Dodaj do ulubionych

Zmarła Anna Przybylska

05.10.14, 21:13
Dawała nam wiele radości,wielki żal.
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: Zmarła Anna Przybylska 05.10.14, 21:18
      Fajna młoda osoba .Troje dzieci .Życie jest okrutne.
    • x2468 Re: Zmarła Anna Przybylska 05.10.14, 21:29
      Straszne. Wielka szkoda. Chyba najsympatyczniejsza aktorka młodego pokolenia.
      • don.kichote Re: Zmarła Anna Przybylska 05.10.14, 21:31
        [*]

Brak słów...
        :-(
    • 99venus Re: Zmarła Anna Przybylska 05.10.14, 21:31
      [*]
      mądra,piekna kobieta...
    • remez2 Re: Zmarła Anna Przybylska 05.10.14, 21:34
      R.I.P.
    • indeed4 ['] 05.10.14, 21:58
      Widywałem ją często z dziećmi w centrum Gemini w Gdyni, wyglądała bardzo źle - czapka w upał, blada wychudzona buzia, ciemne okulary. Pamiętam, że kiedy przeczytałem o drugiej operacji (kilka dni po pierwszej) pomyślałem o najgorszym.

Smutne - w mojej pamięci zostanie chyba jako pełna wdzięku, zabawna siostra z "Daleko od noszy".
    • inocom Wielka szkoda 05.10.14, 22:00
      alistair-p napisał:

> Dawała nam wiele radości,wielki żal.

Grunt to zdrowe jedzenie z jednego źródła, choćby rakotwórczego.

Zauważyliście, że rak zabiera osoby, najbardziej dbające o siebie? I to nie w wieku 80 lat jak to drzewiej bywało.
      • lech1966 Re: Wielka szkoda 05.10.14, 22:28
        Szczere kondolencje dla rodziny i przyjaciół. Wielka szkoda i żal.
        • inocom Re: Wielka szkoda 05.10.14, 22:32
          lech1966 napisał:

> Szczere kondolencje dla rodziny i przyjaciół. Wielka szkoda i żal.

Żal i to wielki. To była mądra kobieta.
          • wiosnaludzikow Re: Wielka szkoda 06.10.14, 05:32
            Bardzo sympatyczna, nienadęta, życzliwa w zachowaniu dla tzw zwykłych ludzi. Wielki żal (*)
    • wiosnaludzikow Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 05:41
      fragment z ostatniego wywiadu z Anną Przybylską:
      "Wyspowiadałam się pierwszy raz od 13 lat. Teraz znowu kumpluję się z Panem Bogiem, chodzimy co niedziela na kawę. Bardzo dobrze mi z tą przyjaźnią, lecz nie narzucam nikomu mojej wiary, nie manifestuję jej i nie zmuszam innych, aby razem ze mną na tę niedzielną kawę chodzili. Ale uwierz mi, że po tych spotkaniach jest mi naprawdę o wiele lżej. I myślę, że dostałam swoją lekcję od Niego w jakimś celu. Po coś..."
      • maciej508 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 06:59
        Jak trwoga to do Boga a co się miało stać to się stało.Młoda była i po prostu szkoda!
    • fredoo Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 08:44
      Dla mnie to niezapomniana "Marylka" ze Złotopolskich.
      Nie umiem wyrazić żalu.
    • fredoo Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 08:46
      Znaczy nie umiem wyrażć słowami tego co czuję
    • witek.bis ['] 06.10.14, 09:43
      "Ulubieńcy bogów umierają młodo..." Można oczywiście zrozumieć, że również bogowie znaleźli się pod Jej urokiem, ale trudno im wybaczyć, że byli aż tak niecierpliwi... Smutno, bardzo smutno...
    • o-oszolom.z.radia.maryja Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 14:26
      normalnie szok. Nie jestem miłośnikiem seriali w ogóle tego high life`u ale p Anię kojarzę, nie da się nie zauważyć tego pięknego lica tej buzi i oczu. Była zjawiskowo piękna. Uosobieniem słowiańskiej urody. To była najpiękniejsza dziewczyna, kobieta jaką w życiu widziałem. Była moją platoniczną miłością. Chciała jak najlepiej i najpiękniej żyć nie do końca to wychodziło ale wyszła na prostą założyła rodzinę miała dzieci (trójkę). Po ludzku to straszne co sie stało. Widać w niebie brakuje takich pięknych dam. Dobry Jezu a nasz Panie daj jej wieczne spoczywanie a światłośc wiekuista niechaj jej świeci, amen..
    • weteranus ['] Bardzo mi żal Ani Przybylskiej. 06.10.14, 18:31
      Żegnaj Aniu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka