Dodaj do ulubionych

Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku

11.12.14, 18:00
gdzie minister spraw zagranicznych obchodzil 50 urodziny. Za przyjecie dla 50 osob zaplacil tylko 14 tysiecy zl. w tym 800 zl.wydano na alkohol. Ciekawi mnie ile butelek "tego alkoholu" dla 50 osob znalazlo sie na stolach i jakiej jakosci on byl skoro jak mnie wiadomo, ze minister "gustuje" w winach po 1000 zl. butelka. A tak wogole spieszcie sie zamawiac takie przyjecie bo cena jest super i moze byc dluga kolejka.
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow Za drogo 11.12.14, 18:07
      wami41 napisała:

> gdzie minister spraw zagranicznych obchodzil 50 urodziny. Za przyjecie dla 50 o
      > sob zaplacil tylko 14 tysiecy zl.
      Z tego co piszesz to wychodzi po 280 zł za osobę. Drogo. Wolę Mariot:) podobna cena.
    • erte2 Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 11.12.14, 18:39
      wami41
      Żabuchno, nie 14 tysięcy a dwieście. I nie zapłacił a zafundowano mu - emeryci i biedne wdowy na spółę. I nie zapominaj że dostał w prezencie złoty zegarek Patek-Philippe, wysadzaną brylantami monstrancję i nowy model Maybacha.
      A może mi się coś pomyliło. Może to nie Sikorski a zupełnie ktoś inny... Tak czy owak skandal!
      • wiosnaludzikow ziarno prawdy w tym jest co piszesz 11.12.14, 18:45
        erte2 napisał:
        > Żabuchno, nie 14 tysięcy a dwieście. I nie zapłacił a zafundowano mu - emeryci
        > i biedne wdowy na spółę. I nie zapominaj że dostał w prezencie złoty zegarek P
        > atek-Philippe, wysadzaną brylantami monstrancję i nowy model Maybacha.
        > A może mi się coś pomyliło. Może to nie Sikorski a zupełnie ktoś inny... Tak cz
        > y owak skandal!
        Przesadzasz. Owszem sukienkę emeryci i renciści kupili Tuskowej na spółę, owszem 100.000 zł na kurs angielskiego też wydali ... ale z tym 200 000 to przesadzasz.
        • volupte Re: ziarno prawdy w tym jest co piszesz 11.12.14, 18:50
          Podobnie jak co miesiąc funduja limuzyne z obstawa twojemu ulubieńcowi:-)
          • wiosnaludzikow Re: ziarno prawdy w tym jest co piszesz 11.12.14, 19:53
            volupte napisał:

> Podobnie jak co miesiąc funduja limuzyne z obstawa twojemu ulubieńcowi:-)
            Wskaż mi mój wpis ,który na to wskazuje. Rozumiem, że nie wiedziałeś co masz odpowiedzieć w obronie dotkniętego palcem bożym Tuska ale proszę wskaż ten moj wpis.
      • wami41 Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 11.12.14, 20:39
        erte2 napisał:

> wami41
        > Żabuchno, nie 14 tysięcy a dwieście. I nie zapłacił a zafundowano mu - emeryci
        > i biedne wdowy na spółę. I nie zapominaj że dostał w prezencie złoty zegarek P
        > atek-Philippe, wysadzaną brylantami monstrancję i nowy model Maybacha.
        > A może mi się coś pomyliło. Może to nie Sikorski a zupełnie ktoś inny... Tak cz
        > y owak skandal!

I to wszystko bezinteresownie? Nie wierze.
    • volupte Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 11.12.14, 18:45
      Jeśli 800zł na alkohol to znaczy że prawie 300zł na żarcie . Sporo jak za jeden wieczor. A alkohol pewnie pozwolili mieć swój. Tak czesto bywa w lokalach weselnych i na przyjęciach. Płaci sie jakies butelkowe i styka.
      • wami41 Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 11.12.14, 20:41
        volupte napisał:

> Jeśli 800zł na alkohol to znaczy że prawie 300zł na żarcie . Sporo jak za jede
        > n wieczor. A alkohol pewnie pozwolili mieć swój. Tak czesto bywa w lokalach wes
        > elnych i na przyjęciach. Płaci sie jakies butelkowe i styka.

co ty p.... Przypomnialo ci sie przyjecie zakladowe? To nie ta polka.
        • sverir Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 12.12.14, 08:14
          > co ty p.... Przypomnialo ci sie przyjecie zakladowe? To nie ta polka.

Często bywasz na takich imprezach?
    • 14pol Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 11.12.14, 18:48
      po ile chodzą frutti di mare?
      • volupte Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 11.12.14, 18:48
        Grosze.
      • boblebowsky Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 11.12.14, 18:54
        14pol napisał:

> po ile chodzą frutti di mare?

Ilość durnych pytań jakie zadajesz w tej sprawie jest zastanawiająca. Naprawdę jesteś aż takim głupolem?
    • boblebowsky Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 11.12.14, 18:51
      wami41 napisała:

> gdzie minister spraw zagranicznych obchodzil 50 urodziny. Za przyjecie dla 50 o
      > sob zaplacil tylko 14 tysiecy zl. w tym 800 zl.wydano na alkohol. Ciekawi mnie
      > ile butelek "tego alkoholu" dla 50 osob znalazlo sie na stolach i jakiej jakosc
      > i on byl skoro jak mnie wiadomo, ze minister "gustuje" w winach po 1000 zl. but
      > elka. A tak wogole spieszcie sie zamawiac takie przyjecie bo cena jest super i
      > moze byc dluga kolejka.

A nie pomyślało toto, że Radek mógł dostarczyć na swoje przyjęcie własny alkohol?
      Poza tym przyjęcie było na 100 osób, a nie 50.
      • wami41 Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 11.12.14, 20:43
        A co ty znalazles sie w zakladowej swietlicy Ursusa? Tam sie przynosilo wlasny alkohol.
        • boblebowsky Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 11.12.14, 20:50
          wami41 napisała:

> A co ty znalazles sie w zakladowej swietlicy Ursusa? Tam sie przynosilo wlasny
          > alkohol.

Kolejna sierota co siem zna widzę:) Ano własny alkohol można wprowadzić w wielu sytuacjach, łącznie z normalnie działającymi restauracjami i nie koniecznie musi tu być mowa o świetlicy w Ursusie.
          • sverir Re: Zamawiajcie przyjecia w tym zameczku 12.12.14, 08:17
            Najwyraźniej wami14 bywa na wielu proszonych przyjęciach dla polityków i wysokiej rangi urzędników. To doświadczenie przez niego przemawia.

A mi się wydaje, że skoro na elegancki bal sylwestrowy można przynosić własny alkohol, to nie ma powodów, by wykluczać taką możliwość na imprezie u Radka. W każdym razie nie z definicji.
    • zapijaczony_ryj A nie prosciej i taniejh kupić osrodek rzadowy 11.12.14, 21:02
      na Mazurach z widokiem na jezioro za 20 tys zł i mieć go na zawsze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka