20 Z jej zaskakujacymi witami i powiedzonkami wydaje mi sie zbyt nieprzewidywalna. Któregoś dnia moze walnac jak Cimoszewicz, przegnie, i sie skonczy rumakowanie. Ja tez do niej sympatie czuje, ale no bede zdziwiona jesli to bedzie ona. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 20:23 Pamietaj, ze w partii nie ma tylko tych znanych. Kiedys tak z kapelusza Kaczor wyciagnal Marcinkiewicza. Teoretycznie wiec maja z kogo wybierac, wcale niekoniecznie wsrod ludzi z pierwszego szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 20:26 jane-panzram napisała: > Pamietaj, ze w partii nie ma tylko tych znanych. Kiedys tak z kapelusza Kaczor > wyciagnal Marcinkiewicza. Teoretycznie wiec maja z kogo wybierac, wcale niekoni > ecznie wsrod ludzi z pierwszego szeregu. Wałęsa wyciągnął z kapelusza b znane nazwiska:Bielecki,Suchocka..... Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 20:54 jane-panzram napisała: > .... Kiedys tak z kapelusza Kaczor wyciagnal Marcinkiewicza. Po to, żeby nie utworzyć rządu przed drugą turą wyborów prezydenckich i nie obniżyć w nich szans brata. Długo Marcinkiewicz sobie nie porządził. Miał za wysokie notowania w sondażach i zaczynał się robić zbyt samodzielny. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 22:26 Ale kogo obstawiasz, Wariancie? Odpowiedz Link Zgłoś
jane-panzram Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 20:15 Kopacz to bylaby marionetka, juz teraz przy marszalkowaniu widac jej absolutna usluznosc, puszczanie do sejmu wszystkiego czego chce PO w trybie natychmiastowym. Bylaby ona slupem, wykonawca decyzji kogos innego. Mam nadzieje na kogos wiekszego formatu. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 20:19 To nawet lepiej, że będzie zmiana premiera. Tusk był głównym hamulcowym zmian obyczajowych w Polsce (związki partnerskie, konwencja antyprzemocowa, karta praw podstawowych do tej pory nieprzyjęte). Kopacz, Schetyna, Bieńkowska to przy nim liberałowie. Szczególnie Kopacz - lekarz - popierała związki partnerskie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 20:21 NowY przewodniczącY PO czyli Grzechu Sch. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 22:45 zoil44elwer napisał: > NowY przewodniczącY PO czyli Grzechu Sch. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza To nie jest wątek dla ciebie:( 30.08.14, 21:23 Tu się rozmawia o realiach, a nie o koszmarnych snach panaprezesa :P Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 21:41 Chciałbym by była nim Bieńkowska, ale wiele to pewnie nie zmieni. Obstawiać nie będę. Nie czuję się na siłach. Nie śledzę gierek w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl3 Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 22:21 Lena Kolarska Bobińska....poważnie typuję. Same kobitki na liście. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 22:23 Lena nie jest politykiem, ale kobieca lista mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl3 Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 22:27 iza.bella.iza napisała: > Lena nie jest politykiem, ale kobieca lista mi się podoba :) Jest socjologiem, była w PE...czego więcej trzeba. Bieńkowska też nie jest politykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 23:34 gtxl3 napisał: > Jest socjologiem, była w PE...czego więcej trzeba. Tzw. drygu:) > Bieńkowska też nie jest politykiem. Ona ma dryg:) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto będzie premierem? Obstawiamy? 30.08.14, 22:25 J a też nie śledzę, ale pobawić się w loterię można :) Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Może jednak Siemoniak 30.08.14, 22:41 Lobby zbrojeniowe ma teraz swoje 5 minut (oby nie było potrzeby na więcej). Klich się np. dzisiaj uaktywnił. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Może jednak Siemoniak 30.08.14, 23:36 Nie sądzę. Siemoniak to człowiek spoza PO. Tusk nie odda władzy laufrowi;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Kto będzie premierem? Matoł bis :D 30.08.14, 23:04 Jarosław K. ? Cierpliwości, jeszcze nie jego pora. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc prubujesz byc zabawna i inteligentna jak BUL? :D 30.08.14, 23:25 J.Kaczynski bedzie premierem po wyborach nawet dzialanie wsiokowej Komorry temu nie zapobiegnie Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce próbujesz być zabawny i inteligentny jak Jaro K.? 30.08.14, 23:27 rccc napisał: > J.Kaczynski bedzie premierem po wyborach > > nawet dzialanie wsiokowej Komorry temu nie zapobiegnie A niech sobie będzie, krzyż na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce O tak, bez wątpienia 30.08.14, 23:36 rccc napisał: > Polska na tym na pewno zyska > gdy GTW odda wladze w łapki TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Po Smolensku 30.08.14, 23:39 Kaczor jest najlepsza osoba, zeby dobrac sie do skory pobermanowskiej resortowej sitwie moze jednak Jackowski sie nie mylil :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Po Smolensku 30.08.14, 23:42 Ale on ma szansę dopiero za rok:) Ja się pytam o premiera, którego może wyłonić obecna koalicja! Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Po Smolensku 30.08.14, 23:47 obecna koalicja musialaby siegnac po jakiegos odpowiednika pisowskiego Glinskiego, eby ratowac resztki reputacji Wystawienie jakiegokolwiek POlityka to koniec tej partii i nawet BUL z otoczeniem nie pomoga :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Po Smolensku 30.08.14, 23:49 Wiesz, że nic nie wiesz:) p.s. to parafraza cytatu starożytnego filozofa! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Kto będzie premierem? Nikt z PiS:) 30.08.14, 23:39 Przynajmniej do przyszłorocznych wyborów :) Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Kto będzie premierem? Nikt z PiS:) 30.08.14, 23:40 dlatego napisalem, ze to bedzie Matol bis z obecnej Komorry :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto będzie premierem? Nikt z PiS:) 30.08.14, 23:44 Dlatego napisałeś, co wiedziałeś:) Na szczęście, wiesz niewiele :P Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Kto będzie premierem? Nikt z PiS:) 30.08.14, 23:45 a skad ty wiesz co ja wiem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto będzie premierem? Nikt z PiS:) 30.08.14, 23:47 Z twoich postów :D Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Kto będzie premierem? Nikt z PiS:) 30.08.14, 23:49 w postach moge sobie pisac co mi sie podoba decyzje podejmie otoczenia Bula Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto będzie premierem? Nikt z PiS:) 30.08.14, 23:51 rccc napisał: > w postach moge sobie pisac co mi sie podoba Wiem, wiem :) > decyzje podejmie otoczenia Bula I ryżego :P Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto będzie premierem? Nikt z PiS:) 30.08.14, 23:57 Jak na razie jest kupiony przez najlepszy klub europejski - zupełnie jak Lewandowski:) A 3:0 zera z Serbią też mnie raduje :) Dobranoc, cmok :) Odpowiedz Link Zgłoś
rccc Re: Kto będzie premierem? Nikt z PiS:) 31.08.14, 00:03 "kupiony" lepiej bym tego nie ujal :D Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Kto będzie premierem? Nikt z PiS:) 31.08.14, 00:05 rccc napisał: > "kupiony" > > lepiej bym tego nie ujal :D Wiem, ale dla mnie to co innego znaczy, niż dla Ciebie. A teraz już na 100% - pa pa :) Odpowiedz Link Zgłoś