alistair-p 05.10.14, 21:13 Dawała nam wiele radości,wielki żal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Re: Zmarła Anna Przybylska 05.10.14, 21:18 Fajna młoda osoba .Troje dzieci .Życie jest okrutne. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zmarła Anna Przybylska 05.10.14, 21:29 Straszne. Wielka szkoda. Chyba najsympatyczniejsza aktorka młodego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 ['] 05.10.14, 21:58 Widywałem ją często z dziećmi w centrum Gemini w Gdyni, wyglądała bardzo źle - czapka w upał, blada wychudzona buzia, ciemne okulary. Pamiętam, że kiedy przeczytałem o drugiej operacji (kilka dni po pierwszej) pomyślałem o najgorszym. Smutne - w mojej pamięci zostanie chyba jako pełna wdzięku, zabawna siostra z "Daleko od noszy". Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Wielka szkoda 05.10.14, 22:00 alistair-p napisał: > Dawała nam wiele radości,wielki żal. Grunt to zdrowe jedzenie z jednego źródła, choćby rakotwórczego. Zauważyliście, że rak zabiera osoby, najbardziej dbające o siebie? I to nie w wieku 80 lat jak to drzewiej bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Wielka szkoda 05.10.14, 22:28 Szczere kondolencje dla rodziny i przyjaciół. Wielka szkoda i żal. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Wielka szkoda 05.10.14, 22:32 lech1966 napisał: > Szczere kondolencje dla rodziny i przyjaciół. Wielka szkoda i żal. Żal i to wielki. To była mądra kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Wielka szkoda 06.10.14, 05:32 Bardzo sympatyczna, nienadęta, życzliwa w zachowaniu dla tzw zwykłych ludzi. Wielki żal (*) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 05:41 fragment z ostatniego wywiadu z Anną Przybylską: "Wyspowiadałam się pierwszy raz od 13 lat. Teraz znowu kumpluję się z Panem Bogiem, chodzimy co niedziela na kawę. Bardzo dobrze mi z tą przyjaźnią, lecz nie narzucam nikomu mojej wiary, nie manifestuję jej i nie zmuszam innych, aby razem ze mną na tę niedzielną kawę chodzili. Ale uwierz mi, że po tych spotkaniach jest mi naprawdę o wiele lżej. I myślę, że dostałam swoją lekcję od Niego w jakimś celu. Po coś..." Odpowiedz Link Zgłoś
maciej508 Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 06:59 Jak trwoga to do Boga a co się miało stać to się stało.Młoda była i po prostu szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 08:44 Dla mnie to niezapomniana "Marylka" ze Złotopolskich. Nie umiem wyrazić żalu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredoo Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 08:46 Znaczy nie umiem wyrażć słowami tego co czuję Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis ['] 06.10.14, 09:43 "Ulubieńcy bogów umierają młodo..." Można oczywiście zrozumieć, że również bogowie znaleźli się pod Jej urokiem, ale trudno im wybaczyć, że byli aż tak niecierpliwi... Smutno, bardzo smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
o-oszolom.z.radia.maryja Re: Zmarła Anna Przybylska 06.10.14, 14:26 normalnie szok. Nie jestem miłośnikiem seriali w ogóle tego high life`u ale p Anię kojarzę, nie da się nie zauważyć tego pięknego lica tej buzi i oczu. Była zjawiskowo piękna. Uosobieniem słowiańskiej urody. To była najpiękniejsza dziewczyna, kobieta jaką w życiu widziałem. Była moją platoniczną miłością. Chciała jak najlepiej i najpiękniej żyć nie do końca to wychodziło ale wyszła na prostą założyła rodzinę miała dzieci (trójkę). Po ludzku to straszne co sie stało. Widać w niebie brakuje takich pięknych dam. Dobry Jezu a nasz Panie daj jej wieczne spoczywanie a światłośc wiekuista niechaj jej świeci, amen.. Odpowiedz Link Zgłoś