Dodaj do ulubionych

Apokalipsa!

13.12.14, 15:27
Horror na ulicach Warszawy! Zwarte oddziały policji atakują bezbronny tłum! Czołgi, gaz łzawiący, ostra amunicja! Są dziesiątki zabitych, setki rannych, w szpitalach brakuje krwi i bandaży.
Liczba aresztowanych jest tajna, ale szacuje się że jest ich kilkanaście tysięcy - wywożeni są w nieznanym kierunku.
Ale na szczęście najdzielniejsi z dzielnych, pod nieustraszonym przywództwem Jarosława Kaczyńskiego nie poddaje się krwawemu reżimowi i dzielnie broni zajętych rubieży (okolice szaletu publicznego na Krakowskim Przedmieściu) co daje nam, Prawdziwym Polakom, nadzieję na zwycięstwo!!!
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Apokalipsa! 13.12.14, 15:33
      A pampers nie jest skuteczną bronią?
      • m.c.hrabia Re: Apokalipsa! 13.12.14, 15:35
        postały tylko modły , naród umiera .
        • lumpior Re: Apokalipsa! 13.12.14, 15:39
          m.c.hrabia napisał:

> postały tylko modły , naród umiera .
          Purpuraci znikneli,kto modły poprowadzi?
    • axyzaa Sikorski moczem gasił znicze 13.12.14, 15:37
      a Premier Kopacz opluwała modlące się staruszki. Wszystko to pokaże TV Republika.
      • ploniekocica Re: Sikorski moczem gasił znicze 13.12.14, 15:40
        axyzaa napisała:

> a Premier Kopacz opluwała modlące się staruszki. Wszystko to pokaże TV Republik
        > a.

Palący członkowie rządu gasili papierosy na uczestnikach marszu.
        • axyzaa Re: Sikorski moczem gasił znicze 13.12.14, 15:45
          ploniekocica napisała:

> axyzaa napisała:
          >
          > > a Premier Kopacz opluwała modlące się staruszki. Wszystko to pokaże TV Re
          > publik
          > > a.
          >
          > Palący członkowie rządu gasili papierosy na uczestnikach marszu.

A Król Europy Donald Tusk usuwał pozostawiane na trasie marszu krzyże.
          • fiu-bzdziu2010 Re: Sikorski moczem gasił znicze 13.12.14, 17:16
            i gasił cygara na biednych staruszkach
      • alistair-p Moczem Macierewicza,czy Brudzińskiego ?n/t 13.12.14, 19:13

• sclavus Re: Apokalipsa! 13.12.14, 15:50
      ... nie moje małpy - nie mój cyrk...
      Jeśli mają taką "wewnętrzną" potrzebę, to niech sobie idą... nawet do diabła... - jedno jest pewne: to nie jest marsz w obronie demokracji!... z demokracją nie ma nic wspólnego!! ... to najzwyklejsza rozróba polityczna!!!
      PeeS - "spodobała" mi się (bardzo!! :D) enuncjacja Richatka Czarneckiego, na temat marszu: "rzeka wolnych ludzi" - tylko usiąść i się zapłakać!!!
      jednak... - przeuFielbiam tÓmaństFo!!!
      • volupte Re: Apokalipsa! 13.12.14, 16:35
        Za przyzwoleniem demokracji , walcza o demokrację :-)
        • sclavus Re: Apokalipsa! 13.12.14, 16:41
          ... tragiczna jest taka walka... :D
      • damakier1 Re: Apokalipsa! 13.12.14, 17:08
        A ja Ci powiem, Sclavusie, że małpy owszem, nie moje, ale cyrk mój. A raczej nasz wspólny. I nie ma we mnie zgody na to, by partia frustratów w swej płonnej nadziei na dorwanie się do władzy niszczyła wszystko to, co wspólnie zdołaliśmy osiągnąć. Nie godzę się, by w imię obrony demokracji demokrację burzono, by moje państwo porównywano do Białorusi, by szkalowano prezydenta, który ma mandat zdobyty w powszechnych demokratycznych wyborach. A zwłaszcza oburza mnie, gdy na dzień demonstrowania wybiera się 13. grudnia, wmawiając nam tym samym, że jesteśmy dziś w takiej samej opresji, jak w mrocznych dniach stanu wojennego. Chyba lepszego prezentu zrobić autorom stanu wojennego zrobić nie można! Czegośmy się czepiali generała Jaruzelskiego, za co chcemy ciągać po sądach generała Kiszczaka - skoro i bez nich mamy teraz tak samo?
        Myślę, że mamy obowiązek protestować przeciw temu nadużyciu, jakiego dopuszcza się tym marszem Pis z Kaczyńskim na czele. Raz dlatego, że winni jesteśmy to tym wszystkim, w tym i samym sobie, których stan wojenny dotknął naprawdę. Dwa, że jeśli pozwolimy żeby ci "obrońcy demokracji" urośli w siłę, przebudzenie moż być bardzo przykre.
        • sclavus Re: Apokalipsa! 13.12.14, 19:06
          Dlaczego zapomniano o podstawowej zasadzie wolności i wolności słowa?
          "twoja wolność liczy się tak długo, jak długo nie rani mojej bo moja ma taką samą wartość, jak twoja"
          To samo tyczy wolności słowa (co jest bardziej uchwytne niż sama wolność): gdzie w tej wolności słowa podziała "odpowiedzialność za słowo"??
    • ave.duce Re: Apokalipsa! 13.12.14, 16:49
      Kpij sobie, kpij, a prezes Kaczyński wie, co mówi: "Ci, którzy tutaj przyjeżdżali, mieli wiele kłopotów stworzonych przez władzę"...
      • volupte Re: Apokalipsa! 13.12.14, 16:55
        Ale jakie to juz nie wyjaśnił?
        • fiu-bzdziu2010 Re: Apokalipsa! 13.12.14, 17:00
          drogi blokowali, czy opony przekłuwali?????
          • damakier1 Re: Apokalipsa! 13.12.14, 17:09
            Nie podstawili rządowych limuzyn.
            • fiu-bzdziu2010 Re: Apokalipsa! 13.12.14, 17:53
              no i pewnie Niesiołowski szczaw wrzucał do baków, a mirabelkami zapychał rury wydechowe
              • volupte Re: Apokalipsa! 13.12.14, 18:05
                I Kopacz specjalnie obnizyła cene benzyny wczoraj , aby ta fałszywa prawdziwi Polacy tankowali:-)
        • sclavus Re: Apokalipsa! 13.12.14, 17:06
          ... bo on - jak zwykle - tylko wie...
          Ale nie powie!
        • 3kaczyjar Re: Apokalipsa! 13.12.14, 17:07
          Zapomniał powiedzieć że lecieli tanimi liniami?
        • ave.duce Re: Apokalipsa! 13.12.14, 18:07
          volupte napisał:

