Dodaj do ulubionych

Prawicowi trutnie

22.12.14, 11:46
Ogladałem wczoraj trochę dyskusji politycznych i rodzi mi się wniosek.
Sa ludzie normalni którzy coś chca o coś sie spierają ale zależy im na Polsce i to widać.
Sa tez tacy jak Karnowski, Ziemkiewicz i Mastalerek, którzy tylko wyszydzają oskarżaja i mimo że deklaruja patriotyzm to dla mnie sa szkodnikami których jedynym celam jest zohydzanie wszyskiego i wszystkich
Obserwuj wątek
    • pis_da_deby Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 11:50
      fredoo napisał:

> Ogladałem wczoraj trochę dyskusji politycznych i rodzi mi się wniosek.
      > Sa ludzie normalni którzy coś chca o coś sie spierają ale zależy im na Polsce i
      > to widać.

Ktorzy wg ciebie to ci "normalni" ?
      • mietowe_loczki Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 11:59
        To m.in. ci, którzy krytykują rzeczowo. Czyli oczywista sprawa, ze nie ci z PiS.
        • 141288bs Re: Prawicowi trutnie 23.12.14, 07:53
          Zaznaczyles,ze wszyscy, tylko nie z PiS. - Rzeczowe stwierdzenie blondynki.
    • mietowe_loczki Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 11:58
      Putin ma swoich ludzi wszędzie.
      • jabbaryt waadza się wściekła bo waadza widzi 22.12.14, 12:49
        że nie utrzyma się bez kolejnych fałszerstw wyborczych. W ostatnich wyborach udało się waadzy odpechnąć PIS od rządzenia w 9 województwach tylko dzieki masowym fałszerstwom. Zdają sobie sprawę, że poparcie dla PIS-u rośnie i będzie coraz wyższe. Oczywiście, od koryta nie dadzą się odsunąć i jak trzeba to sfałszują kolejne wybory. Tylko, że ich mandat społeczny, poparcie i zaufanie społeczeństwa maleje. Oczywiście rewolucji nie będzie, bo ci którzy sa niezadowoleni wyjadą na Zachód a nie będą twili w tym bagnie. Ale prędzej czy później ten burdel musi upaść, bo rozkradziono juz prawie wszystko a odsetki banksterom trzeba płacić. Ta waadza musi upaść pod ciezarem własnego złodziejstwa i bezhołowia. To co waadze utrzymuje to kroplówka dotacji z Burukseli, która sie wkrótce skończy no i przedewszystkim inercja społeczna. Ale na tym daleko nie zajadą. Waadza w końcu padnie i aferały pójda siedzieć. Dlatego taka wściekłośc w ekipie rządzącej i u płatnych forumowych lub prasowych najmimord. Żadne wyjście dla nich nie jest dobre.
        • sclavus Re: waadza się wściekła bo waadza widzi 22.12.14, 21:18
          ... ktoś ci sfałszował mózg... - biedne dziecko!!!
        • 141288bs Re: waadza się wściekła bo waadza widzi 23.12.14, 07:59
          O nie siedziec nie beda,kamienilomy potrzebuja takich. I na tym nie skonczy sie,trzeba bedzie oddac to co nachapali.- Jakas przestroga nastepnym rzadzacym musi byc.
          • wiosnaludzikow Re: waadza się wściekła bo waadza widzi 23.12.14, 08:08
            141288bs napisał:

> O nie siedziec nie beda,kamienilomy potrzebuja takich. I na tym nie skonczy sie
            > ,trzeba bedzie oddac to co nachapali.- Jakas przestroga nastepnym rzadzacym mus
            > i byc.
            Wpierw zabierz kuzynowi czy szwagrowi Kaczyńskich , Kurskiemu, Hofmanowi i innym.
            • 141288bs Re: waadza się wściekła bo waadza widzi 23.12.14, 18:42
              POdaj namiar na tych szwagrow i kuzynow.
              • wiosnaludzikow Re: waadza się wściekła bo waadza widzi 23.12.14, 19:49
                141288bs napisał:

> POdaj namiar na tych szwagrow i kuzynow.
                To tak znane fakty, że nie potrzebujesz gogli aby wygooglać.
                • 141288bs Re: waadza się wściekła bo waadza widzi 23.12.14, 20:00
                  Nie podpieraj sie "tak znanymi faktami"...POdaj i juz.
                  Jesli nie podasz,nazwe cie brzydko.
    • 1zzarda Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 12:00
      Zastanawiam się co będą pisać niepokorni jak JK będzie premierem?
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 12:05
        Na pewno będą obiektywnie punktować rząd oraz bronić opozycji.
      • fiu-bzdziu2010 Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 12:13
        Zastanawiam się co będą pisać niepokorni jak JK będzie premierem?

jak to co???? Raj na ziemi, Kraj mlekiem i miodem płynący, Najlepszy premier w dziejach Polski......
        • 1zzarda Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 12:15
          Z tego jednego powodu, aby to zobaczyć, zagłosowałbym na pis.... Myślę, że byłąby beka 1000 lecia.
          • fiu-bzdziu2010 Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 12:20
            a jak ustanowią monarchię z nie usuwalnym królem i jego rodziną????
            • 1zzarda Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 12:23
              No to beka 2000 lecia. A kto byłby królową?
              • dystans4 Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 12:26
                A może byłoby tak jak w Wielkiej Brytanii?
                Królem byłby Kot, dodam...
              • fiu-bzdziu2010 Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 12:27
                chętnych pewnie sporo, pewnie w pierwszym szeregu głodna Krycha
                • dystans4 Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 12:35
                  Ten wariant nie ma szans. Próbowała Szczypa i skończyło się na księdzu, wolę nie myśleć o skutkach desperacji panny Krysi. Ale ochmistrzynią na dworze może zostać.
                  • 1zzarda Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 12:42
                    Bedzie nadworny Rumburak?
        • dystans4 Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 12:25
          To samo, co dziś. Dokładnie to samo: Kopacz zła, przeszedł huragan - błąd Schetyny, Unia zła i krowy nie dają mleka - wina Tuska itd. itp. Jeszcze ropy i gazu nie da się kupić po takiej cenie, znaczy tak drogo (Putin się nie zgodził), jak ostatnim razem - też wina Tuska.

Sojusz z Mongolią zamienimy na sojusz z Łukaszenką.
    • volupte Re: Prawicowi trutnie 22.12.14, 20:26
      Ich prawicowość jest wątpliwa.
    • wiosnaludzikow Re: Prawicowi trutnie 23.12.14, 05:55
      fredoo napisał:

> Ogladałem wczoraj trochę dyskusji politycznych i rodzi mi się wniosek.
      > Sa ludzie normalni którzy coś chca o coś sie spierają ale zależy im na Polsce i
      > to widać.
      Kto ? Nie lękaj się! Napisz !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka