wykress 07.11.14, 22:47 jak zwykle ... dały się złapać! a platfusy w "białych rękawiczkach" robią swoje! PiS .... to przekleństwo tego kraju! ... piąta kolumna! ruska agentura!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam111115 Re: nieudaczne pisiory ..... 07.11.14, 23:26 no sam widzisz na ile platfusy są inteligentniejsze od pisiorów. Wolę platfusów którzy ukradną ale przy okazji zbudują niż pisiorów którzy nic nie zrobią bo się boją vide 3 miliony mieszkań, 600 metrów autostrady w 2 lata, unieważniane przetargi, itp. Z ostatnim zdaniem się zgadzam, wg ciebie pewnie to ironia, wg mnie nie. Nikt tak się nie zasłużył Rassijii w Polsze jak pis i agent anton matierevitch Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: nieudaczne pisiory ..... 07.11.14, 23:49 a ja wolę, żeby mnie nikt nie skubał! i to nie była żadna ironia! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: nieudaczne pisiory ..... 08.11.14, 03:38 wykress napisał: > a ja wolę, żeby mnie nikt nie skubał! No i jeszcze żeby zawsze była piękna pogoda i wszyscy ludzie aniołami. Też bym tak wolał. Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: nieudaczne pisiory ..... 08.11.14, 07:31 taziuta napisał: > > No i jeszcze żeby zawsze była piękna pogoda i wszyscy ludzie aniołami. Też bym > tak wolał. .. nie muszą być aniołami, wystarczy, żeby nie byli złodziejami i nie chodzi mi o wszystkich, z pospolitym złodziejaszkiem poradze sobie sam! .... ..... na pogodę nie mamy wpływu! Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Ale o co chodzi konkretnie? n/t 07.11.14, 23:54 A konkretnie chodzi o to, że całą sił platformy jest PiS!..... nie istniałaby, gdyby nie partacz Kaczyński, bo w niczym nie jest lepsza. ... cały ten popis! ..... to "symbiotyczny pasożyt" na naszym organizmie! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Łomatko!!! 08.11.14, 02:08 Toż to wiadomo od dawna! A taki np. Sasin tylko Twą tezę potwierdza :P Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Łomatko!!! 08.11.14, 07:28 wszyscy wiedzą! ... wszyscy potwierdzają .....nic sie nie zmiamia a i tak od lat wybieramy te same mordy! ten sam "układ zamkniety" .... Polacy to zmanipulowany, naiwny i autodestrukcyjny naród! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Łomatko!!! 08.11.14, 08:09 .. Polacy to zmanipulowany, naiwny i autodestrukcyjny naród! a ty jeden sprawiedliwy . ale nie zamartwiaj się ,jak uczy historia ,tacy zawsze byli niedoceniani :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: Łomatko!!! 08.11.14, 11:06 m.c.hrabia napisał: > > a ty jeden sprawiedliwy . > Nie!..... przecież jest nas dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczaglina PiS to mniejszy zlodziej? To podniecajaca oferta! 08.11.14, 03:38 nowe haslo wyborcze pisakow: My mniej cie okradniemy! hehehe Przees to jednak geniusz, starteg i osmiokrotny moralny czampion wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wykress Re: PiS to mniejszy zlodziej? To podniecajaca ofe 08.11.14, 07:33 Wolisz "okradniemy cię kulturalniej!" ...... czy "wyruchamy cię bez bólu" Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: PiS to mniejszy zlodziej? To podniecajaca ofe 08.11.14, 11:13 Partia opozycyjna zawsze jest mniejszym złodziejem bo ma mniejsze możliwości przekrętów niż partia rządząca. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: nieudaczne pisiory ..... 08.11.14, 11:16 my siem tu pisiorami zajmujemy od dwoch dni , tuba propagandowa trabi w kolko to samo, ot taka zapchaj -dziura . a jakos o 11tego listop. obchodach i marszach cisza . A wiadomo juz ze rekordowa liczba policji zostanie sciagnieta do Wawki ,dodatkowo wojsko. W poprzednich latach lemingi ostrzyly sobie olowki I rzucaly nimi do tarczy juz na tydzien przed 11 tym . Co zmienilo sie w tym roku ? Cisza przed burza ? Tematy zastepcze za to ida plena para . Odpowiedz Link Zgłoś