> Ale jakie to juz nie wyjaśnił?

NARÓD wie!
    • a74-7 Re: Apokalipsa! 13.12.14, 17:21
      Tak z boczku patrzac -wcale nie dziwie sie ze was dzisiejszy Marsz Kaczynskiego mierzi okrutnie ...
      Ponoc 60 - 100 tysiecy niezadowolonych z wadzuchny wzielo w nim udzial .
      Czy na marszu organizowanym przez pana Prez. BMK bylo kiedys tylu zwolennikow?
      • aniechto.only Re: Apokalipsa! 13.12.14, 17:47
        a74-7 napisał:

> Czy na marszu organizowanym przez pana Prez. BMK bylo kiedys tylu zwolenniko
        > w?

No tak, autokarami nie zwozili.
      • erte2 Re: Apokalipsa! 13.12.14, 17:51
        No i stało się - ta władza znów pokazała swą bezduszną i antypatyczna twarz. Reżim nie zawiódł, podłość wyszła na jaw, okrucieństwo przybrało niesłychane wręcz rozmiary!
        ZNOWU NIE INTERNOWANO PREZESA! Choćby na 48, choć na chwilę, żeby przynajmniej raz pałą albo wodą z syfonu polali.
        A tak znów dziura w życiorysie; tylko te pączki, ta herbata, ta poplamiona lojalka....:-(.
      • sclavus Re: Apokalipsa! 13.12.14, 19:08
        Ponoć!!
        ... ponoć Kaczor ma guza na mózgu, co skutkuje takimi a nie innymi jego działaniami...
    • purchawkapuknieta Re: Apokalipsa! 13.12.14, 18:01
      Ale o co ciebie chodzi? Że pozwolę sobie zacytować twoje slowa "mialo być zabawnie, a wyszło jak zwykle
      " :D
      • ave.duce Re: Apokalipsa! 13.12.14, 18:03
        purchawkapuknieta napisała:

> Ale o co ciebie chodzi? Że pozwolę sobie zacytować twoje slowa "mialo być zabaw
        > nie, a wyszło jak zwykle
        > " :D
        >

Ależ było zabawnie, nawet bardzo ;)
        • purchawkapuknieta Re: Apokalipsa! 13.12.14, 19:37
          Więc faktycznie istnieją milosnicy dowcipu Tadeusza Drozdy! GW nie przestaje mnie zadziwiać.
          • ave.duce Re: Apokalipsa! 14.12.14, 15:14
            Możesz mnie, ciemną sierotę ze wsi, oświecić: o co chodzi z jakimś T. Drozdą?
            Co ma do tego GW?

ps. drozdów zimą nie dokarmiam ;)
    • polskagolyzad5 Re: Apokalipsa! 14.12.14, 10:01
      miech zyje PZPR ,ZOMO ,ORMO ,PRACA ,PALA .KGB !!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka