Dodaj do ulubionych

nieudaczne pisiory .....

07.11.14, 22:47
jak zwykle ... dały się złapać!
a platfusy w "białych rękawiczkach" robią swoje!

PiS .... to przekleństwo tego kraju! ... piąta kolumna! ruska agentura!!!

Obserwuj wątek
    • adam111115 Re: nieudaczne pisiory ..... 07.11.14, 23:26
      no sam widzisz na ile platfusy są inteligentniejsze od pisiorów. Wolę platfusów którzy ukradną ale przy okazji zbudują niż pisiorów którzy nic nie zrobią bo się boją vide 3 miliony mieszkań, 600 metrów autostrady w 2 lata, unieważniane przetargi, itp.

Z ostatnim zdaniem się zgadzam, wg ciebie pewnie to ironia, wg mnie nie. Nikt tak się nie zasłużył Rassijii w Polsze jak pis i agent anton matierevitch
      • wykress Re: nieudaczne pisiory ..... 07.11.14, 23:49
        a ja wolę, żeby mnie nikt nie skubał!

i to nie była żadna ironia!
        • taziuta Re: nieudaczne pisiory ..... 08.11.14, 03:38
          wykress napisał:

> a ja wolę, żeby mnie nikt nie skubał!

No i jeszcze żeby zawsze była piękna pogoda i wszyscy ludzie aniołami. Też bym tak wolał.
          • wykress Re: nieudaczne pisiory ..... 08.11.14, 07:31
            taziuta napisał:

>
            > No i jeszcze żeby zawsze była piękna pogoda i wszyscy ludzie aniołami. Też bym
            > tak wolał.

.. nie muszą być aniołami, wystarczy, żeby nie byli złodziejami i nie chodzi mi o wszystkich, z pospolitym złodziejaszkiem poradze sobie sam! ....

..... na pogodę nie mamy wpływu!
    • iza.bella.iza Ale o co chodzi konkretnie? n/t 07.11.14, 23:42

• wykress Re: Ale o co chodzi konkretnie? n/t 07.11.14, 23:54
        A konkretnie chodzi o to, że całą sił platformy jest PiS!..... nie istniałaby, gdyby nie partacz Kaczyński, bo w niczym nie jest lepsza.

... cały ten popis! ..... to "symbiotyczny pasożyt" na naszym organizmie!

• iza.bella.iza Łomatko!!! 08.11.14, 02:08
          Toż to wiadomo od dawna! A taki np. Sasin tylko Twą tezę potwierdza :P
          • wykress Re: Łomatko!!! 08.11.14, 07:28
            wszyscy wiedzą! ... wszyscy potwierdzają .....nic sie nie zmiamia a i tak od lat wybieramy te same mordy! ten sam "układ zamkniety"

.... Polacy to zmanipulowany, naiwny i autodestrukcyjny naród!
            • m.c.hrabia Re: Łomatko!!! 08.11.14, 08:09
              .. Polacy to zmanipulowany, naiwny i autodestrukcyjny naród!

a ty jeden sprawiedliwy .

ale nie zamartwiaj się ,jak uczy historia ,tacy zawsze byli niedoceniani :))
              • wykress Re: Łomatko!!! 08.11.14, 11:06
                m.c.hrabia napisał:

>
                > a ty jeden sprawiedliwy .
                >

Nie!..... przecież jest nas dwóch.
    • kaczaglina PiS to mniejszy zlodziej? To podniecajaca oferta! 08.11.14, 03:38
      nowe haslo wyborcze pisakow: My mniej cie okradniemy! hehehe

Przees to jednak geniusz, starteg i osmiokrotny moralny czampion wyborczy.
      • wykress Re: PiS to mniejszy zlodziej? To podniecajaca ofe 08.11.14, 07:33
        Wolisz "okradniemy cię kulturalniej!" ...... czy "wyruchamy cię bez bólu"
      • zoil44elwer Re: PiS to mniejszy zlodziej? To podniecajaca ofe 08.11.14, 11:13
        Partia opozycyjna zawsze jest mniejszym złodziejem bo ma mniejsze możliwości przekrętów niż partia rządząca.
    • a74-7 Re: nieudaczne pisiory ..... 08.11.14, 11:16
      my siem tu pisiorami zajmujemy od dwoch dni ,
      tuba propagandowa trabi w kolko to samo, ot taka zapchaj -dziura .
      a jakos o 11tego listop. obchodach i marszach cisza .
      A wiadomo juz ze rekordowa liczba policji zostanie sciagnieta do Wawki ,dodatkowo wojsko.
      W poprzednich latach lemingi ostrzyly sobie olowki I rzucaly nimi do tarczy juz na tydzien przed 11 tym .
      Co zmienilo sie w tym roku ?
      Cisza przed burza ?
      Tematy zastepcze za to ida plena para .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka